Alanya Gece Hayatı | En Eğlenceli 25 Mekan

Turizm açısından hareketli olan Alanya gece hayatı bakımından da bir o kadar hareketli! Gece hayatı açısından da Türkiye’nin gözde tatil merkezi Alanya, yerli ziyaretçilerin yanı sıra turistler tarafından da her yaz tercih edilen ilk yerlerden biri oluyor.

Antalya‘nın popüler ilçesi Alanya, özellikle yaz aylarında ” Alanya gece hayatı ” olarak markalaşmış hareketli bir eğlenceye sahip! Canlı müzikler, DJ performansları ve dans şovları eşliğinde eğlencenin tadını çıkarabileceğiniz kulüpleri ve fasıl canlı müzikleriyle ünlü birbirinden nezih meyhaneleri Alanya gece hayatı, başlığı altında derledik.

#Alanya Gece Hayatı

Listemizde ilk sırada;

Gece Kulüpleri

1. Havana Club Alanya

alanya havana club

Alanya gece hayatı dendiğinde akla ilk gelen gece kulüplerinden biri olan Havana Club, her yıl nisanda yani yaz sezonu açıldığında hizmet vermeye başlayan ve kasıma kadar faaliyetlerini sürdüren bir eğlence mekanıdır. Alanya İskele Meydanı’na yakın bir lokasyonda bulunan Havana Club, bin kişilik kapasitesiyle; iki ayrı VIP salon, balkon, açık hava tesisleri ve hareket edebilen özel yapım bir alandan oluşan, iki katlı bir mekandır.

Alanya’nın muhteşem şehir ve kale manzarasına hakim olan mekan, Dj performansları ve dans gösterileri gibi sahne şovlarıyla ziyaretçilerine kesintisiz eğlence sunuyor. Genellikle Avrupalı turistlerin tarafından tercih edilen mekanda, her akşam Brezilya ve Küba’dan gelen dansçıların sahne şovlarından oluşan Latin geceleri düzenleniyor. Mekan, haftanın yedi günü 22.30 ile 03.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Fiyatların normal düzeyde olduğu Havana Club’a girişler ücretsiz.

Adres: Çarşı, Müftüler Sk, 07400 Alanya/Antalya

İletişim: 0506 365 50 76

2. Bistro Bellman Club

bistro belman

Antalya’nın Alanya ilçesinde yer alan Bistro Bellman Club, bölgedeki en iyi gece kulüplerinden biridir. Özellikle Rusya ve Ukrayna’dan gelen turistlerin eğlenmek için sıklıkla tercih ettiği mekan, oldukça geniş bir alana ve dans pistine sahiptir. İki kattan oluşan Bistro Bellman’ın ilk katında, disko, oturma alanı ve dev bir projeksiyon alanı bulurken; ikinci katta tüm mekana hakim olan bir balkon/teras bulunmaktadır. 1500 kişilik kapasiteye sahip olan mekan, Dünyaca ünlü Dj’lerin performanslarına, dans gösterilerine ve birbirinden ilginç sahne şovlarına ev sahipliği yapıyor. Bistro Bellman hatanın yedi günü 22.00-03.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam ediyor. Bistro Bellman giriş ücreti 50 TL.

Adres: Çarşı, Rıhtım Cad. No:36, 07400 Alanya/Antalya

İletişim: 0534 522 19 03

3. Club Hollywood

club hollywood

Alanya’nın tam kalbinde, merkezinde yer alan Club Hollywood, ilçenin en popüler gece kulüplerinden biridir. Alışılmışın dışına çıkan tarzı ve modern dizaynı ile Club Hollywood’un Alanya gece hayatına farklı bir soluk getirmiştir. Oldukça geniş bar ve dans pistine sahip olan mekan, ortama 1.500-1.800 kişilik kapasiteye sahiptir. Club Hollywood, her yaz tatilciler ve turistlerle dolup taşan bir eğlence mekanı olarak, Dj performansları, ünlü sanatçıların konserleri ve dans şovları gibi birçok etkinliğe ev sahipliği yapmaktadır. Egzotik kokteylleri meşhur olan kulüp, haftanın yedi günü 21.00-03.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Adres: Şekerhane, Kuyularönü Sk. No:22, 07400 Alanya/Antalya 

İletişim: 0535 724 01 32

4. Robin Hood VIP

robin hood alanya

Robin Hood VIP, Alanya’nın önde gelen gece kulüplerinden biri olarak, dünyaca ünlü Dj performanslarına, dans gösterilerine, birbirinden ünlü sanatçıların konserlerine ve daha birçok sahne şovuna ev sahipliği yapıyor. Alanya’da eğlence dendiğinde akla ilk gelen mekanlardan biri olan Robin Hood, her biri farklı konseptte üç kattan oluşuyor. Katlardan biri Latino Club olarak kullanılıp, ziyaretçiler tarafından en çok beğenilen ve genellikle tercih edilen kat oluyor. Alanya’da yaz tatilindeyseniz gece eğlenmek için en doğru adreslerden biri olan Robin Hood, fiyat açısından da normal düzeyde. Haftanın yedi günü 21.00‘dan 03.00‘a kadar açık olan Robin Hood’un giriş ücreti ise 30 TL.

Adres: Çarşı, 07400 Alanya/Antalya

İletişim: 0531 024 82 38

5. James Dean Bar

james dean bar alanya

Antalya’nın en seçkin gece kulüplerinden biri olan James Dean Club, özellikle yaz aylarının vazgeçilmez eğlence mekanlarından biri. Turistler tarafından yoğun talep gören James Dean, sabahın ilk ışıklarına kadar dans edip, eğlencenin keyfini çıkarabileceğiniz harikulade bir mekan. Dj performanslarının yanı sıra düzenlenen dans gösterileri, köpük partileri ve ses sistemiyle ünlü olan mekanda fiyatlar ise normal düzeyde. Dolayısıyla, adını Amerika’nın ünlü aktörü James Dean’den alan kulüp, tatil esnasında tercih edebileceğiniz ve bunun için pişman olmayacağınız bir mekan! James Dean Bar, haftanın yedi günü 16.00-04.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Çarşı, Karantina Sk. No:5, 07400 Alanya/Antalya

İletişim: 0 242 513 36 05

6. The Doors

the doors

The Doors, Alanya’nın gece hayatı içinde güzel müzikler, DJ’ler eşliğinde gönül rahatlığıyla eğlenebileceğiniz rock barlardan biri. Her ulustan insanla karşılaşabileceğiniz The Doors’ta rock müzik dinleyip, DJ performanslarıyla eğlenebilirsiniz. Sevgilinizle, arkadaşlarınızla rahatça vakit geçirebilirsiniz. Haftanın yedi günü açık olan mekan 21:00–03:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Çarşı, 3. Sk. No:16, 07400 Alanya/Antalya 

İletişim: (0242) 519 25 73

7. Las Vegas Cafe & Bar

las vegas kafe bar

Alanya’nın en eğlenceli mekanlarından biri olan Las Vegas Cafe&Bar, haftanın yedi günü 09.00‘dan gece 03.00‘a kadar hizmet veriyor. Dost canlısı ve güler yüzlü personeliyle misafirlerini her daim memnun eden mekan, hafta içerisinde birbirinden eğlenceli birçok parti ve dans gösterisi düzenliyor. Geniş alkol menüsüyle de beklentiyi karşılayan Las Vegas Cafe&Bar, Alanya’da eğlenmek için en doğru adreslerden biri!

Adres: Çarşı, İzzet Azakoğlu Cd. No:22, 07400 Alanya/Antalya

Telefon: 0542 314 65 37

8. Black Horse Bar

black horse

Alanya’nın en sevilen barlarından biri olan Black Horse Bar, hem eşinizle dostunuzla sohbet edip içkinizi içebileceğiniz hem de şahane şarkılar eşliğinde dans edip eğlencenin tanını çıkarabileceğiniz bir mekan. Yemek menüsü bakımından da misafirlerini memnun eden mekan fiyat olarak oldukça uygun. Black Horse Bar, sempatik personeli ve kaliteli hizmet anlayışıyla, özellikle yaz aylarında turistlerin uğrak adreslerinden biri oluyor.

Adres: Çarşı, İzzet Azakoğlu Cd., 07400 Alanya/Antalya

İletişim: 0533 663 57 51

9. Sess 07 Club

sess 07 club

Alanya İskele Meydanı yakınlarında bulunan Sess 07 Club, 2018’de hizmete açılmış yeni bir gece kulübüdür. Alanya’nın eğlence hayatına renk katan ve yeni bir soluk getiren Sess Club, ünlü Dj’lerin, şarkıcıların sahne aldığı bir mekan olarak, dans gösterileri gibi birbirinden farklı sahne şovlarına ev sahipliği yapıyor. Muhteşem bir organizasyon ile açılışını yapan mekan, iki yazdır özellikle Avrupalı turistlerin ilgi odağında! Sess 07, haftanın yedi günü 22.00‘dan gece 03.00‘a kadar kesintisiz eğlence ile hizmet veriyor.

Adres: Çarşı Mahallesi, İskele cad. Karantina Sk. No:26, 07400 Alanya/Antalya

İletişim: 0506 195 22 22

10. Latino Club

latino club

Latin rüzgarları estiren Latino Club Alanya gece hayatı denildiğinde akla ilk gelen mekanlardan biri. Brezilya ve Küba gibi Latin ülkelerinden gelen dans gruplarının sahne şovlarına ev sahipliği yapan mekan sınırsız eğlence anlayışıyla misafirlerini memnun ediyor. Eğlencenin sabahın ilk ışıklarına kadar sürdüğü mekan, her yıl yaz sezonun başlamasıyla birlikte hizmete açılıyor. Oldukça geniş bir alkol menüsüne sahip olan Latino Club, Rusya ve Ukrayna gibi ülkelerden gelen turistlerin sıklıkla tercih ettiği mekanlardan biri.

Adres: Çarşı, Rıhtım Cd. 07400 Alanya/Antalya 

İletişim: (0242) 511 20 23

11. Pit Shot Bar

pit shot bar

Alanya’nın gece hayatı içerisinde farklı tatlar arıyorsanız birinci tercihiniz Pit Shot Bar olabilir. Farklı shot çeşitlerini tadarken sahnede canlı performansları izleyip gece boyu eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca Pit Shot Bar hafta sonları değişik konsept partileriyle sizlere farklı bir deneyim sunuyor.

İletişim Bilgileri
Telefon Numarası: 0554 920 7552

Çalışma Saatleri
21:00–03:00

12. Summer Garden

summer garden

Farklı bir konseptte, eğlenceli saatler geçirebileceğiniz Summer Garden, Alanya gece hayatını merak edenlerin uğraması gereken mekanlardan. Açık havada ferah bir ortamda sabaha kadar devam eden eğlencede kendinizi müziğin ritmine kaptırıp saati unutabilirsiniz. Hizmetiyle memnun kalacağınız müzikleriyle dans etmekten yerinizde duramayacağınız Summer Garden, eğlencenin tadına varmak için uğrayabileceğiniz yegane mekanlardan.

İletişim Bilgileri
Telefon Numarası: 0242 565 0059

Çalışma Saatleri
23:00–05:00

13. Doctor’s Pub & Bistro

Doctor’s Pub, canlı müzik eşliğinde içkinizi yudumlayabileceğiniz hoş bir mekan. Sevgilinizle, arkadaşlarınızla vakit geçirebileceğiniz gibi ailenizle beraber de gönül rahatlığıyla eğlenmek tercih edebileceğiniz yerlerden biridir. Canlı müziğe hoş yemekler ve şarap da eklenince, gecenin daha uzun sürmesini isteyeceksiniz. Alanya’da nezih ve eğlenceli ortam arayanlar için ideal. Mekan haftanın yedi günü 16.00 ile 00.00’a kadar devam ediyor.

Adres: Güller Pınarı, Ahmet Tokuş Blv. 07460 Alanya/Antalya

İletişim: 0242 514 3292

14. Harry’s Pub

harrys pub

80’ler 90’lar gibi günümüz müziklerinin çalındığı, farklı konseptler arayanlar için ideal bir bar. Birçok ünlü sanatçı ve grubun sahne aldığı Harry’s Pub’da hayranı olduğunuz kişileri canlı görebilir en yakından dinleyebilirsiniz. İçerideki samimi ortam sayesinde, hep birlikte eğlenip, şarkılara eşlik edip gecenin keyfini çıkarabilirsiniz. Harry’s Pub haftanın yedi günü 18.00-03.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Güller Pınarı, 10. Sk. No:5, 07460 Alanya/Antalya

İletişim: 0 549 334 3344

15. Queens Garden

queens garden

Kraliçelere layık hizmet politikasıyla hizmet veren Queens Garden, Alanya’da eğlenmek isteyenlerin gözde mekanları arasında yer alıyor. Renkli ışıklar altında bitmek bilmeyen partiler ve sabaha kadar müzik eşliğinde harika vakit geçirebilirsiniz. Alanya’da eğlenmek isterseniz Queens Garden’ı ziyaret edebilirsiniz. Mekan haftanın yedi günü 11.00 ile 03.00 saatleri arasında hizmet vermeye hız kesmeden devam ediyor.

Adres: Müftüler Caddesi, Demirciler Sk. No:99, 07400 Alanya/Antalya

İletişim: (0242) 511 15 82

Meyhaneler

1. Alanya Kuytu Meyhane

kuytu meyhane

Alanya Cumhuriyet Mahallesi içinde bulunan Kuytu Meyhane, ilçenin en nezih meyhanelerinden biridir. Tam bir aile müessesi olan meyhane, eşiniz, dostunuz ve sevdiklerinizle rahatça eğlenip, akşamın tadını çıkarabileceğiniz bir mekan. Haftanın belli günleri canlı müzik ve fasıl geceleri düzenlenen mekanda hem müzik dinleyip eğlenebilir hem de lezizi yemekler yiyebilirsiniz. Birçok müdavimi bulunan Alanya Kuytu Meyhane, haftanın yedi günü 24 saat hizmet veriyor.

Adres: Cumhuriyet, Ahmet Tokuş Blv. No:149, 07425 Alanya/Antalya

İletişim: 0535 271 46 99

2. Bumbabalık

bumbabalık

Alanya İskele Meydanı’na yakın bir lokasyonda bulunan Bumbabalık, denize sıfır konumuyla muhteşem bir liman manzarasına sahiptir. Alanya’ya has lezzetleri, deniz ürünleri ve mezeleriyle geniş bir menüye sahip olan meyhane, manzara eşliğinde yemek yiyip, canlı müzik eşliğinde eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bir mekan. Bumbabalık, mavi ve beyaz renklerinin hakim olduğu iç dekoru, ahşap sandalye ve masasıyla rahatlatıcı bir atmosfere sahip. Yılbaşı, nikah-düğün yemeği ve toplantı gibi özel organizasyonlara da ev sahipliği yapan Bumbabalık’ı sizler de eğlence ve gece hayatı listenize eklemelisiniz. 200-250 kişilik kapasiteye sahip olan mekanda, fiyatlar bir turizm beldesindeki meyhanelere göre normal düzeyde.

Adres: Çarşı, çarşı Mah. Balıkçılar 11/C, Rıhtım Cd. 07400 Alanya/Antalya

İletişim: (0242) 519 48 14

3. Mırmır Beach Restoran

mırmır beach

Antalya’nın Alanya ilçesinde bulunan Mırmır Beach Restoran, gündüzleri denizin ve güneşin tadını çıkarabileceğiniz bir plaj olarak hizmet verirken; akşam saatlerinde ise balık restoran ı- meyhane olarak hizmet veriyor. Rakı-balık ikilisi için oldukça uygun bir mekan olan Mırmır Beach Restoran usta şeflerin hazırladığı enfes spesiyalleriyle misafirlerini en iyi şekilde ağırlıyor. Eşsiz yakamoz manzarası eşliğinde, kafa dinlemek için harika bir fırsat sunan Mırmır’da bir masanın ortalama hesap ücreti, 90 TL ile 500 TL arasında değişiyor. Mırmır restoran tüm hafta boyunca 09.00-01.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Dinek Mah. Emirgan bulvarı, No:9, Alanya/Antalya

İletişim: (0242) 519 28 29

4. Kaleiçi Meyhanesi Alanya

kaleiçi meyhanesi

Alanya’nın en güzel meyhanelerinden biri olan Kaleiçi Meyhanesi, harika bir liman manzarasına sahiptir. Kaleiçi Meyhanesi, yaz aylarının vazgeçilmezlerinden olan eğlence ve gece hayatı için sakinliği ve muhabbeti tercih edenler için en uygun mekanlardan biridir. Geniş bir menüye sahip olan mekanda, Türk mutfağı ve Yunan mutfağına dair lezzetler ve birbirinden enfes mezeler harika bir servis ile konuklara sunuluyor. Bu açıdan birçok müdavimi bulunan meyhane, yazları turistlerin de rağbet gösterdiği bir mekan oluyor. Haftanın yedi günü açık olan Kaleiçi Meyhanesi 16.00‘dan 02.00‘a kadar hizmet veriyor.

Adres: Çarşı, İskele Cd. No:80, 07400 Alanya/Antalya

İletişim: 0546 639 42 63

5. Kaşıkara Ocakbaşı

kaşıkara ocakbaşı

Alanya’da 2009 yılından beri hizmet veren Kaşıkara Ocakbaşı, kebap ve pide gibi lezzetleri rakı kültürüyle birleştiren modern bir restorandır. Geniş bir menüye sahip olan mekanda, birbirinden harika mezeler bulunuyor. Alanya’da meyhane dendiğinde akla ilk gelen yerlerden biri olan Kaşıkara Ocakbaşı, ailenizle rahatça vakit geçirebileceğiniz, nezih bir mekan. Kaşıkara’ya giderseniz, tam yağlı koyun peynirinin üzerine kırmızı toz biberle renklendirilmiş sarımsaklı zeytinyağlı mezesini mutlaka denemelisiniz. Kaşıkara Ocakbaşı, tüm hafta, gündüz 11.00‘da açılıp gece 00.00‘a kadar hizmet veriyor.

Adres: Saray, Aşçı Sadullah Sk. 07400 Alanya/Antalya 

İletişim: (0242) 519 03 01

6. Kalonoros Ege Meyhanesi

kalonoros ege meyhanesi

Kalonoros Ege Meyhanesi, güler yüzlü personeli, kaliteli yemekleri, geniş meze çeşitleri ile birçok müdavimi bulunan bir meyhanedir. Alanya’nın en nezih mekanlarından biri olan Kalonoros, Ege’ye ve ege kültürüne, mutfağına ait her her şeyi bir arada sunan bir mekan. Mavinin hakim olduğu mekan, dekoru ve dizaynıyla misafirlerin içini ferahlatırken, enfes lezzetleriyle damaklara hitap ediyor.

Aileniz, eşini, dostunuz kısacası sevdiklerinizle huzurlu ve rahat bir şekilde eğlenip, güzel vakit geçirebileceğiniz Kalonoros Meyhanesi, Alanya gece hayatı, meyhane kategorisinin en iyilerinden biri! Fiyat olarak makul olan meyhanede, başta ahtapot, kalamar olmak üzere, bu gibi lezzetleri mutlaka denemelisiniz. Kalonoros Ege Meyhanesi haftanın her günü 14.00 ile 02.00 saatleri arasında misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya devam ediyor.

Adres: Saray Mah. Alış Sok. 17/A Recep Ağa Apt. 07400 Alanya/Antalya

İletişim: (0242) 511 49 49

7. Löküs Balık

löküs balık

Alanya’nın batı girişinde, Kleopatra Plajı’nın kıyısında bulunan Löküs Balık, denize sıfır konumuyla ve muhteşem manzarasıyla harikulade bir meyhane. “Mutlak Müşteri Memnuniyeti” sloganıyla işe koyulan Löküs Balık, 2016’da açılmış, henüz yeni bir işletmedir. Yeni olmasına rağmen Alanya’nın sayılı meyhanesinin arasında gösterile Löküs Balık, birbirinden güzel mezesiyle, mevsimine göre taptaze balık menüsüyle misafirlerini en iyi şekilde ağırlıyor. Löküs Balık, güler yüzlü personeli ve hızlı servisiyle, haftanın yedi günü sabah 9’dan gece 12’ye kadar hizmet veriyor.

Adres: Dinek, Mersin-Antalya Yolu No:187, 07400 Alanya/Antalya

İletişim: 0242 511 22 42

8. Kaptan’s Güverte Restoran&Bar

kaptan güverte restoran

Alanya İskele Caddesi’nde Kaptan Otel’in hemen önünde bulunan Kaptan’s Güverte Restoran, 1997 yılından beri hizmet veren bir müessesedir. Akdeniz ve Ege başta olmak üzere Türk mutfağının nefis lezzetlerinden oluşan geniş bir menüye sahip olan mekan, yaz aylarında Hollanda, İskandinav ve Rusya gibi ülkelerden gelen turistlerin ilgi odağında oluyor. 85 kişilik kapasiteye sahip olan restoran, kokteyl gibi organizasyonlarda yaklaşık 250 kişiye hizmet verebiliyor.

Alanya’nın mutfağını yansıtması açısından, turizm elçisi olarak görülen Kaptan’s Güverte Restoran’da servis edilen, ”sızma zeytinyağı ile yapılan közlenmiş kırmızı biber, patlıcan, Ege usulü cibez ve yine Ege usulü deniz börülcesi” tatmanız gereken mezelerin başında geliyor. Haftanın yedi günü açık olan restoran, 13.00 ile 01.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Mekanda iki kişinin harcayacağı ortalama tutar ise 235 TL.

Adres: Çarşı Mahallesi, İskele Cd. No:33, 07400 Alanya/Antalya

İletişim: 0242 513 49 00

9. Olta Et&Balık Restoran

Alanya, Kestel’de bulunan Olta Restoran, geniş bahçesi ve çocuklar için özel park alanıyla ailelerin rahatça eğlenip, keyifli vakit geçirebilecekleri bir mekandır. Ahşap ağırlıklı dekoruyla şık ve modern bir görünüme sahip olan Olta Et&Balık Restoran, Alex de Souza, Ozan Çolakoğlu, Ferhat Göçer gibi ünlü isimlerin de müdavimi olduğu, popüler ve nezih bir müessesedir. Birbirinden güzel 25 çeşit mezeye sahip olan restoran mutfağında, mevsimine uygun olarak servis edilen taptaze balık menüsü bulunuyor.

Mezelerin arasında başta gelen ”köz biber, köz patlıcan, pavurya, lakerda, ahtapot ve somon füme” spesiyallerinden en az birini mutlaka denemelisiniz. Ailenizle, eşinizle dostunuzla hem eğlenip hem de yemek yiyebileceğiniz bu mekana bir uğramanızı öneriyoruz.

Adres: Kestel, 07400 Alanya/Antalya

İletişim: 0530 100 40 04

10. Nihavend Meyhanesi

nihavend meyhanesi

Alanya’nın kalbinde bulunan Nihavend Meyhanesi, muhteşem Alanya limanı manzarası ve lezzetli yemek menüsüyle, özellikle yaz aylarında, tıklım tıklım dolup taşan bir meyhane. Çeşit çeşit mezesi, taptaze deniz ürünleri ile misafirlerini her daim memnun eden mekan, rakınızı yudumlayıp manzaranın tadını çıkarabileceğiniz bir yer. Tüm hafta boyu açık olan Nihavend Meyhanesi, 15.00 ile 03.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Kadınpaşa mahallesi, Damlataş caddesi, Zavlak İş Hanı, Kat:4,  07400 Alanya/Antalya

İletişim: 0532 655 03 88

 

Alanya’da gece hayatının ne kadar renkli olduğunu fotoğraflardan gördük ancak bitmesini istemeyeceğiniz bu eğlenceyi yakından hissetmek için Alanya’ya doğru hızlı ve hesaplı bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin