Nevşehir Kamp Yerleri – Nevşehir’de Kamp Yapılacak En İyi 12 Yer!

Kapadokya bölgesinin tam merkezinde yer alan Nevşehir, ülkemizin doğa ve kültür turizmi açısından en popüler noktalarından biridir. Kayseri, Aksaray, Niğde ve Yozgat ile komşu olan Nevşehir Orta Anadolu’nun önemli yerleşim noktalarından biridir. Ülkemizdeki en eski yerleşim noktalarından biri olan Nevşehir peri bacaları, balon macerası, yer altı şehirleri ve birçok kilise ve tarihi kalıntıya sahip olmasıyla ön plana çıkıyor.

Yaz mevsiminde oldukça sıcak olan Nevşehir ve çevresi tam bir açık hava müzesi. Bu yüzden daha ferah ve sakin havada gezebilmek için bahar aylarını tercih etmek gerekiyor. Kapadokya’nın popülerliği ile yıl boyu dünyanın her noktasından turist ağırlayan bölge birçok doğal güzelliğe de ev sahipliği yapıyor. Bu sebeple ülkemiz turizmine en büyük katkıyı yapan bölgelerden biri olarak anılıyor.

Nevşehir’e gelenler Nevşehir Kalesi, Peri Bacaları, Göreme Açık Hava Müzesi, Ürgüp, Temenni Tepesi, Sunset View Point, Göreme Milli Parkı, Güllüdere Vadisi, Aşk Vadisi, Kızılçukur Vadisi, Derinkuyu Yer Altı Şehri ve daha birçok noktayı görmeden bölgeden ayrılmıyorlar. Kampçılar için de oldukça güzel alternatifler sunan Nevşehir yıl boyu çadır ve karavan kampı meraklılarını ağırlıyor.

Ücretsiz Kamp Yerleri

Kızılçukur Vadisi Kamp Alanı

Nevşehir’in en popüler noktalarından biri olan Kızılçukur vadisi Ürgüp ilçesinde şehir merkezine 17 km mesafede yer alıyor. Bölgeye ulaşım şehir merkeziyle Ürgüp arasında çalışan minibüslerle ve özel araçlarla sağlanıyor. Kamp için herhangi bir ücret alınmayan bölgede otopark ücreti olarak 10 TL talep ediliyor.

Kızılçukur vadisi Kapadokya bölgesinde gündoğumu ve günbatımı manzaralarının en güzel bir şekilde izlendiği noktaların başında geliyor. Vadi boyunca hem çadır kampı hem de karavan kampı kurarak bu eşsiz vadide unutulmaz bir kamp deneyimi yaşamak mümkün. Ayrıca vadinin yüksek noktalarında kurulan kamplar manzaranın seyri açısından daha iyi oluyor.

Kızılçukur vadisinde kamp yaparken bir yandan da çevredeki popüler yürüyüş rotalarını takip ederek Güllüdere vadisine ve diğer doğa harikası noktalara ulaşmak mümkün. Bununla birlikte Kapadokya’da özellikle gün doğumunda havalanan balonları seyretmek için de en güzel noktalardan biri Kızılçukur vadisi. Bütün bunlarla birlikte vadide eşsiz fotoğraflar çekerek kamp günlerini daha keyifli hale getirmek de mümkündür.

Kızılçukur vadisinde kampçıların ihtiyaçlarını karşılayacağı, kafe ve restoran tarzı işletmeler mevcut. Buralardan WC, elektrik, gıda ve market ihtiyaçları da karşılanabiliyor.

Kamp Olanakları: WC, elektrik, yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı vadi çevresindeki kafe ve restoranlardan karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama ücretsiz. Otopark ücreti 10 TL.

Haritada Görüntüle >

Güvercinlik Vadisi Kamp Alanı

Nevşehir şehir merkezine en yakın kamp noktalarından biri olan Güvercinlik vadisi şehir merkezine 8 km mesafede Uçhisar bölgesinde yer alıyor. Kapadokya’ya gelen turistlerin mutlaka uğradıkları bölgeye ulaşım, toplu taşımayla ve özel araçlarla rahatlıkla sağlanıyor.

Oldukça geniş olan ve görenleri etkileyen Güvercinlik vadisinin tam ortasında tarihi Uçhisar kalesi yer alıyor. Güvercinlerle özdeşleşmiş olması sebebiyle bu isimle anılan vadi hem çadır kampı hem de karavan kampı kurmak için harika mekânlardan biri. Çevrede bulunan en az 4 km’lik yürüyüş rotaları da meraklıları çok farklı güzelliklere götürüyor.

Güvercinlik vadisinde özellikle gün batımı manzaralarını izlemek insana büyük huzur veriyor. Ayrıca Kapadokya semalarını dolduran rengârenk balonlar da vadiden kolaylıkla izlenebiliyor. Bölgede kamp kurarak bütün bu aktivitelerin yanında oldukça harika fotoğraf kareleri de yakalamak mümkün. Güne balonlarla uyanıp güvercinlerle sonlandırmak Güvercinlik vadisinin en büyük avantajlarından biridir.

Güvercinlik vadisinde herhangi bir tesis bulunmasa da vadi Uçhisar beldesine yürüme mesafesinde bulunuyor. Buradan her türlü market ve gıda ihtiyacı karşılanarak harika bir kamp yapılabilir.

Kamp Olanakları: WC, elektrik, yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı Güvercinlik Vadisi’ne yürüme mesafesindeki Uçhisar merkezindeki bakkal, market, restoran ve fırın türü yerlerden karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Aşk Vadisi Kamp Alanı

Göreme bölgesinde yer alan Aşk vadisi kamp alanı şehir merkezine 15 km mesafede yer alıyor. Özel araçlarla ulaşılabilen bölge panoramik manzarası ve peri bacalarıyla oldukça ilgi çekiyor.

Aşk Vadisi Kapadokya bölgesinde Peri Bacalarının ve doğal manzaraların en güzel izlendiği noktalardan biridir. Bu yüzden hem doğaseverlerin hem de kampçıların uğrak noktası oluyor. Çadır kampı ve karavan kampı için oldukça uygun alanlar barındıran bölge gün batımı manzarasının rahatlıkla izlendiği noktalardan biri konumunda. Ayrıca vadideki kamp ve gezinti boyunca acıkınca karnınızı doyurabileceğiniz birkaç restoran veya birkaç yudum bir şeyle içeceğiniz küçük kafeler de mevcut.

Aşk vadisi özellikle sıcak yaz aylarında oldukça fazla güneş ışınlarına maruz kalıyor. Vadide hemen hemen gölgelik bir alan yok gibi. Bu yüzden yaz aylarında bölgeye kamp için gidecekler bu duruma hazırlıklı olmalılar. Bunun yanında vadi içerisinde çok değişik noktalarda kamp kurmak mümkün.

Aşk vadisi kamp alanında kampçıların ihtiyaçlarını karşılayacağı tesisler mevcut. Vadinin farklı noktalarında faaliyet gösteren tesislerden WC, gıda ve market gibi temel ihtiyaçlar rahatlıkla karşılanabilir.

Kamp Olanakları: WC, elektrik, yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı vadi çevresinde yer alan kafe ve restoranlardan karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Devrent Kamp Alanı

Avanos-Ürgüp yolu güzergâhında yer alan Devrent vadisi şehir merkezine 22 km mesafede yer alıyor. Vadiye ulaşım Ürgüp ve şehir merkezi arasında ulaşım sağlayan minibüslerle ve özel araçlarla sağlanabiliyor. Bölgedeki diğer vadiler gibi eşsiz manzaralar sunan Devrent vadisi kamp yapmak için de oldukça elverişli.

Devrent Vadisi hemen herkesin ücretsiz bir şekilde gelip ister çadır kampı ister karavan kampı kuracağı alanlardan. Olağanüstü manzaralara sahip olan bölge geniş bir arazi üzerinde yer alıyor. Bölgede kamp yaparken aynı zamanda yürüyüş rotalarını ve patikaları takip ederek Ürgüp, Avanos ve Göreme üçgenindeki diğer güzellikleri keşfetmek mümkün.

Devrent vadisi özellikle yaz aylarında birçok turist ağırlıyor. Tur otobüsleri hemen her gün vadiye turist taşıyor. Bu yüzden yaz aylarında vadi oldukça kalabalık olabiliyor. Hafta sonları ise bu kalabalık daha da artabiliyor. Ancak gün sonuna doğru hemen herkes bölgeden ayrılmış oluyor. Kampçılar sessiz ve sakin bir ortamda gün muhteşem gün batımı manzarasıyla baş başa kalmış oluyorlar.

Devrent vadisinde hediyelik eşya satanlar dışında herhangi bir tesis bulunmuyor. Bu yüzden kampçıların ihtiyaçlarını önceden temin ederek bölgeye gitmeleri gerekiyor.

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik ve çeşme imkânları bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Güllüdere Vadisi Kamp Alanı

Rose Valley olarak anılan Güllüdere vadisi Çavuşin ile Göreme arasında yaklaşık 4 kilometrelik bir alanı kaplıyor. Şehir merkezine 14 km mesafede yer alan vadiye ulaşım Göreme merkezden kolaylıkla sağlanabiliyor. Bölgenin en popüler turizm noktalarından olan Güllüdere vadisi kampçılar için de oldukça güzel fırsatlar sunuyor.

Güllüdere vadisi bölgedeki en kapsamlı ve en güzel yürüyüş rotalarına sahip. Bu yürüyüş rotalarından herhangi birinden başlayarak vadiyi ve göreme çevresini rahatlıkla gezmek mümkün. Bununla birlikte Güvercinlik vadisindeki gibi Güllüdere vadisinde de birçok güvercin mevcut. Bu güzel ortamda kamp severler ister çadır kampı ister karavan kampı kurarak bölgenin tadını çıkarabiliyorlar.

Güllüdere vadisi boyunca birbirinden ilginç kaya oluşumlarını, peri bacalarını görmek mümkün. Ayrıca vadide bulunan işletmelerden ATV kiralayarak bölgeyi ATV ile keşfetmek de oldukça keyifli oluyor. Kampçılar için oldukça uygun düzlükler ve noktalar barındıran vadi yıl boyu yerli ve yabancı birçok turist ağırlıyor.

Güllüdere vadisinde farklı noktalarda kafe tarzı işletmeler mevcut. Buralardan temel gıda ihtiyaçları karşılanabiliyor. Ancak daha fazla ihtiyaç için bölgeye hazırlıklı gitmek gerekiyor. Yine tüm ihtiyaçlar Göreme merkezden kolaylıkla karşılanabilir.

Kamp Olanakları: WC, elektrik, yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı vadi çevresinde yer alan kafe ve restoranlardan karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Ücretli Kamp Yerleri

Avanos Ada Kamping

Nevşehir’in Avanos ilçesinde yer alan Ada kamping şehir merkezine 20 km mesafede yer alıyor. Şehir merkeziyle Avanos arasında çalışan toplu taşıma araçlarıyla ve özel araçlarla ulaşım sağlanabilen kamp alnı Nevşehir çevresinde ücretli imkânlarıyla öne çıkıyor.

Avanos kamping Kapadokya’nın genelinin aksine yemyeşil ve düz bir arazi üzerine kuruludur. Kızılırmak nehrine de oldukça yakın olan kampingde çadır ve karavan kampı için ayrılmış özel noktalar bulunuyor. Kamp alanı olmasının yanında kır düğünü gibi organizasyonların da yapıldığı Ada kampingde yazın aşırı sıcaktan korunmak için çadırların kurulduğu bölge ağaçlandırılmış.

Kapadokya’yı keşfetmek isteyenler başta olmak üzere çevre illerden de kamp alanında konaklayıp Avanos, Ürgüp ve Göreme üçgenini gezmek oldukça mümkün. Yine Kızılırmak nehri boyunca doğa yürüyüşü yaparak bu eşsiz doğanın tadını çıkarmak da oldukça keyifli oluyor.

Avanos Ada kampingde kampçılara birçok imkân sunuluyor. WC, duş, mutfak, Wi-Fİ, aqua park, havuz, dinlenme alanları, elektrik gibi temel ihtiyaçların yanı sıra kampçıların rahat etmelerini sağlayacak birçok imkândan yararlanmak mümkün.

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, Wi-Fi, ortak kullanımlı mutfak alanı, çadır ve karavan kamp yerleri, bahçe ve dinlenme alanı, aqua park, havuz ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Konaklama ücretleri sezonluk ve resmi tatillerde değişiklik göstermektedir. Aşağıdaki telefon numarası üzerinden tesis ile iletişime geçerek güncel fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Telefon: 0384 511 24 29 – 0554 928 19 00

Facebook: https://www.facebook.com/dereyaman50/

Haritada Görüntüle >

Göreme Kamping Aquapark

Göreme açık hava müzesini iyi bir açıdan görüp gözlemleyebileceğiniz bir noktada yer alan kamp alanı şehir merkezine 17 km mesafede yer alıyor. Göreme merkeze 15 dakikalık mesafede bulunan kamp alanına ulaşım toplu taşıma ve özel araçlarla sağlanabiliyor.

Göreme kamping 90’lı yıllardan beri bölgede kamp severlere hizmet veriyor. Buna bağlı olarak bölgedeki en eski ve tecrübeli kamp yeri olma özelliğini taşıyor. Hem çadır kampı hem de karavan kampı için ayrılan özel bölümlere sahip olan kamp alanında kampçılara birçok imkân sunuluyor. Bununla birlikte Göreme ve çevresindeki bütün doğal güzellikleri kolayca keşfetmek de mümkün.

Göreme kamping misafirlerine sıcak balon turları, canlı müzik gibi geceleri, araç kiralama, ATV safari, bisiklet kiralama gibi hizmetler sunarak Kapadokya bölgesinin tamamının keşfetmelerine yardımcı oluyor. Bu sayede kampçılar burada unutulmaz bir kamp dönemi geçirebiliyorlar.

Göreme kamping aqua parkta kampçıların her ihtiyacı karşılanıyor. İnternet, restoran, 24 saat sıcak su, duş, çamaşırhane ve aqua park gibi birçok olanak kampçılar için kamp alanında mevcut. Kamp alanında çadır kampı için kişi başı 50 TL, karavan için ise 90 TL ücret alınıyor.

Kamp Olanakları: WC, duş, 24 saat sıcak su, elektrik, Wi-Fi, ortak kullanımlı mutfak alanı, çamaşırhane, kafeterya, aqua park, havuz, yürüyüş parkurları, bisiklet ve motosiklet kiralama ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama kişi başı 50 TL, karavan konaklama 90 TL.

Telefon: 0384 271 25 23

Web Sitesi: http://www.goremecamping.com/

Instagram: https://www.instagram.com/goreme_camping_aquaprk/

Haritada Görüntüle >

Panorama Kamping

Göreme bölgesinde yer alan Panorama kamping şehir merkezine 10 km mesafede yer alıyor. Göreme vadisini panoramik açıdan gören bir noktada bulunan kamp alanına ulaşım toplu taşıma ve özel araçlarla sağlanabiliyor. Göreme merkeze yürüme mesafesinde bulunan kamp alanı çevresi peri bacalarıyla çevrili ve gayet huzurlu bir mekân.

Panorama kamping bölgenin en eski kamp noktalarından biridir. Sessiz sakin ve huzurlu ortamıyla yıllardır hem çadır kampı kuranlara hem de karavan kampı kuranlara hizmet veriyor. Kapadokya’nın en popüler noktalarına oldukça yakın bir konumda olan Panorama kamping bölgeyi keşfetmek isteyenler için de birçok imkân sunuyor.

Panorama kampingden gün doğumunda havalanan balonları seyredebilir, geniş vadilere ulaşabilir ve bütün bölgeyi tüm güzellikleriyle keşfedebilirsiniz. Kamp alanında kahvaltıdan barbekülere kadar birçok imkânın sunulduğu Panorama kamping ayrıca yazın sıcağından bunalanlar için havuzda serinleme imkânı da sunuyor.

Panorama kamping ‘de elektrik, WC, 24 saat sıcak su, duş, ortak kullanım mutfak, ATV kiralama, at binme ve yürüyüş turları gibi birçok imkân ve aktivite kampçılara sunulmuş durumda. Kamp alanında çadır konaklama ise kişi başı 75 TL olarak ücretlendiriliyor.

Kamp Olanakları: WC, duş, 24 saat sıcak su, elektrik, Wi-Fi, havuz, ortak kullanımlı mutfak alanı ve buzdolabı, kafeterya, mangal yakılabilir alan, yürüyüş turları, at binme, ATV kiralama, çadır ve karavan kamp alanları ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama kişi başı 75 TL.

Telefon: 0384 271 23 52 – 0542 303 28 00

Web Sitesi: http://www.goremepanorama-camping.com/

Facebook: https://www.facebook.com/panorama.camping/

Haritada Görüntüle >

Dilek Kamping

Dilek kamping Göreme merkezde Nevşehir şehir merkezine 13 km mesafede yer alıyor. Nevşehir merkezden kolayca ulaşım sağlanan kamp alanı oldukça geniş bir alan üzerinde kurulu ve 75 kadar karavan ile 60 çadır kapasitesi ile hizmet veriyor.

Dilek kamping Göreme’de Kapadokya’nın tam kalbinde bulunuyor. Peri bacalarıyla çevrili yer şekilleri ile huzurlu ve sakin bir kamp deneyimi sunuyor. Hem çadır hem de karavanla konaklama imkânı sunan kamp alanı ayrıca bunlara ek olarak bungalovlarda da konaklayabilme imkânını misafirlerine sunuyor.

Dilek Kamping alanında kamp süreci boyunca yürüyüş turları, at binme, balon turları, ATV safari gibi imkânlardan da faydalanmak mümkün. Ayrıca özellikle sıcak yaz günlerinde Kapadokya’nın kavurucu sıcağında ferahlamak için tesis içerisindeki özel havuzda serinlemek de oldukça keyif verici oluyor. Dilek kamping sunduğu imkânlarla yıl boyu yerli ve yabancı kampçılar olmak üzere çocuklu ailelere de ev sahipliği yapıyor.

Dilek kamping ‘de kampçılar için WC, elektrik, duş, 24 saat sıcak su, Wi-Fi, ortak kullanımlı mutfak, buzdolabı, çamaşırhane, restoran, kafeterya, havuz, çadır, karavan ve bungalov konaklama yerleri ve otopark alanı gibi birçok imkân kullanıma sunulmuş durumda.

Kamp Olanakları: WC, elektik, duş, 24 saat sıcak su, Wi-Fi, ortak kullanımlı mutfak alanı, buzdolabı, çamaşırhane, restoran, kafeterya, havuz, çadır, karavan ve bungalov konaklama yerleri ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Konaklama ücretleri sezonluk ve resmi tatillerde değişiklik göstermektedir. Aşağıdaki telefon numarası üzerinden tesis ile iletişime geçerek güncel fiyat bilgisini alabilirsiniz.

Telefon: 0384 271 23 95

Web Sitesi: http://www.dilekcamping.com/

Facebook: https://www.facebook.com/Dilek-Camping-Restaurant-199584920147258/

Haritada Görüntüle >

Green Motel & Kamping

Göreme yakınlarında Çavuşin mevkiinde yer alan Green Motel ve Kamp Alanı şehir merkezine 17 km mesafede yer alıyor. Göremeye giden minibüslerle kolaylıkla ulaşım sağlanan kamp alanına özel araçlarla da ulaşım sağlanabiliyor.

Kapadokya bölgesinde ücretli olarak hizmet veren kamp alanlarından biri olan Green Motel Kamping peri bacalarının ortasında oldukça otantik bir ortam sunuyor. Çadır ve karavan kampı için oldukça uygun alanlar barındıran kamp alanı doğayla baş başa geçirilecek bir kamp deneyimi yaşanmasını sağlıyor. Bununla birlikte etrafında yer alan meyve bahçeleri ortamın daha da güzelleşmesini sağlıyor.

Green motel kamping kampçılara sunduğu birçok imkânla Kapadokya bölgesinin farklı yönlerden keşfedilmesini sağlıyor. Green Motel’de 30 adet oda konaklamasının yanında 30 çadır 15 adet de karavanın konaklamasına imkân tanınıyor. Yine Green motel kamp alanında 24 saat sıcak su imkânı, elektrik prizleri, şarj imkânı, WC, ortak kullanım mutfak alanı, Wi-Fi, restoran, otopark gibi daha birçok imkân kampçılara sunulmuş durumda. Konaklama bilgisi sezondan sezona farklılık gösteriyor. Bu yüzden tesisin iletişim kanallarından fiyat bilgisi alınabilir.

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, 24 saat sıcak su, Wi-Fi, restoran, TV odası, ortak kullanımlı mutfak alanı ve çamaşırhane, bahçe ve dinlenme alanı ve araç otopark yeri.

Kamp Ücreti: Konaklama ücretleri sezonluk ve resmi tatillerde değişiklik göstermektedir. Aşağıdaki telefon numarası üzerinden tesis ile iletişime geçerek güncel fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Telefon: 0384 532 67 58

Web Sitesi: http://greenmotel.tripod.com/motel_tr.html

Haritada Görüntüle >

Kaya Kamping

Kaya kamping Ürgüp’te yer alıyor. Nevşehir şehir merkezine 15 km mesafede bulunmaktadır. Bölgeye ulaşım Ürgüp’e giden minibüslerle ve özel araçlarla sağlanabiliyor. Göreme’ye de 3 km mesafede bulunan kamp alanı muhteşem Göreme vadisi manzarasıyla dikkat çekiyor.

Kaya kamping Kapadokya’da ücretli kamp alanlarından biri. Hem çadır kampı hem karavan kampı için uygun alanlar bulunan Kaya kamping etrafında çeşitli yürüyüş rotalarını takip ederek hem gizli kalmış güzelliklere hem de peri bacalarının tam ortasına harika bir yürüyüş yapabilirsiniz. Göreme vadisine hâkim bir noktada tepe üzerinde yer alan kamp alanının çevresi ağaçlarla çevrili. Bu sayede özellikle yazın sıcak günlerinde ferahlamak isteyenler için oldukça uygun bir kamp alanı olabiliyor.

Kaya kampingin bir diğer avantajı da sabah gün doğumuyla birlikte sıcak hava balonlarının gökyüzündeki dansının rahatlıkla izlenebilmesi. Tam bu anda harika fotoğrafların da çekilmesine olanak sağlayan kamp alanı kamp severler tarafından sıkça tercih ediliyor.

Kaya kampingde kamp severler, 24 saat sıcak su, WC, duş, çamaşırhane, yüzme havuzu, restoran gibi imkânlardan faydalanabiliyor. Kaya kampingde çadır konaklama için kişi başı 60 TL ücret talep ediliyor.

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, 24 saat sıcak su, Wi-Fi, ortak kullanımlı mutfak alanı, bahçe ve dinlenme alanı, havuz ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama kişi başı 60 TL.

Telefon: 0384 343 31 00

Haritada Görüntüle >

Karşı Bağ Restoran, Mesire ve Kamp Alanı

Karşı Bağ restoran ve mesire alanı Ürgüp’te Ortahisar mevkiinde yer alıyor. Şehir merkezine 16 km mesafede yer alan kamp alanına ulaşım toplu taşımayla ve özel araçlarla sağlanabiliyor. Yöre halkının günübirlik piknik ve kahvaltılar için de tercih ettiği Karşı bağ restoran ve kamp alanı kampçılar tarafından da sıkça tercih ediliyor.

Karşı bağ restoran bulunduğu konum itibariyle Ortahisar kalesine oldukça yakın, peribacalarına da yürüme mesafesinde bulunuyor. Hem çadır kampı hem karavan kampı için tercih edilen kamp alanında günübirlik piknikçilere de hizmet sunuluyor. Kamp alanını Kapadokya bölgesinde oldukça az olan ağaçlar gölgeliyor. Bu sebeple bu alanda sıcak yaz günlerinde kamp yapmak daha rahat oluyor.

Karşı bağ restoran çocuklu aileler tarafından da sıkça tercih ediliyor. Kapadokya’yı gezmek isteyenlere de güzel fırsatlar sunan işletme gezilip görülecek hemen her yere yakınlığı ve ulaşım kolaylığı ile ön plana çıkıyor. Özel araçların haricinde özellikle Göreme ve çevresinde yürüyüşler yapılarak bölge rahatlıkla gezilebilir.

Karşı Bağ restoran ve kamp alanında birçok imkân kampçılara sunuluyor. Piknik alanlarının yanı sıra WC, duş, 24 saat sıcak su, internet imkânı, mutfak imkânı, restoran, çamaşırhane vb. daha birçok imkândan kamp alanında yararlanmak mümkün.  Kamp alanında çadır konaklaması için kişi başı 70 TL ücret talep ediliyor.

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, 24 saat sıcak su, Wi-Fi, ortak kullanımlı mutfak alanı, buzdolabı ve çamaşırhane, restoran, bahçe ve piknik alanları, organik serpme kahvaltı, öğlen ve akşam yemek servisi ve araç otopark yeri.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama kişi başı 70 TL.

Telefon: 0533 337 57 43

Haritada Görüntüle >

Yorum yapın

Bizi Takip Edin