Limerick’te Nerede Kalınır? 5 Otel Tavsiyesi

Bir çoğumuzun The Cranberries isimli dünyaca ünlü grubun doğduğu yer olarak bildiği Limerick, İrlanda’nın tarihi dokusuyla öne çıkan şehirlerinin başında geliyor.

Yazımızda Limerick’te nerede kalınır , Limerick’te hangi otelde kalınır , Limerick otel ücretleri gibi soruların cevaplarını inceleyerek tatilinizin konaklama kısmını kolay bir şekilde planlama şansına sahip olabilirsiniz.

1- Limerick’te Nerede Kalınır?

Limerick, İrlanda’nın tarih konusunda en dolu olan şehirlerinden biri. Buraya gelen insanlar bu tarihi bölgelere yakın olan şehir merkezinde konaklamayı tercih etmektedir. Şehirdeki otel fiyatlarının İrlanda’nın genelinde olduğu gibi biraz pahalı olduğunu söylememiz gerek.

2- Limerick Otel Tavsiyeleri

Limerick Konaklama Önerileri

Listenin ilk sırasında;

#1 Robinsnest Short Stay Accommodation Limerick

Şehir merkezine araçla 10 dakikalık mesafede bulunan bu konuk evi, King John Kalesi’ne ve Aziz Mary Katedrali’ne de arabayla 10 dakikalık mesafede bulunuyor. Fiyat olarak uygun olması burayı iyi bir seçenek yapıyor. Buradan rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

#2 Woodfield House Hotel 3*

Limerick merkeze 15 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan otel, Limerick’in gezilecek yerlerine yakınlığı tercih edilirliği yüksek olan otellerinden biridir. Otelle ilgili detaylar ve rezervasyon için tıklayınız.

#3 Limerick City Hotel 3*

Şehirdeki en çok tercih edilen otellerinden biri olan bu konaklama seçeneği şehir merkezinde bulunuyor. Otogara ve gara araçla 5 dakikada gidebileceğiniz otele rezervasyon yaptırmak için sizi buraya alalım.

#4 Absolute Hotel Limerick 4*

Şehrin tarihi mahallelerinden birinde bulunan otel, Aziz Mary Kilisesi’ne sadece 5 dakika yürüme mesafesinde bulunuyor. Otel leziz yemek menüsü ve keyifli odaları ile ziyaretçiler için oldukça keyifli bir konaklama deneyimi yaşama imkanı sunuyor. Otel için rezervasyon yaptırmak isterseniz burayı tıklayabilirsiniz.

#5 The Savoy Hotel 5*

Limerick’in merkezinde 5 yıldızlı otel konforunda bir gece yaşamak isterseniz bu oteli listenize ekleyebilirsiniz. Butik otel konseptinde hizmet veren otelde, konforunuz için her şey düşünülmüş. Burayı tıklayarak rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin