Abant’ta Ne Yenir, Nerede Yenir?

Abant, Bolu’nun Mudurnu ilçesine bağlı turistik bir yerdir. Abant Gölü ve muhteşem doğası ile dikkat çeken bölge birçok turistin de uğrak yerlerinden biri olmuştur. Türkiye’nin kuzeybatısında yer alan bölge İstanbul ve Ankara karayolunun tam ortasında bulunmasıyla oldukça stratejik bir noktada yer alıyor. Buraya ulaşım ise 2007 yılında açılan Bolu Karayolu Tüneli ile daha kolay bir hale gelmiştir. Bu nedenle, günümüzde burayı ziyaret etmek oldukça kolaydır. Eşsiz atmosferi ile dikkat çeken Abant, muhteşem mutfağı ile de ön plana çıkmaktadır. Abant, Bolu’da yer aldığı için Bolu mutfağının hâkim olduğu bir mutfak anlayışına sahiptir. Bolu ise Türkiye’nin en zengin lezzetlere sahip mutfaklarından biridir. Ayrıca Bolu Mengenli aşçılar tüm dünyada tanınan aşçılar arasında sayılırlar. Tüm bunlar elbette Abant mutfağına da yansımış ve bu mutfağın zenginleşmesine katkı sağlamıştır.

Abant’ın en meşhur yemeklerinden bazıları; bıldırcın ızgara, benekli alabalık, Abant kebabı, Kartalkaya kebabı, çantıklı pide, İnebolu etli ekmek, Mengen pilavı, kaldırık dolması, kabaklı gözleme, kuzugöbeği mantarı dolması,  Mengen kuzu güveç, kaşarlı domates çorbası, mangalda sucuk ve kaşarlı alabalıktır. Abant ziyaretinizde bu yöresel yemekleri deneyebilir ve seyahatinize renk katabilirsiniz.

Abant Mutfağı Hakkında Pratik Bilgiler

Abant’tan Alınabilecek Yiyecekler: Abant geziniz sırasında Abant’a özgü yöresel ürünleri satın almak ve bu lezzetleri paylaşmak istemeniz muhtemeldir. Buradan satın alabileceğiniz yöresel ve organik pek çok yiyecek bulunuyor. Bu yiyecekler arasından çam balı, kozalak reçelleri, Bolu çikolatası, bal, erişte, peynir, yöreye özgü fındık, pestil, tarhana ve saray helvası satın alınabilir. Bu ve daha fazla yiyeceği Abant Gölü girişinde kurulan köy pazarından satın alabilirsiniz.

Abant’ın En Meşhur Tatlısı: Abant’ta yiyebileceğiniz pek çok tatlı bulunsa da Abant’a özgü çok fazla tatlı çeşidi bulunmamakta. Bu şehrin en meşhur tatlısı olarak sayabileceğimiz tek tatlısı ise Bolu beyi tatlısıdır.

Abant’ta Nerede, Ne Yenir?

Muhtarın Yeri Köy Kahvaltısı

Abant Muhtarın Yeri
Fotoğraf: Fırat Zaman

Muhtarın Yeri, 2019 yılında Abant Yolu üzerinde açılmış kahvaltısı ile öne çıkan işletmelerden biridir. Yol üzerinde bir mevkide yer alması sebebi ile Abant’a giderken buraya uğranabilir. Muhteşem manzaraya sahip olan işletme aynı zamanda kaliteli hizmet anlayışı ile müşterileri kendine çekmeyi başarabilmiştir. Tertemiz bir doğanın içinde, dağ ve orman manzarasına hâkim bir restorandır. Bu restorana girdiğinizde her şeyin doğal durduğunu fark edeceksiniz. Restoranın ortamı oldukça temiz, ferah ve nezihtir. Aile ile gelinmeye uygundur.

Muhtarın Yeri, kahvaltısı ile ünlü bir mekândır. Kahvaltı menüsü serpme kahvaltıdan oluşur. Buranın serpme kahvaltısının en önemli özelliği birçok kahvaltı mekânındaki gibi kahvaltıda birçok meze çeşidinin olmayışı. Bu sayede israf düzeyi azaltılmış oluyor. Buranın kahvaltısında yer alan ürünler bir kahvaltı için oldukça yeterli. Serpme kahvaltıda yer alan ürünler doğal ve organik olmaları sebebi ile oldukça sağlıklı ve lezzetlidir. Kahvaltıda en çok dikkat çeken ve beğenilen ürün ise kaymaktır. Kahvaltı haricinde geldiğinizde köfte külbastı, sucuk pirzola gibi yemekler tercih edilebilir. Restoran fiyatları ise Abant civarındaki birçok yere göre oldukça uygundur.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü 08:00 – 00:00 saatleri arasında açıktır.

Adres: Abant Yolu, Akçaalan, Abant

Telefon: 0374 237 11 44

Haritada Görüntüle >

Cemil Piknik Meşhur Abant Kahvaltıcısı

Abant Cemil Piknik Meşhur Abant Kahvaltıcısı
Fotoğraf: Canbolat Hukuk Kanalı

Bolu-Abant yolu üzerinde hizmet veren bir aile işletmesidir. Doğanın içinde, dere kenarında geniş kapasiteli bir tesiste hizmet verir. Cemil Piknik kapalı şömineli alan ve açık alan olmak üzere iki farklı alanda yaz, kış kesintisiz hizmet sağlamaktadır. Doğa ile iç içe bir alanda yaz kış güzel bir manzara eşliğinde harika bir kahvaltı için tercih edilebilecek bir yer olabilir. Kış aylarında şömine başında kar manzarasına karşı, yazın ise bahçe içinde ağaçların altında güzel bir kahvaltı deneyimi yaşayabilirsiniz.

Cemil Piknik, Abant’ta tescilli kahvaltısı ile ünlü bir mekândır. Kahvaltı menüsü serpme köy kahvaltısından oluşur ve bu kahvaltıda çeşit çoktur. Ayrıca kahvaltılık ürünleri taze, organik ve doğal ürünlerden oluşur. Kahvaltı haricinde menüde ızgara çeşitleri yer alır. Kahvaltı haricinde burayı ziyaret ederseniz karışık ızgara, kuzu pirzola, et biftek, köfte, sucuk veya tavuk pirzola alabilirsiniz. Yemek siparişlerinizin yanında masaya getirilen ikramları da gözleri bayram ettirecek cinstendir. Kısaca toparlamak gerekirse, mekânın en çok tercih edilen ürünleri; Abant köy kahvaltısı, ızgara sucuk ve Abant köfte olarak sayılabilir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü 08:00 – 22:00 saatleri arasında açıktır.

Adres: Abant Yolu Üzeri 12. Km, Dereceören Köyü, Abant

Telefon: 0374 237 10 49

Daha Fazla Bilgi: https://www.instagram.com/abantcemilpiknik/

Haritada Görüntüle >

Park Et Mangal, Alabalık ve Kahvaltı Evi

Abant Park Et Mangal

Park Et, Abant Gölü’nün eşsiz manzarası eşliğinde yemek yemek isteyenlerin tercih edebileceği restoranlardan biridir. Konum olarak Abant Tabiat Parkı yolu üzerinde yer alır. Nehir kenarında ahşap bir binada hizmet veren restoran, iç ve dış salon olmak üzere toplamda iki alanda hizmet veriyor. Ayrıca bu restoranın içerisinde aynı zamanda yöresel ürünler satın alabileceğiniz birçok satış reyonu bulunur. Yeşilin ve su sesinin birleştiği bir alanda bulunan Park Et, müşterilerine kahvaltı, alabalık ve sucuk ziyafeti sunar. Restoranın diğer özellikleri ise; doğal çocuk oyun alanlarının bulunmasıdır. Yani çocuklu ailelerin rahat edebileceği bir ortama sahiptir.

Park Et; kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği için tercih edilebilecek restoranlardan biridir. Kahvaltı menüsü zengin köy kahvaltısından oluşur ve bu köy kahvaltısında bulunan ürünler doğal ve organik ürünlerden oluşur. Mekânın en önemli yemeği tereyağında kızarmış alabalıktır. Alabalıkları tazedir. Alabalık ve köy kahvaltısı haricinde Abant köftesi veya diğer kiremit lezzetleri denenebilir. Mekânda alkol satışı bulunmaz. Burada yemek yedikten sonra restoranın içerisinde bulunan satış noktalarından Abant’a ait birçok ürünü satın alabilirsiniz. Mudurnu saray helvası, Bolçi (Bolu çikolatası), kızılcık ve kuşburnu marmeladı, bal çeşitleri, dağ çileği, reçeller ve hediyelik eşyalar buradan alabileceğiniz ürünlerden bazılarıdır.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü 08:00 – 21:00 saatleri arasında açıktır.

Adres: Abant Yolu 16. Km., Dereceören Köyü, Çayırbıçkı Mevkii, Mudurnu

Telefon: 0507 475 01 07

Daha Fazla Bilgi: http://www.instagram.com/abantpark/

Haritada Görüntüle >

Abant Şömine Et Mangal ve Kahvaltı Evi

Abant Şömine Et Mangal, Kahvaltı Evi

Abant Şömine Et Mangal ve Kahvaltı Evi, Abant yolu üzerinde hem mangal hem de kahvaltı salonu olarak hizmet veren bir işletmedir. Dere kenarında bulunan restoran, doğa ile iç içe geçmiş atmosferi ile dikkat çeker. Restoranın iç kısmı oldukça geniş ve ferah olup kış aylarında oldukça renkli anlara şahitlik eder. Yaz aylarında ise restoranın bahçesi tercih edilir. Bu bahçenin içerisinde salıncaklar ve hamaklar bulunur. Restoran diğer kriterler bakımından değerlendirildiğinde eksik noktaları yoktur. Yani servis kalitesi, temizlik, çalışanların müşterilere tutumu gibi önemli konulara dikkat edilmiştir. Ayrıca restoran fiyatları da Abant yöresine göre makul bir seviyededir.

Köy ürünlerinden oluşan bir serpme kahvaltısı vardır. Kahvaltısında ürün çeşitliliği fazladır ve kahvaltılık ürünleri taze ve organik olmaları bakımından lezzetlidir. Kahvaltıda en çok dikkat çekilen detay ise çayın demlikle beraber getirilmesidir. Böylelikle kahvaltılarınızda çayınızı istediğiniz zaman tazeleyebilirsiniz. Ayrıca kahvaltınızın ardından Türk kahvesi de içebilirsiniz. Kahvaltı haricinde mangal keyfi yapabilirsiniz. Yaz-kış sönmeyen mangalı ile sevilen mangal lezzetlerinin tadını çıkarabilirsiniz.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü 08:00 – 00:00 saatleri arasında açıktır.

Adres: Abant Yolu Üzeri, Akçaalan Köyü

Telefon: 0375 237 10 26 – 66

Daha Fazla Bilgi: https://www.instagram.com/somine_et_mangal_bolu/

Haritada Görüntüle >

Abant Sucuk Evi

Abant Sucuk Evi

Abant Sucuk Evi, Abant merkezde, Abant Tabiat Parkı’na sadece 5 km kadar uzaklıkta yer alan bir işletmedir. Yol kenarında tahta masalarda yemek yiyebileceğiniz salaş bir mekândır. Samimi ortamı ile dikkat çeken işletme kış aylarında soba ile ısıtılır. Mekânda sobanın bulunması buraya ayrı bir hava katmıştır. Soba başında oturup eşsiz bir ziyafet çekmek isteyenler için bu restoran ideal bir tercihtir.

Odun ateşinde pişirilen sucuk, ekmek arasında ve yanında domates, biber ile birlikte servis ediliyor. Burada hazırlanan sucuklar isteğe göre baharatlı veya baharatsız sucuk seçenekleri ile pişirilip hazırlanıyor. Sucuk ekmeğin içindeki sucukları da oldukça boldur. Sucuk haricinde köfte de tercih edilebilir. Yemek yedikten sonra közde pişirilen çaydan içebilirsiniz. Lezzetli ve doyurucu olan bu sucuklar, fiyat olarak da son derece makul seviyededir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü 08:30 – 22:30 saatleri arasında açıktır.

Adres: Abant Yolu Üzeri, Dereceören Köyü

Telefon: İletişim bilgilerine ulaşılamamıştır.

Haritada Görüntüle >

Köyüm Restaurant

Abant Köyüm Restaurant

Abant Köyüm Restaurant,  Abant yolu üzerinde kahvaltı yapabileceğiniz restoranlardan biridir. Mekân ailecek gidilmeye uygundur. Sıcak, samimi, ferah ve otantik ortamıyla müşterilerin ilgisini çeker. Mekân oldukça güzel bir şekilde dekore edilmiş. Çocukların oyun oynayabileceği park alanı da mevcuttur. Sessiz, sakin huzurlu ve güzel doğa manzarasına bakan bir restoran arıyorsanız burası tam size göre. Üstelik Abant’a giderken yolunuzun üstünde ve bu yüzden burayı rahatlıkla bulabilirsiniz. Bu restorana gelmeden önce rezervasyon yaptırmayı ihmal etmeyin.

Abant Köyüm Restaurant, kahvaltısı ile ünlü mekânlardan biridir. Burada serpme köy kahvaltısı yapabilirsiniz. Kahvaltı dışında yemekleri de oldukça lezzetlidir. Dolayısıyla burayı tercih ederseniz yine birbirinden güzel yemekler sizi bekliyor olacak. Domates soslu kaşarlı köfte, pirzola, biftek, çorba, kuzu kavurma ve ızgara lezzetler gibi birçok sevilen yemekleri burada bulabilirsiniz. Yemekler otantik bir tepside masalara getirilir. Yemeklerin porsiyonu, kahvaltısı oldukça doyurucu olup fiyat bakımından da oldukça uygundur.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü 08:00 – 20:00 saatleri arasında açıktır.

Adres: Abant Yolu Üzeri, Akçaalan Köyü

Telefon: 0374 237 10 51

Daha Fazla Bilgi: https://www.facebook.com/koyumrestaurant/

Haritada Görüntüle >

Havuzbaşı Restaurant

Abant Havuzbaşı Restaurant

Havuzbaşı Restaurant, Abant yolu üzerinde yer alan restoranlardan biridir. Doğa ile iç içe bir ortamda şelale manzarası eşliğinde rahatça yemek yiyebileceğiniz bir yerdir. Kış aylarında şömine karşısında, yaz aylarında ise kamelyalarda oturup yemek yiyebilirsiniz. Huzur dolu dakikalar geçirebileceğiniz tertemiz bir işletmedir. Bu işletme, müşterilere karşı olan nezaketli tutumu ile de birçok müşteriden tam not almayı başarmıştır. Burayı ziyaret eden birçok kişi bir müşteriden çok kendini bir misafir gibi hissetmiştir. Yani işletme sahipleri ve personeller müşterilerine gereken misafirperverliği göstermiştir.

Havuzbaşı Restaurant, serpme ve mangal ürünleri yapan bir işletmedir. Serpme köy kahvaltısı tamamen organik ürünlerden oluşur ve bu kahvaltının lezzetine doyum olmaz. Kahvaltı haricinde burayı ziyaret etmeyi planlıyorsanız; ızgara çeşitleri, alabalık, mantar gibi tava lezzetleri de deneyebilirsiniz. Mekânın bir başka özelliği de Abant’ta kuzu çevirme yapan nadir yerlerden biri olmasıdır. Bu restoranı ziyaret ettiğinizde serpme köy kahvaltısını deneyebilir, kahvaltı dışında geliyorsanız da kuzu çevirme veya kiremitte alabalık denemeniz tavsiye edilir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü 08:00 – 22:30 saatleri arasında açıktır.

Adres: Abant Yolu 12. Km., Dereceören Köyü, No 49

Telefon: 0543 541 68 55

Daha Fazla Bilgi: https://www.instagram.com/havuzbasirestaurant14/

Haritada Görüntüle >

Yeşil Ev Restaurant

Abant Yeşil Ev Restaurant
Fotoğraf: Mustafa Ilgaz Dogrul

Yeşil Ev Restaurant, Abant Masal Evleri’nde yer alan restoranlardan biridir. Yeşil Ev Restaurant ve Masal Evleri, 2000 yılında restoran ve konaklama hizmeti sağlamaya yönelik bir işletmedir. Masal Evleri, enteresan mimarisi ile dikkat çeker. Masal evleri, isminden de anlaşılacağı üzere adeta masal diyarından fırlamış gibi bir ortama sahiptir. Restoran, Masal Evleri’nde yer almasından dolayı özellikle bu evlerde kalanlar için keyifli yemek yenilebilecek bir yer olduğunu söyleyebiliriz. Restoran samimi olacak şekilde dekore edilmiştir ve dekorasyonunda ahşap malzemeler ağırlıklı olarak kullanılmıştır. Bu nedenle, ilgi çekici ve otantik bir atmosfere sahiptir. Mekânda hafta sonları canlı müzik hizmeti bulunur.

Yeşil Ev Restaurant; kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği için tercih edilebilecek restoranlardan biridir. Restoranın kahvaltı menüsü serpme kahvaltıdan oluşur ve serpme kahvaltısında ürün çeşitliliği fazladır. Kahvaltılık ürünleri tazedir ve birçoğu yöresel ürünlerden oluşmuştur. Kahvaltı haricinde bu mekâna gelindiğinde sizi oldukça geniş bir menü karşılar. Bu menüde çorbadan tutun tatlıya kadar aradığınız birçok lezzeti bir arada bulabilirsiniz. Restoranın en beğenilen yiyecekleri ise; et sote, köy usulü patates, düğün çorbası ve çoban kavurmadır.

Açılış-Kapanış Saatleri: Restoran bölümü haftanın tüm günü 08:00 – 22:00 saatleri arasında açıktır.

Adres: Abant Yolu 5. Km., Merkez

Telefon: 0374 237 11 49 – 0544 237 11 49 – 0534 076 85 85

Daha Fazla Bilgi: https://www.instagram.com/abantyesilevmasalevleri/

Haritada Görüntüle >

Abant Göl Restaurant

Abant Göl Restaurant

Abant Gölü’nün muhteşem manzarasına bakan restoranlardan biri de Abant Göl Restaurant’tır. Bu restoran kafe ve bar işletmesi şeklinde hizmet verir. Mudurnu-Abant yolu üzerinde bulunan restoran, göl kenarına kurulmuştur. Yaz aylarında ayrı bir güzelliğe sahip olan göl birçok ziyaretçiyi etkilemektedir. Restorana geldiğinizde eşsiz manzara eşliğinde harika yemekler yiyebilirsiniz. Yemeklerinizi yedikten sonra restoranın bar bölümüne geçerek istediğiniz içecekleri içebilirsiniz. Üstelik yemekten sonra güzel fotoğraf kareleri yakalayarak anı ölümsüzleştirebilirsiniz. Restoranın bir başka özelliği de çeşitli partiler düzenlenmesidir. Ayrıca burada canlı müzik hizmeti de mevcuttur. Özel günleriniz veya özel kutlamalarınız için bu restoranı tercih edebilirsiniz.

Abant Göl Restaurant; kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği için ziyaret etmeye uygun bir restoran. Kahvaltısı klasik köy kahvaltısından oluşuyor. Öğle ve akşam yemeklerinde ise ızgara çeşitleri mevcuttur. Menüde sevdiğiniz birçok lezzeti bulabilirsiniz. Burayı ziyaret ettiğinizde sucuk ızgara, köfte, kuzu şiş, kuzu kavurma deneyebilirsiniz. Restoranda hazırlanan yemekler lezzetli, etler taze ve oldukça iyi pişirilmiştir. Restoran fiyatları değerlendirildiğinde fiyatların biraz yüksek olduğu görülür.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü 09:00 – 00:00 saatleri arasında açıktır.

Adres: Abant Gölü Kenarı, Abant

Telefon: 0374 224 50 45 – 0532 441 47 06

Daha Fazla Bilgi: https://www.facebook.com/abantgolrestaurant/

Haritada Görüntüle >

Abant Çamlık Restaurant

Abant Çamlık Restaurant
Fotoğraf: Remzi Özdemir

Abant Gölü çevresinde yemek yiyebileceğiniz yerlerden biri de Abant Çamlık Restaurant’tır. Doğa ile iç içe geçmiş, ağaçların arasında muhteşem manzarası ile dikkat çeken bir işletmedir. Orman içinde bulunan restoranda temiz havanın keyfini doyasıya çıkarıp lezzetli yemekler yiyebileceksiniz. Kapalı ve açık olmak üzere iki farklı alanda hizmet verir. Açık alanda oturmak isterseniz yanınıza bir hırka almanız iyi olacaktır. Çünkü dışarısı bir miktar serindir. Cumartesi akşamları canlı müzik hizmeti bulunur. Restorana aracınızla gidiyorsanız otopark sorunu yaşamazsınız.

Abant Çamlık Restaurant, oldukça geniş seçenekler sunan bir restorandır. Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği yiyebileceğiniz restoran geniş menü seçeneği ve lezzetli ikramları ile dikkat çeker. Bu restoranda Abant kebabı, çamlık kebabı, köfte, külbastı, yaprak ciğer, kuzu pirzola deneyebilirsiniz. Et ürünleri gerçekten lezzetli ve etin pişme dereceleri de oldukça iyi ayarlanmış. Yemek siparişlerinizden önce masaya kızarmış ekmek, tereyağı ve bal getirilir. Ana yemek haricinde erişte ve köy patatesi de denemeye değerdir. Restoran, fiyatlar açısından değerlendirildiğinde fiyatların Abant düzeyinde uygun olduğu görülür. Ayrıca ikramları ve yemekleri ile oldukça doyurucu menülere sahiptirler.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü 08:30 – 00:00 saatleri arasında açıktır.

Adres: Abant Gölü, Örencik, Mudurnu

Telefon: 0532 321 24 69

Daha Fazla Bilgi: https://www.instagram.com/abantcamlik/

Haritada Görüntüle >

Gökdere Restaurant

Abant Gökdere Restaurant

Gökdere Restaurant, Bolu şehir merkezinden yola çıkıldığında yaklaşık 17 km uzaklıkta bulunan bir restorandır. Şehir ortamından uzakta, doğa ile iç iç huzurlu bir ortamı bulunur. Yaz aylarında bahçede kış aylarında ise restoranın iç kısmında hizmet verilir.  Kış aylarında şömine başında lezzeti yemeklerin tadını çıkartabilirsiniz. Hizmet kalitesi bakımından üst düzey hizmet sağlanır. Servisi oldukça hızlıdır. Mekânın diğer hizmetleri arasında araç park yerleri ve çocuk parkı bulunmaktadır. Böylelikle burayı ziyaret eden müşteriler keyifli ve huzurlu dakikalar geçirebilir.

Gökdere Restaurant; Abant’ta kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği için tercih edilebilecek bir restoran. Kahvaltı menüsü serpme kahvaltıdan oluşur ve oldukça doyurucudur. Kahvaltı haricinde gelenler için menüde oldukça çeşit bulunur. Buranın en beğenilen yemekleri arasında alabalık yer alır. Güveçte alabalık, kiremitte sebzeli alabalık kaşarlı mantar beğenilen yiyeceklerdendir. Alabalık haricinde köfte veya sucuk yenebilir. Yemeklerin yanına ikram olarak kaymak getirilir. İkram olarak getirilen kaymak taptaze ve doğaldır bu da müşteriler tarafından oldukça beğenilmektedir. Restoranda hazırlanan yemeklerde kullanılan ürünlerin tamamı da doğal ve organik ürünlerden oluşur. Ayrıca bu ürünlerin birçoğunun da restoranın bahçesinden geldiği bilgisini verelim.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü 08:30 – 22:30 saatleri arasında açıktır.

Adres: Abant Yolu Üzeri 4. Km., Ömerler

Telefon: 0374 225 32 01 – 0532 475 16 18

Daha Fazla Bilgi: https://www.instagram.com/gokdererestaurant/

Haritada Görüntüle >

Abant, muhteşem doğa manzarası ile birçok insanın ziyaret ettiği yerlerden biridir. Özellikle İstanbul’a oldukça yakın mesafede bulunması şehir havasından kaçıp temiz bir hava soluklanmak isteyenlerin rahatlıkla gidebileceği bir konumda bulunuyor. Abant gezinizde şehirden kaçıp doğada sessizlik ve sakinlik içinde Abant’a özgü birçok yemeği bulabileceğiniz restoranları ziyaret edebilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin