Gömeç Gece Hayatı | 4 Popüler Mekan

Turizm açısından önemli bir potansiyele sahip olan Gömeç’in gece hayatı da gün geçtikçe gelişmeye devam ediyor.

Gömeç gece hayatı başlıklı yazımızda, fazla seçenek olmasa da ilçedeki en popüler mekanları sizler için derledik ve bir liste haline getirdik. Yazımızı okuyarak, Gömeç tatilinize yön verebilirsiniz.

# Gömeç Gece Hayatı

Listemizin ilk sırasında;

1. Inta Love Resto&Bar

Inta Love Resto Bar

Balıkesir’in en şirin ilçelerinden biri olan Gömeç’te bulunan Inta Love Resto&Bar, Gömeç gece hayatı denildiğinde akla ilk gelen mekanlardan biri oluyor. Eşinizle dostunuzla, içkinizi içip, sohbet edebileceğiniz sakin bir mekan olan Inta Love Resto&Bar’ı akşam saatlerinde keyifli vakit geçirmek için tercih edebilirsiniz. Haftanın yedi günü 10.00 ile 04.00 saatleri arasında hizmet veren Inta Love Resto&Bar’a günün her saati gidebilirsiniz.

Adres: Kemalpaşa, 10715 Gömeç/Balıkesir

İletişim: 0506 408 81 30

2. Artur Disko

Artur Disko

Artur Disko Gömeç’in ünlü yazlık sitelerinden olan Artur Sitesi’nde yer alıyor. Yaz aylarında hem Gömeçliler hem de çevre ilçelerden gelenlerle dolup taşan mekan, geceleri müzik eşliğinde dans edip, eğlenebileceğiniz bir kulüp olarak hizmet veriyor.

Gömeç’te sabahlara kadar eğlence arayanlar için en doğru adres olan Artur Disko, haftanın yedi günü 00.00 ile 06.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Açık havada, deniz manzarası eşliğinde, sabahın ilk ışıklarına kadar süren sınırsız bir eğlence arıyorsanız, Artur Disko tam sizlere göre!

Adres: Kemalpaşa, 10715 Gömeç/Balıkesir

İletişim: 0266 358 20 30

3. Jowita Cafe Bar

Jowita Cafe Bar

Gömeç gece hayatı ve eğlencesini yakından tanımak isteyenler için gidilmesi gereken mekanlardan biri olan Jowita Cafe Bar, Keremköy mevkiinde bulunuyor. Canlı müzik eşliğinde, gece geç saatlere kadar eğlenebileceğiniz Jowita Cafe Bar’da geniş bir alkol menüsü bulunuyor. Oldukça renkli ve eğlenceli bir mekan olan Jowita Cafe Bar, haftanın yedi günü 12.00 ile 02.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Keremköy, 10715 Gömeç/Balıkesir

4. Amara Beach

Amara Beach

Gömeç’in en güzel plajına sahip olan Amara Beach, gündüz deniz, kum ve güneş eşliğinde keyif yapabileceğiniz, geceleri ise sınırsız müzik eşliğinde dans edip, eğlenebileceğiniz bir mekan! Amara Beach, hem Gömeç gece hayatı ve eğlencesini yakından görmek hem de gündüz vakit geçirmek için mutlaka tercih edilmesi gereken mekanların başında geliyor. Amara Beach yaz sezonu boyunca, haftanın yedi günü, 24 saat hizmet veriyor.

Adres: Kemalpaşa, 10715 Gömeç/Balıkesir

İletişim: 0545 481 27 31

Gömeç gece hayatı, içerisinde fazla seçenek barındırıyor olmasa da turizm potansiyeli sayesinde gelişmeye devam ediyor. Balıkesir ve Ayvalık, Edremit, Erdek gibi ilçelerinin gece hayatını merak ediyorsanız yazılarımızı okuyarak, bölgede bulunan mekanlar hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. İyi tatiller!

Yorum yapın

Bizi Takip Edin