Bodrum’un Gece Hayatı

Bodrum dünyaca ünlü yoğun bir gece hayatına sahip.

Bodrum’un farklı eğlence kültürlerine hitap eden noktaları var. Bu eğlence merkezleri arasında tavernalar ve gece kulüpleri ön plana çıkmaktadır. Özellikle gece hayatının yoğun olduğu Gümbet ve Merkez’de gece-gündüz canlı müzik eşliğinde dans edebilir, içeceklerini yudumlayabilirsiniz. Bodrum’un gece hayatı eğlenmeyi bilenler için hazırda bekliyor.

Küba Bar

Küba Bar

Bodrum’un en popüler eğlence noktalarından birisidir. Neyzen Tevfik Caddesi üzerinde yer alıyor. Balık çeşitleri ile ilgili zengin bir yemek menüsü var. Akdeniz ve Ege mutfağının şifalı bitkileriyle hazırladıkları salatalar çok sipariş edilir.

Club Catamaran 

Club Catamaran 

Denizin bütün güzelliğini ayaklarınızın ucuna seren bir mimari yapısı var. Canlı şovlarla ve müzikleriyle ön plana çıkan bir eğlence merkezidir.

Club Posh Gümbet

Club Posh Gümbet

Gümbet’in en popüler eğlence mekanlarından birisidir. Bununla beraber Gümbet sokaklarının müzik kaynağı olan mekandır. Müziğin ritmini damarlarınızda hissedeceksiniz.

Mandalin

Mandalin

Hoş bir atmosferi olduğunu söyleyebiliriz. Müzik kalitesi oldukça iyidir. Çeşitli müzik programlarıyla misafirlerini memnun edebilen bir mekandır.

Halikarnas Night Club 

Halikarnas Nightclub 

Bodrum‘un klasikleşmiş mekanlarından biridir. Bodrum gecelerin karşılığı, Halikarnas Night Club’tır. 38 yıllık bir geçmişi vardır.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin