Isparta Havalimanı’ndan Şehir Merkezine Ulaşım Rehberi

Isparta Havalimanı’ndan Şehir Merkezine Nasıl Gidilir?

Isparta Süleyman Demirel Havalimanı şehir merkezine 35 kilometre mesafede bulunmaktadır. Havalimanından şehir merkezine ulaşımlar taksi ve S.S. 52 no’lu Gülkent Otobüsçüler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi tarafından işletilen otobüsler ile sağlanmaktadır. Isparta Belediyesi tarafından sağlanan herhangi bir belediye halk otobüsü ve HAVAŞ servis otobüsleri bulunmamaktadır. Ayrıca havalimanı terminal binası içerisinde ve çevresinde özel transfer veya bir araç kiralaması yapabileceğiniz acente ofisi bulunmamaktadır. Ancak Isparta şehir merkezinde yer alan araç kiralama acentelerinden kiralama yapabilir veya özel bir transfer talebinde bulunabilirsiniz. Yazının devamında özel transfer hizmeti ve araç kiralaması yapabileceğiniz acenteleri bulabilirsiniz.

Havalimanı/Şehir Merkezi Otobüs ile Ulaşım

Isparta Süleyman Demirel Havalimanı’na gelen yolcular şehir merkezine olan ulaşımlarını S.S. 52 no’lu Gülkent Otobüsçüler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi tarafından işletilen otobüsler ile sağlayabilirler. Uçak iniş seferlerine göre hareket eden otobüsler tüm yolcular inene kadar beklemektedir. Otobüsler gelen yolcu salonunun çıkışında yer almaktadır. Havalimanı ile şehir merkezi arası mesafe uzun olduğundan dolayı seyahat süresi yaklaşık 50 dakika sürmektedir. Tek yön kişi başı ücreti ise 15 TL’dir. Havalimanından hareket eden otobüs Isparta şehir merkezinde İyaş Park Otel’in önünde burmaktadır.

Isparta Havalimanı Gülkent otobüsleri güncel hareket saatleri ve detaylı bilgi için 0535 463 43 93 ve 0532 563 36 27 numaraları telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.

Isparta Gülkent Otobüsleri

Havalimanı/Burdur Otobüs ile Ulaşım

Havalimanı Isparta ve Burdur’a eşit mesafede yer aldığından dolayı Gülkent Otobüsleri Burdur yolcuları için de servis hizmeti sunmaktadır. Isparta Süleyman Demirel Havalimanı ile Burdur şehir merkezi arası mesafe 35 kilometredir. Yolculuk trafiğin yoğunluğuna göre yaklaşık 50 dakika sürmektedir ve tek yön kişi başı bilet ücreti 15 TL’dir. Biletinizi otobüs içerisinde nakit ödeme yaparak şoförden satın alabilirsiniz. Havalimanından hareket eden otobüs Burdur şehir merkezinde, Cumhuriyet Meydanı Eski Belediye Binası’nın önünde durmaktadır.

Isparta Havalimanı ile Burdur şehir merkezi arası çalışan Gülkent otobüsleri güncel hareket saatleri ve detaylı bilgi için 0534 894 33 88 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.

Havalimanı/Şehir Merkezi Taksi ile Ulaşım

Isparta Havalimanı’na varışta Gülkent otobüsü hareket saatini beklemek istemiyorsanız taksileri kullanabilirsiniz. Havalimanı gelen yolcu terminalinin çıkışında yer alan taksiler sabit bir ücret tarifesine sahip değildir. Bu nedenle henüz taksiye binmeden sürücüye varış yerinizi söylemeniz ve kendisinden sabit bir ücret bilgisi almanızı tavsiye ederiz. Havalimanından şehir merkezine taksi ile seyahat süresi yaklaşık 30 dakika sürmekte olup ücreti ortalama 100 TL civarıdır.

Isparta Havalimanı’nda taksi hizmeti veren Süleyman Demirel Taksiciler Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi’ne 0535 587 77 62 ve 0534 768 85 98 ile Hasan Hüseyin Demirtaş adlı taksi sürücüsüne 0539 776 51 08 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Isparta Havalimanı ve şehir merkezi yanı sıra ilçeler arası da taksi hizmeti veren Taksi Isparta ve Isparta Taksi VIP web sitelerinden ilgili kişilere ulaşabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.

Isparta Havalimanı Taksi Ulaşımı

Havalimanı/Şehir Merkezi Özel Transfer ile Ulaşım

Havalimanı transfer seçeneği özellikle çok fazla valize sahip olan yolcular için sıkça tercih edilen ulaşım alternatifleri arasında yer almaktadır. Isparta Havalimanı’na birden fazla yolcu ile geliyor ve çok fazla valize sahipseniz özel transfer hizmeti satın alabilirsiniz. Böylece transfer ücretini paylaşarak ekonomik bir yolculuk yapabilir, hızlıca ve konforlu bir şekilde şehir merkezi veya doğrudan otelinize ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Havalimanında transfer hizmeti veren herhangi bir acente ofisi bulunmadığından şehir merkezinde yer alan fakat havalimanı transfer hizmeti veren acentelerle irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Isparta Havalimanı özel transfer hizmeti satın alabileceğiniz yerel acenteler arasında Bravo Tur, Jet Transfer ve Hermes VIP Transfer bulunmaktadır.

Havalimanı Araç Kiralama Acenteleri

Isparta’da birkaç gün geçirmeyi planlıyor ve çevre yerlere de seyahat etmeyi düşünüyorsanız bir araç kiralaması yapmak iyi bir tercih olacaktır. Havalimanına varışta herhangi bir araç kiralama acentesi bulunmamaktadır. Ancak Isparta şehir merkezinde yer alan ve havalimanına araç kiralama hizmeti bulunan birkaç acente bulunmaktadır. Bütçenize ve kişi sayınıza bağlı aralarından seçim yapabileceğiniz farklı araç türlerine sahip acenteler arasında Class Oto Kiralama, Tüfekçioğlu Rent a Car, Star Rent a Car ve Nokta Rent a Car bulunmaktadır. Web siteleri üzerinden kendileriyle iletişime geçebilir ve havalimanına varış gün ve saat bilgisini vererek aracı getirmelerini talep edebilirsiniz.

Isparta Havalimanı Ulaşım Rehberi

Isparta Otogardan Havalimanına Nasıl Gidilir?

Isparta Şehirlerarası Otobüs Terminali ile Isparta Süleyman Demirel Havalimanı arası mesafe yaklaşık 33 kilometredir. İki güzergâh arası doğrudan çalışan herhangi bir toplu taşıma halk otobüsü ve servis otobüsü bulunmamaktadır. Ancak Isparta şehir merkezi İyaş Park Otel önünden hareket eden Gülkent otobüslerine binerek havalimanına ulaşımınızı sağlayabilirsiniz.

Otogardan şehir merkezine ulaşımınızı ise 7 no’lu otobüs hattı ile sağlayabilirsiniz. Bu otobüs hattı İyaş Park Oteli önünden geçmektedir. Şehir içi toplu taşıma otobüsü bilet ücreti 2,50 TL, gül kartlı öğrenci 1,75 TL ve gül kartlı abonman biniş ücreti 2,25 TL’dir.

Otogardan veya şehrin diğer bölgelerinden merkeze olan ulaşımınızı sağlayacağınız toplu taşıma otobüsleri hakkında detaylı bilgi için Isparta Halk Otobüsleri resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin