İç Anadolu’nun küçük ama şirin şehri Çankırı birçok tarihi ve kültürel güzelliğin yanı sıra doğal güzellikleriyle de ön plana çıkıyor. Ankara, Çorum, Kırıkkale, Kastamonu, Bolu ve Karabük ile çevrili olan Çankırı oldukça eski yerleşim alanına sahip olması sebebiyle pek çok tarihi bulguya da ev sahipliği yapıyor.
İç Anadolu bölgesinin tamamında hâkim olan karasal iklim Çankırı’da da bütün özellikleriyle kendini gösteriyor. Yazlar oldukça sıcak geçerken kışları ise bir o kadar sert ve soğuk geçiyor. Bununla birlikte yazın ayrı güzellikler kışın ise daha başka güzellikleri misafirlerine sunan Çankırı doğaseverler için sunduğu imkânlarla yıl boyu ziyaretçi akınına uğruyor.
Doğal güzelliklerinin yanı sıra sağlık turizmi açısından da önem taşıyan Çankırı kaplıca, kaya tuzu ve hamamlarıyla da oldukça fazla ziyaretçi çekiyor. Tarihi ve kültürel birikimi, doğal güzellikleriyle tam bir Anadolu şehri olan Çankırı’da gezilip görülecek yerleri şu şekilde sıralayabiliriz; Çankırı Kalesi, Tarihi Çankırı Evleri, Cam Seyir Terası, Ilgaz Dağı Milli Parkı, Ilgaz Kayak Merkezi, Kenbağ Tabiat Parkı, Kadın Çayırı Tabiat Parkı, Hazım Dağlı Tabiat Parkı, Alpsarı Göleti, Kırkpınar Yaylası ve Tuz Mağaraları.
Çankırı şehir merkezine 40 km mesafede Yapraklı ilçesinde yer alan Büyük yayla harika doğal ortamıyla görenleri büyülüyor. Özel araçlarla şehir merkezinden yarım saat gibi kısa sürede kolayca ulaşılabilen nokta Çankırı’da kamp için tercih edilen önemli noktalardan.
Yeşil doğası ve ortasında bulunan masmavi şirin göletiyle dikkat çeken Büyük yayla, çevresinde bulunan köknar ve karaçam ormanlarıyla kamp severlere unutulmaz kamp deneyimleri yaşatıyor. Bu çerçevede hem çadır kampı hem de karavan kampı için oldukça uygun olan bölge doğa içinde huzurlu vakitler geçirilebilecek ender mekânlardan. Şehir merkezine yakın olması sebebiyle günübirlik yürüyüşler ve doğa keşifleri için sıkça tercih edilen Büyük yayla doğaseverler tarafından yaz mevsiminde sıkça ziyaret ediliyor.
Özellikle nisan ve mayıs aylarında muhteşem bir manzaraya bürünen Büyük yaylada kamp yapmak, doğa ile iç içe huzurlu vakitler geçirmek insana büyük huzur veriyor.
Büyük yaylada kampçılar için herhangi bir tesis bulunmuyor. Tamamen doğayla iç içe vakit geçirme imkânı sunan yaylada kamp yapmak için bölgeye mutlaka hazırlıklı gitmek gerekiyor.
Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş ve çeşme imkânı bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.
Kamp Ücreti: Ücretsiz
Şehir merkezine oldukça yakın bir noktada yer alan Kenbağ Tabiat Parkı yöre halkının mesire alanı olarak kullandığı noktalardan. Şehir merkezine 7 km mesafede yer alan parka ulaşım toplu taşımayla kolayca sağlanabiliyor. Merkeze yakın olması sebebiyle yoğun bir ziyaretçi akınına uğrayan bölge özellikle yaz aylarında ve hafta sonları aşırı kalabalık oluyor.
Kenbağ Tabiat Parkı merkez ilçesine yakın bir noktada halkın mesire alanı olarak kullanmasını sağlayacak şekilde düzenlenmiş. Bu çerçevede bölge günübirlik piknikler ve keyifli vakitler geçirmek için oldukça uygun. Bunun yanı sıra Çankırı çevresinde şehir merkezine yakın kamp yeri arayışında olanlar için de hem çadır kampı hem de karavan kampı için uygun fırsatlar sunuyor.
Etrafı karaçam ağaçlarıyla çevrili olan Kenbağ Tabiat Parkı’nda doğa yürüyüşleri yapabilir ve doğada keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Yaz aylarında çevre illerden de ziyaretçi çeken bölge şehirden bir nebze olsun uzaklaşmak isteyenlerin adresi oluyor.
Kenbağ Tabiat Parkı’nda kampçıların ve piknikçilerin ihtiyaçları karşılanabiliyor. Ayrıca bölgenin şehir merkezine oldukça yakın olması da büyük avantaj sağlıyor.
Kamp Olanakları: Çadır kamp alanları, piknik alanları ve piknik masaları, mangal yakılabilir yerler, yürüyüş parkurları ve araç otopark yeri. WC, elektrik, duş ve çeşme imkânı bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.
Giriş Kamp Ücreti: Ücretsiz
Sadece Çankırı’nın değil ülkemizin en güzel yaylaları arasında gösterilen Kırkpınar yaylası şehir merkezine 77 km mesafede yer alıyor. Ilgaz ilçesi sınırlarında yer alan yaylaya ulaşım özel araçlarla sağlanabiliyor. Zengin bitki örtüsü ve farklı imkânlarıyla sıkça ziyaret edilen yayla kampçılık için de oldukça elverişli.
Kırkpınar yaylası bölgenin turizm açısından popüler noktalarından biridir. Yaylada yer alan farklı çiçek çeşitleri ile küçük şirin gölet yaylaya oldukça farklı bir hava katıyor. Bunun farkında olan kampçılar da yaylada hem çadır kampı hem de karavan kampı kurarak vakit geçirmek istiyorlar. Ülkemizin her noktasından kampçıları ağırlayan Kırkpınar yaylası huzurlu ortamıyla birçok ziyaretçi ağırlıyor.
Özellikle oldukça sıcak geçen yaz mevsimlerinde bölge halkının serinlemek ve ferahlamak için tercih ettiği Kırkpınar yaylası göle girerek serinleme imkânı sunarken bir yandan da harika yürüyüş rotalarıyla etrafı keşfetmeyi mümkün kılıyor. Doğa fotoğrafçılarının da tercih ettiği yayla harika kareler sunabiliyor.
Kırkpınar yaylasında kampçılar için herhangi bir tesis bulunmuyor. Bu yüzden bölgeye giderken bütün ihtiyaçları temin ederek gitmekte fayda var.
Konumu: Göl Kenarı
Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş ve çeşme imkânı bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.
Giriş Kamp Ücreti: Ücretsiz
Şehir merkezine 26 km mesafede yer alan Osman gölü Çankırı’nın oldukça fazla olan doğal güzelliklerinden bir tanesi. Ilgaz ilçesinde yer alan göle ulaşım özel araçlarla sağlanabiliyor. Bölge halkının otlak olarak kullandığı alan kampçılık için de oldukça elverişli.
Osman gölü Çankırı’da yaylacılık faaliyetlerinin yapıldığı önemli noktalardan biridir. Havaların ısınmaya başlamasıyla büyük ve küçükbaş hayvanlar yörenin verimli otlaklarına çıkarılıyor. Küçük ve şirin bir göl olan Osman göleti ise bu eşsiz doğaya oldukça uyum sağlamış. Hem çadır kampı hem de karavan kampı için oldukça uygun olan bölgede doğa yürüyüşleri ve çeşitli yayla faaliyetleri de yürütülüyor.
Ilgaz, Bayramören ve Kurşunlu ilçelerine yakın olması sebebiyle üç ilçenin halkının da yaylak olarak kullandığı alan yaz mevsiminde oldukça hareketli ve canlı oluyor. Göl etrafında bulunan sarıçam ve köknar ağaçları doğaya ayrı bir hava katmış durumda. Hemen gölün yanı başında sakin doğada kamp kurmak oldukça keyifli oluyor.
Osman gölünde kampçılar için herhangi bir tesis bulunmuyor. Bu yüzden bölgeye kamp için mutlaka hazırlıklı gitmek gerekiyor.
Konumu: Göl Kenarı
Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş ve çeşme imkânı bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.
Giriş Kamp Ücreti: Ücretsiz
Çankırı’nın Ankara’ya en yakın ilçelerinden olan Şabanözü’nde bulunan Karaören göletinin Çankırı şehir merkezine uzaklığı 50 km. ilçe merkezine de 6 km mesafede yer alan gölete ulaşım özel araçlarla kolaylıkla sağlanabiliyor.
Karaören göleti sulama amaçlı kullanılan küçük, şirin bir gölet. Etrafında yer alan zengin bitki örtüsüyle harika bir doğa içinde bulunan gölet çevresinde hem çadır kampı hem de karavan kampı kurulabiliyor. Gölette yüzmek tehlikeli ve yasak olduğu için çevresinde günübirlik piknikler yapılıp manzarasından ve serinliğinden faydalanılabiliyor. Yöre halkının günübirlik piknikler için mesire alanı olarak kullandığı Karaören göleti etrafının keşfedileceği oldukça güzel yürüyüş rotalarına da sahip. Bu çerçevede sıcak yaz mevsiminde ferahlamak ve serinlemek isteyen birçok doğasever göl çevresini tercih ederek bölgede keyifli vakitler geçirebiliyorlar.
Karaören göletinde herhangi bir tesis bulunmuyor. Ancak ilçe merkezinin oldukça yakın olması kampçıların ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilmesi açısından büyük avantaj sağlıyor. Uzun süreli kamplar için bölgeye hazırlıklı gelinebilir. Bununla birlikte ilçe merkezinden de birçok ihtiyaç rahatlıkla karşılanabilir.
Konumu: Göl Kenarı
Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş ve çeşme imkânı bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.
Giriş Kamp Ücreti: Ücretsiz
Çankırı merkeze en uzak ilçelerden biri olan Atkaracalar ilçesinde yer alan Balıklı göl şehir merkezine 100 km mesafede yer alıyor. İlçe merkezine de 3 km mesafesi bulunan göle ulaşım özel araçlarla ve ilçe merkezinden yaya olarak kolaylıkla sağlanabiliyor.
İçinde yaşayan balıkların çeşitliliği sebebiyle Balıklı göl olarak anılan göl enteresan bir efsaneye de hikâye edilmiş. Önceleri gölde oldukça fazla göl yaşarmış. Çanakkale savaşları zamanında balıkların sayısı gittikçe azalmış ve balıklar tamamen yok olmuş. Savaş bittiğinde göle dönen balıklarda ise çeşitli yara izleri varmış. O zamandan beri göldeki balıklar asker balık olarak adlandırılıyor.
Güzel bir efsaneye ve bir o kadar da harika bir doğaya sahip olan Balıklı göl etrafında hem çadır kampı hem de karavan kampı rahatlıkla kurulabilir. Göldeki balıkların efsane sebebiyle kutsal görülmesi gölde avlanmayı olanaksız kılıyor. Ancak bunun haricinde doğada güzel vakitler geçirmek için harika bir ortamı var.
Balıklı gölde herhangi bir tesis bulunmuyor. Ancak ilçe merkezinin hemen dibinde yer alması ihtiyaçların kolayca temin edilmesini sağlıyor.
Konumu: Göl Kenarı
Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş ve çeşme imkânı bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.
Giriş Kamp Ücreti: Ücretsiz
Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinde yer alan Büyük göl şehir merkezine 55 km mesafede yer alıyor. Ulaşımın özel araçlarla sağlandığı büyük göl Çankırı çevresindeki göllerin en büyüklerinden biri olarak anılıyor. Kampçılık ve günübirlik piknikler için tercih edilen gölde balık avlamak da mümkün.
Büyük göl Kurşunlu ilçesinde yöre halkının ferahlamak ve doğada vakit geçirmek için tercih ettiği noktalardan. Özellikle yaz mevsiminde ferahlatıcı ve serinletici doğasıyla ziyaretçi çeken Büyük gölün çevresinde hem çadır kampı hem de karavan kampı yapılabiliyor. Doğa yürüyüşleri ve fotoğrafçılığa da imkân sağlayan Büyük göl masmavi görüntüsüyle bozkır bitki örtüsüne harika bir manzara katıyor.
Büyük göl ve çevresinde herhangi bir tesis bulunmuyor. Tamamen doğayla iç içe olan bölgede kampçılar ve piknikçiler ihtiyaçlar için bölgeye hazırlıklı gelmeyi tercih ediyorlar. Bununla birlikte ilçe merkezine 4 km mesafede bulunan Büyük gölde ihtiyaçlar rahatlıkla ilçe merkezinden karşılanabiliyor. Bu sebeple bölgede rahatlıkla kamp ve piknik gibi faaliyetler yapılabiliyor.
Konumu: Göl Kenarı
Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş ve çeşme imkânı bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.
Giriş Kamp Ücreti: Ücretsiz
Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinde Dumanlı köyü yakınlarında yer alan Dumanlı göleti Çankırı’da günübirlik gezilecek, piknik yapılacak ve kamp kurulacak bir başka gölet. Şehir merkezine 60 km mesafede yer alan Dumanlı göletine ulaşım özel araçlarla sağlanabiliyor. Güzel bir ortamı bulunan Dumanlı gölü yöre halkı tarafından da sıkça ziyaret ediliyor.
Dumanlı gölü bulunduğu bölgede tarım alanlarının sulanması amacıyla kullanılıyor. Bununla birlikte küçük balık çeşitlerine de ev sahipliği yapan gölün etrafında çadır ve karavan kampı kurulacak güzel yerler bulunuyor. Doğada vakit geçirmek ve kafa dinlemek isteyenlerin sıkça tercih ettiği Dumanlı gölü etrafındaki ağaç örtüsüyle hoş manzaralar barındırıyor. Doğaseverlerin doğa yürüyüşü yapmak, sıcaktan kaçıp ferahlamak için tercih ettiği nokta özellikle yaz aylarında oldukça canlı oluyor.
Dumanlı gölü ve çevresinde herhangi bir tesis bulunmuyor. Kamp için bölgeyi tercih edenlere yöre halkı ellerinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışsalar da yeterli olmuyor. Bu yüzden bölgeye bütün ihtiyaçları temin ettikten sonra gitmek gerekiyor.
Konumu: Göl Kenarı
Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş ve çeşme imkânı bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.
Giriş Kamp Ücreti: Ücretsiz
Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde yer alan Bozoğlu göleti kampçıların ve doğaseverlerin tercih ettiği noktalardan. Şehir merkezine 40 km mesafede yer alan gölete ulaşım özel araçlarla sağlanabiliyor. Etrafı açık bir arazi olan gölette yaz mevsiminin sıcağından korunmak için gölgelik bulmak zor oluyor.
Bozoğlu göleti bölgedeki suyu tatlı göletlerin başında geliyor. Bu sebeple balıkçılık yapma imkânı da sunan gölette aşırı avlanma sebebiyle balıklar gün geçtikçe azalmış. Yöre halkının günübirlik piknikler için tercih ettiği göletin çevresi ağaç ve orman açısından oldukça fakir. Bu yüzden gölgelik yer bulmak büyük sıkıntı oluyor. Gölet çevresinde hem çadır kampı hem karavan kampı kurulabilir. Doğada vakit geçirmek isteyenler için iyi bir alternatif sunan Bozoğlu göleti sakin mekân arayanlar için de oldukça uygun.
Gölet çevresinde herhangi bir tesis bulunmuyor. Yakınlardaki köylerden ihtiyaçları karşılamak mümkün olsa da bu yeterli olmuyor. Bu yüzden bölgeye kamp için mutlaka hazırlıklı gidilmesi gerekiyor. Ayrıca göletin ilçe merkezine 4 km mesafede oldukça yakın bir konumda bulunması da ihtiyaçlar açısından büyük avantaj sağlıyor.
Konumu: Göl Kenarı
Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş ve çeşme imkânı bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.
Giriş Kamp Ücreti: Ücretsiz
Sulama amaçlı 1980’li yıllarda inşa edilen Güldürcek barajı Çankırı’nın Orta ilçesinde yer alıyor. Şehir merkezine 52 km mesafede yer alan Güldürcek barajına ulaşım özel araçlarla sağlanabiliyor. Devrez çayı üzerinde yer alan baraj günübirlik piknikler ve kampçılık için oldukça uygun fırsatlar sunuyor.
Çankırı’daki tarım arazilerinin sulanması ve enerji ihtiyacını karşılamak amacıyla kurulan Güldürcek barajının etrafı zamanla mesire alanına dönüşmüş. Kurak arazide sulak bir alan olması sebebiyle birçok kişi tarafından günübirlik piknikler için tercih edilen Güldürcek barajı çadır ve karavan kampı için de oldukça uygun alanlar barındırıyor. Bu çerçevede Çankırı bölgesinde kamp yapmak isteyenlerin uğradığı Güldürcek barajında balıkçılık faaliyetleri de yapılabiliyor.
Özellikle sıcak yaz günlerinde serin havasıyla oldukça fazla ziyaretçi çeken baraj doğada keyifli vakitler geçirmek isteyenlerin ve kafa dinlemek isteyenlerin de uğrak noktası oluyor. Etrafında herhangi bir ağaçlandırma yer almayan baraj gölü manzarasıyla insana huzur veriyor.
Güldürcek barajında kampçıların ihtiyaçlarını karşılayacağı herhangi bir tesis bulunmuyor. Bu yüzden bölgeye hem piknik için hem de kamp için hazırlıklı gitmek gerekiyor.
Konumu: Göl Kenarı
Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş ve çeşme imkânı bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.
Giriş Kamp Ücreti: Ücretsiz
Çankırı’nın Şabanözü ilçesinde yer alan Gümerdiğin göleti şehir merkezine 65 km mesafede yer alıyor. Çevredeki tarım arazilerinin sulanması amacıyla DSİ eliyle oluşturulan gölete ulaşım özel araçlarla ve ilçe merkezinden kolaylıkla sağlanabiliyor. Göletin etrafını yeşillendirme çalışmaları devam ederken bölge kampçıların uğrak noktası olmaya başlamış bile.
Gümerdiğin göleti birçok küçük balık çeşidine de ev sahipliği yapıyor. Zaman zaman Çankırı ve çevresinde yer alan göl ve göletleri balık açısından zenginleştirme çalışmaları kapsamında balık yavruları göletlere bırakılıyor. Bu sayede bölgede daha zengin bir ortam oluşturulamaya çalışılıyor. Hem çadır kampı hem de karavan kampı için uygun alanlar barındıran Gümerdiğin göleti çevresindeki ağaçlandırma çalışmalarının da tamamlanmasıyla güzel bir doğaya sahip olacak.
Bu haliyle de yöre halkı tarafından günübirlik piknikler için tercih edilen gölet çevresinde herhangi ir tesis bulunmuyor. Ancak Şabanözü ilçe merkezine oldukça yakın olması sebebiyle gölet çevresinde hem kampçılık hem de piknikler rahatlıkla yapılabiliyor. Bütün ihtiyaçlar ilçe merkezinden karşılanarak gölete kamp için gelinebilir.
Konumu: Göl Kenarı
Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş ve çeşme imkânı bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.
Giriş Kamp Ücreti: Ücretsiz
Kadınçayırı Tabiat Parkı Çankırı şehir merkezine 67 km mesafede yer alıyor. Çankırı bölgesinin önemli tabiat parklarından olan bölgeye ulaşım özel araçlarla sağlanabiliyor. Tabiat parkı özelliği taşıyan alanda girişler şahıs için 5 TL, otomobil için ise 15 TL olarak ücretlendiriliyor.
Ilgaz Dağı Milli Parkı’nın yamaçlarında yer alan Kadınçayırı Tabiat Parkı günübirlik ziyaretler ve kampçılık için oldukça elverişli. Doğa ile iç içe olan mekânda hem çadır kampı hem de karavan kampı kurulabiliyor. Bunun yanı sıra tertemiz bol oksijenli ortamda doğa yürüyüşleri yapmak da mümkün. Özellikle İç Anadolu bölgesinden birçok ziyaretçi alan Kadın çayırı tabiat parkı yaz mevsiminde büyük bir ihtiyaca cevap veriyor.
Hafta sonları yöre halkının da oldukça rağbet göstermesiyle oldukça kalabalık olan tabiat parkı eşsiz doğası ve manzarasıyla doğanın tadını çıkarmak isteyenlerin Çankırı’da tercih ettiği noktalardan biridir. Bölgede kampçılığın yanı sıra doğa fotoğrafçılığı da yapılabiliyor.
Kadınçayırı Tabiat Parkı’nda kampçıların ihtiyaçlarını karşılayacağı tesisler mevcut. WC, mescit, küçük kafeler, piknik kameriyeleri, elektrik altyapısı gibi imkânlar tabiat parkında misafirlere sunuluyor.
Kamp Olanakları: WC, çeşme, mescit, akarsu köprüsü, barbekü, çöp konteynerleri, piknik alanları ve piknik masaları, kameriyeler, kır kahvesi, giriş kontrol noktası, yağmur barınakları, oyun alanları ve araç otopark yeri.
Giriş ve Kamp Ücreti: Şahıs 5 TL, öğrenci 2,5 TL, bisiklet 5 TL, motosiklet 15 TL, otomobil ve kamyonet 15 TL, minibüs 45 TL, midibüs 80 TL, otobüs 135 TL. 1 ünite çadır (günlük) 30 TL, 1 ünite karavan (günlük) 40 TL ve 4 yataklı kır evi (günlük) 230 TL.
Web Sitesi: http://kadincayiri.tabiat.gov.tr/
Çankırı şehir merkezine 40 km mesafede bulunan Hazım Dağlı Tabiat Parkı bölgenin en önemli tabiat güzellikleri arasında gösteriliyor. Şehir merkezinden minibüslerle ve özel araçlarla kolayca ulaşılan tabiat parkı şehrin turizm açısından da önemli kaynaklarından birini oluşturuyor. Tabiat parkında girişler şahıs için 3,5 TL, otomobil için ise 10 TL olarak ücretlendiriliyor.
Hazım dağlı tabiat parkı yeşil alanları, göleti ve farklı imkânlarıyla doğaseverler için iyi bir alternatif. Hem çadır kampı hem de karavan kampı için oldukça uygun fırsatlar sunan tabiat parkında bungalovlarda konaklama imkânı da mevcut. Temiz ve bol oksijenli havasıyla sportif faaliyetler ve doğa yürüyüşleri için de oldukça uygun olan Hazım Dağlı Tabiat Parkı günübirlik piknikler için de sıkça tercih ediliyor.
Kamp, piknik ve doğa yürüyüşlerinin haricinde tabiat parkında bulunan gölette balıkçılık da yapılabiliyor. Ayrıca bu muhteşem tabiatın fotoğraflarını çekmek isteyen fotoğrafçılar da park içerisinde harika kareler yakalayabiliyor.
Hazım Dağlı Tabiat Parkı’nda kampçılar ve diğer ziyaretçiler için İçme suyu, elektrik alt yapısı vb. imkânlar mevcut. Ancak diğer ihtiyaçlar için bölgeye hazırlıklı gitmekte fayda var.
Kamp Olanakları: Çeşme, orman köşkü, giriş kontrol noktası, büfe, yağmur barınağı, piknik alanı ve piknik masaları, kameriyeler, bulaşık yıkama yeri, kapalı piknik masaları, olta balıkçılığı, doğa yürüyüşü, yayla turizmi, bisiklet parkurları, çadır kamp alanları ve araç otopark yeri. WC yeri bulunmamaktadır.
Giriş ve Kamp Ücreti: Şahıs 3,5 TL, öğrenci 2 TL, bisiklet 3,5 TL, motosiklet 7 TL, otomobil ve kamyonet 10 TL, minibüs 31 TL, midibüs 56 TL, otobüs 95 TL. 1 ünite çadır (günlük) 30 TL, 1 ünite karavan (günlük) 40 TL ve 4 yataklı kır evi (günlük) 195 TL.
Web Sitesi: http://hazimdagli.tabiat.gov.tr/
Hamburg Nerede? Hamburg, Avrupa’nın Almanya şehrinde bulunmaktadır. Ülkenin Berlin’den sonra ikinci büyük şehridir. Hamburg Hakkında: Almanya’nın…
İstanbul’un Anadolu yakası Karadeniz kıyısında bulunan Şile, şehir merkezine yaklaşık 80 kilometre uzaklıktadır. İstanbul’un en…
Tiran Nerede? Hangi Ülkede? Tiran, Balkanlar’da bulunan Arnavutluk’un başkenti, aynı zamanda en büyük şehridir. Arnavutluk…
Arnavutluk'un başkenti Tiran'ı ziyaret ettiğinizde, yoğun kargaşa yaşayan bir ülkenin geçmişini ve bugününü keşfedeceksiniz. Gelin…
Bir peri masalı için adeta bir fon gibi duran romantik ve ilham verici bir şehirden…
Napoli nerede? & Hangi ülkede? İtalya Yarımadası'nın batı kıyısında Roma'nın 120 mil güneydoğusunda bulunan Napoli,…
Yorumları Gör
Sayfada güncellemeler yapılması gerekiyor. Örneğin Kenbağ Tabiat Parkı için WC, çesme ve ortak kullanım elektrik alanı eklenmiş olup, kamp ücreti mevcuttur. Ayrıca diğer alanların da fiyatları güncellense iyi olur.