Boston’da Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Massachusetts eyaletinin başkenti konumunda bulunan Boston, tarihi ve kültürel dokusuyla her yıl 15 milyonun üzerinde ziyaretçiyi ağırlıyor. 

Bu kadar yoğun turistin geldiği bir şehir olunca Boston konaklama seçenekleri de haliyle önemli bir konu haline geliyor. Eğer siz de Boston’a bir gezi planlıyorsanız ve Boston’da nerede kalınır sorusunun cevabını henüz bulamadıysanız yazımızın devamında Boston için konaklama ve otel tavsiyelerine ulaşabilirsiniz.

Boston’da Nerede Kalınır?

Öncelikle Boston’un konaklama ücretleri konusunda dünyanın en pahalı şehirlerinden biri olduğunu belirtmekte fayda var. O nedenle bu şehirde konaklama seçeneklerini ararken ya beklentilerinizi düşük tutmanız ya da konaklama bütçenizi diğer şehirlere göre biraz yükseltmenizde fayda var.

Boston’da konaklama için en çok tercih edilen bölgelerin başında Boston Downtown(şehir merkezi) ve Back Bay bölgesi geliyor.

Eğlence merkezlerine, şehrin görülmesi gereken yerlerine ve gece hayatına yakın bir konumda bulunmak istiyorsanız şehir merkezinde bulunan otellere bakmanızda fayda var. Böylece Boston gezilecek yerler listesinde bulunan önemli noktalara kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Şehir merkezinin en büyük sıkıntısı ise her büyük şehirde olduğu gibi trafiğin yoğun olması. Eğer özel aracınızla gelmediyseniz ya da araç kiralamadıysanız bu sizin için pek sorun olmayacaktır; çünkü gideceğiniz yerlere toplu taşıma ile gidebilirsiniz.

Back Bay ise görece şehir merkezine biraz uzak ve sakin olan bir bölge ve burada çoğunlukla butik ve sade oteller bulunuyor. Buradan metro ile şehir merkezine ve şehrin görülesi yerlerine kolay bir şekilde ulaşabileceğiniz için aslında şehir merkezine uzak olması pek de sorun olmayacaktır.

Boston Otel Tavsiyeleri

Çeşitli yıldızlarda ve fiyat/performans anlamında en makul olan otelleri inceleyerek sizler için tavsiyeler hazırladık. Bu tavsiyeleri ve daha fazlasını otel karşılaştırma sitelerinden araştırarak siz de kalacağınız en ideal otele karar verebilirsiniz.

1. Hampton Inn Boston Logan Airport 3*

Hampton Inn Boston Logan Airport

Havaalanına yakınlığı ve ücretsiz havaalanı servisi ile çok özel bir konumda olan otel, ziyaretçilerin rahat bir şekilde gezilerini yapmalarına olanak sağlıyor. Yüzme havuzu, kaliteli yemek hizmeti ve ilgili personeli ile otel, ziyaretçilerinden tam not almayı başarıyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

2. HI – Boston Hostel 3*

HI – Boston Hostel

Hostel formatında hizmet veren HI-Boston Hostel, ziyaretçilerine Boston’un ortasında uygun fiyata çok kaliteli bir konaklama hizmeti sunuyor. Özellikle yatakhane formatındaki odalarda kalmak isterseniz çok ucuza konaklama sorununu ortadan kaldırabilirsiniz. Hostelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

3. The Lenox 4*

The Lenox

Boston’un önemli tarihi yerleri arasında bulunan Back Bay bölgesindeki The Lenox, butik otel konseptinde müşterilerine hizmet veriyor. Panoramik Back Bay manzaralı odalarıyla konuklarını ağırlayan otel, ziyaretçilerine keyifli bir konaklama deneyimi yaşatıyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

4. Taj Boston 4*

Taj Boston

Metro istasyonuna yakınlığı, otantik ve şık tasarımı, çok keyifli bahçesiyle fiyat/performans anlamında memnun kalacağınız otellerden biri olan Taj Boston, birçok yere oldukça yakın bir konumda bulunuyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

5. The Eliot Suite Hotel 5*

The Eliot Suite Hotel

1925 yılında inşa edilen bir binada müşterilerini ağırlayan otel, zarafeti ve lüksü bir arada sunmayı başarıyor. Otelde rahat etmeniz için her türlü detay düşünülmüş. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

Boston Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaşım rehberimizi de mutlaka okumanızı tavsiye ediyoruz. Böylece havalimanına geldiğinizde kalacağınız otele nasıl gidebileceğiniz konusundaki alternatifler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin