New York’ta Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

New York kuşkusuz dünyanın en önemli ve en kalabalık metropollerinin başında geliyor. Her yıl milyonlarca insanı kendisine çeken New York City, konaklama konusunda da ziyaretçilerine çok çeşitli seçenekler sunuyor.

Eğer New York’ta nerede kalınır diye soracak olursanız alacağınız ilk cevap Manhattan olacaktır. Manhattan hem ekonomik seçeneklerin bulunması, hem güvenilir bir bölge olması hem de görülmesi gereken yerlere yakınlığı nedeniyle birçok kişi tarafından konaklama için öncelikle tercih edilen noktaların başında geliyor.

New York’ta birçok konaklama seçeneği bulunuyor

Eğer bütçe konusunda herhangi bir sıkıntınız yoksa Manhattan’ın yanı sıra Times Meydanı veya Central Park bölgelerinde bulunan ancak biraz daha pahalı olan otellere göz atmanızı öneriyoruz.

New York’ta Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

New York’ta çok geniş bir fiyat skalasında konaklama seçenekleri bulunmaktadır. Güvenli ve temiz bir otelde konaklama seçeneği 60-70€’dan başlayarak 250-300€ bandına kadar çıkabilmektedir. Bu da ziyaretçilerin konaklama konusunda çok geniş bir yelpazeden tercihte bulunabileceği anlamına gelmektedir. Sizler için uygun fiyatlara sahip ve yüksek puan almış otelleri araştırdık. Aşağıda sizler için belirlediğimiz otellere ulaşabilirsiniz.

New York Otel Tavsiyeler

1. Hampton Inn Times Square Central ★3

Hampton Inn Times Square Central

Times Meydanı’na yürüyerek 3 dakikada ulaşmak harika! Lokasyonun yanına bir de ilgili personel, temiz odalar ve ikramlar eklenince Hampton Inn Times Square Central gerçekten tercih edilebilecek bir otel olarak karşımıza çıkıyor. Otelde iki kişilik kahvaltı dahil konaklama seçeneği için ortalama 600 TL gibi bir ücret ödemeniz gerekiyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

2. Hyatt Place New York ★3

Hyatt Place New York

Metroya ve görülmesi gereken yerlere olan yakınlığı oteli oldukça cazip kılıyor. Temiz ve ferah odalarda konaklamak istiyorsanız Hyatt Place New York sizin için doğru bir tercih olacaktır. Kahvaltı dahil iki kişilik bir odada ortalama 900 TL gibi bir ücretle konaklamak mümkün. Eğer hala New York’ta Nerede Kalınır sorunuzun cevabını bulamadıysanız bu oteli gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

3. Radisson Martinique On Broadway ★4

Radisson Martinique On Broadway

Metronun hemen dibinde bulunan otel konum olarak harika bir noktada bulunuyor. Temizlik, ilgi, alaka, bar ve restauranttaki hizmetleri ile ziyaretçilerinin gönlünü fetheden otel Historic Hotels of America zincirine bağlı olarak hizmet veren oldukça kaliteli bir konaklama seçeneği. Otelde iki kişilik bir oda için ortalama 900 TL ödemeniz gerekiyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

4. Blakely New York Hotel ★4

Blakely New York Hotel

Central Park’ın hemen dibinde bulunan Blakely New York Hotel, konforlu, huzurlu ve sorunsuz bir konaklama seçeneği sunuyor. Otelde konaklamak için ortalama 1000 TL gibi bir ücret ödemeniz gerekiyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

5. InterContinental New York Times Square ★5

InterContinental New York Times Square

Şehrin birçok görülmesi gereken noktasına yürüme mesafesinde bulunan otel muhteşem servisi ve ilgili personeli ile fiyat-performans anlamında ziyaretçilerini tatmin eden bir konaklama seçeneği. Oldukça rahat odalara sahip olan otelin manzarası ise görülmeye değer. 5 yıldıza sahip bu otelde çift kişi kalmanın ücreti ise ortama 1100 TL. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

New York’a ülkemizden gerçekleştirilen seferlerle gidebilir ve New York gezilecek yerler listemizdeki yerleri ve daha fazlasını görebilirsiniz. Şimdi sitemizi ziyaret ederek New York uçak bileti seçeneklerine göz atabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin