Afyon’da Kahvaltı Nerede Yapılır? | En Popüler 17 Mekan

Ege Bölgesi’nin İç Batı Anadolu bölümünde yer alan Afyon, geçmişte pek çok medeniyete ev sahipliği yapmasıyla ve farklı kültürlerden esinlendikleriyle birçok güzel mimari yapıya ve doğal güzellikleri bünyesinde barındırmasıyla biliniyor. Aynı zamanda kaplıcaları ile adını duyurmayı başaran Afyon, termal turizmin dışında haşhaş bitkisinin ana vatanı olması ile de oldukça meşhurdur. Bunun yanı sıra sucuk, yumurta, kaymak ve katmer gibi yöreye özgü lezzetlere de sahiptir. İşte bu güzelliklerin tek bir masada buluştuğunu düşünün ve bir an önce Afyon kahvaltı mekanları listemizi okumaya devam edin…

Serpme Kahvaltı Mekanları

1. Selvi Haşgeşli Yöresel Lezzetler

Burası neresi? Afyon Kasımpaşa Mahallesi’nde yer alan Selvi Haşgeşli Yöresel Lezzetler, kahvaltının yanı sıra Afyon’a özgü bütün yöresel tatları bünyesinde barındırıyor. Afyonluların haşhaşa verdikleri isim ”haşgeş”ten ismini alan bu mekan, bir aile işletmesidir. Şehrin mutfak kültürünü keşfedebileceğiniz en iyi yerlerden biri olan Selvi Haşgeşli Yöresel Lezzetler, mutlaka Afyon kahvaltı mekanları listenizde olmalı.

Neden gitmeliyim? Afyon’un katmeri ile meşhur olduğunu az çok biliyorsunuz. İşte bu mekan da katmerin en iddialı yapıldığı bir yerdir. Özellikle bal – kaymaklı katmeri ve Haşgeşli katmeri, kahvaltı sofrasına mutlaka dahil etmelisiniz. Katmerin yanı sıra kaşarlı – sucuklu gözleme ve kıymalı gözlemelerinin de bir harika olduğunu söylemeliyiz. Ayrıca ev yapımı birbirinden farklı reçeller ve Afyon’un ünlü sucuğu serpme kahvaltısında yerini alıyor.

  • Adres: Kasımpaşa, 1. Çıkmaz Sk. No: 7, 03200 Afyonkarahisar Merkez / Afyonkarahisar
  • Çalışma saatleri: 08.15 – 20.30
  • Telefon: 0272 213 13 23
  • Yol tarifi al > 

2. Kocatepe 1949 Kahve Evi

Burası neresi? Park Afyon Alışveriş Merkezi’nin içerisinde yer alan Kocatepe Kahve Evi’nin, Afyon dışında Ankara, Antalya, Balıkesir, Bolu, Çanakkale, Çankırı, Düzce, Erzincan, Erzurum, Kırşehir ve Konya gibi illerde şubesi vardır. Daha çok nefis kahveleri ile ön plana çıksa da kahvaltısı ile de adını duyurmayı başarmıştır. Kocatepe Kahve Evi Kahvaltı, Saraylı Kahvaltı ve Kocatepe Pratik Kahvaltı gibi kahvaltı seçenekleri ile kendinizden geçeceğiniz bir gerçek!

Kocatepe Kahve Evi Kahvaltı menüsünün içerisinde; beyaz peynir, tulum peyniri, kaşar peyniri, salam, kaymak, tereyağ, süzme bal, reçel, siyah ve yeşil zeytin, domates, salatalık, közlenmiş biber, söğüş, sigara böreği, sosis, sahanda yumurta ve 2 bardak çay yer alıyor. Saraylı Kahvaltı menüsünün içerisinde; beyaz peynir, tulum peyniri, kaşar peyniri, ızgara hellim, domates, salatalık, biber, yeşillikler, bal, tereyağ, kaymak, çilek reçeli, kayısı reçeli, yeşil ve siyah zeytin, sucuklu yumurta, menemen, sıcak sepeti ve 1 termos çay yer alıyor.

Kocatepe Pratik Kahvaltı menüsünün içerisinde ise; beyaz peynir, kaşar peyniri, salatalık, domates, reçel, bal, kaymak, zeytin, salam, haşlanmış yumurta ve 2 bardak çay yer alıyor. Kahvaltı menülerinin yanı sıra sahanda yumurta çeşitleri, omlet çeşitleri, tost çeşitleri, bükme çeşitleri ve atıştırmalıklar gibi ekstra seçenekler de bulunuyor.

  • Adres: Güvenevler, Mareşal Fevzi Çakmak 5. Sk. No: 2 D: Mareşal Fevzi Çakmak 5. Sokak, 03030 Afyonkarahisar Merkez / Afyonkarahisar
  • Çalışma saatleri: 10.00 – 22.00
  • Telefon: 0272 222 00 60
  • Ortalama fiyatlar: İki kişi 68 TL
  • Instagram
  • Yol tarifi al > 

3. Selçuk Bey & Ekrem Çoşkun Döner Plus Şube

Burası neresi? Afyon – Denizli otoyolunda hizmet veren Selçuk Bey, Afyon’un en kaliteli ürünleriyle misafirlerini ağırlıyor. Kebap çeşitleri, ızgara çeşitleri, %100 doğal kahvaltı, çorba çeşitleri ve tatlı çeşitleri ile oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Bu lezzetli menülerinin yanı sıra Afyon’un tescillenmiş sucuğunu, kaymaklı lokumunu ve daha pek çok lokumunu satın alabilme şansını yakalayabilirsiniz. Ayrıca organik gül ürünlerinin de bulunduğunu söylemeden geçmeyelim.

  • Adres: Bağdat, 03857 Akören / Sinanpaşa / Afyonkarahisar
  • Çalışma saatleri: 7/24
  • Telefon: 0850 302 00 03
  • Instagram
  • Yol tarifi al > 

4. Özsüt

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

OzsutAfyon (@ozsutafyon)’in paylaştığı bir gönderi

Burası neresi? Günümüzde 45 ilde yaklaşık 150, yurtdışında ise 4 şubesi bulunan Özsüt, 1938 yılında faaliyete geçmiştir. Bulunduğu her şehirde büyük ilgi gören ve sıklıkla tercih edilen Özsüt’ün, Afyon’da ise iki şubesi yer alıyor. Serpme kahvaltı ve pratik kahvaltı tabağı seçeneklerinin yanı sıra pastaları, unlu mamulleri, sütlü ve şerbetli tatlıları, dondurmaları ve lezzetli yemekleri ile büyük beğeni topluyor.

Serpme kahvaltı içerisinde; Kars eski kaşar, Kars ezine peynir, Kars çeçil peynir, otlu peynir, kaşar peynir, bergama tulum, taze kekikli salça, sahine, zeytinyağlı dolma, Edremit yeşil ve siyah zeytin, bademli yeşil zeytin, zeytinyağlı köy peynir ve zeytinli karışım, söğüş, meysim meyveleri, bademli turunç reçeli, cevizli domates reçeli, ceviz reçeli, ballı sultan, tereyağ, şiş sucuk, çömlek keçi yoğurt, sucuklu yumurta ya da menemen, simit, su böreği, katmer, bazlama ve sınırsız çay yer alıyor.

Pratik kahvaltı tabağı içerisinde ise; domates, salatalık, beyaz peynir, yeşil ve siyah zeytin, salam, bal, kaymak, roka, haşlanmış veya sahanda yumurta, simit, roll ekmek ve 2 bardak çay yer alıyor.

  • Adres: Dumlupınar, Yeşil Yol Cd. No:28, 03200 Afyonkarahisar Merkez / Afyonkarahisar
  • Çalışma saatleri: 08.00 – 01.00
  • Telefon: 0272 213 20 10
  • Instagram
  • Yol tarifi al > 

5. Uğrak Mola Yeri

Burası neresi? Bahçe içerisinde kamelyalarla birlikte oldukça güzel bir mekan olan Uğrak Mola Yeri, kahvaltı konusunda fazlasıyla iddialı. Çok çeşitli ve çok kaliteli ürünleri kahvaltı sofrasına taşıyan bu mekanda, sucuklu yumurta, menemen, katmer, sigara böreği, patates kızartması, köy kaymağı, peynir çeşitleri, reçel çeşitleri, söğüş, köy ekmeği, zeytin çeşitleri, haşhaş ezmeli pekmez ve daha pek çok çeşit bulunuyor.

  • Adres: Fatih, Antalya Karayolu 20. Km., 03857 Akören Belediyesi / Sinanpaşa / Sinanpaşa / Afyonkarahisar
  • Çalışma saatleri: 06.00 – 23.00 **Çarşamba günleri 7/24 açık.
  • Telefon: 0272 313 22 54
  • Ortalama fiyatlar: 50 TL
  • Yol tarifi al > 

6. Musakka Restaurant 

Burası neresi? Afyon’un yerel mutfağını en iyi şekilde yansıtan Musakka Restaurant, güler yüzlü ve sıcakkanlı personellerinin yanı sıra tertemiz bir mekana sahiptir. Afyon’un en iyi restoranlarından biri olan Musakka Restaurant, hem kahvaltı hem de akşam yemeği için  oldukça tercih ediliyor. Öte yandan serpme kahvaltısının içerisinde ise, patates, sosis ve biber kızartması, domates, salatalık, yeşil ve siyah zeytin, peynir çeşitleri, reçel çeşitleri, bal, kaymak, tereyağ ve çay gibi daha birçok ürünün yer aldığının söylemeliyiz.

  • Adres: Burmalı, Basın Cd. No:10, 03030 Afyonkarahisar Merkez / Afyonkarahisar
  • Çalışma saatleri: 08.00 – 21.00
  • Telefon: 0272 212 33 25
  • Instagram
  • Yol tarifi al >

Yöresel / Köy Kahvaltı Mekanları

7. Etci Baba

Burası neresi? Adından da anlaşılacağı gibi et ürünleri ile daha çok ön plana çıkan Etci Baba, 2015 yılında hizmete açılmıştır. Bu mekanda mangal keyfi yapabileceğiniz gibi odun ateşinde pişen kuzu kaburgaya, kuzu tandıra ve yöreye özgü etli pide çeşitlerine, kara fırında pişirilen kuzu kelle, kuzu tandır ve kuzu işkembeden hazırlanmış çorbalara ve köz ateşinde pişen yöreye özgü meşhur patatese bayılacaksınız. Bu lezzetlerin yanı sıra markalarının adı altında özel olarak üretilen kangal sucuk, manda yoğurdu, Afyon lokumu, Afyon manda kaymağı, soğuk sıkma etci baba mucizevi yağlar ve yöreye özel şarküteri gibi daha birçok ürünü eve dönmeden satın alabilmeniz mümkün.

Neden gitmeliyim? Yukarıda saydıklarımızın dışında serpme köy kahvaltısı ile misafirlerini çok güzel bir şekilde ağırlayan Etci Baba, aynı zamanda kahvaltı tabağı, etci baba sucuk ızgara, manda kaymağı, sahanda yumurta, sucuk ekmek ve tescilli Afyonkarahisar keşkeği gibi seçenekleri ile de takdiri topluyor. Serpme köy kahvaltısı içerisinde ise; bakır semaver çayı, lavaş, beyaz peynir, örgü peynir, tulum peyniri, dil peyniri, siyah ve yeşil zeytin, üç çeşit reçel, bal, tahin pekmez, biber sosu, ceviz, kuru üzüm, kuru kayısı, sahanda yumurta, baharatlı zeytin yağı, tereyağ, manda kaymağı, sucuk ve yeşillik söğüş yer alıyor.

  • Adres: Dumlupınar Mahallesi, İzmir Karayolu 5. Km, 03218 Afyonkarahisar Merkez / Afyonkarahisar
  • Çalışma saatleri: 09.30 – 23.00
  • Telefon: 0272 246 47 47
  • Ortalama fiyatlar: İki kişi serpme köy kahvaltısı 80 TL / Kahvaltı tabağı 25 TL
  • Yol tarifi al > 

8. Gülyurt Pasta Cafe & Restaurant

Burası neresi? Afyon’da iki farklı yerde şubesi bulunan Gülyurt Pasta Cafe & Restaurant, kahvaltı konusunda bir hayli iddialı bir yer. Kahvaltı seçeneklerinin dışında poğaça, pasta ve daha pek çok ürünü ile sık sık tercih ediliyor. Gülyurt kahvaltı, klasik kahvaltı, peynir tabağı, plus kahvaltı, söğüş tabanğı ve serpme köy kahvaltı gibi seçeneklerinden birini tercih ederek güne mükemmel bir başlangıç yapabilirsiniz.

Gülyurt kahvaltı menüsünün içerisinde; ezine peyniri, çökelek peyniri, köy peyniri, kaşar peyniri, süzme bal, kaymak, reçel, soslu yeşil ve siyah zeytin, sucuklu göz yumurta, sosis, sigara böreği, bonfirit patates, domates, salatalık, ceviz, kayısı, mevsim meyveleri ve 3 adet çay yer alıyor. Klasik kahvaltı menüsünün içerisinde; dilim kaşar peyniri, beyaz peynir, domates, salatalık, macar salam, haşlanmış yumurta, siyah ve yeşil zeytin, süzme bal, krem çikolata, reçel, tereyağ, acuka ve 2 adet çay yer alıyor.

Plus kahvaltı menüsünün içerisinde; ezine peyniri, kaşar peyniri, beyaz peynir, Kars eski kaşar, macar salam, köy peyniri, haşhaş ezmesi, çilek reçeli, süzme bal, kaymak, soslu yeşil ve siyah zeytin, sucuk ızgara, domates ve salatalık söğüş, kavurmalı yumurta, soslu karışık kızartma ve termos çay yer alıyor. Serpme köy kahvaltı menüsünün içerisinde ise; kaşar peyniri, ezine peyniri, köy peyniri, sıkma peynir, süzme bal, kaymak, ceviz, kayısı, reçel, sahanda sucuklu yumurta, tereyağ, soslu yeşil ve siyah zeytin, krem çikolata, domates, salatalık, cevizli salça, karışık kızartma tabağı, sosis ızgara, su böreği, gözleme ve termos çay yer alıyor.

  • Adres: Dumlupınar, Yeşil Yol Cd. No:23, 03200 Afyonkarahisar Merkez / Afyonkarahisar
  • Çalışma saatleri: 07.00 – 00.00
  • Telefon: 0272 213 39 49
  • Ortalama fiyatlar: Gülyurt kahvaltı 45 TL / Klasik kahvaltı 35 TL / Peynir tabağı 24 TL / İki kişilik Plus kahvaltı 110 TL / Serpme köy kahvaltı 99 TL / Söğüş tabağı 16 TL
  • Instagram
  • Yol tarifi al > 

Doğa İçinde Kahvaltı Mekanları 

9. Değirmen Kır Bahçesi

Burası neresi? Afyon Park Hastanesi’nin arkasında yer alan Değirmen Kır Bahçesi, doğanın içinde harika noktalardan biridir. Şehirden uzaklaşmak ve sessiz sakin bir gün geçirmek isteyenlerin adresi olan Değirmen Kır Bahçesi, özellikle çocuklu aileler için birebirdir. Geniş bir alana yayılan bahçesinde, midillilerden tavus kuşlarına kadar çocuklarınızın ilgisini çekecek pek çok hayvan bulunuyor. Aynı zamanda bu atmosferi ile kendinizi doğal bir ortamda bulmanızı sağlayacak.

Neden gitmeliyim? Serpme kahvaltı konusunda oldukça iddialı bir yer olan Değirmen Kır Bahçesi, gözlemeleri ve sucuk ızgarası ile daha çok ön plandadır. Orman kokusu eşliğinde şöyle mükemmel bir kahvaltıya kim evet demez ki? Özellikle kahvaltının ardından verilen Türk kahvesi de cabası! Böylesine mükemmel bir kahvaltıdan sonra kafanızı dinleyebilir ve ailecek tüm gününüzü burada geçirebilirsiniz.

Sahanda sucuklu yumurta, yeşil ve siyah zeytin, gözlemeler, ekmekler, domates ve salatalık, peynir çeşitleri, reçel çeşitleri, bal ve kaymak, patates kızartması ve daha pek çok ürünün yer aldığı kahvaltı sofrasında semaverden çay içmeye de bayılacaksınız.

  • Adres: HASAN KARAAĞAÇ MAH. (PARK HAST. ARKASI) 59. SOK. NO: 1, 03100
  • Çalışma saatleri: 08.00 – 00.00
  • Telefon: 0532 686 22 64
  • Instagram
  • Yol tarifi al > 

10. Bizim Kır Bahçesi

Burası neresi? Tertemiz bir havayı soluyacağınız, doğa içerisinde harika bir nokta olan Bizim Kır Bahçesi, doğal ve organik lezzetlerden oluşan kahvaltı sofralarına sahiptir. Geniş çim alanında ister yayılın keyif yapın, ister çocuklarınız ile oyun alanında eğlenin… Tercih size kalmış! Her halükarda yemyeşil atmosferi ile gözünüz gönlünüz açılacak ve serpme kahvaltısı ile zirveye ulaşacaksınız.

Sahanda yumurta, sahanda menemen, reçel çeşitleri, tulum peyniri, beyaz peynir, kaşar peynir, tel peynir, örgü peyniri, biber kızartması, domates, salatalık, biber, sosis, sigara böreği, bal, kaymak, tereyağ, acuka, gözleme çeşitleri, börek çeşitleri, sahanda sucuklu yumurta, ekmek ve çay gibi yaklaşık 24 çeşitten oluşan zengin bir serpme kahvaltı menüsüne sahiptir.

  • Adres: Çakır, Yeşil Yol Cd. No:17, 03100 Afyonkarahisar Merkez / Afyonkarahisar
  • Çalışma saatleri: 08.00 – 00.00
  • Telefon: 0542 638 76 38
  • Yol tarifi al > 

11. Kadaifçioğlu Restaurant

Burası neresi? Harika bir mekana ev sahipliği yapan Kadaifçioğlu Restaurant, 1960 yılında hizmete açılmıştır. Geniş ve tertemiz bir alanda yer alan bu restoran, kahvaltı konusunda oldukça zengin olup, birinci sınıf malzeme kullanıldığı çok aşikar. Kahvaltı tabağı, sucuklu yumurta, sahanda yumurta, kıymalı yumurta, menemen ve serpme kahvaltı menülerinin dışında çorbalar, ızgaralar, köfteler, piliçler, kızartmalar, zeytinyağlılar, özel menüler, mezeler, pideler, salatalar, deniz ürünleri, meyveler, tatlılar, sıcak ve soğuk içecekler olmak üzere kabarık bir menüye sahiptir.

  • Adres: Fevzi Çakmak, İzmir Kara yolu 5. Km, 03030 Erkmen / Afyonkarahisar Merkez / Afyonkarahisar
  • Çalışma saatleri: 08.00 – 00.00
  • Telefon: 0272 246 29 29
  • Instagram
  • Yol tarifi al > 

12. Frigya Organik Köy Evi

Burası neresi? Afyon’a yaklaşık 40 km mesafede yer alan Frigya Organik Köy Evi, tamamen doğa ile baş başa bir gün geçireceğiniz nadide yerlerden biridir. Mağara yerleşimleriyle çevrili Üçlerkayası Köyü’nde ve Frig Vadisi’nin yanında yer alan bu mekan, adeta tarih ve doğa ile iç içe bir işletmedir. Aziz Bey ve ailesi tarafından büyük bir ilgi ile işletilen Frigya Organik Köy Evi, yöresel ve tamamen organik ürünlerin yer aldığı bir kahvaltı sofrasını misafirlerine sunuyor.

Neden gitmeliyim? Açık havada kahvaltı imkanı sağlayan bu restoran, yöresel serpme kahvaltısı ile gelenleri büyülüyor diyebiliriz. Yöresel serpme köy kahvaltısının içerisinden bahsedecek olursak, domates, salata, yeşil soğan, söğüş, yeşil ve siyah zeytin, çikolata, bal, kaymak, tereyağ, patates kızartması, sucuklu yumurta, peynir çeşitleri, reçel çeşitleri ve çay gibi ürünler yer alıyor.

  • Adres: 03370 Üçlerkayası / İhsaniye / Afyonkarahisar
  • Çalışma saatleri: 09.00 – 22.00
  • Telefon: 0506 687 55 67
  • Instagram
  • Yol tarifi al > 

Pratik Kahvaltı Mekanları

13. Tostçu Ahmet

Burası neresi? Şehir merkezinde yer alan Tostçu Ahmet, pratik kahvaltı mekanı arayışı için gayet mükemmel bir seçimdir. Enfes sucuklarıyla yapılan tostlara bayılacağınızı ve daha önce yeme şansı elde edemediğiniz için üzüleceğinizi söyleyelim. 🙂 Başka bir yerde bulamacağınız bu lezzetin yanı sıra yumurtalı tostunun, salçalı tostunun ve klasik sucuklu kaşarlı tostunun da bir harika olduğunu belirtelim. Afyon kahvaltı mekanları arasında mutlaka olması gereken yerlerden biri olan Tostçu Ahmet, aynı zamanda güne hızlı bir başlangıç yapmak isteyenlerin adresidir.

  • Adres: Dumlupınar, Karagözoğlu Cd., 03200 Afyonkarahisar Merkez / Afyonkarahisar
  • Çalışma saatleri: 7/24
  • Telefon: 0272 212 18 92
  • Yol tarifi al > 

Açık Büfe Kahvaltı Mekanları

14. Pan Cafe & Fırın

Burası neresi? Sadece kahvaltı değil, aynı zamanda gün boyunca tüm öğünleri ile oldukça beğeni toplayan Pan Cafe & Fırın, sayılamayacak kadar fazla çeşitliliğe sahiptir. Açık büfe kahvaltı seçenekleri, sıcacık bir aile ortamı, uygun fiyatları, bol çeşitliliği ve anne eli değmiş gibi yapılan börekli ve çikolatalı gözlemeleri ile herkesin gözdesi haline gelmiştir.

  • Adres: Marulcu, Yeşilyol Cad. No:13/B, 03200 Afyonkarahisar Merkez / Afyonkarahisar
  • Telefon: 0272 212 55 22
  • Yol tarifi al >

Açık Hava Kahvaltı Mekanları

15. Et – Raf Restaurant

Burası neresi? Afyon merkezde yer alan Et – Raf Restaurant, 100 kişilik kapalı salonu, 100 kişilik kış bahçesi ve yeşil alanı olmak üzere toplam da 2 bin metrekarelik bir alana sahiptir. Restoranın içerisinde çocuklu ailelerin rahatça yemek yiyip keyifli sohbet edebilmesi için, çocuk oyun alanı ve kendine ait bir otoparkı da yer alıyor. Çorbaları, başlangıçları, pideleri, kebapları, mangal lezzetleri, salataları, tatlıları, baklavaları ve kahvaltıları ile kesinlikle Afyon kahvaltı mekanları listesinde olmayı hak ediyor.

Sucuklu göz yumurta, menemen, bal, kaymak, tel peynir, kaşar peyniri, beyaz peynir, yeşil ve siyah zeytin, tereyağ, turşu kavurma, örgü peyniri, çikolata, reçel çeşitleri, kayısı, ceviz, tulum peyniri, sigara böreği, domates, salatalık, söğüş ve daha pek çok lezzet kahvaltı sofrasında yerini buluyor. Cumartesi ya da Pazar günleri mükemmel bir kahvaltı yapmak için mutlaka buraya uğramalısınız!

  • Adres: Hattat Karahisar, Mahallesi, Atatürk Blv. No:62, 03100 Afyonkarahisar Merkez / Afyonkarahisar
  • Çalışma saatleri: 09.00 – 22.30
  • Telefon: 0272 229 22 22 / 0272 229 22 23
  • Instagram
  • Yol tarifi al > 

Bütçe Dostu Kahvaltı Mekanları

16. Ercan ve Şakir Usta Kebap ve Pide

Burası neresi? Afyon’da iki şubesi bulunan Ercan ve Şakir Usta Kebap ve Pide, kahvaltıdan ızgaraya, kavurmadan pideye, tatlılardan içeceklere kadar oldukça zengin bir menüye sahiptir. Güler yüzlü ve sıcakkanlı personellerin yanı sıra yiyecek ve içeceklerde mevsimin en taze ve en doğal ürünlerini kullanmaları cabası!

Serpme kahvaltı menüsünün içerisinde ise; peynir, tereyağ, bal, kaymak, reçel, zeytin, söğüş, domates, salatalık, biber, tulum peyniri, sucuklu yumurta, kaşarlı pide ve çay gibi daha pek çok lezzet yer alıyor. Serpme kahvaltısı dışında kahvaltı tabağı da tercih edebilir ya da serpme kahvaltısına ek olarak  sucuklu yumurta (15 TL), menemen (15 TL), patates kızartması (15,50 TL), keşkek (20 TL), karışık tost (15 TL) veya kaşarlı tost (12 TL) sipariş verebilirsiniz.

  • Adres: Esentepe mah fatih sultan mehmet cad no 44, kasabasi İhsaniye, Afyonkarahisar
  • Çalışma saatleri: 08.30 – 00.00
  • Telefon: 0544 872 68 67
  • Ortalama fiyatlar: İki kişi serpme kahvaltı 50 TL / Kahvaltı tabağı 25 TL
  • Instagram
  • Yol tarifi al > 

Manzaralı Kahvaltı Mekanları

17. NG Afyon

Burası neresi? Hem konaklayabilme hem de yemek yiyebilme imkanı sağlayan NG Afyon, aileniz ile baş başa vakit geçireceğiniz ve huzur dolu tatil yapacağınız bir yerdir. Birbirinden temiz ve konforlu odalarında konaklayacak, spa ve diğer aktivitelere katılacak, toplantı ve davet gibi organizasyonlar düzenleyecek, birbirinden lezzetli menülerin tadına bakacaksınız. Ayrıca çocuklarınız için tasarlanan sincap (mini) kulüp, açık hava oyun alanı, çocuk havuzu, mini disko, jetonlu oyuncaklar, PlayStation, dart ve bahçe satrancı gibi alanlara ve aktivitelere bayılacaksınız.

Neden gitmeliyim? Tüm bunların yanında harika bir manzaraya tanıklık eden NG Afyon, açık büfe çeşitlerinin olduğu ana restoran Erguvan, pide ve kebap çeşitlerinin olduğu restoran Farina, birbirinden renkli kokteyllerin olduğu restoran Mercan Lounge, gün boyu taze lezzetlerin yer aldığı restoran Yasemin Patisserie ve tazelenip yenilenirken harika lezzetlerin olduğu restoran Aliva Spa Cafe olmak üzere 5 farklı restoran bulunuyor. Ayrıca Farina Restaurant’ta, misafirler için her hafta Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri canlı müzik ve fasıl düzenleniyor.

  • Adres: Hürriyet Mah, Atatürk Blv. No:14, 03000 Afyonkarahisar Merkez / Afyonkarahisar
  • Telefon: 0272 220 22 22
  • Instagram
  • Yol tarifi al >

***Evet, artık Afyon’da kahvaltı nerede yapılır tamamen biliyorsunuz. Bundan sonra yapmanız gereken tek şey Afyon kahvaltı mekanları listenizi oluşturmak ve istediğiniz, gönlünüze sinen mekanı seçip gitmek! Kahvaltı mekanları dışında Afyon hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak isterseniz, bunun çözümü de çok kolay. Afyon’un tarihi yerleri ya da Afyon’da gezilecek yerler adlı yazılarımıza göz gezdirerek, Afyon ile ilgili daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Öte yandan Afyon’un yöresel yemekleri adlı yazımızı da inceleyerek, genel olarak Afyon’da ne yenir öğrenmiş olursunuz. Son olarak Afyon’da kahvaltı yapılacak yerler hakkında görüş ve önerileriniz varsa, lütfen yorum yapmayı unutmayın!

Yorum yapın

Bizi Takip Edin