Kilkenny Gece Hayatı | 8 Eğlence Mekanı

Kilkenny, İrlanda’nın küçük ama sevimli ve antik şehirlerinden biri. Bu nedenle İrlanda’ya gelmişken bu şehri de mutlaka görmenizi tavsiye ediyoruz.

Yazımızda Kilkenny gece hayatı ile ilgili bilmeniz gerekenlere ve şehirde gidebileceğiniz bazı mekan önerilerine yer verdik. Dilerseniz hemen yazımızla sizi baş başa bırakalım.

1- Kilkenny Gece Hayatı

Kilkenny renkli gece hayatı sayesinde başta Dublin olmak üzere çevre şehirlerden özellikle hafta sonu pek çok ziyaretçiyi ağırlamaktadır. Şehrin güvenli bir yer olması ve böle halkının sıcakkanlı olması gece yaşamının daha keyifli geçmesini sağlamaktadır.

Kilkenny’e geldiğinizde aynı ada sahip birayla çok keyifli akşamlar geçirebilirsiniz. Şehirde gidebileceğiniz ve eğlenebileceğiniz pek çok bar ve Irish pub bulunmaktadır. Bu mekanlar çoğunlukla gece yarısına kadar kalabalık grupları ağırlamaktadır ancak şehrin gece yaşamının biraz pahalı olduğunu söylememiz gerek.

Şehrin gece yaşamı çoğunlukla John Street bölgesinde bulunan mekanlarda hareketlenmektedir. Özellikle genç nüfusun bu caddede eğlendiğini görmek mümkün olmaktadır.

2- Kilkenny Mekan Önerileri

Kilkenny’de akşam gideceğiniz mekanlardan bir kaçını listeledik.

#1 Matt The Millers

Matt The Millers

Kilkenny’nin en iyi duraklarından biri olan mekan iyi müzik ve iyi yemeklerle güzel bir akşam geçirmenizi garanti ediyor. Mekanın nehir manzaralı olması ise mekana daha bir çekicilik kazandırıyor.

#2 The Pumphouse

The Pumphouse

Watergate Tiyatrosu’nun karşısında bulunan mekan, samimi ortamı ile rahat bir akşam geçirmenize olanak tanıyor. Mekan hafta içi sakin olmasına karşın hafta sonu hayli kalabalık olabiliyor.

#3 Malzards Pub

Malzards Pub

Küçük bir yerel pub olan mekanda çok lezzetli biralar eşliğinde harika bir akşam geçirebilirsiniz.

#4 The Dylan Whisky Bar

The Dylan Whisky Bar

200’den fazla viski çeşidi ve çok keyifli canlı müzik performansları ile hizmet veren mekan, hoş ortamı ile de Kilkenny gece hayatı içinde kesinlikle ziyaret edilmesi gereken yerlerden biri.

#5 Cleere’s Bar & Theatre

Cleere's Bar & Theatre

Harika bir Irish pub olan mekanda geleneksel İrlanda müzikleri eşliğinde arkadaşlarınızla çok eğlenceli bir gece geçirerek tatil dönüşü arkadaşlarınıza anlatabileceğiniz muhteşem anılar biriktirebilirsiniz.

#6 The Field

The Field

Ziyaretçilerinden tam not almayı başaran çok özel mekanlardan biri The Field… Burada lezzetli yemekler, iyi müzik, hoş ortam ve özel içkiler var. Mükemmel bir gece için bu saydıklarımız yeterli olur galiba 🙂

#7 Kyteler’s Inn

Kyteler's Inn

13. yüzyıldan kalma bir binada hizmet veren mekan, şehrin en etkileyici yemek ve içki mekanları arasında bulunuyor. Eğer vaktiniz olursa bu mekanı ziyaret etmenizi öneriyoruz.

#8 Lagton’s

Lagton's

Harika içecekler eşliğinde unutulmaz lezzette biftekler yemek istiyorsanız doğru adrestesiniz demektir. Burada muhteşem bir akşam yemeği ile belki de hayatınızın en güzel akşamlarından birini yaşayabilirsiniz.

**Şehirdeki mekanlar bunlarla mı sınırlı? Tabi ki değil… Sizin de Kilkenny’de mutlaka uğranması gerektiğini düşündüğünüz mekanlar varsa bizimle yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin