Manisa’da Kahvaltı Nerede Yapılır? | 38 Çeşitli Mekan Önerisi

Manisa harikulade mutfağının yanı sıra kahvaltısı ile deoldukça popülerite kazanmaya başlamış olup servis ettikleri değişik tatlardaki ürünler ile hayli beğeni topluyor. Gezilerin en güzel yanı şüphesiz ki gidip gördüğünüz yerlerin ön plana çıkan mekanlarında kahvatılar yapmak, yemekler yemek. Hal böyleyken sizin için yaptığımız Manisa kahvaltı mekanları listesini incelemeniz yararınıza olacaktır.

Doğa İçinde Kahvaltı Mekanları

1- Gölet Restaurant Manisa

Burası Neresi? Seçkin bir mekan olan Gölet Restaurant kahvaltı etmek, yemek yemek veya sadece çay içmek için bile gelinebilecek muhteşem bir yer. Sıcak atmosferin sağlandığı restaurantta en iyi şekilde ağırlanıyorsunuz bu sebeple sıklıkla tercih ediliyor.

Neden Gitmeliyim? Çalışanlar oldukça saygılı ve servis konusunda da başarılılar. Temizlik unsurunun da hepimiz için önmeli olduğu varsayarak nacizane yorumum wcleri, restoranın içi ve dışı gyate temiz görünor. İçiniz rahat bir şekilde aileniz veya arkadaşlarınız ile beraber gelebilirsiniz.

Merkez noktada yer almasına karşın şehrin karmaşasından uzaklaşıp huzur bulmak için ideal bir nokta. Serpme kahvaltı ve kahvaltı tabağı seçenekleri sunan mekanda birbirinden farklı tatların servis edildiği mekanda Karadeniz esintilerini görebilirsiniz. Ürünler yalnızca aşırı lezzetli değil aynı zamanda harika görselede sahip. Bu nedenle iştahınızı epey bir kabaracak!

Kaçırmayın! Masadan kalktıktan sonra doğa yürüyüşü için göletin çevresini tercih edebilirsiniz. Ailecek gidebileceğiniz bir yer olduğu için gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz. İnternette bazı olumsuz yorumlar bulunuyor ancak herkes fikrini beyan ediyor sonuçta. Kendiniz deneyimleyip tecrübe etmeniz daha iyi olacaktır.

  • Konum: Uncubozköy, Kent ormanı, 45030 Yunusemre/Manisa
  • Telefon: 0532 664 40 65
  • Ortalama Fiyatlar: Kişi başı 30 TL
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

2- Kır Bahçesi

Burası Neresi? Doğa içerisinde müthiş keyif alarak kahvaltı yapabileceğiniz bir mekan Kır Bahçesi, kaliteli oksijeni ve sakin atmosferi ile memnun kalacaksınız. Meyve ağaçları ile bezenmiş bahçesinde güzel bir gün geçirebilirsiniz. Oyun alanları ile çocuklu ailelerin favori mekanı haline gelmiştir. Ayrıca kendi aracınız ile gelecekseniz otopark açısından sorun yaşamıyorsunuz, alanlar mevcut.

Konum: Sart, 45370 Salihli/Manisa

Serpme Kahvaltı Mekanları

3- Suresto

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Suresto Restaurant (@suresto)’in paylaştığı bir gönderi

Burası Neresi? Salihli merkez noktada konumlanan Suresto, Karadeniz mutfağına yatkın bir ürün yelpazesine sahip. Gözünüzü doyuran bu güzel lezzetler mideleri şenlendiriyor. Sıcak atmosferi ile evinizde gibi hissedebileceğiniz bir karşılama ve ağırlama ile karşılanıyorsunuz.

Neden Gitmeliyim? Kahvaltıda serpme servisi yapılıyor olup içeriğinde birbirinden çeşitli ürünler yer alıyor. Reçelleri hayli başarılıydı. Buna ek olarak Karadeniz’in önemli ürünü muhlama ve pide çeşitleri de bulunuyor. Mekan olsun çevresi olsun gayet temiz olup çocuklar içinde oyun parkı mevcut.

  • Konum: Yeşilyurt, 797. Sk. No:15/1, 45310 Salihli/Manisa
  • Telefon: 0236 713 14 44
  • Çalışma Saatleri: 07:00–24:00
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

4- Egea

Burası Neresi? Yeşillikler içerisindeki bahçesi ve manzarası ile harika bir deneyim sunuyor. Böylesine seçenekler sunan bir yerde kahvaltı etmeyi kim istemezki? İç tasarımı oldukça ferah ve zevkli dizayn edildiği gibi mekan fiyat/performans yönünden beklentileri karşılıyor. Sahip olduğu menüsü oldukça tatmin edici düzeyde.

Neden Gitmeliyim? Ayıca bu fabrika artık bir müze olarakta kullnılıyor. Gezerken zeytinyağı yapımında kullanılan araç/gereçleri görebilirsiniz. Çalışanları ve işletmecisi övgüyü gayet hak ediyorlar. Temizlik desen var konfor desen var daha ne olsun diyorum açıkcası.

Kaçırmayın! Serpme kahvaltısının içeriği oldukça fazla çeşitlilikte olup doyurucuğu iyi ve ürünlerinin hepsi birbirinden başarılı. Farklı çeşitlerdeki peynir ve zeytin çeşitleri, ev yapımı reçelleri ve sahanda omletleri serpmesinin içinde servis ediliyor.

  • Konum: Paşa, 19. Sk. No:59, 45200 Akhisar/Manisa
  • Telefon: 0236 415 00 50
  • Yol tarifi al >

5- Coffeemania

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Coffeemania (@coffeemaniatr)’in paylaştığı bir gönderi

Burası Neresi? 2009 senesinde İzmir‘de hizmete başlayan Ciffemania, zaman içerisinde gerek yurt içi gerekse yurt dışında pek çok noktaya şube açmaya başlamıştır. İlk olarak burasının bir kahve dükkanı olduğunu söyleyebilirim. Kendi sahip oldukları tesislerde üretilen kahveler şubelerinde yerlerini alıyor ve tadına doyulmuyor. Kahve severlerin dikkatine. 🙂

Neden Gitmeliyim? Yeşillikler içerisindeki bahçesinde oturup kahvaltıdan tutun atıştırmalık ve ana yemeklere kadar tüm her şeyi severek yiyebilirsiniz. Kahvaltı da öyle tek düze değil. Çeşitler bulunuyor menüde. Kendinize en uygun birini sipariş ederek sabah enerjinizi alabilirsiniz. Kolay kahvaltı, kahvaltı tabağı ve serpme kahvaltısının kendi zengin içeriğinden ziyade omletleri de dikkatleri üzerine çekiyor.

  • Konum: Cumhuriyet, COFFEEMANİA, Atatürk Cd. No:113/A, 45300 Salihli/Manisa
  • Telefon: 0236 713 04 44
  • Çalışma Saatleri: 08:30–01:00
  • Ortalama Fiyatlar: İki kişi için başı 69, 50 TL
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

6- Balkaymak Kahvaltı Salonu

Burası Neresi? Manisa Turgutlu’da hizmet gösteren Ege Sevilen Otel, bölgenin en sevilen kahvaltıcısı Balkaymak Kahvaltı Salonu’da burada faaliyet gösteriyor. Kurumsallığın vermiş olduğu bir şey midir bilmiyorum ancak çalışanları oldukça profesyonel ve ilgi davranıyorlar. Her yerde olması gerektiği gibi tabi ki. 🙂

Neden Gitmeliyim? Gayet hijyenik bir ortama sahip olan kahvaltı salonunda çocuklar için uygun park alanları mevcut. Kahvaltı sipariş ettiğiniz takdirde masaya fix serpme menüsü ile donatıyorlar. Onca şey getirdikleri gibi üstüne bir de porsiyonları büyük ölçüde oluyor.

Klasik kahvaltılık ürünlerin yanı sıra içine paçanga böreği, sosisli sigara böreği gibi çeşitlerle kahvaltıyı daha da zenginleştirmişler. Çoğu yerde bu kadarını görmek zor. Adına yaraşır bir bal-kaymak ikilisi getiriyorlar ki zaten masanın baş tacı oluyorlar adeta.

Kaçırmayın! Lezzetleri olsun sunumlar olsun 10 üzerinden 10 almayı hak ediyor desem abartmış olmam. Övgüyü hak eden bir mekan. Bu sebeple yolunuz düştüğü takdirde Manisa kahvaltı mekanları listenizde üst sıralarda olmalı.

  • Konum: Ergenekon, İzmir Uşak Yolu No:50, 45400 Turgutlu/Manisa
  • Telefon: 0236 314 13 14
  • Ortalama Fiyatlar: 37,5 TL
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

7- Kahve Diyarı

Burası Neresi? Hafta içi ve hafta sonu Yöresel Van Kahvaltısı servis eden Kahve Diyarı menüsü oldukça geniş yepazeye sahiptir. Bilhassa kahvaltı için mükemmel bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor. Van’ın özel tatlarını barındıran mekan ülkemizin pek çok noktasında konumlanmış durumda.

Kahvaltı seçenekleri arasında; serpme kahvaltı, mini serpme kahvaltı, günaydın kahvaltı & açık tost & krep kahvaltı, dürüm kahvaltı & Solo kahvaltı & Ekmek üstü kahvaltı, Gurme sosisli yumurta & Sıcak kahvaltı tabağı & Kaşarlı omlet & Su böreği bulunuyor.

Neden Gitmeliyim? Keyifli saatler geçireceğiniz mekanın çalışanları ise oldukça ilgililer. Ortama genç bir hava hakim olup çalan müzikler vs. harika bir atmosfer sağlıyor. Sıcak havalarda arka bahçesinde oturup kahvaltı edebilir veya sizi serinletecek içeceklerini tercih edebilirsiniz.

  • Konum: Cumhuriyet, Akçakmak Yolu Sk. No:101/A, 45420 Turgutlu/Manisa
  • Telefon: 0236 314 13 93
  • Çalışma Saatleri: 09:00–24:00
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

8- Salihli Belediyesi Gümüş Kafeterya

Burası Neresi? Şehre yakın geniş bir yeşil bahçe içerisinde konuşlandırılmış olan Salihli Belediyesi Gümüş Kafeterya’da sabah başlayan kahvaltı servisi öğle saatlerine kadar devam etmektedir. Pazar günleri ise açık büfe sunuluyor.

Neden Gitmeliyim? Ülkemizin her bir noktasına özgü ürünler ile hazırlarak sunulan müthiş kahvaltısına bayılacaksınız. Sevdikleriniz ile beraber gelip zevkli saatler geçirebileceğiniz bir nokta olarak seçeneklerinize ekleyebilirsiniz.

Kaçırmayın! Karşılama oldukça hoş olup kahvaltıda bol çeşitte sunuluyor. Güler yüzlü ve ilgili çalışanlara sahip olan mekanın fiyatları da makul düzeyde. Çocuklar için ise eğlence alanları bulunuyor. Gerçekten nesef alınabilecek harika bir ortam sunuyor burası. Yazın serinlemek için ideal.

  • Konum: Kurtuluş, Gümüşçayı Cd. No:196, 45310 Salihli/Manisa
  • Yol tarifi al >

9- Kahve Deryası

Burası Neresi? Türkiye‘nin birçok noktasında şubesi olan bilinen mekan Kahve Deryası, sahip olduğu tüm mekanlarında kahvaltıdan, aperatiflere, ana yemeklerden, tatlıya, oradan içecek çeşitlerine kadar geniş bir seçeneklere sahip.

Neden Gitmeliyim? Kahvaltı seçeneği bile başlı başına bir sürü üründen meydana geliyor. Hızlı bir seçenek için yumurtalı ekmek, pancake gibi alternatifler yer alırken kahvaltı tabağı, hızlı kahvaltı ve serpme kahvaltısı ile gönülleri feth eddiyor. Ayrıca omlet, menemen ve tostta mevcut.

Kaçırmayın! Aracınız ile ulaşım sağlayacaksanız park sıkıntısı yaşamıyorsunuz. Çalışa personelleri çok kibar insanlar ve servisleri de başarılı. Mekanın iç  dekorasyonu da oldukça hoş, canlı renkler ve tasarımı ile inamik bir ortam yaratılmış. Auyrıca masa oyunları da bulunuyor, kahvaltıdan sonra vakit geçirmek için ideal.

10- 1453 Osmanlı 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

1453 OSMANLI (@1453osmanlicom)’in paylaştığı bir gönderi

Burası Neresi? Bir şehzadeler şehri olan Manisa‘da Osmanlı mutfağı kuşkusuz önemli bir yer tutuyor. Hal böyleyken modern dünya ile geçmişi harmanlayarak güzel bir karışım elde eden mekanın menüsü de oldukça iddialı. Kahvaltısından, atıştıkmalıklarına, ana yemeklerinden içecek çeşitlerine gayet başarılı bir yelpazeye shaip.

Neden Gitmeliyim? Ağzınıza layık bir kahvaltı osfrası kurulacağından şüpheniz olmasın! Saraylı serpme kahvaltı adını verdikleri kahvaltının içerisinde yok yok. Memnun ayrılacağınızdan eminim. Manisa kahvaltı mekanları listenizin gözlerinden biri olacak burası.

  • Konum: Yarhasanlar, Konuk Cd. 52/A, 45020 Manisa Merkez/Manisa
  • Telefon: 0553 099 10 01
  • Çalışma Saatleri: 08:00–24:00
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

11- Hayal Kahvesi

Burası Neresi? Daha önce gitmediyseniz bile mutlaka adını duyduğunuz Hayal Kahvesi, 1992 senesinden beri canlı müzik performanslarının sergilendiği ve ülkemizin pek çok noktasında yer alan hem eğlence hem yemek mekanıdır. Eğlence kısmını merak ediyordanız araştırsınız diye düşünerek kahvaltısından bahsetmek istiyorum.

Neden Gitmeliyim? Bir tür eğlence yeri deyip geçmeyin zira menüsü oldukça sağlam. Zengin bir serpme kahvaltı, kahvaltı tabağı, mini kahvaltı tabağı, sıcak kahvaltı tabağı, pişi tabağı gibi kahvaltı seçenekleri bulunurken yumurtanın binbir çeşit şeklini de sipariş edebilirsiniz. Mutlaka gitmeniz gereken bir yer olarak bir yer olarak not etmelisiniz!

  • Konum: 2. Anafartalar Mh, Mimar Sinan Blv. No:24, 45020 Şehzadeler/Manisa
  • Telefon: 0552 482 08 38
  • Çalışma Saatleri: 15:00–02:00 / Cumartesi-Pazar 08:00–02:00 / Pazartesi kapalı*
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

12- Çamlıca Cafe & Restaurant

Burası Neresi? 2011 senesinde hizmete açılan Çamlıca Cafe & Restaurant’ta sunulan tüm ürünler mevsimine uygun meyve ve sebzelerden yapılmaktadır. Kaliteli ürünlerin kullanıldığı mekanda masaya gelen salatalık, biber, roka, maydonoz ve diğer yeşillikleri kendi bahçelerinde bizzat yetiştiriyor ve günlük olarak sunuyorlar. Bol çeşit kahvaltısı ile göz dolduran serpme kahvaltısı, sıcak kahvaltı tabağı ve kahvaltı tabağı servis ediliyor.

  • Konum: Uncubozköy, 5518. Sk. No:43/A, 45030 Manisa Merkez/Manisa
  • Telefon: 0236 233 24 45
  • Çalışma Saatleri: 07:30–19:00 / Pazar kapalı*
  • Yol tarifi al >

13- Köfteci Gürlüoğlu

Burası Neresi? 1953 yılında faaliyetlerine başlayan Köfteci Güloğlu, meşhur Aksihar köftesini yapan popüler yerlerden. Aksihar merkezde konumlanan mekan, yemyeşil açık alanı ve kapalı alanları ile hizmer veriyor. Zengin köy kahvaltısı ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Temiz ve nezih ortamı ile harika bir seçenek olarak karşımıza çıkan mekanın personeller son derece ilgililer. Fiyatlar hakettiği düzlemde. Kahvaltıdan sonra bisiklet sürüp yürüyş yapabileceğiniz alanlar mevcut.

  • Konum: İstanbul yolu uzeri, 45200 Akhisar/Manisa
  • Telefon: 0541 379 92 56
  • Çalışma Saatleri: 07:00–03:00
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

14- Cafe 236 Lounge

Burası Neresi? Gçemiş ve modern lezzetleri harmanlayarak hazırlanan menüsü ile müşterilerini ağırlıyorlar. Manisa’nın doğa konseptine sahip olan restoranı sevdikleriniz ile beraber vakit geçirebileceğiniz harikulade bir yer. Çocuklu aileler için harika bir ortam düşünülmüş ve oyun alanları ayrılmış durumda. Ancak ücrete tabii tutulmuş.

Neden Gitmeliyim? Açık ve kapalı alanları ile hizmet veren bu yerde et, mangal, fırın, pide, lahmacun ve kahvaltı seçeneklerini en iyi şekilde sunuyorlar. Her damak tadına uygun olan kafede özellikle pazar günleri saat 14:00’e kadar sürüyor. Mekanda kahvaltı tabağı ve serpme kahvaltı seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz.

  • Konum: 75. Yıl, 5351. Sk. No:28/A, 45110 Yunusemre/Manisa
  • Telefon: 0236 233 11 00
  • Çalışma Saatleri: 08:00–01:00
  • Ortalam Fiyatlar: İki kişi için 70 TL / Dört kişi için 165 TL/ Kahvaltı tabağı 35 TL
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

15- Kanyon Cafe

Burası Neresi? 2015 yılında hizmet vermeye başlayan Kanyon Cafe, kahvaltı tabağı ve serpme kahvaltı seçeneklerini sunuyor. Çocuklu aileler çocuklarını rahatlıkla oyun alanlarına bırakp keyifle kahvaltının tadını çıkartabilirler. Servis konusunda başarılılar sipariş hemen kuruluyor olup istediğiniz her şeye kısa sürede cevap bulabiliyorsunuz. Yazın açık havada oturabileceğiniz bir alanı da mevcut. Parkın içerisinde konumlanıyor oluşu da sonrasında türüyüş yapmanıza olanak sağlaması açısından oldukça güzel bir olay olmuş.

  • Konum: Güzelyurt 19 Mayıs Bulvarı, 45030 Merkez
  • Telefon: 0236 231 20 09
  • Çalışma Saatleri: 09:30–01:00 / Pazar- 09:30–00:00
  • Ortalama Fiyatlar: İki kişi için 50 TL
  • Yol tarifi al >

16- Viraport Cafe & Restaurant

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Vira Port Cafe (@viraportcafe)’in paylaştığı bir gönderi

Burası Neresi? Aileniz ve sevdikleriniz ile beraber keyifle gidebileceğiniz bir yer olan Viraport Cafe & Restaurant, haftanın altı günü serpme kahvaltı servisi yaparken pazar günü ise açık büfe kahvaltı sunmaktadır. Mekan seçkin buna bağlı olarak çalışanlar ilgisi, ortamın temizliği vb. özelliklere sahip. Menüsünde farklı lezzetleri barındıran bu yer bulunduğu konum itibari ile yola yakın bir noktada oluşu kolay ulaşılabiliniyor.

  • Konum: Zafer, Shell Benzinlik, Albay Bulvarı, 45300 Salihli/Manisa
  • Telefon: 0236 712 12 96
  • Çalışma Saatleri: 10:00–01:00
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

17- Ege Çiftliği Kahvaltı & Şarküteri

Burası Neresi? Tamamiyle doğal ürünlerin yer aldığı Ege Çiftliği Kahvaltı & Şarküteri, hem kendileri üretiyor hemde Türkiye‘nin pek çok noktasına ulaştırmaktadırlar. Hakiki zeytinyağları, zeytin çeşitleri, süt ürünleri, peynir türleri ve zengin şarküteri gibi pek çok seçenek mevcut. Ürünler kendi üretimleri olduğu için oldukça uygun fiyatta oluyor.

Neden Gitmeliyim? Lezzetinden bahsetmiyorum bile. Zengin kahvaltı sofralarının kurulduğu Ege Çiftliği Kahvaltı & Şarküteri, bölgedeki nezih mekanlardan biri olup tercih edilmesini tavsiye ediyorum. Ürünlerin porsüyonları oldukça bol olduğu için doyuruculuğu gayet yerinde ve servisleri ise epey hızlı diyebilirim. Her anlamda kaliteli olan mekanı listenize mutlaka eklemelisiniz.

  • Konum: Uncubozköy Mah. Cemal Ergün Cad. Cemal Ergün Aprt. No: 21, 45020 Yunusemre/Manisa
  • Telefon: 0236 233 07 77
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

18- Taş Fabrika

Burası Neresi? 1890 senesinde bir tüccar tarafından makarna ve un fabrikası olarak kurulan Taş Fabrika, Balkanlardaki en büyük fabrika olma niteliğini taşımıştır. Akabinde iki kez el değiştiren fabrika pamuk çırçır işletmesine çevrilmiştir. Faaliyetlerini devam ettirmesinin ardında bir bir süre depo olarak kullanılmış ve gerekli onarım çalışmaları yapılarak 2014 yılında kafe ve restoran olarak hizmet vermeye başlamıştır.

Neden Gitmeliyim? Kahvaltı tabağı, 15 çeşitten oluşan serpme kahvaltı, börek ve tost türleri bulunuyor.İçerisi oldukça şık şekilde tasarlanmış kaliteli bir mekan.Tarihi bir atmosferi olan mekanın  içi kadar bahçesi de bir o kadar güzel. Yaz aylarında severek tercih edilebilir.

  • Konun: 1. Anafartalar, Konuk Cd. No:8, 45020 Şehzadeler/Manisa
  • Telefon: 0236 250 00 00
  • Çalışma Saatleri: 09:00–01:00 / Pazar-09:00–24:00
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

19- Matador Cafe Fırın

Burası Neresi? Dedelerinden miras kalan bu emek dördüncü nesil torunları tarafından yürütülmektedir. 1917 senesinda faaliyete açılan işletme, zaman içerisinde daha fazla şube açarak hizmet vermeye devam etmiştir.

Neden Gitmeliyim? Süt ürünleri ve unlu mamül üreticisi olan Matador Cafe Fırın, tuzlusuyla tatlısıyla ve en önemlisi kahvaltı ürünleri ile oldukça başarılılar. Kafe deyip geçmeyin zira bol çeşit mevcut. Güler yüzlü çalışanlar, temizlik hususu her konuda geçer not aldı desem yeridir.

Kaçırmayın! Ekmek çeşitleri oldukça başarılı. Ayrıca poğaça, açma ve simit gibi hamur işi ürünleri lezzetli oluyor. Manisa’daki gözde mekanlardan biri olup kullanılan ürünlerden tutun çıkarılan ürünlere kadar her şey kaliteli.

  • Konum: Uncubozköy, Cemal Ergün Cd. No:36/A, 45030 Yunusemre/Manisa
  • Telefon: 0236 233 51 80
  • Çalışma Saatleri: 06:00–02:00
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

20- Sir Winston Uncubozköy

Burası Neresi? 2015 yılında İzmir‘de faaliyete açılan Sir Winston Uncubozköy sahip olduğu menüsü, iç tasarımı ve çalan müzikleri ile farklı bir mekan olarak kılmaktadır. Dünyadan lezzetleri servis eden mekan gelen müşterilerine farklı bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

Neden Gitmeliyim? Kaliteli ürünler ile hazırlanan kaliteli yemekler için iyi bir seçenek olan mekan, Manisa kahvaltı mekanları arasına gönül rahatlığı ile ekleyebilirsiniz. Vazgeçilmez pazar günü kahvaltıları için organik ve bir o kadar taze ürünlerin sunulduğu bu yerden memnun kalacaksınız!

Kaçırmayın! Kahvaltı sipariş ettiğinizde her şey direkt hızlı şekilde hazırlanarak sıcak olarak sunuluyor. Tüm bunlar makul ücretlere tabi tutulmuş durumda hemde. Eğer zamanınız varsa serpme kahvaltı yok ise kahvaltı tabağı alarak yemeğinizin keyfini çıkartabilirsiniz.

  • Konum: Uncubozköy, Cemal Ergün Cd. 44/A, 45030 Yunusemre/Manisa
  • Telefon: 0236 250 52 00
  • Çalışma Saatleri: 08:00–01:00
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

21- Çakır Dede Kasrı

Burası Neresi?  Tüm ürünler oldukça lezzetli olup çeşitlilik fazla geliyor. Sıcak ve samimi bir ortam çok fazla bir şey beklentiyi yükseltmemek lazım o açıdan. Yeteri düzeyde bir yer. Çalışanlar saygılı işlerini iyi yapıyorlar. Doğal ürünler ile hazırlanan muazzam bir kahvaltı için rotanızı Çakır Dede Kasrı’na çevirmenizi istiyorum.

  • Konum: Atatürk, 45000 Selimşahlar/Manisa Merkez/Manisa
  • Telefon: 0555 840 44 97
  • Çalışma Saatleri: 24 saat açık
  • Ortalama Fiyatlar: İki kişi için 90 TL
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

22- Tuzu Biberi

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Tuzu Biberi (@tuzubiberi_)’in paylaştığı bir gönderi

Burası Neresi? 2009 yılında İzmir’de faaliyete başlayan Tuzu Biberi, günümüzde 11 şube ile yoluna devam ediyor. Hangi öğün tercih ederseniz edin gönül rahatlığı ile gelerek ağzınıza layık hazırlanan yiyecek ve içecekleri tüketebilirsiniz.

Neden Gitmeliyim? Kahvaltısından bahsetmem gerekirse gurmelerin verdiği oylar ile Türkiye’nin en iyi 10 kahvaltıcısı listesine girmeye hak kazanmış. Misafirlerini ev ortamında hissedebileceği şekilde ağırlıyorlar.

Kaçırmayın! Zengin çeşitlilikteki menüsü ile şubelerin iç tasarımı ve samimi atmosferi ile mutlaka gelinmeyi hak eden bir yer. Serpme kahvaltı en az iki en fazla dört kişilik servis ediliyor. Temizlik gayet iyi, çalışanlar ilgililer. Tuzu Biberi omlet ve atom oldukça lezzetli.

  • Konum: Uncubozköy Mah, Cemal Ergün Cd. No:7/B, 45125 Yunusemre/Manisa
  • Telefon: 0236 233 40 45
  • Çalışma Saatleri: 07:30–22:00
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

23- Kilogram Restoran

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Kilogram (@kilogramtr)’in paylaştığı bir gönderi

Burası Neresi? Makedonya‘dan Türkiye’ye uzanan bir hikayeye sahip olan marka iki kardeş tarafından kurulmuştur. Yaşadıkları topraklarda yapılan köfteye benzeyen bir tarifi uygulayarak satmaya başlamışlardır. Böylelikle ülkemizin bilinen meşhur markasının başlangıcı olmuştur. Akhisar merkezde faaliyet gösteren mekanın kahvaltı seçenekleri oldukça kalite ve iştah açıcı. Serpme kahvaltıda sunulan ürünlerin porsiyonları oldukça fazla olması doyurcuyor da artırıyor bile.

  • Konum: Kayalıoğlu, 45200 Akhisar/Manisa
  • Telefon: 0236 427 20 20
  • Çalışma Saatleri: 08:30–24:00
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

Manzaralı Kahvaltı Mekanları 

24- Keyfin Kâhyası

Burası Neresi? Manzaralı kahvaltı mekanları arasında yerini alan Keyfin Kâhyası, güzel bir kahvaltının kapılarını aralıyor. Farklı çeşitlerde kahvaltı menüsü sunan mekanın serpmesi oldukça zengin içeriğe sahip. Kahvaltıda daha çok Karadeniz muttağı hakim olup gözünüzü de midenizi yeteri kadar doyuruyor. Burada tek zorlanacağınız konu yol. Biraz yorucu olsa da çıkıldığına da değiyor açıkcası.

  • Konum: Lala paşa mah, Su Yolu Sk., 45110 Merkez/Yunusemre/Manisa
  • Telefon: 0543 775 33 68
  • Çalışma Saatleri: 09:30–01:00
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

25- Salihli Belediyesi Bizim Ev Sosyal Tesisleri

Burası Neresi? Belediyeye ait olan tesislerden biri de Bizim Ev Sosyal Tesisleri’nde sipariş ettiğiniz ürünler oldukça hızlı şekilde hazırlanarak masanıza getiriliyor. Belediyeye ait olmasından kaynaklı olduğunu düşündüğüm ekonomik fiyatlara sahip üstelik.

Neden Gitmeliyim? Mekanın sahanda omletleri epey başarılı desek yalan olmaz. Buna ek olarak menüsü oldukça zengin çeşitlilikte. Her kesime hitap ediyor. Kahvaltıdan bahsetmek gerekirse birçok alternatif yer alıyor. Hızlı şekilde kahvaltı edebileceğiniz pratik bir kahvaltı tabağı ve yanı farklı lezzetler sipariş ederek harika bir öğün geçirebilirsiniz.

Kaçırmayın! Manzarası şahane olan mekanın verdiği huzuru kolay kolay her yerde bulamazsınız. Aileniz veya arkadaşlarınız ile beraber çıkın çıkın gelin! Kulanılan ürünlerin kalitesini zaten yiyince anlıyorsunuz. Sessiz sakin kafanızı dinleyebileceğiniz bir yer olarak listeye eklenmeli.

  • Konum: Seyrantepe, 136. Sk., 45310 Salihli/Manisa
  • Telefon: 0236 714 19 57
  • Çalışma Saatleri: 10:00–23:00
  • Yol tarifi al >

26- Seyir Tepe Cafe

Burası Neresi? Müşteri odaklı bir hizmet anlayışını benimsemiş olan Seyir Tepe Cafe, Manisa Turgutlu’nun ferah ve havadar mekanıdır. Çocuklar için zıp zıp ve trambolin gibi eğlence alanlarını içinde barındıran büyük bir alanı kapsıyor. Manzarasına değinmek gerekirse tatmin edici. Yani bu manzaraya karşı oturup kahvaltı edip çayınızı yudumlamak yeterli geliyor insana. Temizlik, güler yüzlü personeller ve servis kalitesi on numara olarak değerlendirilebilir.

  • Konum: Ergenekon, 45400 Turgutlu/Manisa
  • Çalışma Saatleri: 09:00–22:30
  • Yol tarifi al >

Pratik Kahvaltı Mekanları

27- Levent Börek

Burası Neresi? Babadan oğula geçen özel bir tarifin şimdilerde Türkiye2nin dört bir tarafından bulunan şubesi ile taçlanmış durumda. Geçmiş zamanda sabahın erken saatlerinde seyyar tezgahı ile işe koyulan Levent Usta, zaman içerisinde herkesin dikkatini üzerine çekmeyi başarmış ve uzun kuyrukların oluştuğu müşteri kitlesine ulaşmış.

Neden Gitmeliyim? Popüleritesi öylesine artmış ki insanlar kalkıp bu böreği yemek için bu seyyar tezgahı buluyr hale gelmişler. Bu efsane böreği Manisa şubesine giderek sıcacık yiyebilirsiniz. Sadece börekte değil boyoz, kahvaltılık ürünler gibi çeşitlerde mevcut. Sabah kahvaltı için harika bir seçim olacaktır.

  • Konum: Çarşı, Çimentepe Cd. no:3/A, 45010 Şehzadeler/Manisa
  • Telefon: 0236 222 40 40
  • Çalışma Saatleri: 07:00–18:00 / Pazar-09:00–17:00
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

28- İzmir Börekçisi

Burası Neresi? Akhisar mevkiinde çalışma hayatına devam eden İzmir Börekçisi’nde birbirinden çeşitli pastalar, börekler, tatlı- tuzlu kurabiyeler, çikolatalar yer alırken kahvaltı için hızlı seçenekler mevcut. Ürünler arasında; üzümlü kurabiye, patatesli karaköy, sade karaköy, peynirli karaköy, serpme börekler yer alıyor. Oldukça lezzetli şeyler çıkarıyolar, denemenizi öneririm.

  • Konum: Kethüda, 21. Sk, 45200 Akhisar/Manisa
  • Telefon: 0236 413 46 00
  • Çalışma Saatleri: 05:00–00:30
  • Yol tarifi al >

29- Manisa Simit Dünyası

Burası Neresi? Organiza Sanayi Bölgesi dışında 24 saat boyunca ürün üretimi yapan Manisa Simit Dünyası, sosisli, zeytinli, simit, poğaça, kurabiye, kaşarlı, çikolatalı çeşitlerde simitleri yapıyorlar. Gün içerisinde birbirinden çeşitli 4 bin ürün satışı yapılmakta.

Neden Gitmeliyim? 40 senelik hikayesi ile köklü bir geçmişe sahip olan işletme Manisa’nın önemli markalarından biri olmayı başarmıştır. Tatlı, tuzlu ürünlerinin hepsi oldukça başarılı ve tatmin edici lezzette. Partik kahvaltı için ideal bir nokta.

  • Konum: 75. Yıl, 5349. Sk. 5 A, 45030 Manisa Merkez/Manisa
  • Telefon: 0236 233 60 42
  • Çalışma Saatleri: 06:30–22:00
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

30- Bulvar Restaurant

Burası Neresi? Pasta, börek, kurabiye, tatlı çeşitleri gibi ürünlerin yoğun olarak servis edildiği Bulvar Restaurant, tüm bunlara ek olarak özel lezzetleri ile müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Mekan son derece güven verici olup temizlik ve servis hususunda başarıyı yakalamış durumdalar. Ürünler her daim taze ne ararsanız burada buluyorsunuz. Fiyatlar ise gayet makul düzeyde. Kahvaltı için beklenen tüm her niteliğe sahip bir yer. Daha ne olsun dedirtiyor kısacası. İçiniz ferah bir şekilde buraya gelebilirsiniz.

  • Konum: Ergenekon, Millet Cd., 45400 Turgutlu/Manisa
  • Telefon: 0236 314 37 59
  • Çalışma Saatleri: 06:00–02:00
  • Yol tarifi al >

31- Maya Gurme

Burası Neresi? Pasta, börek, çörek, tatlı/tuzlu kurabiye, çikolata ürünleri yapıp satan Maya Gurme, müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Lezzetine gemeden önce raflarda göküzen o görüntü iştahınızı açmaya yetiyor.

Eğer kahvatı için fazla zamanım yok veya pratik şekilde yiyip çıkayım derseniz sıcacık peynirli, patatesli, kıymalı böreklerini yiyebilirsiniz. Gelenlerin favorisi olacak bir mekana benziyor diyebilirim. Mutlaka gelip denemelisiniz!

  • Konum: Barış, 899 şok no 20, 45300 Salihli/Manisa
  • Telefon: 0533 946 96 94
  • Çalışma Saatleri: 07:00–24:00
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

32- Garden Park

Burası Neresi? Manisa gençlerinin tercihi olan Garden Park, genel olarak kahve mekanı olarak görülsede hızlı bir kahvaltı yapabilirsiniz. Kahvenin yanına sipariş edebileceğiniz leziz ürünler ile sabahlarınızı güzelleştirebilirsiniz. Bulunduğu konum itibari ile kolay ulaşılabilir olduğu içinde fazlasıyla tercih edilliyor. Sizde sevdikleriniz ile birlikte giderek keyifli vakit gçirebilirsiniz.

  • Konum: Ulucami mah374 sok no 151 Akhisar, İstanbul Yolu 4. Km. No:151, 45240 Akhisar/Manisa
  • Telefon: 0236 412 26 26
  • Çalışma Saatleri: 07:00–11:00
  • Yol tarifi al >

33- Has Fırın

Burası Neresi? Lezzetleri yerinde muhteşem bir kahvaltı sunan Has Fırın’ın unlu mamül ürünleri de çok başarılı. Özellikle krem peynirli poğaçasını denemeden geçmeyin derim. Sadece hızlı bir kahvaltı değil serpme seçeneği de sunuyorlar. İçerisinde yer alan paçanga böreği harika iz bırakıyor damaklarda. Bir aile işletmesi olan fırına aileniz veya arkadaşlarınız ile toplaşıp gelin, hoş sohbet eşliğinde güzel vakit geçirin!

  • Konum: Turan, Eski Manisa Yolu No:22, 45400 Turgutlu/Manisa
  • Telefon: 0236 312 14 14
  • Çalışma Saatleri: 06:00–01:00
  • İnstagram
  • Yol tarifi al > 

Açık Hava Kahvaltı Mekanları

34- Keyf-i Pala Et ve Kahvaltı Bahçesi

Burası Neresi? Havuz başında kahvaltı edebileceğiniz harika bir mekan olan Keyf-i Pala Et ve Kahvaltı Bahçesi, öğle saatine kadar kahvaltı servisi veriyor. Gerek hizmeti olsun gerekse sunumları oldukça iştah açıcı düzeyde. Ulaşımın kolay olması tercih edilebilirliğini daha da fazlalaştırıyor. Ağaçların altında enerjinizi alabileceğiniz mükellef bir kahvaltı için serpmesinden yemelisiniz.

Neden Gitmeliyim? Çocuklu ailelerin kurtarıcılarından at binme alanı, trombolin ve daha pek çok eğlence alanları mevcut. Titizliği görebiliyorsunuz bu sayede gönül rahatlığı ile yenilip içilıyor. Fiyatlara değinmek gerekirse verdiği hizmete kıyasla uygun seviyede. Personeller servisleri hızlı şekilde yapıyorlar, herhangi bir aksama yaşanmıyor.

  • Konum: 2. Anafartalar, Halim Erdoğan Caddesi, 45000 Şehzadeler/Manisa
  • Telefon: 0236 232 39 39
  • Yol tarifi al >

35- Saray Park Gurme Kahvaltı Salonu

Burası Neresi? Yeşillikler ile bezenmiş bahçesinde göz dolduran kahvaltı sofraları kuran ve müşterilerini memnuniyet içerisinde ağırlayan Saray Park Gurme Kahvaltı Salonu, tercihler arasına girmeyi hak kazandı bizim açımızdan.

Neden Gitmeliyim? Sunumları şahane olan mekanın kahvaltı ürünleri arasında sıcaklarına bayıldım. Eritilen peynir ve simit çok başarılı. İnternette birkaç olumsuz yoruma denk geldim ancak daha kapıdan girip masanıza oturduğunuz anda masanız hazırlanmaya başlanıyor.

Kaçırmayın! Kullanılan malzemelerin kalitesi, sebzelerin freshliği zaten buranın seviyesini ortaya konuyor. Sadece kahvaltı üzerine yoğunlaşmış olan bir mekanın kahvaltısı ne kadar kötü olabilir ki? Ortam temiz, yiyecekler lezzetli daha ne olsun dedirtiyor insana açıkcası.

  • Konum: Ergenekon, Ergenekon Mah. Millet Cad. No:42, 45400 Turgutlu/Manisa
  • Telefon: 0236 313 98 52
  • Çalışma Saatleri: 05:00–17:00
  • Ortalama Fiyatlar: Kişi başı 30 TL
  • Yol tarifi al >

36- Has Bahçe Kahvaltı Kafe Restoran

Burası Neresi? Turgutlu’nun ön plana çıkan yerlerinden biri ile yazımıza devam ediyoruz; Has Bahçe Kahvaltı Kafe Restoran. Serpme kahvaltısı ve çeşit çeşit kahvaltı tabakları ile her damak zevkine hitap eden mekan ideal bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

Neden Gitmeliyim? Tam bir aile yeri olarak tanımlayabileceğim bu yer, kahvaltıda servis edilen her bir ürün ayrı bir lezzete sahip. Yaz açık alanında kışın ise kapalı alanıyla hizmet veriyorlar. Hizmetlerini değerlendirmek gerekirse profesyonel olduklarını söylesem yanlış olmaz.

Çocukların oyun oynayabilecekleri alanlar aileler için hayat kurtaran nitelikte. Böylelike çocuklarınız eğlence içerisinde oyunlarını oynarken sizde rahatlıkla kahvaltınızın tadını sohbet ede ede çıkartabilirisiniz. Konumu itibari ile de kolay ulaşılabilir olduğu için Turgutlu halkının ve yerli turistlerin severek geldikleri bir yere dönüşmüş.

  • Konum: Ergenekon, Aziziye Cd. 1/1, 45400 Turgutlu/Manisa
  • Telefon: 0236 312 86 86
  • Çalışma Saatleri: 08:00–01:00
  • Yol tarifi al >

Nostaljik Kahvaltı Mekanları

37- Manisa Tarihi Kır Kahvesi

Burası Neresi? Yemyeşil bir su kenarı, ağaçlar ile dolu açık hava ve kuş seslerinin eşlik ettiği muhteşem bir atmosfer; Manisa Tarihi Kır Kahvesi. Son derece otantik bir mekan olup bölgedeki en gözde yerlerden biridir. İç tasarımı eski eşyalar ile dekore edildiği için nostaljik havayı sonuna kadar hissedebiliyorsunuz. Tarzan filmi burada çekilmiş bu yüzden duvarda fotoğraf asılı.

Neden Gitmeliyim? Kış dönemlerinde kapalı alanda olan kuzineli sobanın başında kahvaltınızı edebileceğiniz bu ortam sayesinde kendinizi zaman tünelinde gibi hissedeceksiniz. Serpme kahvaltı hizmeti veren mekanın gözlemeleri de çok başarılı diyebilirim. Kahvaltı sonrasında bir de kazanda kaynama sahlep içtiniz mi keyfinize diyecek olmaz…

Genellikle bu bölgeye gelen kişiler yapılan yorumlara istinaden hemen yukarısında bulunan mekanı tercih etmiş ancak dönüşte ki kahvesine kahve içmek için uğradıklarında buraya gelmedikleri için pişman olmuşlar. Kahvaltı için bir yer arıyorsanız çokta düşünmeden tercih edebilirsiniz rahatlıkla. Böylesine kaliteli mekanların çalışanlarının da bir o kadar kalite olması tesadüf olamaz! Zira gayet kibar ve ilgili davranıyorlar.

Kaçırmayın! Ayrıca huzuru bulacağınız mekana yalnızca kahve içmek içinde uğranabilir. İzmir’e yakın olması sebebiyle insanlar sırf kendisine has olan kahve çeşitlerini içmke için bile uğruyorlarmış. Bu bile ne denli kaliteli bir mekan olduğuna kanıtlar nitelikte diye düşünüyorum.

  • Konum: Turgutalp, Su Yolu Sk. No:2, 45110 Manisa Merkez/Manisa
  • Çalışma Saatleri: 09:00–00:30 / Pazar 09:00–24:00*
  • Yol tarifi al >

38- Zeytin Cafe, Mangal ve Kahvaltı Alanı

Burası Neresi? Salihli’nin ön plana çıkan mekanlarından olan Zeytin Cafe, Mangal ve Kahvaltı Alanı, pek çok alanda faaliyet gösteriyor isminden de anlaşılacağı üzere. Birçok ürünü bulabileceğiniz bir yer.

Neden Gitmeliyim? İster serpme kahvaltı alırsınız isterseniz de farklı içeriklerde kahvaltı tabaklarından alabilirsiniz. Gerek kahvaltılık ürünleri olsun gerekse atıştırmalıklar olsun hepsi doyurucu ve leziz. Kahvaltı haricinde mangal içinde gönü rahatlığı ile gelebilirsiniz.

Kaçırmayın! Manisa kahvaltı mekanları listesine ekleyebileceğiniz bu yerde tertermiz havaya sahip olup personelleri de güler yüzlüler. Bu da memnuniyet seviyenizi kolaylıkla artırıyor. Ayrıca müthiş bir manzaraya da ev sahipliği yaptığını belirtmek isterim. Açık havada konforlu bir kahvaltı için adresiniz belli!

*Gezi için geldiğiniz bölgede detaylı bir tur yapmak isterseniz size rehber olacak Manisa Gezilecek Yerler yazmızdan yararlanabilirsiniz.

*Manisa Kahvaltı Mekanları yazımıza görüşlerinizi bildirmek veya katkıda bulunmak isterseniz yorumlar kısmından bize ulaşabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin