Bangkok’ta Nerede Kalınır? 5 Muhteşem Otel Tavsiyesi

Asya’nın en eğlenceli ve kalabalık şehirlerinden biri olan Bangkok, tarihi ve kültürel yönleriyle, sahip olduğu eşsiz tapınaklarıyla her yıl pek çok ziyaretçi tarafından ziyaret edilmektedir.

Eğer Tayland’ın başkenti Bangkok’u ziyaret etmeye karar verdiyseniz muhtemelen ilk cevap bulmanız gereken soruların başında Bangkok’ta nerede kalınır sorusu olacaktır. Yazımızda Bangkok’ta konaklayabileceğiniz bölgeler hakkında bilgilere ve Bangkok otel önerilerine yer vermeye çalıştık.

Bangkok’a geldiğinizde nereleri görmeniz gerektiğini merak ediyorsanız Bangkok gezilecek yerler yazımızı inceleyebilir ve detaylı bir Bangkok gezisi planlayabilirsiniz.

1- Bangkok’ta Nerede Kalınır?

Bangkok dünyanın çok farklı yerlerinde yaşayan insanlar tarafından merak edilen ve ziyaret edilen bir şehir. Bangkok’ta konaklama yapacağınız yeri seçerken çok dikkatli olmanız gerekiyor. Sonuçta burası yabancı bir şehir ve her şehirde olduğu gibi burada da kötü niyetli insanlar bulunuyor. Bu tarz insanların olduğu ve sorun yaşama riskinin fazla olduğu bölgelerden uzak kalmanız sizin faydanıza olacaktır.

Bangkok'ta Nerede Kalınır?

Bangkok’a geldiğinizde konaklayabileceğiniz bazı bölgeleri listeledik;

Siam Meydanı: Şehrin merkezi konumunda bulunan meydan en çok tercih edilen konaklama noktaları arasında bulunuyor. Özellikle eğlence ve alışveriş olanakları burayı oldukça cazip kılıyor. Tabi pek çok şehir merkezinde olduğu gibi burada da kalabalık ve gürültü sizi rahatsız edebilir. Eğer bu konuyu sorun etmezseniz Bangkok’ta nerede kalınır? sorusu için burayı cevap olarak kabul edebilirsiniz.

İşte O Bölgeler;

Khao San Bölgesi: Eğer eğlence ve gece hayatı odaklı bir tatil planı yapacaksanız Bangkok’ta kesinlikle bu bölgeyi öneriyoruz. Özellikle genç ve dinamik ziyaretçilerin çoğunluğu konaklama için burayı tercih etmektedir. Burada uygun fiyatlı otellerde konaklayabilir ve otele vereceğiniz fazla para ile çok eğlenceli geceler geçirebilirsiniz.

Silom: Şehrin yeşil ve elit bölgelerinden biri olan Silom, birbirinden keyifli alışveriş merkezleri ve eğlence mekanlarıyla biliniyor. Şehir merkezine yakınlığı ile ziyaretçiler için cazip bir nokta olan Silom, pek çok kişi tarafından konaklama için tercih edilmektedir.

Chao Phraya Nehri Civarı: Şehrin lüks bölgelerinden biri olan Chao Phraya Nehri, birbirinden lüks otelleri ve konaklama seçenekleri ile dikkat çekiyor. Eğer muhteşem nehir manzarasında lüks otellerde konaklamak isterseniz burayı tercih edebilirsiniz. Tabi ki konaklama masraflarının da buna paralel olarak artacağını belirtmemize gerek yok galiba 🙂

Sukhumvit Bölgesi: Kendi içinde pek çok restoran ve eğlence mekanına sahip olan bölge turistler tarafından sıklıkla konaklama için tercih ediliyor. Şehir merkezine ulaşım ise tuk tuk ve diğer ulaşım araçlarıyla gerçekleştiriliyor.

Pratunam Bölgesi: Çeşitli alışveriş olanaklarına sahip olan bölge ucuz otel seçenekleri konusunda da ziyaretçilere cazip seçenekler sunuyor ancak diğer bölgelere göre buranın çok fazla tercih edildiğini söyleyemeyiz. Bu nedenle siz de burasını tercih etmek yerine Siam gibi bölgeleri tercih edebilirsiniz.

Chinatown: Ulaşım açısından avantajlı bir noktada bulunan bölge, Çin kültürünü yakından tanımak isteyenler tarafından tercih edilebilir ancak burasının da tıpkı Pratunam bölgesi gibi çok fazla tercih edilmediğini belirtmemiz lazım.

Havaalanı Bölgesi: Havaalanı bölgesine yakın olmak uçağınıza yetişme konusunda size faydalı olacaktır. Bu da özellikle çok erken saatlerde bilet alanlar için iyi bir seçim gibi durmaktadır. Bunun dışında bu bölgede konaklamanın ziyaretçilere pek bir faydası bulunmuyor.

2- Bangkok Otel Tavsiyeleri

Şehirde tercih edebileceğiniz bazı otelleri sizin için listeledik. Otelleri seçerken kullanıcı yorumlarına, memnuniyet oranlarına ve fiyatlara dikkat ettik. Sizin de Bangkok’ta önerebileceğiniz oteller varsa yorum kısmından bizimle tecrübelerinizi paylaşarak yazımıza katkıda bulunabilirsiniz.

#1 Lub d Bangkok Siam

Lub d Bangkok Siam

Siam bölgesinin fazla tercih edilen ekonomik konaklama seçeneklerinden olan bu hostel, ilgili personeli, temiz odaları ve Skytrain istasyonuna yakın olması ile tercih edilebilecek önemli yerlerden biri. Siz de burayı konaklamak için tercih etmeyi düşünüyorsanız hemen buradan rezervasyonunu yaptırabilirsiniz.

#2 FX Hotel Metrolink Makkasan 3*

FX Hotel Metrolink Makkasan

Makkasan İstasyonu’na çok yakın bir konumda bulunan otel, havaalanına ulaşım konusunda çok büyük bir avantaja sahip. Lokasyonu ve hizmet kalitesi ile ön plana çıkan otelin hizmet verdiği bina da oldukça ilgi çekiyor. Eğer bu otelde konaklamayı düşünüyorsanız otelle ilgili detaylı bilgileri buradan edinebilirsiniz.

#3 The Inn Saladaeng 3*

Silom bölgesinde bulunan otel sakinliği sevenler için tercih edilebilecek temiz, güleryüzlü personele sahip bir konaklama seçeneği olarak karşımıza çıkıyor. Şehir merkezine ve Bangkok’un tarihi yerlerine ulaşım araçlarıyla kolay bir şekilde ulaşılabilen bir konuma sahip olan otel, güzel bir Bangkok gezisinin ardından sakin bir şekilde dinlenme imkanı sunuyor. Burada konaklamak isterseniz hemen rezervasyonunuzu yaptırmak için tıklayınız.

#4 Tints of Blue Hotel 3*

Tints of Blue Hotel

Çatı katındaki havuzu, bahçesi, spor salonu ve daha birçok özelliği ile bu otel ziyaretçilerini son derece memnun ediyor. Otel Sukhumvit’in canlı bir bölgesinde yer alıyor. Otelle ilgili fotoğraflar ve rezervasyon için tıklayınız.

#5 Siam Kempinski Hotel Bangkok 5*

Siam Kempinski Hotel Bangkok

Kalabalık bir bölgede bulunan otel, standartları çok yüksek bir konaklama deneyimi yaşamak isteyenler için ideal olabilir. Eğer bütçe konusunda sorununuz yoksa bu otelde hayal gibi bir gece geçirebilir ve Bangkok gezinizi çok daha keyifli geçirebilirsiniz. Detaylar ve rezervasyon için sizi şöyle alalım.

Bangkok’ta nerede kalınır yazımız hakkındaki fikir ve görüşlerinizi aşağıda yer alan yorumlar butonundan bizlerle paylaşabilir, yazımızın geliştiricilerinden biri olabilirsiniz. 

Yorum yapın

Bizi Takip Edin