Trabzon Kamp Yerleri – Trabzon’da Kamp Yapılacak En İyi 26 Yer!

Hırçın denizi, mutfağı, samimi insanları ve yeşil ormanlarıyla Türkiye’nin oksijen kaynağı Trabzon… Doğu Karadeniz’in en önemli destinasyonlarından biri olan Trabzon, son yıllarda oldukça popülerleşmiş ve yayla turizmi açısından önemli bir merkez haline gelmiştir. Yerli ve yabancı birçok doğaseverin tercih ettiği Trabzon, mavi ve yeşili buluşturan pek çok kamp noktalarına sahiptir. Bunlardan en önemlilerini sizlerle paylaşmak istedik.

Ücretsiz Kamp Alanları

Uzungöl Karester Yaylası Kamp Alanı

Karester Yaylası Kamp Alanı

Rakımı 2270 metre olan Karester Yaylası’na minibüslerle ulaşım sağlayabilirsiniz. Şehir merkezinden yaklaşık 85 km mesafede yer almakta. Uzungöl’e gittikten sonra biraz tırmanış yapmanız gerekmekte. Karester Yaylası, bölgedeki tek tük doğa kampı yapabileceğiniz alanlardan biri. Uzungöl manzarasında dinlenmek, düşünmek ve şehirden bir süreliğine de olsa kaçmak için ideal bir yer. Çadır kampı ve ateş yakmak için uygun. Çevredeki camii ve kafelerin tuvalet ve çeşmelerini kullanma şansınız var. Çevrede market de mevcut. Ücretsiz konaklayabilirsiniz.

Kamp Olanakları: Çadır konaklama yerleri, yürüyüş parkurları ve kontrollü ateş yakılabilir alanlar. WC, elektrik ve çeşme gibi ihtiyaçlarınızı kamp alanına yakın yerleşim yerlerindeki cami ve marketlerden karşılayabilirsiniz. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı henüz kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Karadağ Yaylası Kamp Alanı

Karadağ Yaylası Kamp Alanı

Düzköy–Akçaabat yolu üzerinde bulunan Karadağ Yaylası merkeze oldukça yakın. Yakınına kadar minibüslerle ulaşabilirsiniz. Bol oksijene sahip olduğu akciğer hastaları tarafından tercih edilmektedir. Yeşile ve oksijene doyacağınız yaylada istediğiniz yere kamp atabilirsiniz. Fırın, kahvehane, bakkal, hediyelik eşya dükkânları ve lokanta bulunması sebebiyle kamp için kolay bir alternatif olacaktır. WC ve çeşme için bu alanları kullanabilirsiniz. Fakat duş yapma şansınız yok. Kamp alanı kullanımı ücretsizdir.

Kamp Olanakları: Çadır konaklama yerleri, yürüyüş parkurları, fırın, kahvehane, bakkal ve lokanta. WC, elektrik, İnternet, yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı buradan karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Araklı Pazarcık Yaylası Kamp Alanı

Pazarcık Yaylası Kamp Alanı

Üzerinde pek çok yayla bulunan Araklı’daki yaylalardan biri de Pazarcık Yaylası’dır. Merkeze yaklaşık 30 dakika mesafede olması ve ulaşımın kolaylığı sebebiyle çok sık tercih edilen yayla, çok serin bir havaya sahiptir. Buz gibi sular içebileceğiniz yaylada çam kokuları eşliğinde tertemiz oksijen soluyabilirsiniz. İstediğiniz yere kamp atabileceğiniz yaylanın kullanımı ücretsizdir. Tuvalet ve çeşme bulunmadığı için çevredeki yerleşim bölgelerinden ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.

Konumu: Çay Kenarı

Kamp Olanakları: Çadır konaklama yerleri ve yürüyüş parkurları. WC, elektrik ve çeşme gibi yerler bulunmuyor. Yiyecek ve içecek gibi ihtiyaçlarınızı köyle yakın yerleşim yerlerindeki bakkal veya benzin istasyonlarından temin edebilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Kiraz Yaylası Kamp Alanı

Kiraz Yaylası Kamp Alanı

Maçka ilçesinde yer alan Kiraz Yaylası, çim kayağı için harika bir seçenek. Şehir merkezine yaklaşık 45 km mesafede yer alan yaylaya toplu taşıma ile ulaşabilme şansınız mevcut. Oksijen ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz ve son dönemlerde popülerleşen yaylada bakkal, lokanta ve fırın mevcut. Alabalık avı, dağ yürüyüşü yapabilirsiniz. Sadece görmek için bile ziyaret edilmesi gereken bir yer burası. Zemin çadır kampına uygun ve ücretsizdir. Yaylada bulunan işletmelerden WC, çeşme ve alışveriş gibi ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. Fakat duş alma şansınız yok.

Kamp Olanakları: Çadır konaklama yerleri ve yürüyüş parkurları. Kamp alanına yakın işletmelerden, WC, elektrik, İnternet, yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Mavura Yaylası Kamp Alanı

Mavura Yaylası Kamp Alanı

Trabzon şehir merkezine 50 km mesafede yer almaktadır. Toplu taşıma ile yakınlarına geldikten sonra biraz yürüdükten sonra ulaşabileceğiniz Mavura Yaylası ücretsiz konaklayabileceğiniz bir kamp alanıdır. Harika bir bitki örtüsüne sahip olan yayla, doğa yürüyüşleri ve yaban hayatını gözlemlemek için oldukça uygun bir yer. Çevrede manav ve kasap gibi alışveriş yapabileceğiniz yerler bulunmakta. Tuvalet ve çeşme ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir tesis ise bulunmaktadır.

Kamp Olanakları: Çadır konaklama yerleri, yürüyüş parkurları ve kamp alanına yakın manav ve kasap bulunmaktadır. WC, elektrik, çeşme gibi yerler ise bulunmamaktadır. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı henüz kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Lapazan Yaylası Kamp Alanı

Lapazan Yaylası Kamp Alanı

Maçka’nın bakir güzelliklerinden bir tanesi olan Lapazan Yaylası, şehir merkezine yaklaşık 50 km mesafede bulunmakta. Yaylanın yakınına kadar ulaşabileceğiniz bir ulaşım aracı yok. Arazi araçlarıyla gitmeniz iyi olur çünkü yollarda çalışma yapılmamış. Yaylada hiçbir tesis yok ve dolayısıyla yaban hayatını, yeşili ve doğayı daha iyi görme şansınız oluyor. Yeşilin her tonunu görebileceğiniz yayla geceleri oldukça serin. Tuvalet ve çeşme kullanma şansınız yok. Alışverişinizi de gelmeden önce yapmanız iyi olur çünkü yakın çevrede hiçbir tesis bulunmuyor.

Kamp Olanakları: Çadır konaklama yerleri, yürüyüş parkurları ve kontrollü ateş yakılabilir alanlar. WC, elektrik ve çeşme gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz herhangi bir yer bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı henüz kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Yılantaş Yaylası Kamp Alanı

Yılantaş Yaylası Kamp Alanı

Araklı ilçesine yaklaşık 15 dakika mesafede yer alan Yılantaş Yaylası, şehir merkezine 45 km mesafede bulunuyor. 2000 metre rakımlı yaylaya tırmanış ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Özellikle fotoğrafçıların tercih ettiği yayla, ücretsiz çadır kampı için uygun; yemyeşil düz bir zemini var. Yaylada hiçbir altyapı çalışması yok. Bu nedenle tüm ihtiyaçlarınızı alıp gitmelisiniz. Elektrik, tuvalet ve çeşme mevcut değil.

Kamp Olanakları: Çadır konaklama yerleri ve yürüyüş parkurları mevcuttur. WC, elektrik ve çeşme gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz herhangi bir yer bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı henüz kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Şolma Yaylası Kamp Alanı

Şolma Yaylası Kamp Alanı

Şehir merkezinden yaklaşık 30 km mesafede yer alan yaylanın yakınına kadar toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Deniz seviyesinden yaklaşık 700 metre yükseklikte olan yayla, ladin ağaçlarıyla çevrilmiştir. Buz gibi soğuk içme suyuna erişebileceğiniz Şolma Yaylası, kır çiçekleri ve çimenlerle kaplı güzel bir yer. Bakkal, manav ve kasap gibi işletmeler bulunmakla birlikte WC gibi ihtiyacınızı da karşılayabilirsiniz. Ücretsiz çadır kampı için uygundur.

Kamp Olanakları: Çadır konaklama yerleri yürüyüş parkurları ve kamp alanına yakın bakkal, manav ve kasap bulunmaktadır. Buralardan elektrik, WC, temiz su ve yiyecek ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Sera Gölü Kamp Alanı

Sera Gölü Kamp Alanı

Akçaabat İlçesi’nde yer alan Sera Gölü, tuhaf bir doğa olayıyla oluşmuş. 1950 yılında yoğun bir yağış sonrası iki dağ arasında heyelan oluşması sonucu göle dönüşmüş. Ağaçların gölgesiyle rengi yeşile dönen göl, harika bir doğa olayı olmasının yanı sıra mükemmel bir manzaraya sahip. Bir yanı ormanlık alan, bir yanı sevimli bir köy olan göl kenarına kamp atabilirsiniz. Tuvalet ve çeşme gibi ihtiyaçlarız için yakın yerleşim yerleri veya göl çevresindeki tesislerden faydalanabilirsiniz.

Konumu: Göl Kenarı

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkurları ve kontrollü ateş yakılabilir alanlar mevcuttur. WC, elektrik ve çeşme gibi kamp ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz herhangi bir yer bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı kamp alanlarına yakın tesislerden karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Demirli Kamp Alanı

Demirli Kamp Alanı

Uzungöl’e yalnızca birkaç km mesafede yer alan Demirli Köyü, Trabzon şehir merkezine yaklaşık 1,5 saatlik mesafededir. Ormanlık manzarası ve güzel doğası ile kamp severler için güzel bir alternatiftir. Uzungöl’e kıyasla daha sakin olan köyde kamp yapmak ücretsizdir. WC ve alışveriş ihtiyaçları için Uzungöl çevresindeki tesislerden faydalanabilirsiniz. Ayrıca kontrollü olarak ateşinizi yakabilirsiniz.

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkurları mevcuttur. WC, elektrik ve çeşme gibi yerler bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı kamp alanına yakın bakkallardan karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Sümela (Karadağ Şelalesi) Kamp Alanı

Sümela Kamp Alanı

Sümela Manastırı, Trabzon’un en önemli ziyaret noktalarından biridir. Şehir merkezine 1 saatlik mesafede yer almaktadır. Dünya genelinde, özellikle Hristiyanlar için manevi değeri olan bu yer, ormanlık alan içinde bulunmaktadır. Ormanlık alanda doğaseverler, tarih ve doğanın birleştiği manzarada ücretsiz kamp yapabilirler. Çevrede ücretli farklı kamp alanları bulunmaktadır. İhtiyaçlarınızı yakın bölgedeki yerleşim ve alışveriş noktalarından giderebilirsiniz.

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkurları mevcuttur. WC, elektrik ve çeşme gibi yerler bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı kamp alanına yakın büfelerden karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Hıdırnebi Yaylası Kamp Alanı

Hıdırnebi Yaylası Kamp Alanı

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bulunan Hıdırnebi Yaylakent Kamp Alanı, şehir merkezine yaklaşık 40 km uzaklıkta yer almakta. Aynı adı taşıyan Hıdırnebi Gölü’ne de yakın olan kamp alanında konaklama yapabileceğiniz 6 ahşap ev bulunmakta. Ayrıca konaklama süresi boyunca ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz kafe bar, restoran, otopark ve çocuk oyun alanı bulunmaktadır. Çadır kampına da müsait olan yaylada nefis doğanın tadını çıkarabilir, zirveden şehrin eşsiz doğal manzaralarını seyre doyabilirsiniz.

Kamp Olanakları: Çadır konaklama yerleri ve yürüyüş parkurları mevcuttur. WC, elektrik, temiz su, yiyecek ve içecek gibi ihtiyaçlarınızı kamp alanına yakın yerleşim yerindeki bakkallardan karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Çoşandere Kamp Alanı

Çoşandere Kamp Alanı

Trabzon’un Maçka ilçesinde Sümele yolunun 5. kilometresinde bulunan Coşandere Kamp Alanı uzun süredir kamp ve piknik alanı olarak yer almaktadır. Tam bir doğa harikası olan kamp alanının etrafında tesisler, hoteller, market ve restoranlar mevcuttur. Kamp alanında internet, su, tuvalet gibi temel ihtiyaçlar giderilebilir, ateş yakılabilir. Çadır ve karavan kampına uygun olan alanda özel tesislerin bungalov evlerinde de konaklayabilirsiniz.

Kamp Olanakları: WC, temiz su ve ateş yakma alanları. Kamp alanına yakın işletmelerden yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Haritada Görüntüle >

Verizana Kamp Alanı

Verizana Kamp Alanı

Trabzon’un Maçka ilçesinde yer alan Verizana Kamp Alanı temiz havası ve muhteşem doğası ile konuklarına benzersiz bir deneyim sunuyor. Yaz aylarının uğrak mekânlardan biri olan kamp alanı etrafında hem karavan hem de çadır kampı yapabilirsiniz. Yeşilin her tonunu barındıran alanda elektrik, su, tuvalet ve internet hizmeti bulunmuyor. Ücretsiz olarak konaklayabileceğiniz alanda market de bulunmadığından ilçe merkezinden alışveriş yaparak gelmeniz uygun olacaktır.

Kamp Olanakları: Ücretsiz otopark alanı, çocuk oyun alanı, kontrollü ateş ve mangal yakılabilir alan, WC, restoran ve yürüyüş parkurları.

Haritada Görüntüle >

Ücretli Kamp Alanları

Düzköy Doğa Kampı

Düzköy Doğa Kamp Alanı

Düzköy İlçesinde yer alan kamp alanı, Trabzon şehir merkezine yaklaşık 40 km mesafede yer almaktadır. Toplu taşıma araçlarıyla kolayca ulaşabilirsiniz. Düzköy’de kamp yapmak; Karadeniz’in tertemiz havasında, hem sosyalleşmek hem de spor yapmak için mükemmel bir fırsat. Kampta mini golf, dağ yürüyüşü, paintball, futbol, voleybol, basketbol ve badminton gibi aktiviteleri gerçekleştirmek için uygun alanlar var. Kamptaki misafirler için Uzungöl ve Sümela Manastırı gezileri de düzenlenmekte. Konaklama bungalovlarda yapılmakta. Yemekhane, mutfak, duş ve WC imkânı mevcut. Hava genellikle serin olduğu için hazırlıklı gelinmelidir.

Kamp Olanakları: Bungalov konaklama, yemekhane, mutfak, sentetik futbol sahası, badminton, basketbol ve voleybol oyun alanları, Wi-Fi, elektrik, WC, duş, çeşme, yürüyüş parkurları, paintball, mini golf sahası ve kültürel geziler.

Kamp Ücreti: Kamp programı ve güncel fiyat bilgisi için tıklayınız.

Telefon: 0462 330 22 56

Web Sitesi: https://genclikkamplari.gsb.gov.tr/Modul/KamplarDetay.aspx?ID=4

Haritada Görüntüle >

Dilektaşı Kamp Alanı

Dilektaşı Kamp Alanı

Özel bir işletme olan Dilektaşı, Beşikdüzü’nde yer almakta ve Trabzon merkez ilçesine yaklaşık 48 km mesafede bulunmaktadır. Toplu taşımayla da kolayca gidebileceğiniz kamp alanında kullanıma hazır kurulu çadırlar ve bungalov evler mevcuttur. Sırtınıza Karadeniz’in yeşil ormanlarını, önünüze masmavi Karadeniz’i aldığınız Dilektaşı Kamp Alanı, size sosyal ama bir o kadar da dinlendirici bir tatil sunmakta. Tesis içinde aquapark ve plaj futbolu için geniş alan, tenis kortu, 40 tane kamelya, restoran, WC ve duş alanları bulunmakta.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: 10 adet bungalov konaklama yeri, aquapark, restoran, fast-food alanı, kamelya, tenis, basketbol, futbol, plaj futbolu ve plaj voleybolu için 2 adet spor sahası, otopark, denize girilebilir alan, WC, duş, büfe, elektrik ve Wi-Fi.

Kamp Ücreti: Konaklama gün sayısına göre değişen fiyat aralıklarına sahiptir. Fiyat bilgisi ve rezervasyon için aşağıdaki telefon numarasından işletme ile iletişime geçebilirsiniz.

Telefon: 0462 871 35 76

Web Sitesi: https://www.besikduzu.bel.tr/kurumsal/tesislerimiz/dilektasi-tatil-koyu

Instagram: https://www.instagram.com/dilektasi_tatilkoyu/

Haritada Görüntüle >

Uzungöl Evim Bungalov

Uzungöl Bungalov House

Trabzon şehir merkezine 85 km mesafede Uzungöl’de bulunan işletme, toplu taşıma ile kolayca ziyaret edebileceğiniz bir yer. Her mevsim ayrı rengin adeta dile geldiği Uzungöl’de hem mavi hem de yeşil tonları fazlasıyla bulabilirsiniz. Kışlarıysa bembeyaz bir manzara bekliyor sizi. Trekking yapabileceğiniz ve çevredeki tarihi mekânları gezebileceğiniz bir yer burası. Bungalov ve standart odalarda konaklama imkânı bulunan yerde WC, mutfak ve balkon gibi yerler sunulmakta. 7/24 suya ulaşım var.

Konumu: Göl Kenarı

Kamp Olanakları: Bungalov konaklama yerleri, WC, elektrik, duş, sıcak su, Wi-Fi, TV, restoran ve yürüyüş parkurları.

Kamp Ücreti: Konaklama gün sayısına göre değişen fiyat aralıklarına sahiptir. Fiyat bilgisi ve rezervasyon için aşağıdaki telefon numarasından işletme ile iletişime geçebilirsiniz.

Telefon: 0462 656 61 60

Web Sitesi: https://uzungolbungalowhouse.com/

Haritada Görüntüle >

Livera Kamping

Livera Kamping

Maçka’nın eşsiz doğasında, doğaseverlere hizmet için kurulmuş Livera, merkeze yaklaşık 45 dakika mesafede yer alan bir yer. İsteyenler için havaalanından transfer işlemi de sağlanmakta. Yer yataklı, tek ve çift kişilik oba çadırlarıyla hizmet sunmaktadır. Odalarda duş ve WC bulunmaktadır. Ormanın içine kurulu alanda, geceleri rüzgârın sesi eşliğinde uykuya dalacaksınız. Yamaç paraşütü, dağ yürüyüşü, olta balıkçılığı ve kuş gözlemciliği yapabileceğiniz alanlar mevcut. 3 öğün yemek yiyebileceğiniz doğa içinde bir de restoran bulunmaktadır. Kedi ve köpeklerinizle de ziyaret edebileceğiniz işletmede konaklamak ücretlidir.

Kamp Olanakları: WC, temiz su, 24 saat sıcak su/duş, yürüyüş parkurları, 3 öğün yemek servisi, doğa yürüyüşü etkinlikleri, yamaç paraşütü, foto safari ve olta balıkçılığı.

Kamp Ücreti: Kendi çadırıyla gelenler için kişi başı konaklama ücreti 35 TL, öğrenci 30 TL. Otantik oba çadırlarında tek kişi konaklama 80 TL+30 TL (kahvaltı dâhil). Öğrenci ve gruplara konaklama ücreti 70 TL+30 TL (kahvaltı dâhil). Kamp ateşi için miktarına göre odun fiyatı 20-50 TL.

Telefon: 0532 230 25 99

Web Sitesi: http://www.liveracamping.com/

Instagram: https://www.instagram.com/liveracamping/

Haritada Görüntüle >

Udsak Kamp Alanı

Udsak Kamp Alanı

Udsak Derneği’nin açmış olduğu kamp alanı, Uzungöl’de yer almaktadır. Toplu taşıma ile ulaşım kolaydır. Çadır ve karavanla konaklamak için yerler bulunan alan, Uzungöl manzarasına bakmaktadır. Arkanızda orman, önünüzde Uzungöl ve kalabalık, eğlenceli bir kamp yapmayı tercih ediyorsanız burası doğru yer. Tuvalet ve çeşme gibi ihtiyaçlarınız için tesis yer almaktadır. Çevrede alışveriş yapabilmeniz için birçok market, kasap ve manav mevcut.

Konumu: Göl Kenarı

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkurları mevcuttur. WC, elektrik, Wi-Fi, çeşme, yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı Uzungöl çevresinde yer alan işletmelerden karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Güncel kamp programı ve fiyat bilgisi için aşağıdaki telefon numarasından Udsak ile iletişime geçebilirsiniz.

Telefon: 0536 368 18 29

Web Sitesi: http://www.udsak.org.tr/

Facebook: https://www.facebook.com/Uzungoldogasporlari

Haritada Görüntüle >

İnan Kardeşler Kamp Alanı

İnan Kardeşler Kamp Alanı

Uzun yıllardır hizmet vermekte olan işletme bölgedeki kamp için en iyi seçeneklerden biri. Bungalov ve motel kısımları olan işletmede her odaya özel sıcak su, WC ve duş hizmeti bulunmakta. Özellikle alabalığı tavsiye edilen bir restoranı da bulunmakta. Jeep safari, bisiklet gezileri, dağ yürüyüşü ve yamaç paraşütü yapmak için gereken alt yapı mevcut. Kışın bembeyaz, diğer mevsimlerde ise yeşilin her tonuna hâkim olan Uzungöl’ün sunduğu eşsiz manzarasına nazır bir yerde olan kamp alanı konforlu bir doğa tatili arayışında iseniz tercih edebileceğiniz yerler arasındadır. Kamp alanında konaklama ücretlidir.

Konumu: Uzungöl’e Yürüme Mesafesi

Kamp Olanakları: WC, elektrik, temiz su, duş, restoran, jeep safari, bisiklet gezileri ve yürüyüş parkurları.

Kamp Ücreti: Konaklama gün sayısına göre değişen fiyat aralıklarına sahiptir. Fiyat bilgisi ve rezervasyon için aşağıdaki telefon numarasından işletme ile iletişime geçebilirsiniz.

Telefon: 0462 656 62 60

Web Sitesi: https://www.inankardeslerotel.com/

Instagram: https://www.instagram.com/inankardesler

Haritada Görüntüle >

Zitaş Otel Zigana Yayla Tatil Köyü

Zigana Yayla Tatil Köyü

Hamsiköy’de bulunan, merkeze 45 km mesafede yer alan işletmeye toplu taşıma araçlarıyla ulaşabilirsiniz. Yaylanın üzerine kurulmuş, 60 odalı bungalovlarda sıcak bir doğa tatili yapabilirsiniz. Kış mevsimi enfes bir kar manzarası, diğer mevsimlerde yeşil çimler ve görkemli ağaçlar göreceksiniz. Dağ manzarası izlerken ciğerlerine temiz oksijen çekmek isteyenler için ideal bir tatil noktası olan işletmede, restoran, duş, sıcak su ve WC gibi imkânlar bulunmakta. Ücretli konaklayabilirsiniz.

Kamp Olanakları: Bungalov konaklama yerleri, transfer, karşılama, yıkama servisi, kasa hizmeti, Wi-Fi, uydu TV, restoran, WC, çeşme, sıcak su/duş, doğa yürüyüşleri, yamaç paraşütü, çim kayağı, avcılık, bisiklet ve kültür gezileri.

Kamp Ücreti: Konaklama gün sayısına göre değişen fiyat aralıklarına sahiptir. Fiyat bilgisi ve rezervasyon için aşağıdaki telefon numarasından işletme ile iletişime geçebilirsiniz.

Telefon: 0462 326 58 15 – 0555 980 70 90

Web Sitesi: https://www.ziganatatilkoyu.com/

Facebook: https://www.facebook.com/zitasotel

Haritada Görüntüle >

Kayabaşı Yayla Kent Kamp Alanı

Kayabaşı Yayla Kent Kamp Alanı

Düzköy’de yer alan tesis, şehir merkezine yaklaşık 40 km mesafede yer almaktadır. Yayla üzerine kurulu tesiste 1 yayla konağı ve 145 yatak kapasitesine sahip bungalov evler bulunmaktadır. 1850 metrelik rakıma sahip yayla, yeşil düzlük alanlara ve temiz havaya sahip. Odalarda sıcak su, TV, duş ve tuvalet imkânı bulunmaktadır. Mini bir mutfağı vardır. Türkiye’nin ikinci büyük mağarası olan Çalköy Mağarası tesise çok yakındır. Dönem dönem yöreye ait folklor gösterileri ve canlı müzik de yapılmaktadır. Konaklama ücretlidir.

Kamp Olanakları: Bungalov konaklama yerleri, ahşap oda konaklama yerleri, 3 öğün yemek servisi, WC, elektrik, duş, sıcak su, Wi-Fi ve yürüyüş parkurları.

Kamp Ücreti: Konaklama gün sayısına göre değişen fiyat aralıklarına sahiptir. Fiyat bilgisi ve rezervasyon için aşağıdaki telefon numarasından işletme ile iletişime geçebilirsiniz.

Telefon: 0462 321 00 58

Web Sitesi: http://www.kayabasiyaylakent.com/

Facebook: https://www.facebook.com/kayabasiyaylakentakcaabat

Haritada Görüntüle >

Sera Gölü Tabiat Parkı Kamp Alanı

Sera Gölü Tabiat Parkı Kamp Alanı

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bulunan Sera Gölü Tabiat Parkı, şehir merkezine 13 km uzaklıkta bulunuyor. İlçe otobüsleriyle ulaşımınızı kolaylıkla sağlayabilirsiniz. Özellikle hafta sonları Trabzonlu ailelerin sıkça gittiği yerlerden biri olan tabiat parkı piknik yapmak, serinlemek ve doğa içerisinde keyifli vakit geçirmek için harika bir yer. Göl etrafında dolaşabilir, çadır kampı yapabilirsiniz. Park içerisinde kır lokantası, WC ve elektrik gibi hizmetler bulunmaktadır.

Konumu: Göl Kenarı

Kamp Olanakları: WC, çeşme, yöresel ürün satış noktaları, kır lokantası, ahşap köprüler, otopark alanı, mescit, lokanta, kır kahvesi, kamelya, büfe, çocuk oyun alanı, giriş kontrol noktası (güvenlik) ve kafe.

Kamp Ücreti: Şahıs 4 TL, öğrenci 2 TL, bisiklet 4 TL, motosiklet ve ATV 6 TL, otomobil ve kamyonet 12 TL, minibüs 36 TL, midibüs 60 TL ve otobüs 108 TL.

Web Sitesi: http://seragolu.tabiat.gov.tr/

Haritada Görüntüle >

Paşa Tatil Köyü Kamp Alanı

Paşa Tatil Köyü Kamp Alanı

Şehir merkezine yaklaşık 30 km mesafede yer alan tatil köyü, Akçaabat’ta bulunmaktadır. Akçaabat’a 6 km mesafede yer alan tatil köyüne toplu taşıma ile ulaşım mümkün. Toplam 8 oda ile hizmet veren tesis, Karadeniz’in kıyısında yer alıyor. Yazın arkasındaki ormanlık alandan gelen rüzgârla birlikte Karadeniz’in serin sularında ferahlamak isteyenler için oldukça sakin bir yer. Yöresel yemeklerin yapıldığı bir restoranı, duş ve WC imkânı da mevcut. Konaklama ücretlidir.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, sıcak su/duş, Wi-Fi, denize girilebilir alan, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkurları, restoran, büfe ve doğa sporları aktiviteleri.

Kamp Ücreti: Konaklama gün sayısına göre değişen fiyat aralıklarına sahiptir. Fiyat bilgisi ve rezervasyon için aşağıdaki telefon numarasından işletme ile iletişime geçebilirsiniz.

Telefon: 0462 259 25 76

Haritada Görüntüle >

Altındere Vadisi Milli Parkı Kamp Alanı

Altındere Kamp Alanı

4468 hektarlık yüz ölçümüne sahip Milli Park, Trabzon’un en popüler yerlerinden biridir. Merkeze yaklaşık 34 km mesafede yer alan Milli Park’a toplu taşım araçlarıyla ulaşabilirsiniz. Sümela Manastırı’nın da içinde bulunduğu Altındere’de konaklamak isterseniz belediyeye ait bir tesis mevcuttur. Bungalovlarda yapacağınız konaklamada Altındere’nin sesi ve doğa manzarasına doyabilirsiniz. Restoran ve WC gibi hizmetleri de barındıran alanda konaklama ücretlidir.

Kamp Olanakları: WC, çeşme, etkinlik alanı, piknik alanları, mescit, orman yolları, yürüyüş yolları, yöresel ürün satış noktaları, lokanta, şelale, kır evi, seyir terası, sosyal tesisler, bisiklet yolu, otopark alanı, büfe, tarihi yapılar, çay bahçesi, gezi rotası ve güvenlik noktaları.

Kamp Ücreti: Şahıs 4 TL, öğrenci 2 TL, bisiklet 4 TL, motosiklet ve ATV 6 TL, otomobil ve kamyonet 12 TL, minibüs 36 TL, midibüs 60 TL, otobüs 108 TL, 4 yataklı kır evi 270 TL/günlük, 6 yataklı kır evi 400 TL/günlük.

Web Sitesi: http://altindere.tabiat.gov.tr/

Haritada Görüntüle >

Sümelas Kamp Alanı

Sümelas Kamp Alanı

Trabzon’un Maçka ilçesinde yer alan Sümelas Kamp Alanı yeşil ve mavi tonlarına hâkim benzersiz bir manzaraya sahiptir. Güvenli bir şekilde kamp yapabileceğiniz alan için ufak bir ücret ödüyorsunuz. Elektrik, duş, tuvalet gibi imkânlar kamp alanında bulunuyor. 150 karavan kapasitesine sahip kamp alanı aynı zamanda piknik severler tarafından da sıkça tercih ediliyor. Etrafında market ve cafe gibi ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz yerler bulunmaktadır. Tesis, dikkatli olmak şartıyla ateş yakılmasına da izin vermektedir.

Kamp Olanakları: Elektrik, WC, temiz su ve piknik alanları.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 20 TL.

Haritada Görüntüle >

“Trabzon Kamp Yerleri – Trabzon’da Kamp Yapılacak En İyi 26 Yer!” üzerine 3 yorum

  1. Kamp müdürü İbrahim Kara. Bahsi geçen karavan alanı olumsuzluğunun düzeltilmesi ile işletmem 150 karavanın kamp yapabileceği işletmedir.

    Yanıtla

Yorum yapın

Bizi Takip Edin