Küçükkuyu Gece Hayatı | 8 Farklı Mekan

Çanakkale’nin kıyı beldelerinden biri olan, doğal güzelliği ve tarihi değerleriyle ilgi toplayan Küçükkuyu, diğer tatil beldelerine göre çok daha sakin bir gece hayatına sahip!

Küçükkuyu gece hayatı başlığı altında, sizler için sekiz farklı mekanı derleyip bir liste haline getirdik. Küçükkuyu’da gece hayatı açısından pek fazla alternatif bulunmasa da yazımızda bahsettiğimiz bu mekanları beğeneceğinizden eminiz!

# Küçükkuyu Gece Hayatı

Hazırsanız eğlenceli listemize başlıyoruz;

Beach Club

1. Mavi Zeytin Beach Club

Mavi Zeytin Beach Club

Küçükkuyu’nun en güzel beachlerinden biri olan Mavi Zeytin Beach Club, Küçükkuyu-Assos sahil yolu üzerinde bulunuyor. Dünyada henüz yeni yeni moda olmaya başlayan ‘glamping’ konseptiyle Mavi Zeytin Beach Club içerisinde kamp yapabileceğiniz 16m2’lik lüks çadırlar bulunuyor. İçinde; duş, tuvalet ve çift kişilik karyola bulunan bu çadırlar, her türlü ihtiyaca cevap verirken, doğa ile baş başa kalıp, masmavi denizin ve yemyeşil atmosferin tadını çıkarmanızı sağlıyor.

Otellerde tıkılıp kalmak istemeyenlerin yeni gözdesi olan bu çadırlar, Mavi Zeytin Beach Club’ın her yerini süslüyor. Gündüz beach gece ise eğlence kulübü olarak hizmet veren mekan, zengin alkol ve kokteyl menüsüyle de gidenlerin beğenisini topluyor. Mavi Zeytin Beach Club’ta konaklama ücretleri 350 TL’den başlıyor. Dileyenlerin günü birlik olarak da gidebildikleri mekan, Küçükkuyu gece hayatı ve eğlence dünyasına renk katıyor!

Adres: Ahmetçe Altı Mevkii, Assos-Küçükkuyu Sahil Yolu, Beyaz Yalılar Cd, No:103 17862 Ayvacık/Çanakkale                                                                                            İletişim: 0539 266 57 99

2. Les Olives Garden Bungalow & Beach & Restoran

Les Olives Garden Bungalow Beach Restoran

Küçükkuyu-Assos sahil yolunun 10. kilometresinde denize sıfır konumda bulunan Les Olives Garden Bungalow & Beach & Restoran, çok yönlü hizmet veren bir mekan olarak göze çarpıyor. Bungalowlarıyla kendine hayran bırakan mekanda, konaklama imkanın yanı sıra günü birlik vakit geçirme fırsatı da sunuluyor. Geniş alkol menüsü ve egzotik kokteylleriyle konuklarını en iyi şekilde ağırlayan Les Olives Garden, doğal atmosferiyle de beğeni topluyor.

Gündüz plajda vakit geçirip, akşam saatlerinde bir yandan içkinizi yudumlayıp diğer yandan eşinizle, dostunuzla ve ailenizle sohbet edebileceğiniz Les Olives Garden, mutlaka gitmeniz gereken mekanların başında geliyor. Üstelik konaklayan misafirler hariç şezlong ücreti sadece 30 TL!

Adres: Altı mevki, Assos-Küçükkuyu Sahil Yolu, 17110 Kayalar, Ayvacık/Çanakkale İletişim: 0555 167 17 17

3. Güneş Beach & Restoran

Güneş Beach Restoran

Küçükkuyu gece hayatı açısından yaz aylarının en popüler mekanlarından biri olan Güneş Beach & Restoran, Küçükkuyu sahil yolu üzerinde yer alıyor. Hem gündüz hem de gece ayrı eğlence imkanları sunan mekanda, her akşam fasıl geceleri düzenleniyor. Geniş bir alkol çeşitliliğine sahip olan mekanda, aynı zamanda zengin bir yemek menüsü de bulunuyor.

Misafirlerini en iyi şekilde karşılamaya çalışılan Güneş Beach & Restoran’da şezlong ücreti olarak 10 TL alırken; bir adet alkolsüz içecek ücretsiz olarak ikram ediliyor. Güneş Beach & Restoran, yaz sezonu boyunca haftanın yedi günü, 24 saat hizmet veriyor.

Adres: Sahil yolu 17980 Küçükkuyu, Ayvacık/Çanakkale                                      İletişim: 0 (546) 811 63 46

4. Gulet Restoran & Garden Beach

Gulet Restoran Garden Beach

Gulet Restoran & Garden Beach, Küçükkuyu’da kaliteli vakit geçirebileceğiniz mekanlardan biri… Gündüz deniz, kum ve güneş üçlüsünün tadını çıkarabileceğiniz Gulet Restoran & Garden Beach’te, akşam saatlerinde, deniz kıyısında, içkinizi yudumlayıp eşinizle, dostunuzla sohbet edip, bu huzurlu atmosferin keyfini yaşayabilirsiniz.

Yaz sezonu boyunca haftanın yedi günü, 08.00 ile 00.00 saatleri arasında hizmet veren Gulet Restoran’ı sizler de Küçükkuyu gece hayatı listenize mutlaka eklemelisiniz!

Adres: Sahil, Assos yolu 700. Metre, 17980 Küçükkuyu/Ayvacık/Çanakkale            İletişim: (0286) 752 52 66

Restoranlar

5. Yengeç Restoran

Yengeç Restoran

Küçükkuyu’nun en nezih mekanlarından biri olan Yengeç Restoran, güzel bir gece geçirmek için oldukça ideal! Yengeç Restoran, Akdeniz, Ege, Yunan mutfağı ve geleneksel Türk mutfağını kapsayan zengin yemek ve alkol menüsüyle hem göze hem de damağa hitap ediyor. Küçükkuyu’da hatırı sayılır miktarda müdavimi bulunan mekan, fiyat açısından da oldukça makul.

Mekanda; 35’lik rakı 135 TL, 50’lik rakı 175 TL, tekir veya karides porsiyon ise 50 TL civarında seyrediyor. Yengeç Restoran, haftanın yedi günü hizmet vermeye devam ediyor.

Adres: Sahil, Sahil Mahallesi Cemal, Burnaz Cd. No:36, 17980 Küçükkuyu, Ayvacık/Çanakkale                                                                                                        İletişim: (0286) 752 58 59

6. Cihat Usta’nın Yeri Motel & Restoran

Cihat Usta’nın Yeri Motel & Restoran

Küçükkuyu-Assos sahil yolu üzerinde, Küçükkuyu’ya 15 km mesafede bulunan Cihat Ustanın Yeri Motel & Restoran, sakin bir gece geçirmek isteyenler için en ideal mekanlardan biri. Denize nazır konumuyla, manzara eşliğinde rakınızı, şarabınızı yudumlayıp, keyifli vakit geçirebileceğiniz Cihat Usta’nın Yeri, Küçükkuyu gece hayatı ve gece mekanları açısından tercih edilmesi gerekenlerin arasında yer alıyor.

İskele üzerine ya da sahile kurulan masalarda, dalga sesleri eşliğinde unutulmaz bir akşam yemeği için sizler de Cihat Usta’nın yerini tercih edebilirsiniz. Üstelik burada fiyatlar oldukça makul! Cihat Usta’nın Yeri, 7-24 hizmet vermeye devam ediyor.

Adres: Assos-Küçükkuyu Sahil Yolu, Sazlı Altı 17860, Ayvacık/Çanakkale              İletişim: (0286) 764 00 68

7. Aydede Balık Evi

Aydede Balık Evi

Küçükkuyu karayolu güzergahı üzerinde, 16. kilometrede yer alan Aydede Balık Evi, romantik ve sakin bir akşam yemeği geçirebileceğiniz, oldukça samimi ve nezih bir mekan. Deniz mahsullerinin ağırlıkta olduğu yemek menüsü; rakı, şarap, bira ve kokteyl çeşitleriyle donatılmış içecek menüsüyle göze ve damağa hitap eden mekan, muhteşem deniz manzarası ve doğal atmosferiyle beğeni topluyor. Haftanın yedi günü açık olan Aydede Balık Evi, 08.00 ile 02.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Küçükkuyu Karayolu 16. km, Behram, Ayvacık/Çanakkale                        İletişim: (0286) 764 00 23

Barlar

8. Başka Bar

Başka Bar

2013 yılından beri Çanakkale, Küçükkuyu sahilinde hizmet vermeye devam eden Başka Bar, bu şirin beldede eğlenceli bir gece geçirmek isteyenler için biçilmiş kaftan! Her gece canlı müzik canlı müzik yapan şahane bir orkestraya sahip olan mekan, genç-yaşlı demeden herkese hitap ediyor. Canlı müzik programı esnasında konukların istek parçaları da çalınabiliyor.

Hatta konuklardan biri gecenin şanslısı seçilirken, istediği şarkı çalındığı esnada, şanslı kişiye özel olarak ışıklar kapatılıp, mumlar ve maytaplar yakılıyor. Küçükkuyu gece hayatı ve eğlencesini yakından görmek ve bu eğlenceye ortak olmak için Başka Bar’ı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Haftanın yedi günü hizmet veren Başka Bar’ı, 12.00 ile 02.00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Sahil, 17980 Küçükkuyu, Ayvacık/Çanakkale                                            İletişim: 0286 752 11 22

‘Küçükkuyu Gece Hayatı’ başlıklı yazımız burada sona eriyor. Bu mekanlar hakkındaki düşüncelerinizi ve varsa deneyimlerinizi bizimle paylaşarak, içeriğimizi geliştirmemizi sağlayabilirsiniz. Eğlence dolu bit tatil geçirmeniz dileğiyle!

Yorum yapın

Bizi Takip Edin