Şangay’da Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Çin‘in en önemli ve ilgi gören şehirlerinden biri olan Şangay, Çin gezisi yapanların mutlaka uğraması gereken şehirlerin başında geliyor. 

Şangay’a gelenler çok keyifli ve eğlenceli bir tatil yapma şansına sahip olmaktadır. Şehre gelenlerin ise akıllarında Şangay’da nerede kalınır sorusu geniş yer tutmaktadır. Yazımızın devamında Şangay’ın konaklama alternatifleri ve otelleri hakkında bilgiler bulabileceksiniz.

Şangay’da Nerede Kalınır

Şangay‘da öncelikle hangi bölgede konaklamak istediğinize karar vermeniz gerekiyor. otel fiyatları bölgelere göre değişiklik gösterdiği için bütçenizi de kalacağınız yere göre belirlemeniz gerekiyor.

Eğer şehrin en merkezi noktasında konaklamak ve Şangay gezilecek yerler listesindeki yerlere olabildiğince yakın olup, şehrin gece hayatını da yaşamak istiyorsanız The Bund bölgesi en önemli seçeneğiniz olacaktır. Aynı zamanda Nanjing Caddesi de şehre yakınlığı nedeniyle hayli fazla tercih edilen konaklama seçenekleri arasında bulunuyor. Bu iki bölge dışında merkezi bir nokta arıyorsanız Şangay’da nerede kalınır sorunuzun cevabı Halk Meydanı bölgesi olacaktır.

Bahsettiğimiz bu seçenekler Şangay’ın konaklama için en çok tercih edilen yerleri arasında bulunuyor. Bunlar dışında ziyaretçiler Pudong ve French Concession bölgelerini de konaklama için tercih edebilmektedir.

Şangay Otel Tavsiyeleri

Şangay’a geldiğinizde karşınızda pek çok otel seçeneği bulunuyor olacak. Bizim tavsiyemiz ise şehre gitmeden önce rezervasyon yaptırarak konaklama sorununuzu önceden halletmeniz yönünde olacaktır. Bu konuda sizlere fikir vermesi açısından şehirde bulunan çeşitli yıldız sayılarına sahip otelleri inceledik ve fiyat/performans açısından sizi memnun edecek otellerden bazı örnekleri belirledik:

1. Holiday Inn Express Zhabei Shanghai 3*

Holiday Inn Express Zhabei Shanghai

Şehrin merkezi konumlarına araçla 5-10 dakikalık mesafelerde bulunan otel, uygun fiyatı ve kaliteli hizmeti ile Şangay’da nerede kalınır sorusunun cevaplarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

2. Narada Boutique Hotel Shanghai Bund 3*

Narada Boutique Hotel Shanghai Bund

Merkezi bir konumda bulunan otelden çıktıktan sonra Şangay gezilecek yerler listesinde bulunan pek çok yeri araca ihtiyaç duymadan gezmeniz mümkün olabilmektedir. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

3. Pentahotel Shanghai 4*

Pentahotel Shanghai

Zhongshan Park Metro İstasyonu’na oldukça yakın bir konumda bulunan otel ulaşım sorununuzun ortadan kalkmasını sağlıyor. Günün her saati yemek yiyebileceğiniz Penta Lounge’de yerel lezzetlerin tadına da bakma şansına sahip olabiliyorsunuz. Otel, mükemmel konumuyla ziyaretçilerini memnun etmeyi başarıyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

4. Central Hotel Shanghai 4*

Central Hotel Shanghai

Nanjing Caddesi’ne yürüyerek sadece 2 dakikada ulaşabileceğiniz otel, ilgili personeli ve şık odalarıyla Şangay’da nerede kalınır sorusu için biçilmiş kaftan diyebiliriz. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

5. Radisson Blu Hotel Shanghai New World 5*

Radisson Blu Hotel Shanghai New World

Şangay’ın en görkemli binalarından birinde hizmet veren otel konforlu odaları ve merkezi konumuyla ziyaret edenlerin bir daha şehre geldiklerinde gene bu otelde kalmak istemelerini sağlıyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

Şangay’a geldiğinizde bu keyifli otellerden birinde konaklayarak güzel bir Şangay gezisi gerçekleştirebilirsiniz. Şangay’daki konaklama tecrübelerinizi de paylaşmayı ihmal etmeyin. Şangay’a seyahatinizi planlarken sitemizden ucuz Şangay uçak bileti seçeneklerine göz atmayı da ihmal etmeyin.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin