Hakkari Gece Hayatı | 3 Gözde Mekan

Seyahat severlere çok sayıda gezilecek yer ve tarihi nokta sunan Hakkari’de, eğlence isteyenler için de birkaç seçenek bulunuyor.

Hakkari gece hayatı dendiğinde aklınıza elbette çılgın partilerin yaşandığı, sayısız gece kulübünün olduğu bir ortam gelmemeli. ???? Kendine has mütevazi zevklerin olduğu mekanlarda, akşam 20:00’dan gece yarısına kadar devam eden müziklerle birlikte keyifli vakit geçirme şansı bulabiliyorsunuz. Dilerseniz, Hakkari gece hayatı içerisinde ziyaret edebileceğiniz mekanları incelemeye başlayalım…

1. Zap Pub

Zap Pub

Hakkari merkezinde bulunan Zap Bar, şehirde sevdiklerinizle akşamüstü bir şeyler içmek için tercih edebileceğiniz mekanlar arasında yer alıyor. Alkollü menüsü bulunan Zap Pub, aynı zamanda ara sıcaklarına da oldukça güveniyor. Her gün 20:00- 24:00 saatleri arasında hizmet veren mekan; bir şeyler içip, müzikler eşliğinde hoş vakit geçirmek isteyenleri bekliyor.

Adres: Bulak, 1009 Sk. /Hakkari /Türkiye
İletişim: 0438 211 68 00

2. Zeus Cafe & Bar

Zeus Cafe Bar

Oldukça geniş bir alkol menüsüne sahip olan Zeus Bar, Hakkari gece hayatı içerisinde en çok tercih edilen mekanlardan biridir. Soğuk içkiler ve mezeler eşliğinde müziğin tadını çıkartabileceğiniz mekân, abartıdan uzak, samimi bir atmosfere sahip. Güler yüzlü hizmetiyle ön plana çıkmış olan Zeus Cafe & Bar’ı ziyaret etmek isterseniz hafta içi her gün 12:00 – 00:00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Bulak, İstiklal Cd. No:1 D:No: 2, 30100 Hakkâri Merkez/Hakkari
İletişim: 0533 085 60 91

3. Zeze Cafe Bar

Zeze Cafe Bar

Hakkari gece hayatı içerisinde hem leziz yemekler yiyebileceğiniz hem de canlı müzik eşliğinde keyifli vakit geçirebileceğiniz bir mekân arıyorsanız, Zeze Cafe Bar’ı denemelisiniz. Türk mutfağının lezzet dolu yemeklerinin yanı sıra alkollü menüsüne de oldukça güvenen kafe, 10:00-04:00 saatleri arasında müşterilerini bekliyor. Dilerseniz, iletişim numarasından rezervasyon için Zeze Cafe’ye ulaşabilirsiniz.

Adres: Pehlivan, Çölemerik Cd. No:14, 30000 Hakkâri Merkez/Hakkâri
İletişim: 0 533 033 40 31

Doğu illeri arasında canlı denebilecek bir gece hayatına sahip olan Hakkari’de gidebileceğiniz tüm eğlence mekanlarına içeriğimizden ulaşabilirsiniz. Yazı içeriğimize katkıda bulunmak isterseniz, yorumlar kısmından öneri ve görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Şimdiden iyi eğlenceler diliyoruz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin