Bordeaux’da Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Fransa‘nın şaraplarıyla ve tarih kokan sokaklarıyla Bordeaux, ziyaretçilerin kalbini çalan şehirlerin başında geliyor. 

Bordeaux, son yıllarda büyük bir değişim yaşayarak ziyaretçiler için çok daha çekici bir şehir haline geldi. Gerçekleştirilen bakım ve temizlik çalışmaları ile şehir tarihi dokusunu koruyarak gezilmesi oldukça keyifli bir bölge haline gelmiş durumda.

Bordeaux’da Nerede Kalınır

Yeni bir şehre gelindiğinde şehrin ulaşım ağlarına yakın bir konumda bir konaklama seçeneğini tercih etmek mantıklı olmaktadır. Bordeaux küçük bir şehir ve şehirdeki ulaşım ağları da başarılı olduğu için burada konaklama konusunda şehrin herhangi bir yerini rahat bir şekilde tercih etmeniz mümkün olabilmektedir.

Şehre geldiğinizde memnun bir konaklama hizmeti alabilmeniz için ortalama 100-150€’dan başlayan bir ücret ödemeniz gerektiğini söyleyebiliriz.

Eğer şehrin bütün ulaşım, eğlence olanaklarına, gezilecek yerlerine yakın olmak istiyorsanız ve şehirde değerlendirebileceğiniz az bir zamanınız varsa şehir merkezini ve eski kenti seçmenizi öneriyoruz. Şehrin havaalanına yakın Saint Jean Bölgesi de şehrin tercih edilebilecek önemli konaklama noktalarından biri. Bunun dışında Chartrons ve Bordeaux Lac bölgeleri de şehir merkezine yakınlığı ile tercih edilebilecek noktalar arasında bulunuyor.

Şehirde görülmesi gereken yerler hakkında bilgi edinmek için Bordeaux gezilecek yerler yazımıza göz atmanızı öneriyoruz. 

Bordeaux Otel Tavsiyeleri

Şehirde bulunan otelleri aldıkları puanlara, yorumlara ve fiyatlarına göre inceleyerek sizler için çeşitli yıldız sayılarında fiyat/performans anlamında tercih edebileceğiniz seçenekleri listeledik.

1. Ibis Bordeaux Lac 3*

Ibis Bordeaux Lac

Ibis oteller zincirinin bir parçası olan bu konaklama seçeneği, gerek uygun fiyatı gerekse hizmet kalitesi ise Bordeaux’da nerede kalınır sorusu için ideal cevapların başında geliyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

2. Hôtel Le Provençal 3*

Hotel Le Provencal

Merkeze 6 km. mesafede bulunan bu otel de ziyaretçiler tarafından hayli fazla tercih edilen ve ziyaretçilerden oldukça yüksek puanlar alarak bu konuda ne kadar iddialı olduğunu bizlere kanıtlıyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

3. Mercure Bordeaux Centre Gare Saint Jean 4*

Mercure Bordeaux Centre Gare Saint Jean

İlgili personeli ve merkezi lokasyonu ile bu otelimizi de listenize alabilirsiniz. Bu konaklama seçeneğinde oldukça rahat edeceğinizi düşünüyoruz. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

4. Aparthotel Adagio Bordeaux Gambetta 4*

 Aparthotel Adagio Bordeaux Gambetta

Şehrin en çok tercih edilen konaklama seçeneklerinden biri olan otel ortalama bütçeyle seyahat edenler için isabetli bir seçim olacaktır. Otel Gambetta tramvay durağına sadece 200 metre mesafede bulunmasıyla da ziyaretçilerin şehir içinde kolay bir şekilde ulaşımlarını sağlamalarına olanak tanıyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

5. InterContinental Bordeaux Le Grand Hotel 5*

InterContinental Bordeaux Le Grand Hotel

Şehrin merkezinde bulunan bu 5 yıldızlı otel bütçe anlamında sorunu olmayan ziyaretçilerin rahat bir şekilde konaklayabileceği seçeneklerin başında geliyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin