Edremit Gece Hayatı | En İyi İki Mekan

Yaz tatilleri için en güzel alternatiflerden biri olan Edremit’te gece hayatı açısından çok fazla seçenek bulunmuyor.

Edremit gece hayatı başlıklı yazımızda, sizler için en iyi iki mekanı bulup derledik. Tatilinize renk katmak için bu mekanlardan birini tercih ederek, eğlenceli bir gece geçirebilirsiniz.

# Edremit Gece Hayatı

1. Köprü Beach Club Lounge

Köprü Beach Club Lounge

Köprü Beach Club Lounge, Edremit gece hayatı ve eğlence mekanlarının vazgeçilmezlerinden biri olarak, yaz aylarının en popüler adreslerinden biri oluyor. Hem beach hem gece kulübü hem de Lounge olarak hizmet veren Köprü’de, giden herkes, gündüz denizin, güneşin ve plajın; gece ise müzik, dans ve sınırsız eğlencenin tadını çıkarabiliyor.

Balıkesir’in en güzel ilçelerinden biri olan Edremit’te yer alan mekan, tatiline renk katmak isteyenler için tercih edilmesi gereken mekanların başında geliyor. Köprü Beach Club Lounge, yaz sezonu boyunca haftanın yedi günü 07.30 ile 04.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Gitmeden evvel mutlaka rezervasyon yaptırmanız gerekiyor. Daha fazla bilgi almak istiyorsanız Köprü Beach Club Lounge linkine tıklayabilirsiniz.

Adres: İkizçay Mahallesi, 1011. Sok. 10305 Edremit/Balıkesir

İletişim: 0532 766 10 58

2. Atlas Live Music

Atlas Live Music

Edremit’te canlı müzik severler için biçilmiş kaftan olan Atlas Live Music, canlı müziğin yanı sıra gece kulübü olarak da hizmet veriyor. Sabahın ilk ışıklarına kadar müziğe, dansa ve eğlenceye doyabileceğiniz mekan özellikle yaz aylarında tıklım tıklım dolup taşıyor.

Atlas Live Music, sınırsız eğlencesi ve kesintisiz müziğiyle haftanın yedi günü, 21.00 ile 04.30 saatleri arasında hizmet veriyor. Atlas Live Music linkine tıklayarak, mekanla ilgili daha fazla bilgi alabilirsiniz. Gitmeden evvel rezervasyon yaptırmayı unutmayın!

Adres: Sarıkız Mahallesi, Leman Akpınar Caddesi No:38/A, 10390, Edremit/Balıkesir

İletişim: 0549 541 10 17

‘Edremit Gece Hayatı’ başlıklı yazımız burada sona eriyor. Yazımızla ilgili fikir ve görüşlerinizi, aşağıdaki kutucuğa yorum yazarak bizlere ulaştırabilir içeriğimizi geliştirebilirsiniz. Eğlence dolu bir tatil geçirmeniz dileğiyle!

Yorum yapın

Bizi Takip Edin