Waterford Alışveriş Rehberi | 4 Alışveriş Noktası!

Kabul etmek gerek ki Waterford, alışveriş olanakları bakımından ülkenin büyük şehirlerine göre bol alternatifi olan bir yer değil.

Her ne kadar şehir çok geniş bir alışveriş imkanı sunmasa da buraya geldiğinizde kısa ama keyifli bir alışveriş turu yapma fırsatını yakalayabilirsiniz. Hazırladığımız Waterford alışveriş rehberi ile sizler için şehirdeki alışveriş olanaklarını ve nerelerde alışveriş yapabileceğinizi araştırdık.

1- Waterford Alışveriş Rehberi

Waterford özellikle geleneksel sanatlara meraklı ziyaretçileri kristal işçiliğiyle kendisine hayran bırakıyor. Şehre gelenler için kristal ürünlerin yeri çok başka. Bu nedenle siz de Waterford’a geldiyseniz çok özel kristal ürünleri kendiniz ve sevdikleriniz için satın alma şansını yakalayabilirsiniz.

2- Waterford’da Nerede Alışveriş Yapılır?

Waterford'da Nerede Alışveriş Yapılır

Waterford’da pek çok önemli alışveriş durağı bulunuyor. Şehirde hediyelik eşyalar için özellikle Barronstrand Caddesi ve Broad Caddesi ziyaretçilerin en çok tercih ettiği yerlerin başında geliyor.

#1 City Square Waterford

40’ın üzerinde mağazaya ev sahipliği yapan alışveriş merkezi, ziyaretçilerine çok keyifli bir atmosferde alışveriş yapma şansını sunuyor.

#2 Waterford Kristal Fabrikası

Sahip olduğu kristal müzesiyle ziyaretçileri kendisine hayran bırakan fabrika aynı zamanda perakende satışlarla turistlerin muhteşem hatıralarla evine dönmesine olanak tanıyor.

#3 Hibernian Gifts

Size Waterford’u hatırlatacak güzel bir şeyler almak istiyorsanız bu sevimli hediyelik eşya dükkanı sizin için çok iyi bir durak olabilir. Buradan alacağınız bütçenize uygun hediyeliklerle hem kendinizi şımartabilir hem de sevdiklerinizi sevindirebilirsiniz.

#4 Waterford Alışveriş Merkezi

Burası küçük ama sevimli bir alışveriş merkezi. Burada kısa bir alışveriş turu yapabilir ve eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.

**Waterford alışveriş noktaları hakkında bildiklerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin