Cunda’da Kahvaltı Nerede Yapılır? | Birbirinden harika 8 Seçenek!

Cunda kahvaltı mekanları ile karşınızdayız! Öncelikle bu güzeller güzeli adayı tanıtmak için bir girizgah yapalım. Ege’nin muhteşem adalarından biri olan Cunda Adası, Balıkesir‘in, Ayvalık ilçesine bağlı olup; resmi adı Alibey Adası’dır.  Türkiye‘nin Ege Denizi’nde bulunan 4. büyük adası olan Cunda, doğal güzelliği ile nefes kesen bir turizm cennetidir. Cunda, masmavi sahili, ağaçlar ve çiçekler donatılmış yemyeşil doğası, tarihi ve mis gibi tertemiz havasıyla göz dolduruyor.

Bunlara ek olarak kültürel zenginliği, tarihi dokusu ve yazın herkesin içini ferahlatan rüzgarıyla da dikkat çeken Cunda Adası, yıl içerisinde çok sayıda yerli ve yabancı turist tarafından da ziyaret ediliyor.

Cunda’da gezilecek pek çok yer, yapılacak bir dizi şey var. Ancak bunlar arasında en keyiflisi ve en nefisi deniz manzarası eşliğinde sabah kahvaltısı yapmak!

Peki, Cunda’da kahvaltı nerede yapılır? Cunda Adası’nda, kahvaltı edebileceğiniz pek çok mekan bulunuyor. Yöresel mekanlardan, serpme köy kahvaltısı mekanlarına, deniz manzaralı mekanlardan, doğa içinde hizmet veren restoranlara kadar bir dizi kafe ve restoran Cunda’da kahvaltı alanında hizmet veriyor.

Sizler için Cunda kahvaltı mekanları ve mekanların menü içeriklerinden tutun da fiyat aralıklarına kadar açıklayarak bir listede topladık! Cunda Adası’ndaki tüm kahvaltı mekanlarını yakından görmek için hazırsanız, başlıyoruz;

– Yöresel Kahvaltı Mekanları

1. L’arancia Cunda

Burası Neresi? Cunda da farklı lezzetler ve damak tatları için hizmet veren L’arancia Cunda, adanın en popüler mekanlarından biri olarak Cunda kahvaltı mekanları listemizdeki yerini alıyor.

Neden Gitmeliyim? Her ne kadar farklı lezzetler sunsa da yöresel, organik ve doğal ürünlerden oluşan kahvaltısıyla dikkat çeken L’arancia, Cuma, cumartesi ve Pazar günleri, saat 10.00 ile 13.00 saatleri arasında kahvaltı servisi ile hizmet veriyor.

İsteğe göre serpme kahvaltı veya tabak kahvaltı şeklinde servis edilen kahvaltı menüsü içinde; ev yapımı reçeller, Ayvalık zeytinleri, Yöresel peynirler, ev yapımı kahvaltılık salça, lor-karadut reçeli, portakallı zeytinyağı, bal – tereyağı – ceviz, pişi, börek ve çok daha fazlası bulunuyor.

En az iki kişilik hazırlanan serpme kahvaltı, yine iki kişi için 125 TL olarak ücretlendiriliyor. Bunlara ek olarak İtalyan mutfağından da özel seçkiler sunan restoranda, tabiri caizse gastronomi şöleni sunuluyor.

Kaçırmayın! Ayrıca gelmişken midyeli kabak çiçeği dolması, ahtapot terin, beyaz şaraplı ada midyeleri gibi lezzetlerin tadına bakmadan kalkmayın derim! L’arancia Cunda’nın menüsünde Glütensiz, Vejetaryen ve Vegan seçenekleri de bulunuyor.

Bunun dışında Cunda’nın ruhunu yansıtan dekorasyonuyla iç ısıtan mekan, gerçekten görülmeye değer! Gitmeden evvel arayıp, rezervasyon yaptırmayı unutmamanızda fayda var… Rezervasyon için aşağıda verilmiş olan iletişim numaralarından birini aramanız yeterli olacaktır.

  • Adres: Mithatpaşa Mah. Çarşı Cad. 2. Sok. No: 7, 10405 Cunda Adası, Ayvalık/Balıkesir
  • Tel: 0 (266) 327 27 37 – 0 (542) 499 32 42
  • Çalışma saatleri: 10.00 – 01.00 | Kahvaltı saatleri 10.00 – 13.00 | Her gün ziyaret edilebilir (Covid-19 nedeniyle alınan önemlerden dolayı çalışma gün ve saatleri değişiklik gösterebilir)
  • Ortalama fiyat: İki kişilik serpme kahvaltı 125 TL
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

2. Cook Point Cunda

Burası Neresi? Cunda kahvaltı mekanları denildiğinde akla ilk gelen yerlerden biri olan Cook Point Cunda, tatil esnasında mutlak uğramanız ve kahvaltı etmeniz gereken bir mekan! Mevlana Caddesi’nde, denize nazır bir noktada yer alan Cook Point, hem manzarası hem de zengin menüsüyle dikkat çekiyor.

Neden Gitmeliyim? Restoranda, her gün, muhteşem bir kahvaltı sofrası ile güne başlanıyor. Meşhur Ada kahvaltısı ile bilinen restoranda, Cunda serpme kahvaltı, XL serpme kahvaltı, Kiona kahvaltı kasesi ve Pancake kahvaltı gibi özel menüler bulunuyor.

Cunda serpme kahvaltı kişi başı 53 TL, XL serpme kahvaltı kişi başı 35 TL, Pancake kahvaltı kişi başı 25 TL, Kiona kahvaltı kasesi ise kişi başı 20 TL olarak ücretlendiriliyor.

Cunda serpme kahvaltı, minimum iki kişilik hazırlanıp; isteğe göre 3 veya daha fazla kişi için de hazırlanabiliyor. Ekstra açılan servis sayısı kadar 15 TL ek kuver ücreti alınıyor. Buna ek olarak çay ve ekmek sınırsız olarak ikram ediliyor.

XL serpme kahvaltıda ise açılan servis kadar kişi başı ücret alınıyor. Pancake kahvaltı, 4 adet pancake, mini meyve salatası ve bir bardak çay ile servis ediliyor. Kiona kahvaltı kasesinin içinde ise; kinoa, yulaf ezmesi, kayısı, incir, yoğurt, ay çekirdeği, mevsim meyveleri, bal ve nane bulunuyor.

Kahvaltı sofrasının yıldızları arasında; kekikli Ayvalık zeytinyağı, köy biberi, Kıymalı mini çiğ börek, çörek otlu yoğurt, köz patlıcan salatası, közlenmiş biber salatası, sahanda Cunda otlu yumurta, ballı çıtır, yumurtalı ekmek, Cunda tulum peyniri, zeytinyağında kurutulmuş domates, özel yeşil zeytin ezmesi ve reçelli lor peyniri bulunuyor.

Kaçırmayın! Özellikle yaz aylarında tıklım tıklım dolup taşan Cook Point Cunda’ya gitmeden önce rezervasyon yaptırmak gerekiyor. Rezervasyon için aşağıdaki iletişim numaralarına göz atın ya da linke tıklayarak online rezervasyon yaptırın.

  • Adres: Mithatpaşa, Mevlana Cd. 10405, Cunda Adası, Ayvalık/Balıkesir
  • Tel: 0 (266) 327 27 21 – 0 (532) 301 79 70 | Whatsapp: 0 (532) 230 30 47
  • Çalışma saatleri: Yaz sezonu 09.30 – 01.00 | Kış sezonu 09.30 – 21.30 | Her gün ziyaret edilebilir (Covid-19 nedeniyle alınan önemlerden dolayı çalışma gün ve saatleri değişiklik gösterebilir)
  • Ortalama fiyat: Cunda serpme kahvaltı kişi başı 53 TL, XL serpme kahvaltı kişi başı 35 TL, Pancake kahvaltı kişi başı 25 TL, Kiona kahvaltı kasesi ise kişi başı 20 TL (2018 yılına ait fiyatlardır)
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

3. Ayna Yeme İçme Oturma Yeri (Ayna Cunda)

Burası Neresi? Her gün değişen menüsü ile Cunda Adası’nda konuklarını ağırlayan, Ayna Yeme İçme Oturma Yeri, kısaca Ayna Cunda, çarşı mevkiinde, kolay ulaşılabilir bir lokasyonda yer alıyor. Ayna Cunda, bölgeye has mis kokulu malzemelerin en tazelerinin seçilerek, Cunda yöresine ait geleneksel lezzetleri sunan zengin bir menüyle hizmet veriyor.

Neden Gitmeliyim? Ayrıca zevkli dekorasyonuyla da göz dolduran mekan, farklı ambiyansı sayesinde oldukça ilgi görüyor. Yöresel lezzetlerin enfes sunumlarla servis edildiği restoran menüsünde; Cunda usulü Enginar, İzvinyalı Enginarlı Pilav, Otlu Açma Börek, Bezelye, Balkabağı Sinkonta, Sebzeli Balık Buğulama, Çilekli Mereng ve Profiterol gibi özel spesiyaller bulunuyor.

Kaçırmayın! Bunlara ek olarak Ayna Cunda’da, bazı ürünler, el emeği ile yapılıp, satışa sunuluyor. Bu ürünler arasında; Bitter portakal marmelatı, Elmalı Karabaş Otu Reçeli, Cunda Enginarı Konservesi, Kazdağı’ndan közlenmiş biber, İncir reçeli, Lahana ekşitmesi, Çıtır Bal Kabağı Reçeli, Kaz Dağları çileğinden az şekerli çilek reçeli ve Cevizli, Biberli sür-ye gibi özel lezzet bulunuyor.

Daha fazla bilgi almak için tıklayın… Ek olarak Ayna Cunda’ya gitmeden evvel arayıp rezervasyon yaptırmanız gerebilir. Dilerseniz linke tıklayarak online rezervasyon da yaptırabilirsiniz.

  • Adres: Namık Kemal, Çarşı Cd. 10405 Cunda Adası, Ayvalık/Balıkesir
  • Tel: 0 (266) 327 27 25
  • Çalışma saatleri: 10.00 – 00.00 | Her gün ziyaret edilebilir (Covid-19 nedeniyle alınan önemlerden dolayı çalışma gün ve saatleri değişiklik gösterebilir)
  • Ortalama fiyat: Kahvaltı kişi başı 50 TL ile 60 TL bandında ücretlendiriliyor. (Tahmini fiyattır)
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

– Serpme Kahvaltı Mekanları

4. Taş Kahve Cunda (Taş Kahve Gourmet Restoran)

Burası Neresi? Kuruluş öyküsü 1927 yılına dayanan ama 150 yıllık bir tarihe sahip olan Taş Kahve, Cunda Adası’nın en köklü ve en meşhur mekanlarının başında geliyor. Taş Kahve Cunda veya tam adıyla Taş Kahve Gourmet Restoran, inşasında kullanılan doğal sarımsak taşı, taş işçiliği, yüksek tavanı ve kolonsuz inşası ile dönemin en mükemmel mimari yapısı olma ayrıcalığına sahiptir.

Bugün “Dededen – toruna” uzanan bir tarihi miras olarak varlığını sürdüren Taş Kahve, yapısını koruyarak ve kalitesinden ödün vermeden hizmet vermeye devam ediyor. Adını tarihi binasından alan restoran, yüksek tavanları ve taş duvarları sayesinde yaz sıcağında bile oldukça serin bir ortam sunuyor.

Buna ek olarak yüksek duvarları, büyük yeşil vitraylı camları ile Yeşilçam filmlerini anımsatan Taş Kahve’nin 70’li yıllarda Türkan Şoray ve Kadir İnanır filmleri gibi meşhur sinemalarda kullanıldığı biliniyor.

Neden Gitmeliyim? Sahil boyunda yer alan restoran, kırmızı ve beyaz et çeşitleri, mevsimin en taze deniz ürünleri, günlük hazırlanan mezeleri, özel lezzetleri ve zengin içki menüsü ile konuklarına benzersiz bir lezzet şöleni sunuyor.

Taş Kahve’de ‘Denizden gelen lezzet’ sloganı ile çeşitli deniz mahsulleri kaliteli ürün ve kaliteli hizmetle anlayışı ile sunuluyor. Bunlara ek olarak Cunda sahilin en güzel manzarasına sahip olan restoran, hijyenik şartlarda, müşteri odaklı bir müessese olarak pek çok müdavime ev sahipliği yapıyor.

Restoranın sahip olduğu nitelikler bunlarla da bitmiyor. Zira Taş Kahve’de harika bir kahvaltı ile güne başlanıyor. Kahvaltı, doğal ve taptaze ürünlerle hazırlanıp, enfes bir sunumla sofralara servis ediliyor.

Kaçırmayın! Yazın Cunda’ya gelen tatilcilerin uğrak yerlerinden biri olan Taş Kahve’yi sizler de mutlaka görmelisiniz. Gelmişken Damla sakızı ve dibek kahvesini denemeden dönmeyin!

Ayrıca restoranda, Dövme Dibek Türk Kahvesi, Damla Sakızlı Türk Kahvesi, Klasik Türk Kahvesi, Ayvalık Kırma Yeşil Zeytin, Ayvalık Yuvarlama Siyah Zeytin ve Ayvalık Natürel Sızma Zeytinyağı gibi doğal ürünler satılıyor.

Online alışveriş yapabileceğiniz Taş Kahve’nin birbirinden enfes ürünlerini görmek ve alışveriş yapmak için tıklayın!

  • Adres: Alibey Adası, Namık Kemal Mah. Mevlana Cad. No: 11 , 10405 Cunda, Ayvalık/Balıkesir
  • Tel: 0 (266) 327 11 66
  • Çalışma saatleri: 07.00 – 02.00 | Her gün ziyaret edilebilir (Covid-19 nedeniyle alınan önemlerden dolayı çalışma gün ve saatleri değişiklik gösterebilir)
  • Ortalama fiyat: Taş Kahve Kahvaltı kişi başı 30 TL (2019 fiyatıdır)
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

5. Bicunda Kahvesi

Burası Neresi? Cunda Mavi Otel bünyesinde hizmet veren Bicunda Kahvesi, Cunda Adası’nın en popüler ve en sevilen mekanlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Mevlana Caddesi’nde yer alan Bicunda Kahvesi, denize nazır manzarasıyla harika bir restoran…

Neden Gitmeliyim? Bicunda Kahvesi, her ne kadar kahve üzerine uzmanlaşmış bir restoran olsa da kahvaltı alanında da oldukça iddialı ve başarılı. Zira restoranda, her sabah, taptaze, doğal ürünlerden oluşan harika bir kahvaltı sofrası sunuluyor.

Bu mükellef kahvaltı sofrasına katılmak için otelde konaklıyor olmanız gerekmiyor. Dolayısıyla Bicunda Kahvesi’ni, günübirlik ziyaret edebilir, kahvenizi içip, kahvaltınızı yapabilirsiniz.

Kaçırmayın! Bicunda Kahvesi’ne gitmeden önce arayıp, rezervasyon yaptırmanızda fayda var. Aksi halde boş masa bulmak zorlaşabiliyor. Rezervasyon için aşağıdaki iletişim numarasını arayabilirsiniz. Ayrıca gelmişken restoranın meşhur tatlı spesiyallerinin de tadına bakmanızı öneririm!

  • Adres: Mithatpaşa, Mevlana Cd. 10405 Cunda Adası, Ayvalık/Balıkesir
  • Tel: 0 (266) 327 21 02
  • Çalışma saatleri: 09.00 – 00.00 | Her gün ziyaret edilebilir (Covid-19 nedeniyle alınan önemlerden dolayı çalışma gün ve saatleri değişiklik gösterebilir)
  • Ortalama fiyat: İki kişilik serpme kahvaltı ortalama 100 TL (Tahmini fiyattır)
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

– Deniz Manzaralı Kahvaltı Mekanları

6. Q Cunda Kafe & Restoran

Burası Neresi? Cunda’da kahvaltı yapabileceğiniz en güzel ve en kaliteli mekanlardan biri olan Q Cunda Kafe & Restoran, hem konaklayabileceğiniz bir otel hem de harika lezzetler tadıp, deniz manzarasının keyfini çıkarabileceğiniz bir müessese olarak hizmet veriyor.

15 Eylül Caddesi’nde yer alan Q Cunda, fazlasıyla zengin bir menüyle konuklarına eşsiz sofralar sunuyor.

Neden Gitmeliyim? Restoranda, akşam ve öğle yemeği, alkollü ve alkolsüz içecek servisi gibi hizmetler bulunup; kahvaltısı ile ayrıca göz dolduruyor. Q Cunda Kafe & Restoran’da, kahvaltı, tercihe göre; serpme kahvaltı, hızlı kahvaltı ve tabak kahvaltı seçenekleri ile sunuluyor.

Serpme kahvaltı kişi başı 45 TL olarak ücretlendirilip; Beyaz Peynir, Kaşar Peynir, Tulum Peyniri, Çeçil Peyniri, Salam, Sosis Tava, Tereyağı, Bal, Kaymak, Kayısı Reçeli, Vişne Reçeli, Böğürtlen Reçeli, Çikolata, Domates, Salata, Yeşil Biber, Sigara Böreği, Mevsim Meyvesi, Fındık Ezmesi, Yeşil Zeytin, Siyah Zeytin, Yumurta (Omlet veya Sahanda) ve pişi gibi lezzetlerden oluşuyor.

Buna ek olarak hızlı kahvaltı ve tabak kahvaltı kişi başı 25 TL olarak ücretlendiriliyor. Tek kişilik hazırlanan bu menülerin içeriği ise şöyle: Ezine peyniri, çeçil peyniri, kaşar peyniri, domates, salatalık, zeytin, sahanda yumurta ve çay.

Kaçırmayın! Q Cunda’da kahvaltıya ek olarak sipariş edebileceğiniz ekstra lezzetler de mevcut. Menüyü incelemek için linke tıklamanız yeterli. Ayrıca restorana gitmeden evvel rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Q Cunda Restoran’da rezervasyon için aşağıdaki iletişim numaralarından birini arayabilir veya linke tıklayarak online rezervasyon yaptırabilirsiniz.

  • Adres: Mithatpaşa Mah. 15 Eylül Cad. No: 81 Cunda, 10405 Ayvalık/Balıkesir
  • Tel: 0 (536) 521 70 04 – 0 (532) 571 22 11
  • Çalışma saatleri: 08.00 – 02.00 | Her gün ziyaret edilebilir (Covid-19 nedeniyle alınan önemlerden dolayı çalışma gün ve saatleri değişiklik gösterebilir)
  • Ortalama fiyat: Serpme kahvaltı kişi başı 45 TL | Hızlı kahvaltı kişi başı 25 TL
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

– Doğa İçinde Kahvaltı Mekanları

7. Cunda Bahçecik

Burası Neresi? Cunda Adası’nı karış karış gezip güzelliklerini keşfedebilmek için güne güzel bir kahvaltıyla başlayıp, enerji depolamalısınız. Peki, Cunda adasında kahvaltı nerede yapılır? Bu soruya verilebilecek birçok mekan bulunuyor.

Lakin en iyi kahvaltı nerede yapılır sorusunun cevaplarından biri Cunda Bahçeciktir! Mayıs 2018’de hizmete açılan Cunda Bahçecik, Cunda Adası kahvaltı mekanları arasında oldukça popüler.

Neden Gitmeliyim? Müşterilerine doğa eşliğinde leziz kahvaltı imkanı sağlayan konseptiyle kısa zamanda uğrak bir yer haline gelen mekan, kahvaltı haricinde, alkolsüz menüsünde, gözlemeden mantıya, Ayvalık tostundan ızgara et çeşitlerine, tatlılardan, doğal ev yapımı içeceklere kadar pek çok farklı lezzete yer veriyor.

Restoranın çalışma prosedürü ise şöyle: 09.00 – 15.00 Kahvaltı Vakti, 15.00 – 23.00 Yemek Vakti, 09.00 – 23.00 Atıştırma Vakti, 09.00 – 00.00 Ayvalık Tostu.

Bahçecik kahvaltısı ile bulunduğu bölgede fazlasıyla meşhur olan mekanda, sofralar dolu dolu, taptaze ürünlerle donatılıyor. Bahçecik kahvaltı kişi başı 65 TL olarak ücretlendirilip; bir termos çay ile servis ediliyor. Kahvaltının yıldızlar ise hiç şüphesiz; Ada tulumu, ev yapımı reçel ve taze lor, yaz kızartması ve Ada pişisi!

Kahvaltıya ek olarak sipariş edebileceğiniz ekstra lezzetler de menüde mevcut. Bunlar; Ada pişisi, sosis kroket, sucuk tabağı, pankek – nutella, ev yapımı salça, menemen, yaz kızartması, gözleme çeşitleri ve omlet çeşitleri gibi daha pek çok lezzetten oluşuyor.

Kaçırmayın! Menüde pişi tabağı olarak hazırlanan özel bir spesiyal de bulunuyor. Kişi başı 55 TL olarak ücretlendirilen pişi tabağı, 5 adet ada pişisi, ev yapımı salça, söğüş tabağı, siyah ve yeşil zeytin, ada tulumu, beyaz peynir, bal ve kaymak, lor ve ev yapımı reçel, yarım litre su ve 2 bardak çay bulunuyor.

Menüyü daha detaylı incelemek istiyorum diyorsanız tıklayın! Cunda Bahçecik, geniş alanı sayesinde kalabalık organizasyonlara da ev sahipliği yapabiliyor. Ayrıca yemyeşil bahçesiyle adının hakkını fazlasıyla veriyor.

Cunda’da doğa içinde kahvaltı etmek için gönül rahatlığıyla Cunda Bahçecik’i tercih edebilirsiniz. Fakat rezervasyon mecburi olmasa da yaz sezonunda yaptırılması tavsiye ediliyor. Rezervasyon için aşağıdaki numarayı aramanız yeterli.

  • Adres: Namık Kemal, 15 Eylül Cd. No: 11, 10400 Cunda Adası, Ayvalık/Balıkesir
  • Tel: 0 (532) 163 48 43
  • Çalışma saatleri: 08.30 – 00.00 | Her gün ziyaret edilebilir (Covid-19 nedeniyle alınan önemlerden dolayı çalışma gün ve saatleri değişiklik gösterebilir)
  • Ortalama fiyat: Bahçecik kahvaltı kişi başı 65 TL | Pişi tabağı kişi başı 55 TL
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

8. Fero Cunda Cafe

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

ferocunda (@ferocunda)’in paylaştığı bir gönderi

Burası Neresi? Sevdiklerinizle birlikte keyifli vakit geçirmeniz için buradayız, diyen Fero Cunda Cafe, sahilde, yemyeşil bahçesiyle birlikte hizmet veriyor. Cunda’da kahvaltı yapmak için de ideal bir mekan olan Fero Cunda, huzur dolu ambiyansına ek olarak, konuklarına tatlı ve kahve çeşitleri (kahve anında öğütülerek taze şekilde sunuluyor), aperatif yiyecekler, Ayvalık tostu ve ev yapımı ürünler sunuyor.

Neden Gitmeliyim? Fero serpme kahvaltısı ile meşhur olan kafenin, zengin çeşitliliği göz dolduruyor. Kişi başı 40 TL olarak ücretlendirilen Fero kahvaltı içerisinde; Tulum peyniri, beyaz peynir, lor ezme, yeşil ve siyah zeytin, kahvaltılık sos, zeytinyağı, domates, salatalık, biber, sahanda yumurta, sucuk, pişi, mizitropides, Girit peksimeti, simit, bal – kaymak, nutella, karadut reçeli ve 2 bardak çay bulunuyor.

Kaçırmayın! Fero Cunda Cafe hakkında daha fazla bilgi almak ve detaylı bir şekilde incelemek için mekana ait instagram sayfasına bakabilirsiniz.

  • Adres: Mithatpaşa, Mektep Sk. No: 9, 10400 Cunda Adası, Ayvalık/Balıkesir
  • Tel: 0 (507) 099 20 89 – 0 (555) 564 65 89
  • Çalışma saatleri: Hafta içi 10.00 – 22.00 | Hafta sonu 09.30 – 22.00 | Pazartesi günleri kapalı (Covid-19 nedeniyle alınan önemlerden dolayı çalışma gün ve saatleri değişiklik gösterebilir)
  • Ortalama fiyat: Fero serpme kahvaltı kişi başı 40 TL
  • İnstagram
  • Yol tarifi al >

Cunda kahvaltı mekanları hakkında en detaylı ipuçlarını sizlerle paylaştığımız içeriğimiz burada sona eriyor. Yazımızla ilgili görüşlerinizi ve varsa eklemek istediklerinizi aşağıdaki yorum kutucuğuna yazarak bizlerle paylaşabilir, içeriğimizi geliştirmemiz adına bizlere yardımcı olabilirsiniz.

Cunda’nın kültür ile doğal güzelliği ve masmavi denizi buluşturan dillere destan güzelliği içinde, yöresel lezzetlerle donatılmış eşsiz kahvaltı sofraları eşliğinde keyifli ve eğlenceli bir tatil geçirmeniz dileğiyle!

Cunda’nın kahvaltı mekanlarını gördük, öğrendik; ancak gezilecek yerlerini de yakından incelemek istiyoruz diyorsanız, kesinlikle okuyun: 

Cunda Adası Gezilecek Yerler Listesi | 21 Muhteşem Yer – Cunda Tarihi Yerler | 9 Görülesi Nokta

Ayrıca bakınız:

Cunda Restoranları | 24 En İyi Mekan

Yorum yapın

Bizi Takip Edin