Birbirinden Şahane 13 Mekanla Ağva Gece Hayatı

Ülkemizin en güzel köşelerinden biri olan Ağva’da, hareketli bir gece hayatı olmasa da keyifli ve huzur dolu birbirinden güzel birçok mekan bulunuyor. Ağva gece hayatı için sayfayı kaydırın!

Ağva gece hayatı ve 13 ayrı mekanla ilgili bilgi verdiğimiz yazımızda, merak ettiğiniz her bilgiye ulaşabilir, Ağva seyahat planınızı kolayca hazırlayabilirsiniz. Ağva’da gece hayatı turuna hazırsanız başlıyoruz!

1. Babil Şarap Evi Ağva

Babil Şarap Evi Ağva

Farklı dekoru ve konseptiyle Babil Şarap Evi, Ağva gece hayatı başlığı altında tanıtmak istediğimiz mekanların başında geliyor. Söz konusu mekan, Ağva’nın en güzel otellerinden biri olan Wineport Lodge Ağva bünyesinde hizmet veriyor. Geniş bir şarap koleksiyonuna sahip olan Babil Şarap Evi Ağva’da ”Acıkara, Sıdalan, Öküzgözü, Çavuş, Narince, Kalecik Karası, Emir, Çal Karası, Urla Karası, Hasandede, Boğazkere, Karalahna, Yapıncak, Karasakız, Misket, Adakarası ve Papazkarası” gibi birçok çeşit bulunuyor.

Mekanda sunulan şaraplar, Anadolu üzümlerinin yeniden hayat bulmasını sağlamak amacıyla yerli butik üreticilerden tedarik ediliyor. Bunun yanı sıra, mekanda, pazartesi hariç, her gece Tolga Çelik’in gitarı ve müziği eşliğinde canlı müzik programları düzenleniyor. Babil Şarap Evi Ağva, pazartesi hariç, haftanın altı günü 21.00 ile 23.55 saatleri arasında hizmet vermeye devam ediyor.

Mekana girebilmek için otelde konaklama şartı aranmamakla birlikte; gitmeden evvel rezervasyon yaptırmanızda fayda var! Babil Şarap Evi’nde, iki kişilik bir masa için alkol de dahil olmak üzere, ortalama hesap tutarı 200 ile 250 TL arasında değişiyor.

Adres: Göçe, Ağva, Dolmabahçe Cd. D:No 48, 34990 Şile/İstanbul

İletişim: (0216) 725 75 25

2. Günay Restoran

Günay Restoran

Ağva gece hayatı ve eğlencesinin meşhur mekanlarından biri olan Günay Restoran, yine aynı isimle Günay Otel bünyesinde hizmet veriyor. Haftanın yedi günü, 09.00 ile 23.00 saatleri arasında hizmet veren restoranda, mükellef bir akşam yemeği yemek için otelde konaklıyor olma şartı aranmıyor.

Dolayısıyla eşinizle, dostunuzla veya ailenizle, güzel bir akşam geçirmek için Günay Restoran’a gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. Lakin gitmeden evvel mutlaka rezervasyon yaptırmanız gerekiyor. Mekanda alkol de dahil olmak üzere iki kişilik bir masanın hesap ücreti 200 ile 260 TL arasında değişiyor.

Adres: Ağva Merkez Mah. Yakuplu CD. No:47, 34900 Şile/İstanbul

İletişim: (0216) 721 77 22

3. Aqua Cafe

Aqua Cafe

Ağva’nın en güzel mekanlarından biri olan Aqua Cafe, farklı ambiyansıyla dikkat çekiyor. Bolca müdavimi olan Aqua Cafe, Ağva gece hayatına da ayrıca renk katıyor. Oldukça eğlenceli bir yer olan Aqua Cafe’de haftanın belirli günleri canlı müzik programı düzenleniyor.

Zengin bira ve şarap çeşitliliğiyle misafirlerini memnun eden mekanda, sigara içilmesine izin verilen özel alanlar da bulunuyor. Aqua Cafe, haftanın yedi günü 10.00 ile 00.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Kafede, iki kişilik masanın hesap ücreti alkol de dahil olmak üzere 200 TL civarında seyrediyor.

Adres: Ağva Merkez, 34990 Şile/İstanbul

İletişim: (0216) 721 73 93

4. Liman Restoran

Liman Restoran

Ağva Yeşilçay deresinin kenarında yer alan ve 1976’dan beri hizmet veren Liman Restoran, İstanbul’un keşmekeşinden yorulanlar için mükemmel bir adres! Deniz ürünleri menüsü ve alkol çeşitliliği ile Ağva gece hayatı açısından popüler bir mekan olan Liman Restoran, keyifli, sakin ve huzurlu bir akşam geçirmek için tercih edebileceğiniz restoranların başında geliyor.

Doğa ile baş başa kalabileceğiniz ender mekanlardan biri olan Liman Restoran otantik atmosferi ile haftanın yedi günü, 10.30 ile 00.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Liman Restoran’da iki kişilik bir masanın hesap ücreti, alkol de dahil olmak üzere 200 ile 260 TL arasında seyrediyor.

Adres: Ağva Merkez, İskele Cad. No:1, 34990 Ağva, Şile/İstanbul

İletişim: (0216) 721 81 99

5. Rıhtım Restoran

Rıhtım Restoran

Ağva’nın ki en eski ve en köklü mekanlarından biri olan Rıhtım Restoran, rakı-balık ikilisi için harika bir seçenek! Taptaze balıkları ve meze çeşitliliğiyle birçok müdavime sahip olan Rıhtım Restoran, Ağva gece hayatı hem de otantik bir hava katıyor. Ailenizle, eşinizle, arkadaşlarınızla sakin ve huzurlu bir akşam geçirmek için gitmeniz gereken yerlerden biri olan mekan, haftanın yedi günü, 10.30 ile 00.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Gitmeden evvel rezervasyon yaptırmanız gerekebiliyor. Restoranda, iki kişilik bir masa için belirlenen hesap ücreti alkol de dahil olmak üzere, 200 ile 280 TL arasında değişiyor.

Adres: Ağva Merkez Mahallesi, Rıhtım Caddesi, No: 1A, 34990 Şile/İstanbul

İletişim: 0532 235 14 81

6. Gizli Bahçe Restoran

Gizli Bahçe Restoran

Gizli Bahçe Restoran, Ağva’nın en bilindik mekanları arasında başı çekiyor diyebiliriz. Öyle ki Kocaeli, Sakarya ve İstanbul’dan hafta sonu kaçamağı için Ağva’ya gelen herkesin ilk duraklarından biri Göksu Deresi’nin kenarında bulunan Gizli Bahçe oluyor.

Genel anlamda kahvaltısıyla meşhur olsa da alkol ve meze menüsüyle de konuklarını en iyi şekilde ağırlayan mekan, doğa ile baş başa, tertemiz havanın ve yemyeşil bir atmosferin içinde keyifli anlar yaşayabileceğiniz bir alan sunuyor.

Gizli Bahçe Restoran’da iki kişilik bir masanın hesap ücreti, alkol de dahil olmak üzere 200 ile 250 TL arasında değişiyor. Gizli Bahçe, haftanın yedi günü, 08.00 ile 00.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Ağva Merkez, 34990 Kurfallı Köyü, Şile/İstanbul

İletişim: (0216) 721 72 23

7. Kilimli Restoran

Kilimli Restoran

Şile’nin en güzel kasabası olan Ağva’da, Kilimli Koyu mevkiinde yer alan Kilimli Restoran, kendine has manzarası, ferah salonu ve terasıyla oldukça beğeniliyor. Ağva gece hayatı renklerinden biri olan Kilimli Restoran, gündüz kahvaltı için gece ise keyifli bir akşam yemeği için tercih edilebiliyor.

Mekanda zengin bir yemek ve meze menüsü ve bolca alkol çeşidi bulunuyor. Haftanın her günü açık olan Kilimli Restoran 10.00 ile 00.00 saatleri arasında konuklarını ağırlıyor. Restoranda iki kişilik bir masanın hesap tutarı ortalama 200 TL civarında seyrediyor.

Kilimli Restoran’da Yeni Rakı fiyatları: 35 cl 135 TL, 50 cl 170 TL, 70 cl 250 TL Tekirdağ Rakı fiyatları: 35 cl 140, 70 cl 260 TL. Daha fazla bilgi almak için Kilimli Restoran linkine tıklayabilirsiniz.

Adres: Büyükbucaklı Mevkii Kilimli Koyu Ağva, 34000, Ağva, Şile/İstanbul

İletişim: (0216) 721 85 00

8. Lezzet Restoran

Lezzet Restoran

Lezzet Restoran Ağva’nın merkezinde yer alan restoranlardan biri olarak, salaş ve samimi ortamıyla dikkat çekiyor. Rakı-balık konseptiyle hizmet veren mekanda haftanın bazı günleri canlı müzik programları düzenleniyor. Lezzet Restoran fiyat açısından da oldukça uygun; öyle ki iki kişilik masanın hesap ücreti alkol de dahil olmak üzere ortalama 150 TL civarında seyrediyor. Ağva’da güzel bir akşam Haftanın yedi günü hizmet veren Lezzet Restoran’a 10.00 ile 00.00 saatleri arasında gidebilirsiniz.

Adres: Ağva merkez mahallesi Cumhuriyet Meydanı iskele caddesi, Rıhtım Sokak, 34900 Şile/İstanbul

İletişim: 0535 979 97 32

9. Tahir Restoran

Tahir Restoran

Ağva’nın en eski mekanlarından biri olan Tahir Restoran, yaklaşık 50 yıldır Motel Tahir& Restoran bünyesinde hizmet veriyor. Motel ile birlikte oldukça köklü bir geçmişi sahip olan restoran, Ağva gece hayatı denildiğinde akla ilk gelen yerlerden biri oluyor. Yeşilçay Deresi’nin kenarında, yemyeşil bir doğanın içinde yer alan restoran, taze balık ve deniz ürünleri ve alkol çeşitliliğiyle konuklarını en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyor.

Tahir Restoran’da bir akşam yemeği yemek için otelde konaklıyor olmanız gerekmiyor. Lakin önceden arayıp rezervasyon yaptırmanız gerekebilir. Fiyat açısından makul olan restoranda bir masanın ortalama hesap ücreti, alkol de dahil olmak üzere 100-160 TL civarında seyrediyor. Tahir Restoran, haftanın yedi günü 12.00 ile 00.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Ağva Merkez, Rıhtım Cad. Motel Tahir No:23 D:1, 34990 Şile/İstanbul

İletişim: (0216) 721 80 12

10. Tree Tops Park Restoran

Tree Tops Park Restoran

Tree Tops Park Hotel bünyesinde hizmet veren Tree Tops Park Restoran, Ağva gece hayatı renklerinden biri. Göksu Deresi’nin kıyısında, yeşilliklerle dolu bir arazinin içinde yer alan restoran, şehrin gürültüsünden uzaklaşmak için tercih edilmesi gereken mekanların arasında yer alıyor. Tree Tops Park Restoran’a girebilmek için otelde konaklamanız gerekmiyor.

Dolayısıyla eşinizle dostunuzla, kuş cıvıltıları eşliğinde bu harika tabiata karışmak istiyorsanız, gönül rahatlığıyla bu şahane mekanı tercih edebilirsiniz. Lakin gitmeden evvel arayıp rezervasyon yaptırmanızı öneriyoruz. İç ve dış olmak üzere iki farklı alandan oluşan mekanda, full bardan kahvaltıya kadar birçok seçenek bir arada bulunuyor.

Ayrıca restoranda, haftanın belirli günleri canlı müzik programı düzenleniyor. Tree Tops Park Restoran, haftanın yedi günü, 09.00 ile 00.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Mekanda iki kişilik bir masanın ortalama hesap ücreti 150-170 TL civarında seyrediyor.

Adres: Ağva Merkez, Yakuplu Cad. Treetops Park Hotel No:16, 34990 Şile/İstanbul

İletişim: (0216) 721 88 22

11. Şenol Restoran

Şenol Restoran

Ağva’nın salaş ve samimi mekanlarından biri olan Şenol Restoran, Rıhtım Caddesi mevkiinde yer alıyor. İç ve dış olmak üzere iki ayrı alandan oluşan mekanda, full barın yanı sıra rakı-balık konsepti de yer alıyor. Arka fonda çalan hafif müzikleriyle, huzurlu ve keyifli bir gece geçirmek için tercih edebileceğiniz Şenol Restoran, haftanın yedi günü, 12.00 ile 00.00 saatleri arasında değişiyor. Mekanda, iki kişi için ortalama hesap tutarı 200 ile 250 TL arasında değişiyor.

Adres: Ağva Merkez Mahallesi, Rıhtım Caddesi, İskele Sokak, No 3/B, Şile, İstanbul

İletişim: (0216) 721 81 39

12. Greenline Guesthouse

Greenline Guesthouse

Ağva’nın en güzel otellerinden biri olan Greenline Guesthouse Otel’in bir işletmesi olarak hizmet veren restoran oldukça güzel bir tabiatın içinde yer alıyor. Hafta sonu akşam keyfi için tercih etmeniz gereken mekanlardan biri olan Greenline Guesthouse’a gidebilmek için otelde konaklama şartı aranmıyor. Dolayısıyla, söz konusu mekanda, nehir kenarında, müthiş bir manzara eşliğinde, keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Yalnızca gitmeden evvel rezervasyon yaptırmanız, mekanda güzel bir yer bulabilmeniz açısından gerekli olabiliyor. Full barıyla alkol çeşitliliği bakımından oldukça zengin olan restoran, haftanın yedi günü, 09.00’dan 00.00’a kadar hizmet vermeye devam ediyor. Greenline Guesthouse’ta iki kişilik hesap tutarı ortalama 200-250 TL arasında seyrediyor.

Adres: Ağva Merkez Mahallesi, Yakuplu Caddesi No 264, Şile/İstanbul

İletişim: (0216) 721 84 91

13. Club Grand Becassier Restoran

Club Grand Becassier Restoran

Ağva Club Grand Becassier Otel’in bünyesinde hizmet veren restoran, adını güzel bir kuş türü olan ‘Becassier’ ya da diğer adı ile ‘Çulluk’ kuşundan alıyor. Oldukça büyük bir alana sahip olan mekanda söz, nişan, düğün ve özel kutlamalar gibi organizasyonlar düzenlenebiliyor. Club Grand Becassier Restoran’ın üst katında bulunan barda, kış aylarında şömine eşliğinde içkinizi yudumlarken, nehir manzarasını izleyebilir; yazın ise doğanın ve temiz havanın tadını çıkarabilirsiniz.

Üstelik tüm bunları yapabilmek için otelde konaklama şartı aranmıyor. Club Grand Becassier Restoran’da iki kişilik bir masanın hesap tutarı ortalama 200 ile 250 TL arasında değişiyor. Oldukça harika bir atmosfere sahip olan mekan, tüm hafta boyunca, 08.00 ile 00.00 saatleri arasında hizmet veriyor. İstanbul gece hayatı size fazla gürültülü ve karmaşık geliyorsa bu mekanı mutlaka bir görmelisiniz!

Adres: Ağva Merkez, Yakuplu Cd. No 220, 34990 Şile/İstanbul

İletişim: (0216) 721 75 75

Ağva gece hayatı hakkında bilgi verdiğimiz yazımız burada sona eriyor. Yazımızla ilgili görüşlerinizi ve bu mekanlara dair deneyimlerinizi, yorumlarınızla bizlere ileterek içeriğimizi geliştirmemizi sağlayabilirsiniz. Ağva’da eğlence dolu bir tatil geçirmeniz dileğiyle!

Yorum yapın

Bizi Takip Edin