Isparta’da Kahvaltı Nerede Yapılır? | En İyisinden 22 Mekan

Güllerin şehri; Isparta… Gelişmiş ekonomisi ile adından söz ettiren şehir bulunduğu konum itibari ile pek çok kişinin uğrak noktası haline gelmiştir. Sabahlarımızın vazgeçilmez öğünü kahvaltı konusunda epey zengin bir bölgemiz olup serpme kahvaltı, köy kahvaltısı, hızlı kahvaltı gibi seçenekler ile oldukça fazla alternatif sunuyor. Gelin hep birlikte Isparta kahvaltı mekanları listesine göz atalım;

Manzaralı Kahvaltı Mekanları

1- Kartal Tepesi

Burası Neresi? Eski bir futbolcunun sahip olduğu Kartal Tepesi, Eğirdir’de yer alan mekan tam bir doğa manzarası sunmanın yanında bir de güzel mi güzel kahvaltı servis ediyor. Yaklaşık olarak 1230 metre yükseklite olup muhteşem Eğirdir manzarasına eşlik ettiğiniz bu yerde bulunan restoran ve yörük çadırlarından yararlanabilirsiniz.

Sundukları serpme köy kahvaltısı ve gözlemelerinden gün boyunca yararlanabilirsiniz. Kahvatıda; domates, salatalık, yeşil/siyah zeytin, yeşillik, patates kızartması, sosis kızartması, acuka, haşlanmış yumurta, tereyağı, peynir çeşitleri, sigara böreği, sucuklu yumurta, biber-patlıcan kızartması, sürülebilir çikolata, reçeller, çay bulunuyor.

  • Konum: 32500 Akpınar/Eğirdir/Isparta
  • Telefon: 0533 926 27 27
  • Çalışma Saatleri: 08:00–24:00
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

Pratik Kahvaltı Mekanları

2- İkbal Lokantası

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

İkbal (@ikbalkeyfi)’in paylaştığı bir gönderi

Burası Neresi? 1900’lü yıllarda Afyon‘da başlayan serüven geçen yıllar içerisende çok yol katetmiş ve günümüzde bildiğimiz bir markaya dönüşmüştür. Sektöründe ve müşterilerde bilinirliliğe ulaşmıştır. Çoğu alanda hizmet veriyor olup gıda ve yeme-içme alanından bahsediyor olacağız.

Kahvaltı tabağında; birer tane salam, hindi füme, dana jambon, bir adet reçel, üç çeşit peynir, domates, salatalık, haşlanmış yumurta, siyah/yeşil zeytin, çay yer alırken eksta olarak menüde; menemen, kaşarlı-sucuklu-sucuklu/kaşarlı tost, İkbal tost, karışık tost, bal-kaymak bulunuyor.

  • Konum: Kutlubey, Cengiz Topel Cd. No:11/1, 32100 Isparta Merkez/Isparta
  • Telefon: 0246 227 94 94
  • Çalışma Saatleri: 08:00–22:30
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

3- Ayvalık Tost

Burası Neresi? Ayvalık tostunun bu kadar ünlü ve yerel bir lezzet olmasının yegane sebebi özel olarak üretilen tost ekmeğinden kaynaklandığı su götürmez bir gerçek. Herhangi bir katkı ürünü konulmadan üretilen ekmeğin lezzeti damaklarda farklı bir iz bırakıyor. Menü seçenekleri hayli kalabalık. Damak tadınıza uyan dilediğiniz tostu bulabiliyorsunuz. Çok düşünmeden Isparta kahvaltı mekanları seçeneklerinize ekleyerek bu lezzeti tadın!

Pek çok çeşide sahip olan tostların içerikleri şu şekilde; karışık, kaşarlı, tulum peynir kaşar , kavurma kaşarlı , süper karışık, pastırmalı kaşarlı, ton balıklı, mega karışık, sucuklu, beyaz peynirli, köfte kaşarlı, Ayvalık buger, mega süper karışık, süper sucuklu, sosisli, süper beyaz peynir, süper beyaz peynir-sucuk, çikolatalı, Ayvalık cheesebuger, kaşarlı patso, Ayvalık schnitsel, kaşarlı sucuklu, kavurmalı kaşarlı, füme etli, Ezine peynirli, Bergana tulumlu.

