Erdek Gece Hayatı | En Popüler İki Mekan

Türkiye’nin en güzel ilçelerinden biri olan Erdek, renkli bir gece hayatına sahip olmasa da sakinliği ve dinginliği sevenler için ideal bir tatil beldesi!

Erdek gece hayatı açısından en popüler iki mekanı sizler için derleyerek, bir yazı haline getirdik. Yazımızda bu mekanlara dair bilmeniz gereken tüm bilgileri öğrenebilir, tatilinize yön verebilirsiniz.

# Erdek Gece Hayatı

Hazırsanız, listemizi açıklamaya başlıyoruz!

1. Sur Bar Erdek

Sur Bar Erdek

Erdek gece hayatı ve eğlence mekanları arasında başı çeken Sur Bar, yalnız Erdek değil; Balıkesir gece hayatına da yön veriyor. Özellikle yaz sezonunda tıklım tıklım dolup taşan Sur Bar, canlı müzik programı ve Dj performanslarıyla Erdek’te eğlencenin tek adresi oluyor. Açık hava konseptli bir mekan olan Sur Bar, denize nazır konumuyla keyifli ve eğlenceli bir gece için mutlaka tercih edilmesi gereken mekanların başında geliyor.

200 kişilik kapasiteye sahip olan Sur Bar’da, müzik konsepti olarak genellikle pop ve elektronik ağırlıkta şarkılar çalınıyor. Canlı müzik programı ise Balıkesir’in önde gelen müzik gruplarından ”Bedelsiz” adlı bir grupla gerçekleştiriliyor. Sur Bar’da kişi başı minimum 50-80 TL ödeyerek, müziğin ve dansın keyfini çıkarabilirsiniz. Haftanın yedi günü açık olan Sur Bar, 12.00 ile 02.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Zeytinli Mahallesi, 10500 Balıkesir/Erdek

 İletişim: 0850 241 1791

2. Matia Mou

Matia Mou

Erdek’in önde gelen mekanlarından biri olan Matia Mou, yaz-kış demeden hizmet vermeye devam ediyor. Açık ve kapalı olarak iki farklı alandan oluşan mekan, yazları beach hizmeti de veriyor. Nişan, kına, mezuniyet töreni ve doğum günü partileri gibi özel organizasyonlara ev sahipliği yapan Matia Mou, açık ve kapalı alanları dahil olmak üzere toplam 400 kişilik kapasiteden oluşuyor.

Mekanda ayrıca canlı müzik programları da düzenleniyor. Matia Mou’da kişi başı ödenecek minimum ücret 10 ile 50 TL arasında değişiyor. Matia Mou, haftanın yedi günü 09.00 ile 00.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Sahil Mh. Piri Reis Cd. No:84 10500 Cuğra-Erdek/Balıkesir

İletişim: (0266) 835 59 79

Erdek gece hayatı denildiğinde akla ilk gelen en popüler iki mekanı tanıttığımız yazımız burada son eriyor. Öneri ve görüşlerinizi en önemlisi de deneyimlerinizi bizlerle paylaşarak, içeriğimizi geliştirmemizi sağlayabilirsiniz. Eğlence dolu bir tatil geçirmeniz dileğiyle!

Yorum yapın

Bizi Takip Edin