Cork Alışveriş Rehberi | Alışveriş Noktaları

İrlanda’nın ikinci büyük şehri konumunda bulunan Cork, İrlanda Adası’nın keyifli destinasyonlarının başında geliyor.

Şehrin alışveriş olanaklarını merak edenler için bir Cork alışveriş rehberi hazırlamaya karar verdik. Dilerseniz yazımızın devamına geçelim…

Cork, alışveriş konusunda büyük beklentileri olan ziyaretçiler için çok da uygun olmayan bir yer aslında. Şehirde öyle çok geniş bir alışveriş dünyası bulunmuyor.

1- Cork Alışveriş Rehberi

Cork alışveriş imkanları daha çok butik dükkanlarla sınırlıdır ve bu dükkanlarda fiyatlar genel olarak pahalıdır. Şehrin caddelerinde ara sokaklara dalarak daha uygun fiyatlar bulmanız da mümkün olmaktadır.

Şehre geldiğinizde pek çok hediyelik eşya satın alabileceğiniz gibi şehirden kendiniz ve sevdikleriniz için çok özel şaraplardan da satın alabilirsiniz.

2- Cork Alışveriş Durakları

#1 English Market

English Market

Şehrin en önemli marketlerinden biri olan English Market içinde özellikle gıda konusunda aradığınız en taze ürünleri bulabilirsiniz.

#2 Merchants Quay Alışveriş Merkezi

Merchants Quay Alışveriş Merkezi

Maylar Caddesi üzerinde bulunan alışveriş merkezinde ihtiyacınız olacak hemen her türlü şeyi alabileceğiniz dükkanlar bulunmaktadır.

#3 Mother Jones Bit Pazarı

Mother Jones Bit Pazarı

Antika ve ikinci el eşyalara meraklıysanız, bu pazara vakit ayırarak ilginizi çekecek pek çok şeyi satın alma şansını yakalayabilirsiniz.

Sizin de Cork’ta mutlaka uğranması gerektiğini düşündüğünüz alışveriş durakları varsa bizimle yorum kısmından paylaşarak listemizin genişlemesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin