Sevilla Gece Hayatı

Sevilla gece hayatı ziyaretçilere oldukça renkli ve eğlenceli akşamlar geçirme imkanı sunmaktadır. 

Yıl boyunca sıcak geçen iklimin de etkisiyle şehirdeki pek çok mekanda çok sıcak, keyifli ve unutamayacağınız akşamlar yaşamaya hazırlıklı olun. Sizler için şehri gece hayatını ve şehirde gidebileceğiniz mekanları araştırdık.

Sevilla’daki konaklama olanakları ve otel tavsiyeleri için Sevilla’da nerede kalınır? Otel tavsiyeleri yazımızı okumanızı öneriyoruz. 

Sevilla Gece Hayatı

Şehrin gece hayatı size müzik ve eğlence dolu anlar vadediyor. Şehirdeki en önemli mekanlar özellikle Santa Cruz bölgesinde bulunuyor. Şehirde sakin bir gece geçirebileceğini barlardan kendinizi müziğin ve dansın ritmine kaptırabileceğimiz gece kulüplerine kadar çok çeşitli bir gece hayatı sizi bekliyor.

Flamenco’nun başkenti olarak tanımlanan Sevilla’ya geldiğinizde mutlaka tablao ismi verilen mekanlarda bir flamenco gösterisi izlemenizi öneriyoruz.

Sevilla’daki Gece Hayatının Popüler Mekanları

Sevilla’da pek çok keyifli mekan bulunduğunu söylemişti. Sizin için şehirde gidebileceğiniz ve keyifli vakit geçirebileceğiniz bazı mekanları listeledik. Siz de listemize eklememizi istediğiniz mekan önerilerinizi bizimle yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

Las Columnas

Las Columnas

Santa Cruz’un en önemli barlarından biri olan mekan, muhteşem tapaslar eşliğinde müzik keyfi yaparak eğlenceli bir gece geçirmek isteyenlerin tercih edebileceği bir nokta.

Tablao Flamenco el Arenal

Tablao Flamenco el Arenal

Flamenco denilince ilk akla gelen mekanlardan biri olan bu tablaoda flamenco dolu bir gece geçirerek Sevilla’nın hakkını verebilirsiniz.

La Carboneria

La Corboneria

Flamenco dansları izleyerek samimi bir ortamda bir şeyler yudumlamak isterseniz gece listenize bu mekanı da dahil edebilirsiniz.

Boss

Şehrin en önemli diskolarından biri olan mekanda müziğin ritmiyle hareket ederek sabahın ilk ışıklarına kadar dansın keyfini çıkarabilirsiniz.

Antique Theatro

Antique Theatro

Şehrin pahalı mekanlarından biri olan Antique Theatro, özellikle şehirdeki ünlü simaların uğrak yerlerinin başında geliyor. Eğer bütçeniz burası için uygunsa bu mekanı da listenize alabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin