Niğde Gece Hayatı ve En Renkli 5 Eğlence Mekanı

Anadolu’nun sakin ve mistik şehirlerinden biri olan Niğde’de gece hayatı oldukça durgundur. Dolayısıyla Niğde gece hayatı başlığı altında verebileceğimiz eğlence mekanlarının sayısı da olabildiğince azdır.

Niğde gece hayatı için tercih edebilecek mekanları sıraladığımız yazımızı okuyarak, seyahatinize gece eğlencesi katabilir, eşinizle, dostunuzla ve arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Niğde’de gece mekanlarının sayısı az olduğu için herkese hitap edecek mekan bulmak da zorlaşabiliyor. Genel anlamda birahane ve gazino konseptiyle hizmet veren mekanlara sahip olan Niğde, gece hayatı için önerebileceğimiz şehirler arasında yer almıyor. İşte karşınızda Niğde gece hayatı ve gece mekanları;

1. Nezih Bar

Nezih Bar

Nezih Bar, Niğde şehir merkezinde yer alan bir bar olarak, haftanın yedi günü 24 saat boyunca hizmet veriyor. Mekanda haftanın belirli günleri canlı müzik programları ve fasıl geceleri gibi özel organizasyonlar düzenleniyor.

Adres: Konumpin emoji

İletişim: 0532 354 02 94

2. Parlement Bar

Parlement Bar

Parlement Bar, daha çok gazino tarzında hizmet veren bir mekan olarak, Niğde merkezde yer alıyor. Canlı müzik gibi programların da düzenlendiği mekan haftanın yedi günü, 16.00 ile 05.00 saatleri arasında, sabahın ilk ışıklarına kadar hizmet veriyor.

Adres: Konumpin emoji

İletişim: 0541 404 75 08

3. The Pub 212 Shuttle

The Pub 212 Shuttle

Niğde’de gençlere hitap eden mekanlardan biri olan The Pub 212 Shuttle, gastropub konseptinde hizmet veriyor. Alkol çeşitliliği bakımından zengin bir menüye sahip olan barda haftanın bazı günleri canlı müzik programları düzenleniyor. The Pub 212 Shuttle, cumartesi günleri 02.00’a kadar; diğer günler ise 23.00’a kadar hizmet veriyor.

Adres: Konumpin emoji

İletişim: 0(388) 233 95 00

4. Nostalji Gazinosu

Nostalji Gazinosu

Niğde merkezde yer alan Nostalji Gazinosu, canlı müzik programlarıyla meyhane kıvamında bir mekan olarak hizmet veriyor. Haftanın yedi günü açık olan Nostalji Gazinosu, gece geç saatlere kadar konuklarını ağırlıyor.

Adres: Konumpin emoji

İletişim:+507 520-8378

5. Casablanca Bistro Pub

Casablanca Bistro Pub

Niğde’de Ömer Halis Demir Üniversitesi gençlerinin vazgeçilmez mekanlarından biri olan Casablanca Bistro Pub, Türkiye‘nin ünlü sanatçılarının sahne alıp, konserler düzenlediği popüler bir işletme! Dolayısıyla Niğde’de eğlenmek ve gecenin tadını çıkarmak için Casablanca Bistro Pub’ı tercih edebilirsiniz. Casablanca Bistro Pub’a haftanın yedi günü, 15.00 ile 03.00 saatleri arasında gidebilirsiniz.

Adres: Konumpin emoji

İletişim: 0535 613 43 98

Niğde gece hayatı hakkında bilgi verdiğimiz yazımız burada sona eriyor. Bu yazıyla ilgili görüşlerinizi, önerilerinizi ve merak ettiklerinizi, aşağıdaki kutucuğa yazarak bizlere ulaştırabilir, içeriğimizi geliştirmemizi sağlayabilirsiniz!

Yorum yapın

Bizi Takip Edin