  • Konum: Bahçelievler, No: Isparta, 3037. Sk. No:3, 32200 Merkez/Isparta
  • Telefon: 0246 222 22 34
  • Çalışma Saatleri: 07:00–05:00
  • Yol tarifi al >

4- Köfteci Yusuf

Burası Neresi? 1996 yılında İznik’te kurulan Köfteci Yusuf, yıllar içerisinde öyle bir gelişim gösterdi ki Avrupa standratlarında ülkemizin en büyük fabrikasına sahip olma niteliğine sahiptir. Zamanla toplamda 181 şube açarak hizmet vermeye devam etmektedir. Sadece restoran olarak değil kasar ve şarküteri olarakta faaliyete vermektedir.

Sunduğu kahvaltı tabağında; bal, kaymak, haşlanmış yumurta, nutella, tereyağı, siyah zeytin, biberli yeşil zeytin, beyaz peynir, Ezine peyniri, kaşar peynir, çubuk peynir, yeşil biber, domates, salatalık, jambon sucuk, acı ezme sos, kızarmış ekmek ve sınırsız çay edilmektedir. Türkiye’nin en güvenilir restoranlarından biri olan mekanı listenize gönül rahatlığı ile ekleyebilirsiniz.

  • Konum: Çünür Mh, Süleyman Demirel Cd. No:167/171, 32200 Isparta Merkez/Isparta
  • Telefon: 444 6 162
  • Çalışma Saatleri: 10:00–20:00
  • Ortalama Fiyatlar: Kahvaltı tabağı kişi başı 19 TL
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

5- Bülent Börekçilik

Burası Neresi? Meşhur Adana böreğinin üreticisi Bülent Börekçilik’in şubeleri de Isparta’da hizmet veriyor. Özel bir peynir karışımından elde edilen iç harcı uzadıkça uzuyor ve iştah kabartan bir lezzet olarak karşımıza çıkıyor. Tamamen katkısız ürünler ile hazırlanan börek kahvaltı için harika bir seçenek. Mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Serpme Kahvaltı Mekanları 

6- Antre Gurme Cafe Kitchen

Burası Neresi? Otantik bir atmosfere sahip olan Antre Gurme Cafe Kitchen, leziz yemekler sunan harika bir mekan olarak karşımıza çıkıyor. Menüdeki her şey taze ve kendine has lezzete sahip olup gurme yemekler sunuluyor.

Kahvaltıya değinmek gerekirse enfes bir kahvaltı ve brunch hizmeti alabiliyorsunuz. Mekanda çocuklu ailelerin kurtarıcısı oyun parkı bulunurken gelen müşteriler için ücretsiz park alanları gibi olanaklar mevcut. Mekana gelmeden önce rezervasyonunuzu yaptırırsanız daha yararlı olacaktır.

Tıka basa kahvaltı olarak adlandırdıkları serpme kahvaltısından sipariş ederek zengin ve taze ürünler ile donatılan güzel bir masaya kurulabilirsiniz. Sunumların son derece göz alıcı ve iştah açıcı olduğunu söyleyebilirim.

İçerisinde; kızarmış hellim, pişi, meyve tabağı, ızgara sucuğu, sürülebilir çikolata, bal, kaymak, salam, domates, salatalık, patates /sosis kızartma, yeşillikler, üç çeşit reçel, kavurma, siyah zeytin, yeşil zeytin, sahanda göz yumurta, kızarmış kapya kırmızı/yeşil biber, peynir çeşitleri, simit, gözleme ve çay bulunuyor.

Neden Gitmeliyim? Mekan hayli temiz ve çalışanlarda işletmeye yakışır şekilde ilgililer. Isparta’da gelebileceğiniz en iyi bir kaç mekandan biri olup burger, steak, pizza gibi ürünleri başka bir öğünde denemenizi tavsiye ederim.

Herkes tarafından beğenilip övgüler alması tabi ki tesadüf işi bir durum değil. El yapımı ve günlük ürünler kullanılıyor olması lezzetine lezzet ekliyor adeta. Füme burgeri, ev yapımı sosis/sucuk ve daha nicesi için Antre Gurme’ye gelmelisiniz!

  • Konum: Sanayi, 32200 Isparta Merkez/Isparta
  • Telefon: 0246 224 11 44
  • Çalışma Saatleri: 08:00–22:00
  • Ortalama Fiyat: İki kişi için 90 TL
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

7- Zeyrek Cafe Bistro

Burası Neresi? Merkezdeki en ünlü kahvaltı mekanlarından biri olan Zeyrek Cafe Bistro’nun bu kadar talep görmesinin arkasındaki sebeplerin zengin çeşitlere sahip olması ve göze hitap eden sunumları olduğu düşünüyorum. Hoş vakit geçireceğiniz mekandan makul ücretler ödeyerek ayrılıyorsunuz.

Serpme kahvaltısı içerisinde; beyaz peynir, kaşar peynir, çeçil peynir, tulum peynir, yeşil zeyti, siyah zeytin, tereyağı, bal, kaymak, kahvaltılık sos, reçel, sürülebilir çikolata, tahin, pekmez, domates, salatalık, salam, sucuk, sosis, sigara böreği, gözleme, pişi, patates kızartması, portakal suyu servis edilirken ek olarak  omlet, kaşarlı omlet, menemen veya sucuklu yumurta sipariş ederek çeşitlendirebilirisniz.

Neden Gitmeliyim? Yüzlerinden gülücüğün hiç eksik olmadığı personelleri ve  şekilde işini severek yapıyor olup buna bağlı servisteki başarıları yadsınamaz. Sadece kahvaltı için değil maç izlemek, okey oynamak, narigle içmek için de tercih edebilirsiniz.

  • Konum: Fatih, 4504/1. Sk., 32200 Isparta Merkez/Isparta
  • Telefon: 0555 075 77 75
  • Çaışma Saatleri: 08:00–00:30
  • Ortalama Fiyatlar: Kişi başı 30 TL
  • Yol tarifi al >

8- Burç Fırın

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Burç Fırın (@burcfirin)’in paylaştığı bir gönderi

Burası Neresi? Isparta’nın en iyi pastanelerinden biri olan Burç Fırın, kahvaltı edilebilecek yegane yerlerden. Gelenin vazgeçemediği bir yer haline gelen dönüşüyor adeta. Öyleki tatlısından tuzlusuna, çayından kahvesine hepsi birbirinden leziz.

Neden Gitmeliyim? Öyle bir dekor ve ışıklandırma yapılmış ki tüm ürünler adeta ışıldıyor.  Rengarenk vitrinlerindeki her şeyi yemek istiyor insan resmen. Karar vermek oldukça zor. Ürünlerin tamamı kaliteli gözüktüğü kadar var. Zira zaten yapılırken de kullanılan malzemeler kaliteli.

Serpme kahvaltısında; peynir ve reçel çeşitlerinin yanı sıra pancake de servis ediliyor. Kahvaltıda sucuklu yumurta, menemen, kuru meyve, ceviz, patates kızartması, pancake, bol yeşillik, sürülebilir çikolata, reçeller, peynir çeşitleri, yeşil/ siyah zeytin, krep, kuymak veya omlet seçenekleri yer alırken öte yandan pişi ve cevizli poğaça gibi hamur işi ürünleri de bulunuyor.

Kaçırmayın! Hızlı bir kahvaltı seçeneğinin yanı sıra oturup hoş sohbet içerisinde keyif içinde bir serpme kahvaltısı da bulunuyor. Kahvaltı zengin ve lezzetli bir içeriğe sahip olup enerjisi yüksek çalışanlar tarafından servis ediliyor. İsteklere ise en kısa sürede cevap veriliyor.

  • Konum: Modern Evler, Şht. Astsubay Yaşar Topçu Cd. No:127, 32200 Isparta Merkez/Isparta
  • Telefon: 0246 500 28 72
  • Çalışma Saatleri: 07:00–01:00
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

9- Zeytin Kafe

Burası Neresi? Isparta kahvaltı mekanları içerisinde gözde yerlerden biri de Zeytin Kafe, olması gerektiği gibi müşterilerini ön planda tutup ihtiyaç ve isteklerini en iyi biçimde karşılamayı hedefleyen bir işletme. Bu doğrultuda gelenlere iyi şekilde hizmet veriyor olup memnun ayrılmalarını sağlıyorlar. Kahvaltı tabağı ve serpme olma üzere iki alternatifa mevcut.

Serpme kahvaltısında; sigara böreği, pişi, yaprak sarma, yeşil zeytin, siyah zeytin, dört çeşit peynir, bal, kaymak, köz kapya biber, patates/sosis kızartması, kuru kayısı, ceviz, salam, acuka, tahin, pekmez,domates, salatalık, sucuklu yumurta, yeşillik, tereyağı, sürülebilir çikolata, iki çeşit reçel, kaşar peyniri, ekmek ve çay bulunuyor.

Kahvaltı tabağı içerisinde ise; domates, salatalık, salam, sosis, ızgara sucuk, peynir, reçel, bal, kaymak, tereyağı, patates kızartması, pişi, kuru kayısı, ceviz, siyah/yeşil zeytin, haşlanmış yumurta ve çay yer alıyor. Kahvaltı porsiyonlarının gayet doyurucu olduğunu  belirtmem gerekiyor.

Neden Gitmeliyim? Isparta halkı tarafından sevilen mekanın kahvaltısı da bir o kadar seviliyor. Çeşitlilik içeren ürünlerinin doğal olması ve servisine özen gösterilmesi ise cabası. Burada bulunup gitmeyen veya yolu Isparta’ya düşen herkesin listesine almasını öneririm.

  • Konum: Yedişehitler, Gölcük Cd. No:60, 32200 Isparta Merkez/Isparta
  • Yol tarifi al >

10- Bubble Kids Cafe & Bistro

Burası Neresi? Çocuklar için eğlencenin adresi olan Bubble Kids’e ait kafede yalnızca çocukar için değil her yaştan insan için kapılarını açıyor. Serpme kahvaltısı için odukça renkli bir masa kuruluyor olup içerisinde; üç çeşit peynir, çikolata kreması, iki çeşit reçel, haşlanmış yumurta, salam, domates, salatalık, soslu sosis, marul, sosis, kalem börek, patates kızartması, açma, pişi, yeşil zeytin, siyah zeytin, çemen, tahin ve pekmez yer alıyor.

Neden Gitmeliyim? Siz kafede oturmuş kahvaltınızın tadını çıkartırken çocuklarınız ise güven içerisinde oyun alanlarında oynayabiliyorlar. Kapıdan girdiğiniz andan çıkana kadar en iyi şekilde ağırlanıyor ve memnun ediliyorsunuz. Isparta kahvaltı mekanları listenizde bulunması gerekiyor.

  • Konum: Bahçelievler, 3006. Sk. No:2, 32200 Merkez/Isparta
  • Telefon: 0246 228 60 00
  • Çalışma Saatleri: 08:30–24:00
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

11- Otantik Doğa Park

Burası Neresi? Isparta’da doğa içerisinde huzurla kahvaltı yapmak için bir yer arıyorsanız Otantik Doğa Park’ı tercih edebilirsiniz. Serpme kahvaltı sunan mekanda siniyle beraber geliyor. Zengin çeşitliliğe sahip olup içerğinde; menemen, sucuk, kavurma, kızartma, el açması, yayık tereyağ ve pişi gibi birçok ürünler mevcut. Tam bir kır bahçesi olup çocuklu aileler için harika bir ortam oluşturuyor.

12- Alaçatı Muhallabicisi İyaşpark Bulvar AVM

Burası Neresi? Lezzetinden zerre şüphemizin olmadığı harikulade bir mekan olan Alaçatı Muhallebicisi, Ege Bölgesi’ni farklı şehirlere taşıyarak bizler ile buluşturuyor. Ülkemizin pek çok noktasında konumlanan şubeleri ile hem güvenilirliliği hem de tatlarına emin olduğumuz ürünleri servis ediyorlar. Çokta iyi yapıyorlar. Gerek işletmenin görüntüsü ile olsun gerekse menüsünün içeriği ve kullanılan malzemeler bizzat Ege yöresine ait olup resmen sizi alıp oralara götürüyorlar.

Serpme kahvaltında; Ege’den İzmir tulum peyniri, çeçil peyniri, beyaz peynir, otlu peynir, biberli zeytinli lor peyniri, kaşar peyniri, vişne reçeli, çikolatalı fındık kreması, acuka, siyah ve yeşil zeytin,bal, kaymak, tereyağ, tahin-pekmez, domates, salatalık, mevsim yeşillikleri, yoğurtlu kızartma, sahanda yumurta, sıcak ekmek sepeti ve gevrek bulunuyor olup ekstra olarak boyoz, pancake, sucuk, kavurma hellim peyniri, sigara böreği, portakal suyu, sade menemen, peynirli-patatesli-ıspanaklı gözleme, patates kızartması, pişi sipariş ederek kahvaltınızı çeşitlendirebilirsiniz.

  • Konum: Süleyman Demirel Bulvarı Bahçelievler Mh. 156. Cd. No: 3 Iyaş Park Shopping Center, 32100 Isparta
  • Telefon: 0507 435 31 26
  • Çalışma Saatleri: 08:00–01:00
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

13- The Lucca Cafe & Lounge

Burası Neresi? Isparta merkezde yer alan The Lucca Cafe & Lounge, daha yoğun olarak genç kesim tarafından tercih ediliyor. Serpme kahvaltısı hayli meşhur olup porisyonları hayli doyurucu boyutta geliyor. Kahvaltıda; menemen, sucuk, siyah/yeşil zeytin, domates, salatalık, acuka, sürülebilir çikolata, reçeller, peynir çeşitleri, fıstık kreması, bal, kaymak, tereyağı, kavurma, domates soslu biber kızartması, börek, patates/sosis kızartması, simit, pişi, kakaolu kek, tahin, pekmez, çay servis ediliyor. Mekanın servisi hızlı denebilecek düzeyde ve elbette ki çalışanlar oldukça ilgililer.

  • Konum: Fatih, Ertokuş Cd. No:16, 32200 Isparta Merkez/Isparta
  • Telefon: 0246 400 26 26
  • Çalışma Saatleri: 08:00–01:00
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

14- Takıl Kahvaltı ve Kahve Evi

Burası Neresi? Dopdolu bir kahvaltı sunan Takıl Kahvaltı ve Kahve Evi, görmesi gerektiği değeri sonuna kadar hak ediyor. Masaya gelenler içinde yok yok. Hem gözünüz hem mideniz ziyadesiyle doyuyor. Üzerine bir de çalışanların ilgi ve alakası eklenince servis başarısı derken bizden 5 yıldızı kaptı.

Kahvaltı içinde; patates kızartması, siyah zeytin, yeşil zeytin, dolma zeytin, domates, salatalık, yeşillik, potakal suyu, siagara böreği, simit, reçeller, peynir çeşitleri, menemen, pancake, acuka, bal, kaymak, sucuklu yumurta, sürülebilir çikolata, haşlanmış yumurta, pişi, salam ve çay yer alıyor.

  • Konum: Bahçelievler, 108. Cd. No:1, 32200 Isparta Merkez/Isparta
  • Telefon: 0246 400 21 31
  • Ortalana Fiyatlar: İki kişi için 50 TL
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

15- Simitçi Dünyası

Burası Neresi? En çıtır, sıcak ve taze simitlerin sunulduğu Simitçi Dünyası, 2012 yılında hizmete açılmıştır. Serpme kahvaltısı içerisinde; sahanda göz yumurta, dana jambon, salam, bal, kaymak, domates, salatalık, siyah/yeşil zeytin, kaşar peyniri, beyaz peynir, tel peynir, sürülebilir çikolata, reçeller, tereyağı, sigara böreği, simit ve çay servis ediliyor.

Klasik kahvaltı içerisinde; yeşil/siyah zeytin, bal, kaymak, bir çeşit reçel, haşlanmış yumurta, portakal suyu, domates, salatalık, salam, yeşillik, kaşay peynir, beyaz peynir, tel peyniri, börek yer alıyor.

Ek olarak; yumurtalı ekmek, sahanda sucuklu yumurta, sade omlet, sahanda menemen, ıspanaklı mantarlı İtalyan omlet, kaşarlı omlet, kuymak, patatesli Girit omleti, sütlü yumurtalı ekmek sipariş edebilirsiniz.

  • Konum: Davraz, Atatürk Blv. 40/1, 32100 Isparta Merkez/Isparta
  • Telefon: 312 257 47 00
  • Çalışma Saatleri: 24 saat açık
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

16- Piyola Cafe

Burası Neresi? Açık havada kahvaltı edebileceğiniz muhteşem bir yer olan Piyola Cafe’nin kahvaltısı serpme olarak servis ediliyor olup tamamı ev yapımı ürünler ile çeşitlendirilmiştir. Kahvaltının içeriği; klasik peynir çeşitleri, zeytin, bal, kaymak,sucuk, haşlanmış yumurta ve sigara böreğinin yanında gül ve çilek reçeli ile Ege usulü reçelli lordan oluşmaktadır. Yenilikçi sunumları ile göze hitap edip iştah kabartıyor.

  • Konum: Pirimehmet, Mimar Sinan Cd. No:63, 32100 Isparta Merkez/Isparta
  • Telefon: 0538 744 80 94
  • Çalışma Saatler: 10:00-22:00
  • Yol tarifi al >

17- Telve Cafe Bistro

Burası Neresi? Daha çok kalabalık gruplar tarafından tercih edilen Telve Cafe Bistro, rahat ve temiz bir otam sunuuyor olup çeşitli serpme kahvaltı seçeneği ile sabahlarınızı güzelleştiriyor. Serpmesinde; domates, salatalık, yeşil/siyah zeytin, tahin, pekmez, bal, kaymak, reçel/peynir çeşitleri, salam, pişi, acuka, mercimek köftrsi, sürülebilir çikolata, tereyağı ve çay yer alırken kahvaltının yanı sıra farklı seçeneklerdeki gözlemeleri pizzası ve el açmaları da başarılı.

  • Konum: Modern Evler, 3102. Sk. No:47, 32100 Isparta Merkez/Isparta
  • Telefon: 0246 500 49 45
  • Yol tarifi al >

18- Kocatepe 1949

Burası Neresi? Isparta kahvaltı mekanları arasında iyi bir seçenek olarak karşımıza çıkan Kocatepe 1949, etkileyici kahvaltısı ile memnuniyet yaratıyor. Partik kahvaltı içinde; beyaz peynir, laşar peyniri, salatalık, domates, reçel, bal, kaymak, zeytin, salam, haşlanmış yumurta ve iki adet çay bulunuyor.

Saraylı serpme kahvaltısında; beyaz peynir, tulum peyniri, kaşar peynir, ızgara hellim, çilek reçeli, kayıs reçeli, menemen, sıcak sepeti, siyah zeytin, yeşil zeytin, ezme, bal, kaymak, tereyağı, domates, salatalık, sucuk, menemen, çikolata, ekmek, simit, küçük boyutlarda pide çeşitleri ve bir termos çay yer alıyor.

Kocatepe Kahve Evi kahvaltısı içerisinde; beyaz peynir, tulum peyniri, kaşar peynir, salam, kaymak, tereyağ, süzme bal, reçel, siyah zeytin, yeşilzeytin, domates, salatalık, közlenmiş biber, sigara böreği, söğüş tabağı, sosis, sahanda yumurta ve iki bardak çay mevcut.

  • Konum: Pirimehmet, Cumhuriyet Cd. No:2, 32100 Isparta Merkez/Isparta
  • Telefon: 0246 222 23 22
  • Çalışma Saatleri: 09:00–24:00
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

Yöresel / Köy Kahvaltı Mekanları

19- Yörük Türkmen Evi

Burası Neresi? Açık havada kahvaltı edebileceğiniz sıcak atmosfere sahip Yörük Türkmen Evi, yöresel bir kahvaltı arayışı içerisinde olanlar için en ideal seçenek. Hafta içi serpme hafta sonu ise açık büfe olarak hizmet veriyor olup eski bir Isparta konağında faaliyet göstermektedir.

Neden Gitmeliyim? Tüm bu niteliklerine bağlı olarak çalışanarı da güler yüzlü ve sıcakkanlı insanlar. Öyle ki kendinizi evinizde gibi hissediyorsunuz. Sessiz sakin tam kafanızı dinleyebileceğiniz bir ortam sunuyor mekan. Bahçesinde oturmayı seçebileceğiniz gibi içerisinde şark köşesi gibi dizayn edilmiş odalarını da tercih edebilirsiniz.

Kahvaltıda el yapımı reçel, yöresel peynir çeşitleri, pişi, poğaça, haşhaşlı nokul, peynirli börek, domates-salatalık- biberden oluşan vir tabak, siyah/yeşil zeytin, Isparta ekmeği, enfes çay gibi ürünler sunulurken ek olarak menemen, yumurta, peynirli-patatesli-ıspanaklı- tahinli- kaşarlı- kıymalı gözleme sipariş edebilirsiniz.

Kaçırmayın! Verdiği hizmete aldığı ücretler tatmin edici düzeyde. Bu sebeple ödediğiniz ile doyduğunuz arasında iyi bir orantı mevcut olup ziyadesiyle memnun ediyor. Ürünlerin hazırladığı alanı da görebilme şansınız var, açık. Böylelikle hijyen konusunda aklınızda bir şüphe oluşturmuyor. İçiniz rahat şekilde tercih edebilirsiniz. Ayırca mantısı oldukça meşhurmuş, denemek gerekir diye düşünüyorum. 🙂

  • Konum: Turan Mahallesi 122. Cadde Çayyolu, D:No:158, 32040 Isparta Merkez/Isparta
  • Telefon: 0246 218 22 28
  • Çalışma Saatleri: 08:30–18:00
  • Yol tarifi al >

20- Mado Iyaşpark

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Isparta_MADO (@isparta_mado)’in paylaştığı bir gönderi

Burası Neresi? Türkiye‘nin en popüler kafe/restoran markalarından biri olan Mado, kahvaltı seçenekleri ile hayli memnun ediyor. Her bir kahvaltı alternatifinin içeriği oldukça zengin çeşitliliğe sahip ve doyurucu. Gelin hep beraber kahvaltılarda ne var ne yok inceleyelim;

Geleneksel Anadolu Kahvaltı Tabağı’nda; Ezine beyaz peynir, Kars eski kaşar peyniri, isli Çerkez peyniri, Erzincan tulum peyniri, beyaz peynir, Antakya kırma yeşil zeytin, Gemlik siyah zeytin, acuka, tahin- pekmez, petek bal-kaymak, tereyağ, portakal reçeli, kiraz domates, salatalık, roka, haşlanmış yumurta, kuru kayısı, ceviz, kuru incir ve ekmek sepeti (sade, kepekli, zeytinli ekmek ve Ankara simidi), iki bardak çay servis ediliyor.

Sıcak Kahvaltı Tabağı; ızgara sucuk, ızgara kaşarlı mantar dolması, ızgara Maraş peyniri, sigara böreği, mini sahanda menemen, közlenmiş yeşil biber, közlenmiş domates ve elma dilim patates bulunurken Klasik Kahvaltı Tabağı’nda; Maraş peyniri, beyaz peynir, kaşar peyniri, su böreği, tereyağı, bal, çilek – portakal reçeli, yeşil – siyah zeytin, haşlanmış yumurta, kiraz domates ve salatalık söğüş, ekmek sepeti (simit, sade, kepekli ve zeytinli ekmek), bir bardak çaydan oluşuyor.

Serpme kahvaltıda; söğüş tabağı, ev reçelleri, çikolatalı fındık kreması, kaymak, petek bal, tereyağ, tahin – pekmez, zeytin çeşitleri, beyaz peynir, Maraş peyniri, dil peyniri, eski kaşar peyniri, tulum peyniri, taze kaşar peyniri, hellim peyniri, Iisli Çerkez peyniri, çeçil peyniri, şarküteri tabağı, Kayseri pastırması, sahanda sucuk, Sahanda kavurma, haşlanmış yumurta bulunuyor.

İki kişilik Sini Kahvaltıda; Maraş peyniri, beyaz peynir, kaşar peyniri, peynirli su böreği, tereyağı, acuka, petek bal-kaymak, tahin-pekmez, vişne reçeli, yeşil ve siyah zeytin, domates ve salatalık, mevsim meyveleri, kuru incir, kuru kayısı, sahanda sucuklu yumurta, ve ekmek sepeti (simit, sade, kepekli ve zeytinli ekmek), kahvaltınız süresince kişi başı ikişer çay veriliyor.

Mado Yöresel Köy Kahvaltısıda; Mado keçi peyniri, otlu peynir, tulum peyniri, kaşar peyniri, ızgara hellim peyniri, tam yağlı beyaz peynir, tereyağı, petek bal-kaymak, reçel çeşitleri, tahin-pekmez, zeytin çeşitleri (kırma yeşil zeytin, siyah zeytin), su böreği, pastırma, domates, salatalık, roka, sahanda köy yumurtası, sahanda sucuk ve ekmek sepeti (simit, sade, kepekli ve zeytinli ekmek), kahvaltınız boyunca tek kişilik sınırsız çay yer alıyor.

  • Konum: Bahçelievler Mah. Ertokuş Cad. Iyaş Park AVM Zemin Kat no:Z05, 32200 Merkez/Isparta
  • Telefon: 0246 400 21 22
  • Çalışma Saatleri: 10:00-22:00
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

21- Hasbahçe Köy Kahvaltısı

Burası Neresi? Isparta ve Burdur yolu güzergahında konumlanan Hasbahçe Köy Kahvaltısı, klasik çay bahçesi olup nefis bir köy kahvaltısı sunuyor. Kahvaltı içerisinde; reçeller, ev yapımı kahvaltılık soslar, domates-salatalık-yeşillik tabağı, patates kızartması, haşhaş ezmesi, bal, kaymaki tereyağı, ceviz, yaprak sarma, süt, yoğurt, haşhaşlı-patlıcanlı-cevizli-ballı gözleme, iki çeşit peynir, kaşar peynir, sürülebilir çikolata, menemen, pişi ve odun ateşinde demlenen çay servis ediliyor. Ayrıca dalından koparılmış olan meyve ikram ediliyor.

  • Konum: Kışla, 15000 Askeriye/Burdur Merkez/Burdur
  • Telefon: 0532 611 85 81
  • Çalışma Saatleri: 07:00–23:38/Cumartesi-Pazar 07:30–23:38
  • Yol tarifi al >

Nostaljik Kahvaltı Mekanları

22- Gramofon Cafe

Burası Neresi? Sizi alıp şöyle geçmişe doğru yolculuk ettirecek otantik atmosfere sahip Gramofon Cafe’de aynı zamanda eski şarkılar çalıyor hem görsel hem işitsel olarak yaşatıyorlar. Kapıdan içeri girdiğiniz andan itibaren sizi içine çekiyor. Sahip oldukları koleksiyondan seçtiğiniz fincan ile kahvenizi içerken yaşadığınız keyfi kolay kolay başa mekanda bulamazsınız.

Kendilerine özgü sunumları ve servisteki başarıları ile müşteri memnuniyeti sağlayan mekanın serpme kahvaltısı oldukça kaliteli. Kahvaltı saat 15:00’a kadar verilıyor. Ayrıca çocuklar içinde mini serpme kahvaltı alternatifi bulunuyor. Kahvenin yanında Avrupa çöreği olarak isim verdikleri kruvasanlardan yada üzümlü çöreklerinden denemenizi tavsiye ederim.

  • Konum: Kepeci, Ülkü Sk. No:1 D:No:2, 32100 Isparta Merkez/Isparta
  • Telefon: 0246 500 35 10
  • Çalışma Saateri: 10:00–01:00
  • Yol tarifi al >

*Gezi için geldiğiniz bölgede detaylı bir tur yapmak isterseniz size rehber olacak Isparta Gezilecek Yerler yazmızdan yararlanabilirsiniz.

*Isparta Kahvaltı Mekanları yazımıza görüşlerinizi bildirmek veya katkıda bulunmak isterseniz yorumlar kısmından bize ulaşabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin