Zonguldak Alışveriş Rehberi | 5 Alışveriş Noktası

Seyahatlerin en güzel ve en eğlenceli kısmı tabii ki alışveriş yapmaktır. Bir şehri güzelleştiren şeylerin manzara ile ne kadar ilgisi varsa, kendimizi daha iyi hissetmek içinde alışverişe ihtiyacımız olduğu bir aşikardır.

Zonguldak Alışveriş Rehberi yazımız da gidilmesi gerekenleri ziyaretçilerimiz için listeledik. İlk bakışta gözünüze az gelebilir fakat yeterli olacağından kesinlikle emin olabilirsiniz. Aradığınıza rahatlıkla ulaşabilir, keyifli dakikalar yaşayabilirsiniz.

#Zonguldak Alışveriş Rehberi

1. Westalife Avm

Westalife Avm

Hem konut hem de alışveriş merkezini bir arada buluşturan Westalife Avm, aynı zamanda sizlere birçok hizmet sunmaktadır. Sürekli etkinliklerin olduğu bu alışveriş merkezinde çocuklarınız için de bir sürü ayrıcalık tanınmaktadır. Çeşitli markaların bulunduğu yerlerden alışveriş, lezzetli restoranlardan yemek, duyuruları takip ederek etkinliklere katılmak, hem çocuklar hem de yetişkinler için eğlenceler ve dahası… Hepsini Westalife Avm de bulabilirsiniz.

Çalışma Saatleri: 10.00 – 22.00

Adres: Mithatpaşa Mahallesi, Bülent Ecevit Caddesi, No: 119 Merkez / Zonguldak

2. Esas 67 Burda

Esas 67 Burda

Eski adı Demirpark olarak bilinen bu avm, 2014 yılından sonra Esas 67 Burda adını almıştır. Zonguldak’ta ilk açılan avm olduğu için ayrı önemi ve yeri olduğunu tahmin edebilirsiniz. Etkinlik ve kampanyalardan yararlanacağınız gibi mağazalardan ve cafe – restoranlardan da çok rahat bir şekilde faydalanabilirsiniz. Size sunduğu hizmetler bir yana, deniz manzarası bir yana… Zonguldak seyahatinizde size pek çok seçenek sunan Esas 67 Burda’ya uğramayı gözünüzden kaçırmayın.

Çalışma Saatleri: 10.00 – 22.00

Adres: İncivez Mahallesi, Milli Egemenlik Caddesi, No: 130 Merkez / Zonguldak

 3. Özdemir Park Alışveriş Merkezi

Özdemir Park Avm

Özdemir Park Alışveriş Merkezi, Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bulunmaktadır. Zonguldak’ta gezilecek yerler yazımızda Ereğli de bulunan yerlerden bahsetmiştik ve ulaşım mesafesi hakkında da bilgi vermiştik. Bu sebeple Ereğli’ye uğradığınızı varsayıyoruz ve Özdemir Park Alışveriş Merkezinde aradığınızı bulmak, yeme – içme gereksinimini karşılamak için bir durak noktası olmasına imkan veriyoruz.

Çalışma saatleri: 10.00 – 22.00 

Adres: Bağlık Mahallesi, Erdemir Caddesi, No: 93 Ereğli / Zonguldak

4. Ereylin Avm

Ereylin Avm

Ereylin Avm, yine Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bulunur. Çeşitli etkinlikler ve kampanyalara katılıp, sınırsız hizmetlerden faydalanabilmeniz mümkün. Bulunduğunuz konuma hangi avm daha yakın ise onu rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Çalışma Saatleri: 10.00 – 22.00 

Adres: Erdemir Caddesi, No: 160 Ereğli / Zonguldak 

5. Bastoncular Çarşısı

Bastoncular Çarşısı

Size son olarak bir bonus yerden bahsetmek istiyoruz. Zonguldak’ın Devrek ilçesinde bulunan Bastoncular Çarşısı, mutlaka görmeniz gereken mekanlardan bir tanesidir. Ekstra bir bilgi vermek gerekirse, Zonguldak – Devrek arası mesafe 47 km dir. Her çeşit ve model de baston bulunmakla birlikte, sembolik baston yapımını da dilerseniz izleyebilirsiniz. Ayrıca hediyelik eşya olarak da sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Adres: Eski Mahallesi, Eski Cami Sokak, No: 1 Devrek / Zonguldak 

PinZonguldak Alışveriş Rehberi yazısında sizlere 4 ayrı alışveriş noktası belirledik ve 1 tane de bonus verdik. Zonguldak seyahati sırasında, dinlenebilmeniz ve gerekli ihtiyaçlarınızı karşılayabilmek için bu noktalara uğramanız yeterli olacaktır. Farklı hediyelik eşya düşünenlere baston yaratıcı bir fikir olacaktır. Bizim gibi düşünüyorsanız, yorumlara yazmanız yeterli.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin