Mersin Kamp Yerleri – Mersin’de Kamp Yapılacak En İyi 33 Yer!

Mersin, olağanüstü doğası, berrak denizi, lezzetli mutfağı ve sayısız tarihi eserleriyle gidenleri kendine âşık eden bir kıyı şehridir. Sahil turizmi ve doğa turizmi açısından oldukça zengin bir dolu uğrak yerleri mevcut. Bu özellikleriyle kamp severlerin de ilgisini çekmiş ve son yıllarda oldukça popülerleşmiştir. Bir yandan Yaz ve Kış aylarının vazgeçilmez yeri olan Toros Dağları’nın yaylalarında serinleyip, bir yandan da Akdeniz’in parıltılı sularında kendinizi yüzerken bulabileceğiniz bir yer burası.

Ücretsiz Kamp Alanları

Akyar (Narlıkuyu) Koyu Kamp Alanı

Akyar koyu Kamp Alanı

Bir dönem Turizm Bakanlığı tarafından Mersin’in turizm adına cazibe merkezi ilan edilen Akyar Koyu, Silifke’ye 20 km, şehir merkezine ise yaklaşık 2 saatlik mesafede yer almakta. Yakınına kadar minibüs ile gelebilirsiniz. Oldukça serin bir suya sahip burası. Cennet–Cehennem Mağarasını ziyaret edebilirsiniz. Kamp atıp, piknik yapabileceğiniz mesire alanı da mevcut. Kayalıklardan denize atlayabilir, gölgede serinleyip bolca Akdeniz’in temiz havasını soluyabilirsiniz. Alışveriş, tuvalet ve çeşme gibi ihtiyaçlarınızı çevredeki yerleşim alanlarından karşılayabilirsiniz. Kamp alanından ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Çadır kamp alanı, yürüyüş parkurları, kontrollü ateş yakılabilir yerler ve denize girilebilir alan. WC, çeşme ve elektrik gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir yer bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı kamp alanına yakın yerleşim yerlerindeki bakkal ve marketlerden karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Çinili Göl Kamp Alanı

Çinili Göl Kamp Alanı

Mersin’in Çamlıyayla ilçesinde yer alan Çinili Göl, 2700 metre rakımda kamp yapmak için harika bir yer! Şehir merkezine 48 km mesafede Bolkar Dağları’nın arasında yer almakta. Kamp alanına yürüyüş yaparak ulaşabilirsiniz. Kışın bolca kar alan ama ilkbahara doğru karlar eriğinde çiçeklerin ortaya çıktığı göl çevresi, size ıssız bir kamp olanağı sunuyor. Dilediğiniz yere kamp atıp, yıldızların altında göl manzarası eşliğinde uyuyabilirsiniz. Gelmeden ihtiyaçlarınızı tedarik etmeniz gerekmekte çünkü çevrede dağ hariç hiçbir şey yok. Ücretsiz konaklayabilirsiniz. WC, çeşme ve yeme içme ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız bir yer ve köy alanı bulunmuyor.

Konumu: Göl Kenarı

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkurları ve göle girilebilir alanlar. WC, elektrik ve çeşme gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı henüz kamp alanına gelmeden önce yol üzerindeki market veya benzin istasyonlarından karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Erdemli – Sorgun Köyü Yaylaları Kamp Alanı

Erdemli Sorgun Köyü Kamp Alanı

Mersin şehir merkezine yaklaşık 1,5 saatlik mesafede yer alan Erdemli Yaylası’na Erdemli ilçesinden hareket eden ilçe minibüsleriyle ulaşabilirsiniz. Yaylada muazzam bir altyapı çalışması var. Çam ağaçlarıyla süslü, dağ manzaralı yayla trekking ve çadır kampı için uygun. Yöredeki köylerin evlerine uygun mimaride yayla evleri ve sebze meyve bahçeleri mevcut. WC ve çeşme gibi ihtiyaçlarınızı yakınlardaki yerleşim bölgesinden karşılayabilirsiniz.

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkurları ve kontrollü ateş yakılabilir alanlar. WC, elektrik ve çeşme gibi ihtiyaçlarınızı kamp alanına yakın köylerden karşılayabilirsiniz. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı ise henüz kamp alanına gelmeden önce yol üzerindeki market veya benzin istasyonlarından karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Arslanköy Belde Yaylası Kamp Alanı

Arslanköy Yaylası Kamp Alanı

Mersin’e 52 km mesafede bulunan kamp alanına toplu taşıma ile ulaşılabilmekte. Arslanköy Beldesi, Toros Dağları’nın arasında yer almakta. Alt yapısı tamamlanmış, meyve bahçeleri mevcut. Çevresinde bir yeraltı mağarası da bulunuyor. Gözne Beldesi ile arasındaki ormanlık alana kamp atabilirsiniz. Trekking için uygun bir alan. Tuvalet ve alışveriş ihtiyaçları için çevredeki yerleşim alanlarına gitmeniz gerekmekte.

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkurları ve kontrollü ateş yakılabilir alanlar. WC, elektrik ve çeşme gibi ihtiyaçlarınızı kamp alanına yakın köyden karşılayabilirsiniz. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı ise henüz kamp alanına gelmeden önce köydeki marketlerden karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Gözne Belde Yaylası Kamp Alanı

Gözne Yaylası Kamp Alanı

Mersin’e 27 km mesafede yer alan Gözne Beldesi, Toros Dağları içerisinde yer alıyor. Minibüslerle ulaşım sağlanabilir. Çam, meşe ve ardıç gibi ağaçların yanı sıra Akdeniz İkliminin vazgeçilmesi maki bitki örtüleriyle çevrili bir yer. Elma, kiraz, ayva ve vişne ağaçlarını da görebilirsiniz. Yaylada Sağlık Ocağı, PTT ve jandarma bulunmaktadır. Çadır kampı için oldukça uygun bir yer. Kamp bölgesinde WC ve çeşme gibi yerler bulunmuyor ancak beldede kır kahvesi ve yiyecek içecek ihtiyaçlarınız için bakkal bulunmaktadır.

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkurları ve kontrollü ateş yakılabilir alanlar. WC, elektrik ve çeşme gibi ihtiyaçlarınızı kamp alanına yakın Gözne beldesinden karşılayabilirsiniz. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı ise henüz kamp alanına gelmeden Gözne belgesindeki bakkallardan karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Çamlıyayla (Namrun) Kamp Alanı

Çamlıyayla Namrun Kamp Alanı

Merkeze 90 km mesafede yer alan Çamlıyayla’ya minibüslerle ulaşım sağlayabilirsiniz. Rakımı 1430 metre, çevresinde Namrun Kalesi olduğu için tarih ve doğa iç içe. Çevrede yazlık evler bulunmakta. Cehennemdere bölgesi yaban keçisi üreme ve koruma bölgesi olarak belirlenmiş. Trekking için Cehennemderesi Kanyonu’nu tercih edebilirsiniz. Çadır kampı için bolca alan mevcut. Çevrede alışveriş, WC ve çeşme gibi yerler bulunmadığı için hazırlıklı gitmelisiniz.

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkurları ve kontrollü ateş yakılabilir alanlar. WC, elektrik ve çeşme gibi ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz herhangi bir yer bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı henüz kamp alanına gelmeden temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Ilısu Şelalesi Kamp Alanı

Ilısu Şelalesi Kamp Alanı

70 metreden dökülen Ilısu Şelalesi, Gülnar ilçesinde yer almakta. Mersin şehir merkezine 119 km mesafede bulunuyor. Serinlemek isteyen, bu doğa harikasının fotoğraflarını çekmek isteyenler için ideal bir yer. Ücretsiz olarak kamp atabilirsiniz. Trekking yapmak ve su sesleri eşliğinde kamp yapmak için harika bir tercih. Tuvalet ve çeşme ihtiyacınız için herhangi bir tesis yok. Gitmeden mutlaka alışveriş yapmalısınız.

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkurları ve yüzülebilir alanlar. WC, elektrik ve çeşme gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz herhangi bir yer bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı henüz kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Tarsus Şelalesi Kamp Alanı

Tarsus Şelalesi Kamp Alanı

Tarsus’ta yer alan şelale, merkeze 28 km mesafede bulunmakta. Toplu taşıma ile gidebilme şansınız var. Sıcaktan bunalıp serinlemek isteyenler için harika bir yer. Şelale çevresi kamp ve piknik için uygun. Ücretsiz kamp atabilirsiniz. Kuş cıvıltılarının ve su sesinin dinlendirici etkisini mutlaka fark edeceksiniz. Bölgede duş, WC imkânı yok fakat yakınında çeşitli oteller mevcut. Alışveriş ve diğer ihtiyaçlar için çevredeki yerleşim alanlarını kullanabilirsiniz.

Konumu: Çay Kenarı

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkurları ve yüzülebilir alanlar. WC, elektrik ve çeşme gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz herhangi bir yer bulunmuyor. Kamp alanına yakın otellere gitmeyi düşünebilirsiniz. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı ise henüz kamp alanına gelmeden önce yol üzerindeki yerleşim yerlerinde bulunan bakkal veya marketlerden temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Kayacı Vadisi (Lamos Kanyonu) Kamp Alanı

Lamos Kanyonu Kamp Alanı

Mersin ilçe merkezine 45 km mesafede Limonlu Beldesinde bulunan Kayacı Vadisi’nin içinden Limonlu Çayı geçmektedir. Toplu taşıma ile gitme şansınız var. Çayın etrafını süsleyen yeşillikler ziyaretçilere huzur vaadi veriyor. Piknik yapmak, kamp kurmak, balık tutmak ve yürüyüşler için uygun. Pek çok bitki türünün bulunduğu vadi, Lamos Kanyonu olarak da biliniyor. Gelmeden önce mutlaka gıda, WC ihtiyaçlarınızı karşılamalısınız. Alanda kontrollü olarak ateşinizi yakabilirsiniz.

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkurları mevcuttur. WC, elektrik ve çeşme gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz herhangi bir yer bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı ise henüz kamp alanına gelmeden önce yol üzerindeki yerleşim yerlerinde bulunan bakkal veya marketlerden temin etmelisiniz

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Telefon: 0538 416 07 92

Haritada Görüntüle >

Yanışlı Mağarası (Gülnar) Kamp Alanı

Yanışlı Mağarası Kamp Alanı

Manzarası ve sahiliyle sizi büyüleyecek olan Yanışlı Mağarası Gülnar ilçesinde yer almakta. Merkeze 2 saatlik mesafede bulunan mağaranın yakınına ilçeden sonra toplu taşıma ile ulaşabilirsiniz. Sakin, sessiz bir sahilde kamp atmak isteyenler için güzel bir seçenek. Bölgeye turizm yapılması için yatırımlar yapılmakta. Mağaranın içerisinden görünen mavilikler fotoğraflamak için harika. Bu güzel manzarada ücretsiz kamp yapabilmeniz mümkün. Tuvalet, alışveriş olanakları olmadığı için hazırlıklı gelmelisiniz.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkurları ve yüzülebilir alanlar. WC, elektrik ve çeşme gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz herhangi bir yer bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı ise henüz kamp alanına gelmeden önce yol üzerindeki yerleşim yerlerinde bulunan bakkal veya marketlerden temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Narlıkuyu Koyu Kamp Alanı

Narlıkuyu Koyu Kamp Alanı

Mersin’in belki de en popüler yerlerinden biri olan Narlıkuyu Koyu, hem denize girmek için hem de kamp yapmak için harika bir yer. Yeşilin mavi ile birleştiği, doğal manzaraların etrafını sardığı koy alanı unutulmaz bir kamp deneyimi yaşamak isteyenler için ilk tercih nedeni oluyor. Koya ilçe minibüsleri ile ulaşmak kolaydır. Kamp alanına yürüme mesafesindeki işletmelerden yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Alanda WC, duş, soyunma kabini ve elektrik gibi gereksinimlerinizi karşılayacak bir yer bulunmuyor ama yürüme mesafesindeki işletmelerden tüm ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkurları ve yüzülebilir alanlar. WC, elektrik, çeşme, yiyecek ve içecek gibi ihtiyaçlarınızı koya yakın tesislerden karşılayabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Kisecik Kanyonu (Saklı Cennet) Kamp Alanı

Kisecik Kanyonu Kamp Alanı

Sarıkavak Kisecik Kanyonu, Çamlıyayla’da yer almakta. Şehir merkezine 58 km mesafede bulunan kanyona eşsiz güzelliği nedeniyle Saklı Cennet de denilmekte. Sal gezisi yapmak için de ideal yerlerden biri olan kanyon, iki dağın arasında kalan yemyeşil harika bir yer. Yerli halkın şehrin gürültüsünden kaçıp Yaz aylarında serinlemek için tercih ettiği bir yer. Yüzmek için de uygundur. Fotoğraf tutkunları, doğaseverler ve kamp severler için mutlaka ziyaret edilmesi gereken yerlerden biri. Piknik alanları ve girişinde restoran mevcut. Ayrıca WC ve çeşme gibi yerler de bulunmaktadır.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkurları ve yüzülebilir alanlar. WC, elektrik ve çeşme gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz herhangi bir yer bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı ise henüz kamp alanına gelmeden önce yol üzerindeki yerleşim yerlerinde bulunan bakkal veya marketlerden temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Yemiş Kumu Plajı Kamp Alanı

Yemişkumu Plajı Kamp Alanı

Mersin’in Erdemli ilçesi Ayaş mevkiinde bulunan kamp alanı denize sıfır bir yerde bulunmaktadır. Altın sarısı kumsalları, sırtını yemyeşil doğaya yaslamış keyifli bir deniz tatili ve kamp aktivitesi sunmaktadır. Yaz aylarında yoğun bir kalabalığa ulaşan plaj ve çevresi kamp atmak için zor olsa da, mutlaka boş bir yer bulursunuz. Ulaşımınızı minibüs, otobüs veya özel araçlarınızla sağlayabilirsiniz. Plajda yer alan tesisler WC, duş, soyunma kabini, şezlong, şemsiye, elektrik vb. ihtiyaçlarınızı karşılamak için mevcuttur.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Çadır konaklama yerleri, yürüyüş parkurları ve yüzülebilir alanlar. WC, elektrik, çeşme, yiyecek ve içecek gibi ihtiyaçlarınızı plajda bulunan tesislerden karşılayabilirsiniz. Ayrıca plaj tesisleri konukları için WC, duş imkânı, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye gibi hizmetler vermektedir.

Kamp Ücreti: Kamp alanı ücretsizdir. Şezlong, şemsiye ve soyunma kabini gibi hizmetlerden faydalanmak isteyenler plajda yer alan tesislerle iletişi kurabilirler.

Haritada Görüntüle >

Eğribük Koyu (Barbaros Adası) Kamp Alanı

Eğribük Kanyonu Kamp Alanı

Mersin’e 1 saat 15 dakika mesafede yer alan taş plaja sahip küçük bir koy. 2 km boyunca çakıl taşlarıyla döşeli, denizi berrak bir yer. Etrafında tarihi kalıntılar da mevcut. Arazi sahibi tarafından, gelenlerin ihtiyaçlarını karşılamak için işletilen bir tesis bulunmakta. Sakin ve pek kimsenin ziyaret etmediği koyda, sadece tuzlu sudan arınmanız için su bulunuyor. Tuvalet, market, duş olanakları yok. Kamp atacaksanız tüm ihtiyaçlarınızı gitmeden almalısınız.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkurları ve yüzülebilir alanlar. WC, elektrik ve çeşme gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz herhangi bir yer bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı ise henüz kamp alanına gelmeden önce yol üzerindeki yerleşim yerlerinde bulunan bakkal veya marketlerden temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Prens Charles (Gökçevlik) Koyu Kamp Alanı

Gökçevlik Koyu Kamp Alanı

Bozyazı ilçesinde bulunan Gökçevlik adındaki koy ismini Prens Charles’ın 1970 yılında burada yaptığı kamptan almış. Şehir merkezine 3 saatlik mesafede, Mersin-Antalya yolu üzerindeki koya ilçeden toplu taşıma ile de gidebilirsiniz. Arkasına dağlık ve ormanlık alanı alan, ön tarafında Akdeniz’in masmavi deniz manzarasını sunuyor. Bu harika koyda unutulmaz bir kamp deneyimi yaşayabilirsiniz. Günübirlik ziyaretler için de uygun olan koyda tuvalet ve çeşme gibi yerler ne yazık ki yok. Fakat yakınındaki yerleşim alanında tuvalet, su, elektrik ve yiyecek gibi tüm ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkurları ve yüzülebilir alanlar. WC, elektrik ve çeşme gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz herhangi bir yer bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı ise henüz kamp alanına gelmeden önce yol üzerindeki yerleşim yerlerinde bulunan bakkal veya marketlerden temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Gezende Barajı Kamp Alanı

Gezende Barajı Kamp Alanı

Mersin ve Karaman il sınırlarında yer alan Gezende Barajı, etrafını saran yemyeşil bitki örtülü dağ manzaralarıyla kamp aktivitenize maksimum keyif katacaktır. Ulaşımınızı özel aracınızla yaparsanız daha hızlı ve daha sorunsuz bir şekilde gelebilirsiniz. Baraj çevresinde herhangi bir tesis bulunmuyor ancak yol üzerindeki köylerden alışverişinizi yapabileceğiniz market ve benzin istasyonları mevcut. WC ve çeşme gibi yerler bulunmuyor.

Konumu: Göl Kenarı

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkurları ve yüzülebilir alanlar. WC, elektrik ve çeşme gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz herhangi bir yer bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı ise henüz kamp alanına gelmeden önce yol üzerindeki yerleşim yerlerinde bulunan bakkal veya marketlerden temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Melleç Plajı Kamp Alanı

Melleç Plajı Kamp Alanı

Mersin-Antalya yolu güzergâhında, Anamur tarafında yer alan Melleç Kamp Alanı, Melleç köyüne bağlı küçük bir koydur. Şehir merkezine 3,5 saat mesafede yer alıyor. Issız, sakin ve pek el değmemiş olan bu koy çevre halkı tarafından ziyaret edilmekte. Nefis mavi manzarası ve yemyeşil doğal manzaralarıyla kamp için ideal olan plaj, günü birlik gezileriniz için de uygun yerlerden biri. Tuvalet, duş gibi imkânlar yok. Ayrıca kamp alanına gelmeden önce alışverişinizi yapmanız iyi olacaktır.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkurları, denize girilebilir alanlar, araç otopark alanı, kamp alanına yakın market ve WC.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Ücretli Kamp Alanları

Akçakıl Kamping Restaurant

Akçakıl Kamping

Mersin’in Silifke ilçesinde yer alan Akçakıl Kamping Restaurant, şehir merkezine 113 km mesafede yer almaktadır. Taşucu mevkiine vardıktan sonra minibüslerle ulaşabilirsiniz. Akçakıl koyu ince çakıllarla dolu bir yer. Denizi başta sığ bulabilirsiniz, fakat gittikçe derinleşiyor. Yeşillikleri arkanıza alıp sahil kenarında kamp yapmak için ideal bir yer. Ayrıca karavan kampı için de uygun boş alanlara sahip. Çadır kurmak için de yeterli alanlar mevcut ve daha konforlu bir tatil isterseniz bungalov tercihinde de bulunabilirsiniz. Kamp alanında tuvalet, duş, piknik alanı ve küçük bir restoran mevcut. Yakınlarında market bulabilirsiniz. Ücretli konaklayabileceğiniz bir yer.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Açık ve kapalı restoran alanı, çadır, karavan ve bungalov konaklama yerleri, WC, elektrik, duş, sıcak su, büfe, 24 saat güvenlik, araç kiralama, balıkçılık gezileri, TV, Wi-Fi, bungalov odalarda minibar, çocuk oyun alanı, ateş yakılabilir yerler, ücretsiz otopark ve denize girilebilir alanlar.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 35 TL, karavan konaklama 80 TL ve 2 kişilik bungalov konaklama 250 TL.

Telefon: 0324 741 44 51 – 0324 741 29 85 – 0324 741 50 00

Web Sitesi: https://www.akcakil.com.tr/

Instagram: https://www.instagram.com/akcakilcamping/

Haritada Görüntüle >

Boğsak Kamping

Boğsak Kamping

Silifke’de bulunan doğal yerlerden biri de Boğsak Kamping. Şehir merkezine 1,5 saatlik mesafede bulunuyor. Boğsak Koyu’nda yer alan kamp alanında ücretli konaklayabilirsiniz. Deniz balık tutabilmeniz ve yüzebilmeniz için uygun. Deniz gezintisi yapabilmeniz için sandal ve tekneler de var. Dalga sesleri eşliğinde uyumak isterseniz çadır veya karavanınızla konaklayabilirsiniz. Kamp alanında çeşme ve tuvalet mevcuttur.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Çadır ve karavan konaklama alanı, denize girilebilir alan, çeşme, WC, elektrik, sandal ve tekne gezintileri ve yürüyüş parkurları. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı tesiste bulunan büfeden temin edebilirsiniz.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL.

Haritada Görüntüle >

Mavi Kız Kamping

Mavi Kız Kamping

Akdeniz kıyı hattının en güzel yerlerden biri de Erdemli’dir. Mavi Kız Kamping, Erdemli Plajı’nın en ünlü yerlerinden biridir. Şehir merkezine 45 km mesafede yer alıyor. Ulaşımı kolay. Kamp alanı yakınlarından toplu taşıma geçmekte. Denize sıfır olan kamp alanı Yaz mevsimlerini kalabalık geçiriyor. Ağaçların gölgesinde, denizi ve tam karşınızda duran kaleyi izlemek size farklı bir kamp deneyimi yaşatacaktır. Çevrede tuvalet ve duş gibi imkânlar mevcut.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, market, kafe, çadır kiralama, ateş yakılabilir yerler ve denize girilebilir alan. İşletmenin kafesinde yiyecek ve içecek ürünleri kısıtlı. Bu nedenle henüz kamp alanına gelmeden önce ihtiyaçlarınızı yol üzerindeki marketlerden karşılamanızı tavsiye ederiz.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL, çadır kiralama 30 TL.

Telefon: 0538 637 86 17

Web Sitesi: https://mavi-kz-camping.business.site/

Haritada Görüntüle >

Pullu Tabiat Parkı Kamp Alanı

Pullu Tabiat Parkı Kamp Alanı

Anamur merkezinden 5 km uzaklıkta yer alan Pullu Kamping, şehir merkezine 49 km mesafede bulunuyor. Ulaşım kolay, minibüsler ile kolayca ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Mamure Kalesi’ne çok yakın olan kamp alanı deniz turizmi adına ideal yerlerden biridir. Suyu ılık, plajı çok fazla kalabalık değil. Kamp alanında sıcak duş, tuvalet ve çeşme gibi imkânlar bulunmakta. Çevresinde farklı tesisler yer almakta olan Pullu Kamping’te döviz bürosu, ücretsiz otopark ve restoran hizmeti sağlıyor. Bulunduğu bölgede Pullu Parkı mevcut ve içerisinde karatavuk ve tavşan gibi hayvanlarla birlikte güzel ağaçlar görmeniz mümkün.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Giriş kontrol noktası (güvenlik), WC, büfe, yürüyüş parkurları, piknik alanları ve kır gazinosu.

Kamp Ücreti: Şahıs 6 TL, öğrenci 3 TL, bisiklet 6 TL, motosiklet ve ATV 12 TL, otomobil, kamyonet ve pikap 18 TL, minibüs 54 TL, midibüs 96 TL, otobüs 162 TL ve çadır konaklama 30 TL.

Web Sitesi: http://pullu.tabiat.gov.tr/

Haritada Görüntüle >

Erdemli Belediyesi Çadır Kamp Alanı

Erdemli Belediyesi Çadır Kamp Alanı

Merkeze 45 km mesafede yer alan kamp alanı Erdemli Belediyesi tarafından kurulmuş ve bölge halkına hizmet veren güzel yerlerden biri. Bölge halkı ve tatilciler tarafından yoğun ilgi gören kampa ulaşım oldukça basit. İster özel araçla ister toplu taşımayla gidebilirsiniz. Doğanın içinde, doğayı bozmadan sahile sıfır alanda kurulmuş çadır kampına yönelik hizmet vermekte. Toplam 100 adet çadır bulunan kampta tuvalet gibi imkânlar da sunulmakta. Sahil kıyısında, denize doyarak çok cüzi bir miktar karşılığı güvenle kamp yapabilirsiniz.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkurları ve denize girilebilir alan. WC, elektrik, duş, şezlong gibi hizmetler bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı ise plaja yürüme mesafesinde bulunan market veya büfelerden temin edebilirsiniz.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 60 TL, çadır kiralama 40 TL. Ayrıca haftalık veya aylık kira ödemesi yaparak da konaklama yapılabilmektedir.

Haritada Görüntüle >

Akkum Gençlik Kampı

Akkum Gençlik Kampı

Silifke’de yer alan Akkum Gençlik Kampı Mersin şehir merkezine 98 km uzaklıkta bulunuyor. Çocukların yaz tatillerini boş geçirmemesi, eğlenirken öğrenmesini hedefleyen kamp, doğayı ve kamp hayatını öğretmeyi hedeflemekte. Trekking, tenis, futbol, tiyatro, el sanatları, dalış ve yüzme gibi deniz sporları imkânları mevcut. Duş, üç öğün yemek ve tuvalet gibi imkânlara sahip. Kamptan ücretsiz olarak 13-18 yaş arası çocuklar faydalanabiliyor.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: 16 bloktan oluşan konaklama yerleri ve içlerinde WC, duş imkânı ve kişiye özel dolaplar bulunmaktadır. Ayrıca kamp dönemi boyunca voleybol, basketbol, tenis, badminton, mini futbol, el sanatları atölyesi, halk oyunları, masa tenisi ve su sporları gibi aktiviteler yapılmaktadır.

Kamp Ücreti: Kamp programı ve güncel dönemlik fiyat bilgisi için Gençlik Kampları İnternet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Telefon: 0324 748 08 21

Web Sitesi: http://genclikkamplari.gsb.gov.tr/Modul/KamplarDetay.aspx?ID=15

Haritada Görüntüle >

Atakent Belediyesi Kapızlı Kamp Alanı

Atakent Belediyesi Kapızlı Kamp Alanı

Mersin’in sahil turizmi açısından popüler yerlerinden biri olan Silifke’de yer alan Kapızlı Kamp Alanı, şehir merkezine 1,5 saatlik mesafede bulunmakta. Kamp alanına ulaşım kolay. Kumsal, yeşil ve denizin buluştuğu bir yer. Otelin kısıtlayıcı lığından kaçıp özgürce tatil yapmak için ideal. Özellikle Mersin ve çevre iller tarafından sıkça ziyaret edilmekte. Çadırları çok cüzi bir miktar karşılığı kiralayabilirsiniz. WC ve çeşme gibi imkânlar mevcut. Yakın yerleşim alanlarında markete erişim sağlayabilirsiniz.

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesinde

Kamp Olanakları: WC, elektrik, çeşme, yürüyüş parkurları, denize girilebilir alan, çadır konaklama yerleri, voleybol ve mini futbol sahası. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı henüz kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Kamp alanına giriş ücreti 50 TL’dir.

Haritada Görüntüle >

Dragon Mocamp

Dragon Mocamp

Anamur’un en güzel yerlerinden biridir. Şehir merkezine 50 km uzakta yer alıyor ve ulaşım açısından sorunsuz gidebileceğiniz bir yer. Tarih, doğa ve deniz ile iç içe olan Dragon Mocamp’ta restoran, kiralık oda ve çadır kampı hizmeti sunulmakta. Karavanınızla da gidebilirsiniz. Mamure Kalesi’ne oldukça yakın. Okaliptüs ağaçlarının gölgesinde hem serinleyecek hem de oksijene doyacaksınız. Sahilinde deniz kaplumbağalarına şahit olacağınız kamp alanında duş ve WC gibi imkânlar da yer almakta. Küçük ve güzel bir mutfağı var. Ücretli konaklayabilirsiniz.

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesinde

Kamp Olanakları: Çadır konaklama yerler, çadır kiralama (yastık ve yatak dâhil), buzdolabı (20 TL/günlük), bulaşık yıkama alanları, çamaşır yıkama hizmeti (30 TL/9 kg), duş ve sıcak su imkanı, WC, mangal yakılabilir alanlar ve elektrik. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı henüz kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Karavan yeri 80 TL. Kiralık çadır + kamp yeri 2 kişilik 80 TL, 4 kişilik 100 TL ve 6 kişilik 120 TL. Yalnızca kamp yeri 1 kişilik 50 TL, 2 kişilik 60 TL ve 3 kişilik 70 TL.

Telefon: 0324 827 13 55 – 0541 674 73 20 – 0542 538 27 48

Web Sitesi: http://www.anamurdragonmotel.com/

Instagram: https://www.instagram.com/anamur_dragon_camping/

Haritada Görüntüle >

Kamping Paradies

Kamping Paradies

Anamur’da yer alan kamp alanına ulaşım kolay. Şehir merkezine yaklaşık 1 saatlik mesafede. Mersin-Antalya yolu üzerinde ve her araçla gidebilirsiniz. Tesiste kamp ve karavan için ayrı bir alan bulunmakta. Bungalovlarda konaklama şansınız da var. Kumsala ve yeşile yakın. İşletmeye ait 300 metre büyüklüğünde, şemsiye ve şezlongları olan bir kumsal bulunmakta. WC, duş ve çeşme gibi imkânlar da hizmete dâhil. Ücretli bir şekilde konaklayabilirsiniz.

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesinde

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, yürüyüş parkurları, denize girilebilir alan, isteğe göre üç öğün yemek servisi, restoran, çadır ve bungalov konaklama yerleri, Wi-Fi ve sıcak su imkânı.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL, karavan yeri 100 TL, bungalov oda konaklama 180 TL.

Telefon: 0324 827 21 11 – 0535 290 45 35 – 0545 825 77 14

Web Sitesi: http://www.campingparadiesanamur.com/

Haritada Görüntüle >

Eftelya Plaj Kamping Tesisleri

Eftelya Plaj Kamping

Mezitli ve Erdemli yolu üzerinde yer alan Eftelya Plaj Kamping Tesisleri, şehir merkezine 27 km uzaklıkta bulunuyor. Erdemli ilçe minibüsleri ile kolayca ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Tesislerde oda konaklaması yapıldığı gibi çadır kampı da yapılmaktadır. Sahile sınıf konumda bulunan Eftelya Plajı, hafta sonu kaçamakları için ideal yerlerden biridir. Tesislerde konaklama süresince ihtiyacınız olan tüm her şey bulunmaktadır.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, büfe, canlı müzik ve eğlence aktiviteleri, denize girilebilir alan, şezlong ve şemsiye. İşletmenin kafesinde yiyecek ve içecek ürünleri kısıtlı. Bu nedenle henüz kamp alanına gelmeden önce ihtiyaçlarınızı yol üzerindeki marketlerden karşılamanızı tavsiye ederiz.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 60 TL.

Telefon: 0535 212 78 69

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Eftelya-Plaj-Tesisleri/1266457970033393

Haritada Görüntüle >

Davut Otel Kamping

Davut Kamping

Ayaş Kasabası’nda yer alan Davut Otel Kamping, merkeze 55 km mesafede bulunuyor. Toplu taşıma ile gidebilmeniz mümkün. Sahil kenarında kamp yapmak isteyenler için ideal bir yer. Karavanla gitmek isterseniz, yeterli alan mevcut. Dilerseniz otelde de konaklama sağlayabilirsiniz. Akdeniz’de yüzmek, kamp keyfini çıkarmak ve sakin bir tatil için tercih edebilirsiniz. Duş, WC gibi imkânlar bulunmaktadır.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Üç apart daire, denize sıfır bir butik otel, çadır ve karavan konaklama alanları, restoran, apart dairelerde TV ünitesi, mutfak ve eşyaları, buzdolabı, giysi dolabı, su sporları aktiviteleri, WC, elektrik, duş, denize girilebilir alanlar, şezlong, şemsiye ve yürüyüş parkurları.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 40 TL, çadır kiralama 60 TL, karavan yeri 80 TL, apart konaklama 100 TL.

Telefon: 0535 064 02 51 – 0532 799 46 08

Facebook: https://www.facebook.com/DavutCamping

Haritada Görüntüle >

Aslıhan Motel Kamping

Aslıhan Motel Kamping

Yeşilin hâkim olduğu sahil cenneti Anamur İlçesi’nde yer alan Aslıhan Kamping’e toplu taşıma ile ulaşım mevcut. İster karavan alanında, ister çadırda, ister odalarda konaklayabilirsiniz. Tepe manzaralarını izlerken, palmiyelerin arasında, çimlere basarak sakin bir tatil geçirmek için ideal. Kendine ait plajı ve şezlongları bulunmaktadır. Otopark hizmeti ücretsizdir. Sıcak su, WC, soyunma kabinleri, buzdolabı gibi imkânlardan faydalanabilirsiniz. İşletmede bir restoran ve çocuk parkı yer almakta. Ücretli olarak konaklayabilirsiniz.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: 19 odalı butik konaklama yeri, 24 saat açık resepsiyon, emanet kasası, restoran, çay bahçesi, denize girilebilir alan, şemsiye ve şezlong, soyunma kabinleri, yürüyüş parkurları, üç öğün yemek servisi, WC, elektrik, duş, sıcak su, Wi-Fi, çocuk oyun parkı ve yiyecek-içecek ihtiyaçlarınız için bir mobil büfe.

Kamp Ücreti: Tek kişi oda konaklama 140 TL, iki kişi konaklama 180 TL ve üç kişi konaklama 240 TL 0-11 yaş arası çocuklar için ücret alınmamaktadır. Çadır konaklama60 TL.

Telefon: 0324 814 15 60 – 0553 437 12 68

Web Sitesi: http://www.aslihanmotelmokamp.net/

Facebook: https://www.facebook.com/ASLIHANRESORT/

Haritada Görüntüle >

Kocahasanlı Halk Plajı ve Kamp Alanı

Kocahasanlı Halk Plajı Kamp Alanı

Erdemli ilçesinde yer alan Kocahasanlı Halk Plajı, merkeze 55 km mesafede yer almakta. Toplu taşıma ile gidebilmeniz oldukça kolay. 100 çadır olanağı ile hizmet veriyor. Ailenizle, sahil kenarında dalga sesleriyle tatil yapabilmek için ideal bir mekân. Kamp severlerin sahil turizmi yapmak için tercih edebileceği uygun bir yer. Cüzi bir ücretle haftalık ve aylık kiralama seçenekleri mevcut. Aydınlatma, yatak, tuvalet, çeşme, duş ve soyunma kabinlerini kullanabilirsiniz. Çevrede alışveriş yapabilmeniz için market gibi yerker mevcut.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Yürüyüş parkurları ve denize girilebilir alan. WC, elektrik, duş, şezlong gibi hizmetler bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı ise plaja yürüme mesafesinde bulunan market veya büfelerden temin edebilirsiniz.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 60 TL, çadır kiralama 40 TL. Ayrıca haftalık veya aylık kira ödemesi yaparak da konaklama yapılabilmektedir.

Haritada Görüntüle >

Aydıncık Tabiat Parkı Kamp Alanı

Aydıncık Tabiat Parkı Kamp Alanı

Silifke-Aydıncık yolu üzerinde bulunan tabiat parkı Aydıncık ilçesine 2 km uzaklıkta bulunmaktadır. Plaj ve ormanlık alanı kamp atmak için müsait yerlere sahiptir. Hem deniz tatili hem de hafta sonu kamp aktiviteleri için tercih edebileceğiniz milli parka giriş ücretlidir. Yeme içme ve tuvalet gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz yerler mevcuttur. Ulaşımınızı ilçe minibüsleri ve özel araçlarınızla sağlayabilirsiniz.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Giriş kontrol noktası (güvenlik), büfe, kır evi, kır gazinosu, piknik alanları, yürüyüş parkurları ve WC.

Kamp Ücreti: Şahıs 6 TL, öğrenci 3 TL, bisiklet 6 TL, motosiklet ve ATV 18 TL, otomobil, kamyonet ve pikap 54 TL, minibüs 45 TL, midibüs 96 TL ve otobüs 162 TL.

Web Sitesi: http://aydincik.tabiat.gov.tr/

Haritada Görüntüle >

Şaymana Arslanköy Konaklama ve Kamp Alanı

Şaymana Arslanköy Konaklama ve Kamp Alanı

Mersin’in Toroslar ilçesi Arslanköy mevkiinde yer alan Şaymana Kamp Alanı, şehrin karmaşasından uzakta, doğa içerisinde sessiz sakin bir kamp deneyimi yaşamak isteyenlerin tercih edebilecekleri bir yer. Çadır, karavan ve bungalov konaklama imkânı olan kamp alanı ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz yeme içme, büfe, WC, elektrik ve duş gibi imkânlara sahiptir. Ulaşımınızı Toroslar ilçe minibüsleri ile sağlayabilirsiniz.

Kamp Olanakları: Çadır konaklama yerleri, WC, temiz su, yürüyüş parkurları, kontrollü ateş yakılabilir alanlar, büfe ve restoran.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 10 TL, karavan konaklama 25 TL, açık büfe kahvaltı dahil bungalov konaklama 100 TL.

Telefon: 0536 763 90 74

Facebook: https://www.facebook.com/saymanaarslankoy.konaklamatesisi

Haritada Görüntüle >

Yeşilovacık Çamlık Kamp Alanı

Yeşilovacık Çamlık Kamp Alanı

Mersin’in Silifke ilçesine bağlı olan Yeşilovacık Çamlık bölgesi muhteşem plajı ve koyu ile herkesi büyüleyen yerlerdendir. Tuvalet, duş, büfe gibi imkânları olan bu alanda çadır kiralayabilir ya da kendi çadırınızı kurabilirsiniz. Piknik yapmak isteyenler için masalar da bulunan bu alanda ateş yakmak serbesttir. Silifke merkezden minibüsler ile kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, duş, soyunma kabinleri, denize girilebilir alan, elektrik ve kontrollü ateş yakılabilir alanlar.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 20 TL.

Haritada Görüntüle >

Yorum yapın

Bizi Takip Edin