Kaş Kamp Yerleri – Kaş’ta Kamp Yapılacak En İyi 19 Yer!

Likya medeniyetinin en önemli bölgelerinden biri olan Kaş, Türkiye’de yerli ve yabancı turistler tarafından sevilen ve sıkça ziyaret edilen capcanlı ve şirin bir tatil beldesidir. Hafif bir tepe üzerinde yer alan Kaş ilçesi, muhteşem bir deniz manzarası sunmaktadır. Birbirinden ışıltılı plaj ve koylarının yanı sıra doğal alanlarıyla da rahatlayıp açık havanın keyfini sürebileceğiniz mükemmel bir karışım sunar.

Kaputaş ve Büyükçakıl gibi plajlarda güneşin ve denizin tadını çıkarabilir, Likya ve Patara’da doğa ile bütünleşebilirsiniz. Günün sonunda ise yine doğayla iç içe olabileceğiniz bütçenize uygun kamp yerlerinden birinde kalarak tatilinizi verimli kılabilirsiniz.

Kaş, uygun fiyatlı birçok kamp yerlerine ev sahipliği yapmaktadır. İster çadırınızla kamp atabilir, ister bungalovlarda kalabilirsiniz. Kaş’ta geçirmeyi planladığınız bir sonraki tatiliniz için aralarından tercih edebileceğiniz kamp yerlerine göz atabilir, ücret, ulaşım ve sunduğu olanaklar gibi pratik bilgileri okuyabilirsiniz.

Ücretsiz Kamp Alanları

İnceboğaz Plajı Kamp Alanı

İnceboğaz Kamp Alanı

Çukurbağ Yarımadası yolu üzerinden ulaşılabilen İnceboğaz Plajı, sıcacık deniz suyu ile bilinen ve bölgedeki pek çok yerli halkın yüzmek için tercih ettiği yerlerden biridir. Plajın etrafı yemyeşil ağaçlar ile çevrili. Plaj alanı taşlık, denizi ise biraz dalgalıdır. Burayı yüzmek dışında çadır kampı atmak için de tercih ediyorlar. Ücretsiz bir şekilde giriş yapabileceğiniz İnceboğaz Plajı, kıyıda çadır kurmaya müsait düzlük alanlar sunuyor. Gün ortası denize girip, akşamına dalga sesleri eşliğinde uyuyabileceğiniz İnceboğaz Plajı herhangi bir tesise ise sahip değil. Havlu ve şemsiyenizi alıp gelebilirsiniz. Yiyecek ve içeceklerinizi ise plaja gelmeden önce temin etmelisiniz. WC, duş ve soyunma kabini gibi olanaklar da bulunmuyor.

İnceboğaz Plajı içerisinde Çınar Beach adında özel bir işletme bulunmakta. Eğer duş, WC ve soyunma kabini gibi olanaklardan yararlanmak isterseniz 10’ar lira ücretle şezlong ve şemsiye kiralayabilir, tesisin duş ve WC gibi imkânlarından da yararlanabilirsiniz.

Plaja şehir merkezinden yürüyerek yaklaşık yarım saatte ulaşılabilir. Eğer sıcakta yürümek sizi zorlayacaksa Kaş ilçe merkezinden plaj bölgesine giden minibüslere de binebilirsiniz. Özel araçlarıyla gelecek olanlar plajdaki işletmenin ücretli otopark yerini kullanabilirler.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, duş, soyunma kabini, şezlong ve şemsiye gibi olanaklar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi plaja gelmeden önce temin etmelisiniz. Plajda ücretli bir beach yeri bulunmakta. Dilerseniz buradan yukarıdaki tüm olanaklar ve daha fazlasından ücretli olarak faydalanabilir, akşam kampınızı ücretsiz plaj yerinde atabilirsiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Uyuyan Dev (Çukurbağ) Kamp Alanı

Göz alabildiğine mavilik ve etrafını sarmalayan yemyeşil tepeleri ile harikulade bir doğal manzaraya ev sahipliği yapan Uyuyan Dev, Kaş’ta doğa yürüyüşleri ve çadır kampı için tercih edebileceğiniz muhteşem bir yer. Burası Kaş’a bağlı Çukurbağ Köyü sınırlarında kalıyor. Kaş’ı ve Meis’i kuş bakışı görebileceğiniz eşsiz güzellikteki zirve nokta.

Daha çok yürüyüş grupları tarafından tercih edilen bölge, sahip olduğu patika yolları sayesinde yürüyüş yapabileceğiniz, manzarası ile büyüleyen bölgedeki popüler rotalardan biridir. Yürüyüş sonunda gün batımını izlemek ise paha biçilemez. Zirveye çıkmak bir hayli yorucudur. Haliyle bu yorgunluğun üzerine tekrar Kaş’a inmektense burada çadır kampı atarak bol bol oksijen soluyabilir, sabah gün batımının keyfini çıkardıktan sonra inişe geçebilirsiniz. Yürüyüş yolu boyunca birkaç su ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz noktalar bulunuyor. Dilerseniz Çukurbağ Köyü’ne devam ederek burada Düşler Akademisi’ni de ziyaret edebilirsiniz.

Çadır kampı atacaklar için bölgede WC, duş ve yeme içme gibi yerler bulunmadığınızı söylemeliyiz. Özellikle yiyeceklerinizi Kaş ilçe merkezinde stoklayıp öyle gelmelisiniz. Zirvede dilediğiniz yere ücretsiz kamp atabilirsiniz. Yaban hayatı bakımından tehlike arz etmiyor. Yer yer kayalık olsa da, çadır kurmaya müsait geniş düzlükleri bulunmaktadır.

Kaş ilçe otogarından Çukurbağ Köyü’ne dolmuşlar hareket ediyor. Yolculuk yaklaşık 15 dakika sürmekte. Köy içerisinden dağa çıkan patika yollar bulunmaktadır.

Kamp Olanakları: WC, elektrik ve duş gibi imkânlar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi kamp alanına gelmeden önce temin etmelisiniz.

Kamp Ücreti: Ücretsiz

Haritada Görüntüle >

Ücretli Kamp Alanları

Can Mocamp

Can Mocamp

Kaş’ın en popüler kamp yerlerinden biri olan Can Mocamp, sırt çantalı gezginler, arkadaş grupları ve çocuklu ailelerin tercih ettiği kamp alanlarından biridir. Can Mocamp, beş yıldızlı otel konforunu aratmayan Kaş civarındaki donanımlı tesisler arasında yer almaktadır. Her bütçeye hitap eden tesis, çadır konaklamasının yanı sıra bungalov oda konaklama hizmeti de vermektedir. Çadır alanı toprak zemin ve bungalov odalar ahşaptandır. Tüm konaklama yerleri geniş bir bahçe alanında zeytin ağaçlarının içerisinde yer alıyor. Etrafı manzara açısından göz alabildiğine yemyeşil bir doğal alan sunuyor. Yerleşim yerlerine de nispeten uzak olması konuklarına sessiz ve sakin bir kamp tatili vadediyor.

Tesis, konaklama yapacak tüm konuklarına kamp süresi boyunca yararlanabilecekleri olanakları eksiksiz sunuyor. Duşların tamamı duşa kabinli olup, güneş enerjili sistem sayesinde günün 24 saati sıcak su bulabiliyorsunuz. Yeme içme ihtiyaçlarınızı tesisin restoranından karşılayabiliyor, sabah kahvaltılarınızı organik ürünlerle yapıyorsunuz.

Gün ortası Kekova’da tekne turuna katılabilir, yoga veya yamaç paraşütü yapabilirsiniz. Dileyen Kaş’ın masmavi derinliklerine tüplü dalış yaparak su altı dünyasını keşfe çıkabilir. Tüm bunların yanında bölgenin aşırı nem ve sıcaklarından kaçıp rahat bir nefes alabileceğiniz bistro bara da gidebilirsiniz. Tesisin bar alanı günün her saati açık olup alkollü ve alkolsüz içecek servisi bulunmaktadır. Akşamüstü ise müziğin keyfini çıkararak gününüzü keyifli bir şekilde sonlandırabilirsiniz.

Can Mocamp, AntalyaFethiye karayolu üzerine bulunuyor. Kaş ilçe merkezine yaklaşık 1,5 km mesafede. Oxgen Pub’ı geçer geçmez 100 metre ileride tesisin tabelasını göreceksiniz. Toplu taşımayı kullanacak olanlar ilçe merkezinden Kaş Marina tarafında giden dolmuşlara binerek tesise ulaşımlarını sağlayabilirler.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: Restoran, bistro bar, 24 saat sıcak su, elektrik, masa ve sandalye, WC, duş, Wi-Fi, tüplü dalış, yamaç paraşütü, yoga, tekne turu, çadır ve bungalov konaklama yerleri,

Kamp Ücreti: Tek kişi çadır konaklama 80 TL, 2-3-4 kişi 1 çadır kişi başı 60 TL, çadır kiralama (2 kişilik) 200 TL (yatak, çarşaf, yastık, pike), 10 m2 standart bungalov (kahvaltı dâhil) 300 TL, 25 m2 deluxe bungalow (kahvaltı dâhil) 450 TL, deluxe suit bungalov (beyaz ev) 500 TL, yatakhane (hostel) 4 kişilik oda (kahvaltı dâhil) 500 TL, yatakhane (hostel) 6 kişilik oda (kahvaltı dâhil) 700 TL.

Telefon: 0242 836 15 41 – 0537 545 60 32

Web Sitesi: http://www.canmocamp.com/

Instagram: https://www.instagram.com/canmocamp/

Haritada Görüntüle >

Seyrek Çakıl Plajı Kamp Alanı

Seyrek Çakıl Plajı Kamp Alanı

Antalya-Fethiye yolu üzerinde bulunan Seyrek Çakıl Plajı, belediye tarafından işletilen, şezlong, şemsiye, soyunma kabini ve loca gibi imkânların olduğu denizi ve manzarası güzel bölgenin canlı yerlerinden biridir. Aynı zamanda Kaş’ın denize girilebilir en güzel yerlerinden biri. Plajda tüm gününüzü rahatlıkla geçirebileceğiniz olanaklar mevcut. Hasır şemsiyeler, duş, şezlong, şemsiye, soğuk içeceklerinizi yudumlayabileceğiniz kafeterya gibi alanlar bulunuyor.

Yol üzerinde bulunan plaja merdiven ile inebiliyorsunuz. Plajın çok fazla büyük olduğu da söylenemez. Bu nedenle özellikle hafta sonları gelmeyi düşünüyorsanız sabahın erken saatlerinde buraya gelmeniz gerekiyor. Suyu turkuaz mavisi olan plajın kumsal alanı ise çakıl taşlıdır.

Kaş ilçe merkezine yaklaşık 14 km mesafede bulunan Seyrek Çakıl Plajı’na özel aracınızla her ne kadar gelebilseniz de otopark alanı sınırlı sayıdadır. Toplu taşımayı kullanacak olanlar Kaş-Kalkan ilçe minibüslerine binerek plaja ulaşabilirler. Çadır kampı düşünmeyenler için gece geç saatlere kadar Kalkan yönünden Kaş’a giden minibüsler bulunmaktadır.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, duş, soyunma kabinleri, hasır şemsiye, şezlong, loca, büfe ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 70 TL, şezlong ve şemsiye kiralama 20 TL, loca 40 TL.

Haritada Görüntüle >

Kaş Kamping

1981 yılından beri aynı yerinde hizmet veren Kaş Camping, bu süre zarfında kendini sürekli olarak yenileyerek elde ettiği tecrübe, bilgi ve birikimi ile kamp severlere kusursuz bir ortam sunuyor. Doğal ortamı, kendine ait özel plajı, her bütçeye hitap den farklı konaklama seçenekleri ve sunduğu olanakları ile bölgede tercih edebileceğiniz kaliteli yerlerden biridir. Tesis, çadırla konaklamaya ek olarak, karavan, bungalov ve kulüp odası konaklama hizmeti de vermektedir. Hepsinde sunulan hizmetler ortak olup, bungalov ve kulüp odalarında özel WC, duş yeri, saç kurutma makinesi ve klima gibi artılar bulunmaktadır.

Tesis, kendine ait küçük bir plaj yerine sahiptir. Plajda, büfe, soyunma kabinleri, duş, şemsiye ve şezlong gibi olanaklar bulunmaktadır. Plajı temiz olup, deniz kıyısı çok fazla derin değildir. Kafesinde ise ev yemekleri, alkollü ve alkolsüz içecekler sunulmaktadır. Kaş’ın sıcak ve nemli havasından kaçıp gölge alanda denizin büyüleyen manzarasına karşı soğuk içeceklerinizi yudumlayabilir, çalan müziğin keyfini çıkarabilirsiniz.

Kaş Camping’in bir diğer avantajı ise hem ilçe merkezine yakın olması hem de bu kadar yakında olmasına rağmen yerleşim yerlerinden izole olmasıdır. Yani yalnızca deniz ve doğanın tadını çıkarır, trafik, korna veya şehrin gürültüsünü duymazsınız. İlçe merkezi ile Kaş Camping arası yaklaşık 700 metre civarıdır. Yürüyerek 7-8 dakikada ulaşabilmek mümkün. Dileyen Antiphellos Antik Kenti yönüne giden dolmuşlara binerek de kamp alanına gelebilir. Özel araç sahipleri için tesisin otopark alanı mevcuttur.

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, Wi-Fi, ortak kullanım mutfak alanı, kafe, plaj, şemsiye, şezlong ve soyunma kabinleri, çadır, karavan, bungalov ve kulüp odası konaklama yerleri, klima, saç kurutma makinesi, kahvaltı, öğlen ve akşam yemek olanakları ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Konaklama ücretleri sezonluk, resmi ve bayram tatillerinde değişiklik göstermektedir. Güncel fiyat bilgisini aşağıdaki telefon numarasını arayarak öğrenebilir, rezervasyonunuzu tesisin internet sitesini ziyaret ederek yapabilirsiniz.

Telefon: 0242 836 10 50

Web Sitesi: https://www.kaskamping.com/

Facebook: https://www.facebook.com/kaskamping/

Haritada Görüntüle >

Olympos Mocamp

Olympos Mocamp

Kaş ilçe merkezine 2 km mesafede bulunan Olympos Mocamp, dört farklı konaklama birimi ile doğa içerisinde kamp deneyimi yaşamak isteyen sırt çantalı gezginlere ve çocuklu ailelere ideal bir ortam sunuyor. Tesis, doğa içerisinde ve denize kıyı yerde bulunmaktadır. Sabah Kaş’ın maviliklerine gözünüzü açıp, kuş cıvıltıları eşliğinde ormanlık alanda yürüyüşünüzü yapabilir, dönünce tamamıyla organik kahvaltınızı ettikten sonra denize girerek suyun keyfini çıkarabilirsiniz. Kaş’ın tüm güzelliği burada bir araya toplanmış. Bir yanı yemyeşil doğal alan, bir yanı deniz manzarası ile oldukça makul fiyatlara konforlu bir tatil imkânı yaşayabilirsiniz.

Olympos Mocamp, konuklarına çadır, karavan, bungalov ve apart konaklama yerleri sunmaktadır. Tüm temel gereksinimler ortak kullanımlı olup, bungalov ve apart odalarda özel WC, duş yeri, fırın, mini buzdolabı, klima ve TV gibi üniteler bulunmaktadır. Ayrıca günlük çarşaf ve yastık kılıflarına ek olarak günlük oda temizliği de yapılmaktadır.

Denize girilebilir alanı 70 metre genişlikte olup, hasır şemsiye, şezlong, minder ve soyunma kabinleri mevcuttur. Plajı ve denizinin dibi kumluktur. Yeme içme ihtiyaçlarınızı da dışarıya bağımlı olmadan tesisin kendi restoranında ev yemekleri lezzetinde bulabilir, soğuk alkollü-alkolsüz içecek satın alabilirsiniz.

Olympos Mocamp, Kaş-Fethiye karayolu üzerinde bulunuyor. Kaş’tan gelecek olanlar şehir içi çalışan dolmuşlara binerek ulaşımlarını sağlayabilirler. Şehir dışından gelecek olanlar için her gün düzenli olarak Antalya ve Fethiye’den Kaş’a otobüsler gelmektedir. Özel araç sahipleri ise Kalkan yolunu takip ederlerse yolun sağında tesisin tabelasını göreceklerdir. Özel araçlar için otopark alanı mevcuttur.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, ortak kullanımlı mutfak alanı, bulaşıkhane, çamaşırhane, plaj, Wi-Fi, masa ve sandalye, çadır, karavan, bungalov ve apart konaklama yerleri, mini buzdolabı fırın, TV ve otopark alanı. Ayrıca 35 TL ücretle kahvaltı servisi bulunmaktadır.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 70 TL, karavan konaklama 100 TL. Bungalov ve apart konaklama fiyatları sezonluk, bayram ve resmi tatillerde değişiklik göstermektedir. Aşağıdaki telefon numarasından tesis ile iletişime geçerek güncel fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Telefon: 0242 836 22 52 – 0544 236 03 29

Web Sitesi: http://www.kasolympos.com/

Instagram: https://www.instagram.com/kasolympos/

Haritada Görüntüle >

Likyaport Apart & Camping

Likyaport Apart & Camping

Demre-Kaş yolu üzerinde, ilçe merkezine 7 km ve 10 dakikalık bir sürüş mesafesinde bulunan Likyaport Camping, nezih aile ortamı ile konforlu bir tatil yapmak için ideal yerlerden biridir. Tesis çadır ve ahşap bungalov olmak üzere iki farklı konaklama imkânı sunmaktadır. Diğer kamp alanlarına kıyasla daha donanımlı bir altyapıya sahip olan Likyaport, geniş bahçe alanı, club ve barı, açık büfe kahvaltı ve diğer öğün servisleri ile beş yıldız konforunda bir tatil deneyimi yaşatıyor.

Kamp alanı geniş bir arazi üzerine kurulu ve etrafı meyve ağaçları ile çevrilidir. Çadır kampı atacaklar için yeterli gölgelik alan mevcut. Bahçe alanında ortak dinlenebilir alanlar, hamak yerleri ve çocuklar için küçük bir oyun parkı bulunuyor. Dileyen ebeveynler kütüphane veya TV odasında da vakit geçirebiliyor. Denize girmek isteyenler için en yakın plaj 8 km uzaklıkta olup ücretli ve ücretsiz plaj yerleri bulunmaktadır.

Kamp alanına toplu taşıma ve özel araçla ulaşmak ise oldukça kolaydır. Toplu taşımayı kullanacak olanlar ilçe merkezinden otobüs terminaline giden dolmuşlara binmeleri gerekiyor. Terminalde indikten sonra yaklaşık beş dakikalık yürüme sonrası tesise ulaşabilirsiniz. Likyaport Camping, Kaş Otobüs Terminali’ne 250 metre mesafede bulunmaktadır. Özel araç sahipleri ise Demre yönünde ilerleyip Kaş Otobüs Terminali’ni geçtikten hemen sonra yolun sağında tesisin tabelasını göreceklerdir. Araç sahipleri için otopark alanı mevcuttur.

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, 24 saat sıcak su, Wi-Fi, açık büfe kahvaltı, oda servisi, business hizmetleri, club ve bar, kütüphane ve TV odası, 7/24 destek ve hizmet ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Konaklama ücretleri sezonluk, resmi ve bayram tatillerinde değişiklik göstermektedir. Güncel fiyat bilgisini aşağıdaki telefon numarasını arayarak öğrenebilir, rezervasyonunuzu tesisin internet sitesini ziyaret ederek yapabilirsiniz.

Telefon: 0539 954 00 60

Facebook https://www.facebook.com/Likyaport/

Haritada Görüntüle >

Evren Camping

Kaş Evren Camping

İlçe merkezine 10 dakikalık bir yürüme mesafesinde, marinanın hemen yanında doğa ve denizin muhteşem manzaralarına ev sahipliği yapan Evren Camping, Kaş’ta kamp için tercih edilen popüler yerlerden biridir. Deniz manzarasını kuş bakışı görebileceğiniz yüksek bir yerde bulunuyor. Bahçesinde zeytin ağaçları ve çadırınızı kurabileceğiniz geniş bir çimenlik alanı var. İhtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz hemen her şey mevcut. Yeme içme ihtiyaçlarınız için restoran ve büfesi bulunmaktadır. Ayrıca kendi yiyeceklerinizi hazırlayabileceğiniz ortak kullanımlı mutfak alanı bulunmakta. Burada mangal da yapabiliyorsunuz. Bahçesinde rahat bir şekilde yemeklerinizi yiyebileceğiniz masalar da bulunmakta. Bunlar için ekstra bir ücret talep edilmiyor.

Konum itibariyle merkezi yerde bulunan Evren Camping, plaja da yürüme mesafesindedir. Ücretli ve ücretsiz plajların olduğu yerlerden birini tercih edip denizin tadını çıkarabilir, günün sonunda yürüyerek tekrar kamp alanına gelebilirsiniz. Kendi çadırınızla konaklayabileceğiniz gibi tesisin çadırlarından da kiralayabiliyorsunuz. Çadırlara uzatma kablolu priz imkânı, çamaşırhane ve 24 saat sıcak su gibi artıları bulunmakta.

Evren Camping, konuklarının kamp süresi boyunca katılabilecekleri birkaç aktivite de düzenlemekte. Kaş koylarının su altı zenginliğini keşfedebilmek için dalış yapabilir, Kaş’a gökyüzünden bakmak için yamaç paraşütü veya Kekova tekne turuna katılabilirsiniz.

Tesise ulaşmak çok kolaydır. Kaş ilçe merkezine geldikten sonra ister yürüyerek gelebilir, ister dolmuşlara binerek tesise ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Antalya, Fethiye ve Kalkan’dan her gün düzenli olarak Kaş’a otobüsler çalışmaktadır. Dalaman Havalimanı’na inecek yolcular için tesisin özel transfer hizmeti de bulunmakta. Özel araçlarıyla gelecek olanlar ise Antalya-Fethiye alt yolu Uğur Mumcu Caddesi’ni kullanarak Kaş Marina’ya gelmeden hemen önce yolun sağında tesisin tabelalarını göreceklerdir. Araç sahipleri için kamp alanında otopark yeri mevcuttur.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, priz, 24 saat sıcak su, ortak kullanımlı mutfak alanı, çamaşırhane, Wi-Fi, ortak yaşam alanı ve otopark.

Kamp Ücreti: Konaklama ücretleri sezonluk, resmi ve bayram tatillerinde değişiklik göstermektedir. Güncel fiyat bilgisini aşağıdaki telefon numarasını arayarak öğrenebilir, rezervasyonunuzu tesisin internet sitesini ziyaret ederek yapabilirsiniz.

Telefon: 0535 478 02 43

Web Sitesi: https://www.kasevrencamping.com/

Instagram: https://www.instagram.com/kasevrencamping/

Haritada Görüntüle >

Ohh Bee Camping

Ohh Bee Camping

Kaş’ın denizi ve plajı en güzel yerlerinden biri olan Akçagerme Plajı’nın tam karşısında yer alan Ohh Be Camping, doğa ile iç içe, gürültüden ve insan kalabalığından uzakta kafanızı dinleyebileceğiniz harika bir ortam sunuyor. Kamp alanı sırtı dağlara yaslı yemyeşil bir bahçe alanı içerisinde bulunuyor. Zemini taşlık ancak çadırlarınızı ahşap platform üzerinize kuruyorsunuz. Çadır konaklamanın yanı sıra karavan ve ahşap bungalov konaklaması da yapılabiliyor. Konaklama yerleri belirli mesafelere sahiptir böylece herkes kendi özel alanında vakitlerini geçirebiliyor. Bu, aynı zamanda çocuklu aileler için de iyi bir uygulama.

Kamp alanında tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz olanaklar mevcut. Ortak banyo ve lavabolar hijyenik. Dileyen evcil hayvanlarıyla da kamp alanına gelebiliyor. Burada konaklama yapanlar denizden de mahrum kalmıyor. Yalnızca birkaç dakika içinde ulaşabileceğiniz mavi bayraklı plaj yeri bulunmaktadır. Deniz sonrası tesise dönerek mangalınızı yapabilirsiniz. Denizin tatlı esintine karşı kuş cıvıltıları eşliğinde yemeğinizi yerken anın keyfini çıkarabilir, tatilinizi unutulmaz kılabilirsiniz.

Kaş-Kalkan yolu üzerinden bulunan tesise Akçagerme Plajı yönüne giden toplu taşımalara binerek ulaşabilirsiniz. Özel araç sahipleri için tesisin otopark alanı bulunmaktadır.

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, 24 saat sıcak su, Wi-Fi, restoran, barbekü alanı ve mutfak, çadır, karavan ve bungalov alanları, çamaşırhane, kahvaltı, bar, evcil hayvan ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Konaklama ücretleri sezonluk, resmi ve bayram tatillerinde değişiklik göstermektedir. Güncel fiyat bilgisini aşağıdaki telefon numarasını arayarak öğrenebilir, rezervasyonunuzu tesisin internet sitesini ziyaret ederek yapabilirsiniz.

Telefon: 0534 500 01 40

Web Sitesi: https://www.ohhbeecamping.com/

Instagram: https://www.instagram.com/ohh_bee_camping/

Haritada Görüntüle >

Gizli Vadi Camping

Kaş ilçe merkezine 2 km mesafede ve yalnızca 5 dakikalık bir sürüş mesafesinde bulunan Gizli Vadi Camping, adı gibi saklı bir doğa içerisinde bulunuyor. Etrafını saran irili ufaklı yemyeşil tepeler ve ortasında geniş bir çimenlik alan üzerine kurulu olan tesis, çadır, karavan ve oda konaklaması sunan şirin bir yerdir. Etrafının ağaçlarla çevrili olması burayı daha ferah bir ortam yapıyor. Şehrin gürültüsünden uzakta, sessiz ve sakin bir kamp deneyimi yaşayarak kendinizi yenileyebilir, kamp yapan diğer insanlar ile sosyalleşerek keyifli bir kamp tatili geçirebilirsiniz.

Bahçe alanı oldukça geniştir. Çadır ve karavan yerleri arasında ideal mesafeler bulunmakta. Konaklama ve dinlenme yerleri çim toprak olup, çadır konaklaması için uygun bir zemin sunmaktadır. Yararlanabileceğiniz tüm ortak kullanımlı yerler hijyenik ve günaşırı temiz tutulmaktadır. Katılabileceğiniz aktivitelerin yanı sıra tesisin hemen yanı başındaki patika yolardan etrafı keşfedebilir, temiz dağ havası alabilirsiniz. Zirveye çıkıp Kaş’ın muhteşem deniz manzarasını da seyre doyabilirsiniz.

Gizli Vadi Camping, konuklarına mangal yakabilme olanağı da sunmaktadır. Siz yalnızca etinizi alabilir, mangal kömürünü ise buradan temin edebilirsiniz. Kahvaltı ve diğer öğün yemekleri için restoran yeri de mevcuttur. Çadırda kalan konuklar için uzatma kablolu prizler mevcut olup ücretsiz kullanabileceğiniz kablosuz internette bulunmaktadır.

Gizli Vadi Camping’e Kaş ilçe merkezinden Büyükçakıl Plajı yönüne giden dolmuşlara binerek ulaşabilirsiniz. Tesis, Büyükçakıl Plajı’nı geçtikten 100 metre sonra solda kalmaktadır. Özel araç sahipleri için kamp alanının kendine ait otopark alanı bulunmakta.

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, 24 saat sıcak su, Wi-Fi, çadır kiralama, kamp ateşi, ortak kullanım mutfak alanı, restoran, karavan konaklama, tüplü dalış, denize girilebilir alan, yamaç paraşütü, tırmanış ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Kişi başı günlük çadır alanı 70 TL, haftalık 420 TL ve sezon dışı 40 TL. İki kişilik çadır kiralama günlük 140 TL, haftalık 890 TL ve sezon dışı 100 TL. Aile odası günlük 400 TL, haftalık 2500 TL ve sezon dışı 250 TL. Double odalar günlük 300 TL, haftalık 2000 TL ve sezon dışı 200 TL. Karavan park günlük 175 TL, haftalık 1500 TL ve sezon dışı 150 TL. Sezon dışı tarihler 15 Eylül – 1 Haziran arasını kapsamaktadır.

Telefon:0542 487 32 50

Web Sitesi: https://www.kasgizlivadi.com/

Instagram: https://www.instagram.com/gizlivadicamping/

Haritada Görüntüle >

Kaşmarin Camping

Kaşmarin Camping

Yeşil ile mavinin buluştuğu noktada, otel, çadır ve karavan konaklama imkânının olduğu Kaşmarin Camping, sahip olduğu kusursuz donanımı ile konuklarına uygun fiyatlara beş yıldız konforunda bir tatil yapma imkânı sunuyor. Tesis, deniz manzaralı olup hem otel hem de kamp hizmeti vermektedir. Otelin hemen önü çadır ve karavan konaklaması yapabilmeye uygun toprak zeminden oluşuyor. Kamp süresi boyunca yararlanabileceğiniz 24 saat sıcak su, A la Carte restoran, çocuk oyun parkı, ücretsiz Wi-Fi ve havuz gibi artıları bulunmaktadır.

Otel kamp alanına ek olarak tesisin kendine ait plajında da kamp atabiliyorsunuz. Her iki yerde de aynı hizmetler sunulmakta olup, plajda soyunma kabinleri, duş yerleri, şemsiye ve şezlong gibi olanaklar bulunmaktadır. Yeme içme ihtiyaçlarınız için bir restoranı bulunmakta. Burada ev yemekleri tadında yemekler bulabiliyorsunuz.

Sunduğu tüm bu olanaklar ile çocuklu aileler için de sıklıkla tercih edilmektedir. Bölgenin popüler bir turizm destinasyonu olması beraberinde pahalılığı da getirmekte ancak çok uygun fiyatlara burada hem doğa içerisinde olup hem de denize girebileceğiniz bir tatil dönemi geçirebilirsiniz.

Antalya-Fethiye yolu üzerinde bulunan Kaşmarin Camping’e toplu taşıma otobüsleriyle veya özel araçlarınızla kolayca ulaşabilirsiniz. Tesis, Olympos Mocamp’ın 100 metre ilerisinde bulunmakta olup, yolun sonunda kalmaktadır. Yol kenarında tesisin tabelasını bulunmakta. Özel araç sahipleri için otopark alanı da mevcuttur.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, 24 saat sıcak su, ortak kullanım mutfak alanı ve buzdolabı, Wi-Fi, restoran, plaj bar, soyunma kabinleri, şemsiye, şezlong, havuz (giriş ücreti 30 TL), çadır ve karavan konaklama yerleri ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Toprak zemin kişi başı çadır konaklama 50 TL, tek kişi kullanım 75 TL. Kişi başı ahşap kamelya 75 TL, tek kişi kullanım 100 TL. Karavan kişi başı 100 TL, tek kişi kullanım 150 TL. Açık büfe kahvaltı kişi başı 35 TL.

Telefon: 0242 836 25 60 – 0530 267 25 61

Web Sitesi: https://www.kasmarinhotel.com/

Instagram: https://www.instagram.com/kasmarincamping/

Haritada Görüntüle >

Medusa Bar & Patara Camping

Medusa Bar & Patara Camping

Antalya’nın Muğla’ya sınır Patara bölgesinde yer alan Medusa Bar & Camping, konuklarına hem eğlenebilecekleri bir bar alanı hem de konaklama yapabilecekleri 1000 m2’ye yakın çadır ve karavan alanı sunmaktadır. Burası için tek başına bir köy yeri diyebiliriz. Geniş bir arazi üzerinde yer alan tesis, sahip olduğu yemyeşil ağaçlık alan içerisinde, yürüyüş yolları, oyun parkları, konaklama ve eğlence yeri ile konuklarına keyifle vakit geçirebilecekleri bir ortam sunuyor.

Kamp alanı, tüm temel gereksinimlerinizi karşılayabileceğiniz WC ve lavaboların yanı sıra, kendi yemeğinizi pişirebileceğiniz ve bulaşıklarınızı yıkayabileceğiniz ortak kullanım mutfak alanı da sunmaktadır. Tesis, bölgede hizmet veren tek kamp yeridir. Ayrıca Patara’daki tarihi sit alanı ve zafer takına kolay ulaşılabilir olması burayı daha cezbedici kılıyor. Konaklama süreniz boyunca hem barında eğlenebilir, hem de gün ortası çevreyi keşfetmek için yürüyüşler yapabilirsiniz. Konaklama ücreti 5 Euro gibi cüzi bir ücrettir.

Kaş-Fethiye yolunu takip ederek Adaköy’e gelebilir ve buradan Patara yönüne dönerek kamp alanına ulaşabilirsiniz. Toplu taşımayı kullanacak olanlar için Kaş ve Kalkan’dan Patara’ya doğrudan otobüs seferleri bulunmaktadır. Anayol üzerinde indikten sonra köye giden Patara minibüslerine binerek ulaşımınızı kolayca sağlayabilirsiniz.

Kamp Olanakları: WC, sıcak su, duş, elektrik, Wi-Fi, ortak kullanımlı mutfak alanı, yürüyüş ve bisiklet parkuru.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 5 Euro.

Telefon: 0242 843 51 93

Web Sitesi: https://medusabarcamping.com/v2/

Instagram: https://www.instagram.com/medusabarcamping/

Haritada Görüntüle >

Camel Camping

Camel Camping

Patara bölgesinde geniş bir arazi üzerinde çam ağaçlarının arasında yer alan Camel Camping, çadır ve karavan konaklamaya ek olarak bungalov odalarda konaklama yapabileceğiniz yerlerden biridir. Burayı bölgedeki diğer kamp yerlerinden ayrı kılan çam ormanlarının içerisinde olmasıdır. Temiz orman havası alıp, yürüyüşler yapabileceğiniz, akşamına ise sessiz sakin bir şekilde derin uykuya dalabileceğiniz harika bir yer. Kamp alanı, yerleşim yerlerinden uzakta ve bu sayede hiçbir şekilde gürültüye maruz kalmıyorsunuz.

Kamp süreniz boyunca yararlanabileceğiniz tüm temel gereksinimlere ek olarak ortak mutfak alanı ve bulaşık yıkama yeri ve mangal yakabilmenize olanak tanıyan alanlar mevcuttur. Ayrıca yemeklerinizi bahçe alanındaki piknik masalarında yiyebiliyorsunuz. Kahvaltı öğünü tamamıyla organiktir. Diğer öğün yemeklerinizi de yine buradan yiyebiliyorsunuz.

Akşamüzeri diğer konuklarla bir araya gelip yoga yapabiliyor, açık hava sinemasında sinema keyfini yaşıyorsunuz. Camel Camping, ana yoldan içeride, gürültüden izole bir şekilde kafa dinleyebileceğiniz yerlerden biridir. Özel araçla gelecek olanlar Kaş-Kalkan yolunu takip edip Yeşilköy sapağına gelir gelmez Fernaz İslesi Caddesi yönüne dönerek tesise ulaşımlarını sağlayabilirler. Toplu taşımayı kullanacak olanlar ise yine Yeşilköy sapağında inerek buradan Patara’ya giden köy minibüslerine binebilirler.

Kamp Olanakları: WC, duş, sıcak su ve bar.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 80 TL.

Telefon: 0532 158 80 69

Web Sitesi: http://www.camelcampingpatara.com/

Facebook: https://www.facebook.com/camelcampingpatara/

Haritada Görüntüle >

Kalkan Camping

Kalkan Camping

Kaş-Kalkan yolu üzerinde bulunan Kalkan Camping, Kaş’a 24, Kalkan’a 4 km mesafede bulunmaktadır. Kamp alanı göz alabildiğine yeşil, geniş bir arazi üzerinde yer alıyor. Etrafı dağlarla çevrili ve tertemiz bir havaya sahiptir. Çadır kurulabilir alanlar tamamıyla gölgelik alandan oluşuyor ve yaz günleri sıcaklık anlamında pek sıkıntı çekmiyorsunuz.

Ortak dinlenme alanları, yürüyüş parkurları, büfe, elektrik ve lavaboların yanı sıra mangal yakabiliyorsunuz. Ayrıca buranın gözlemesini mutlaka tatmalısınız. Yanında verilen çaylar ücretsiz. Dilediğiniz kadar içebilirsiniz. Dilerseniz yemek sonrası hamakta şekerleme yapabilirsiniz.

Konaklama fiyatları çok uygun olup, özellikle bölgede gezen sırt çantalıların tercih edebileceği çadır kamp alanlarından biridir. Tesis, çadırı olmayan kişilere yastık ve çarşafıyla birlikte çadır kiralaması yapmaktadır.

Kaş-Kalkan arası çalışan dolmuşlara binerek ulaşımınızı kolayca sağlayabilirsiniz. Şoföre Bezirgan Köyü’nde indirmesini söylemeniz yeterli. Yol kenarında tesisin tabelasını göreceksinizdir. Araç sahipleri için de otopark yeri mevcuttur.

Kamp Olanakları: WC, sıcak su, çeşme, mutfak, buzdolabı, elektik ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 40 TL, çadır kiralama 60 TL.

Telefon: 0535 371 82 26

Facebook: https://www.facebook.com/Kalkan-Camping-192072667636755/

Haritada Görüntüle >

Harnup Camping

Harnup Camping

Kaş’ın en güzel plaj yerlerinden biri olan Büyük Çakıl Plajı’na yürüme mesafesinde bulunan Harnum Camping, bir yanı deniz bir yanı yemyeşil doğal manzaraların olduğu kamp alanlarından biridir. Tesis, çam ağaçları arasında doğa ile iç içe olup sunduğu eksiksiz olanakları ile keyifli bir tatil yapabilmenize olanak sağlıyor. Burası, Kaş’ta tercih edilen kamp yerlerinin başına geliyor. Kamp alanı toprak olup, çadır kurmaya müsait geniş bir alana sahiptir. Kamp alanının arka tarafı dağlık olması nedeniyle tertemiz bir havası bulunuyor. Akşam güneş batmak üzereyken çayınızı veya soğuk alkollü-alkolsüz içeceğinizi alarak anın tadını çıkarabilirsiniz.

Kamp alanı, konuklarına mangal yakabilmelerine de fırsat tanıyor. Yemeklerinizi bahçe alanındaki piknik masalarında yiyebiliyorsunuz. Gün ortası denize girebilir, tekne turlarına katılabilir ya da etrafı keşfetmek için doğa yürüyüşlerine çıkabilirsiniz. Harnup Camping, uygun fiyatlı konaklama yerleri sunduğu iyi olanaklar ve konumu itibariye tercih edebileceğiniz bir yerdir. Kaş ilçe merkezine 2 km uzaklıkta. Dileyen yürüyerek de gelebilir. Toplu taşımayı kullanacak olanlar için dolmuşlar Büyük Çakıl Plajı’na gitmektedir. Burada inerek 2 dakikalık yürüme ile kamp alanına gelebilirsiniz. Özel araç sahipleri için de tesisin otopark alanı bulunmaktadır.

Konumu: Sahile Yürüme Mesafesi

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, 24 saat sıcak su, Wi-Fi, ortak kullanımlı mutfak alanı, buzdolabı, çay, meşrubat ve atıştırmalık satışı, isteğe göre kahvaltı servisi, çadır kiralama ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Konaklama ücretleri sezonluk, resmi ve bayram tatillerinde değişiklik göstermektedir. Güncel fiyat bilgisini aşağıdaki telefon numarasını arayarak öğrenebilir, rezervasyonunuzu tesisin internet sitesini ziyaret ederek yapabilirsiniz.

Telefon: 0533 364 22 86 – 0532 572 20 76 – 0532 273 44 13

Web Sitesi: http://www.harnupcamping.com/

Instagram: https://www.instagram.com/kasharnupcamping/

Haritada Görüntüle >

Joy Glamping

Joy Glamping

Kaş’ta beş yıldızlı tatil konforunu aratmayan konsepti ile Joy Glamping, doğa içerisinde farklı konaklama birimleri ve sunduğu kusursuz hizmetleri ile harika bir kamp tatili yaşatıyor. Etrafının tamamıyla ağaçlıklarla çevrili olması burayı mükemmel bir yere dönüştürüyor. Nispeten yerleşim yerlerine uzak ve şehrin gürültüsünden kendini iyi bir şekilde izole ediyor.

WC, elektrik, 24 saat sıcak su ve duş gibi temel gereksinimlere ek olarak kablosuz internet, restoran ve oda konaklamalarında özel WC, banyo ve klima gibi avantajlara sahip. Çadır kurulabilir alanlar topraktan olup, taşlardan arındırılmış pürüzsüz bir zemine sahip. Ahşap bungalov evlere ek olarak taş evler de bulunmakta.

Denize girmek istediğinizde yalnızca 5 dakikalık bir yürüyüş yaparak ücretli ve ücretsiz plajların olduğu yere geliyorsunuz. Deniz keyfinden sonra tekrar tesise gelip öğle yemeğinizi ister tesisin restoranında yiyebilir, ister mangalınızı yaparak kendi pişirdiğiniz etleri yiyebilirsiniz. Restoran bölümü sıcak yaz günlerinde her zaman soğuk içeceklere sahiptir.

Ortak dinlenme alanlarında diğer konuklarla sosyalleşebilir, çeşitli aktivitelere katılarak kamp tatilinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Tesise ilçe merkezinden hareket eden dolmuşlar ile gelebiliyorsunuz. Ayrıca işletmenin her sabah 09.30 ve akşam 20.30 da merkeze ücretsiz servisleri bulunmaktadır. Bu servise katılarak da ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Özel araç sahipleri için Joy Glamping otopark alanına sahiptir.

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, 24 saat sıcak su, Wi-Fi, restoran, oda konaklamalarda özel WC, banyo, saç kurutma makinesi ve klima, restoran ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: İki kişilik glamping çadır Mayıs ve Haziran dönemi 200 TL, Temmuz, Ağustos ve Eylül dönemi 240 TL ve sezon dışı 200 TL. Dört kişilik 1+1 apart Mayıs ve Haziran dönemi 450 TL, Temmuz, Ağustos ve Eylül dönemi 500 TL, sezon dışı 300 TL. İki kişilik bungalov Mayıs ve Haziran dönemi 300 TL, Temmuz, Ağustos ve Eylül dönemi 375 TL ve sezon dışı 250 TL. İki kişilik oda konaklama Mayıs ve Haziran dönemi 250 TL, Temmuz, Ağustos ve Eylül dönemi 300 TL ve sezon dışı 225 TL. İki kişilik taş oda konaklama Mayıs ve Haziran dönemi 350 TL, Temmuz, Ağustos ve Eylül dönemi 400 TL ve sezon dışı 250 TL. Ek yatak ücreti 75 TL’dir. Düşük sezon 1 Nisan – 15 Mayıs ve 15 Eylül – 31 Ekim tarihlerini kapsamaktadır.

Telefon: 0533 689 70 22

Web Sitesi: http://www.kasjoy.com/

Instagram: https://www.instagram.com/kasjoycamp/

Haritada Görüntüle >

Hangar Camping

Hangar Camping

Kaş-Demre yolu üzerinde, yemyeşil bir doğa içerisinde, denize ihtiyacınız olmadan girebileceğiniz özel havuzu, çadır ve karavan kamp alanı ve tüm temel gereksinimlere cevap veren olanakları ile Hangar Camping, Kaş’ta alternatif bir kamp deneyimi sunan yerlerden biridir. Ağullu Köyü içerisinde, ana yoldan 200 metre içeride yer alan kamp alanı bölgede tavsiye edebileceğimiz yerlerden biridir.

Kamp alanı geniş bir bahçe alanı içerisine kurulu, etrafı dağlık alan ve eksik olmayan tatlı bir esintiye sahiptir. Vaktinizi iyi bir şekilde değerlendirebileceğiniz pek çok aktivite ve atölyelere sahip. Yeme içme ihtiyaçlarınızı tesisin restoranından karşılayabiliyorsunuz. Ağaç altı gölgelik yerlerde ortak oturma alanları mevcut. Alkollü ve alkolsüz içeceklerin olduğu birde mini barı bulunmaktadır.

Ağullu Köyü içerisinde yer aldığı için dileyen köy merkezinden de ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Ayrıca etrafı keşfedebileceğiniz yürüyüş parkurları da mevcut. Kamp alanı, Kaş Otobüs Terminali’ne yaklaşık 400 metre mesafede yer alıyor. İlçe merkezinden toplu taşımaya binerek terminale gelebilir ve buradan yürüyerek Ağullu Köyü’ne gelebilirsiniz. Kamp alanı, Ağullu Camii’nin yakınında yer almaktadır.

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, 24 saat sıcak su, Wi-Fi, restoran, ortak dinlenme alanları, havuz, mangal yakılabilir alanlar, mini bar ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Konaklama ücretleri sezonluk, resmi ve bayram tatillerinde değişiklik göstermektedir. Güncel fiyat bilgisini aşağıdaki telefon numarasını arayarak öğrenebilir ve rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

Telefon: 0554 449 12 07 – 0544 865 35 26

Web Sitesi: www.hangar.camp

Instagram: https://www.instagram.com/hangarcamp/

Haritada Görüntüle >

Nuri’s Beach Bungalow

Nuri's Beach Camping

Kaş Limanağzı mevkiinde denize sıfır müthiş bir koy içerisinde bulunan Nuri’s Beach Bungalow, tatil için çok fazla para harcamadan tüm ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek donanımda ve konforda bir tatil imkânı sunuyor. Otel ve plaj hizmeti veren tesis aynı zamanda bungalov konaklaması yapabileceğiniz bir yerdir. Çadır konaklaması ise ne yazık ki yapılmıyor. Tesis zeytin ağaçlarının arasında, geniş bir arazi üzerinde, gölgelik alanların bol olduğu ve turkuaz renkte denizi ile şahane bir ambiyansa ev sahipliği yapıyor.

Plajı kumsal olup, hasır şemsiye, şezlong, minder ve soyunma kabinleri gibi olanaklar bulunmaktadır. Denizin dibi yarı taşlık yarı kumuldur. Kıyı yerler çocukların girebileceği derinliktedir. Arkadaşlarınızla veya ailenizle gelebileceğiniz tesis oldukça nezihtir. Yeme içme ihtiyaçlarınız için bir restorana, mini bar ve çeşitli etkinliklere sahiptir.

Tesise ulaşımlar tekne ile sağlanmaktadır. Bu nedenle konaklama öncesi tesis ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Eğer plajı günübirlik kullanacaksanız Kaş limanından kalkan Limanağzı Beach teknelerine binerek ulaşımınızı sağlayabiliyorsunuz. Eğer sırt çantalı bir gezginseniz ve Likya Yolu’nu yürümeye geldiyseniz tesise gelebileceğiniz bir yürüyüş yolu da bulunmaktadır.

Konumu: Sahil Kenarı

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, 24 saat sıcak su, çamaşırhane, restoran, büfe, kafeterya, plaj, soyunma kabinleri, hasır şemsiye, şezlong ve minder, otopark alanı, bar, bungalov ve oda konaklama yerleri.

Kamp Ücreti: Konaklama ücretleri sezonluk, resmi ve bayram tatillerinde değişiklik göstermektedir. Güncel fiyat bilgisini aşağıdaki telefon numarasını arayarak öğrenebilir, rezervasyonunuzu tesisin internet sitesini ziyaret ederek yapabilirsiniz.

Telefon: 0242 836 38 16 – 0538 899 32 72

Web Sitesi: http://www.nurisbeach.com/

Instagram: https://www.instagram.com/nurisbeachbungalow/

Haritada Görüntüle >

Seles Camping

Kaş-Demre yolu üzerindeki Ağullu Köyü’nde yer alan bir başka kamp alanı ise Seles Camping’dir. İki dönüm arazi üzerine, 55 badem ağacının gölgesinde ve yaklaşık 600 metre rakımda tertemiz bir havaya sahip olan Seles Camping, yemyeşil bir doğa içerisinde hem köy hem de kamp hayatını deneyimleyebileceğiniz hoş bir yer. Tesis, çadır konaklamanın yanı sıra bungalov ve ahşap ev konaklaması da sunuyor. Bahçe alanı geniş ve içerisinde yüzülebilir bir havuzu, gölet alanı, restoran, bar, resim atölyesi, egzersiz alanı, kütüphane ve ortak dinlenebilir yerleri bulunmaktadır. Ayrıca motosikletlileri unutmayan işletmeciler iki tekercilere özel bir de ‘Biker’s Room’ alanına sahiptirler. Evcil hayvan sahipleri de gönül rahatlığıyla gelebiliyorlar.

Ağullu Köyü, Kaş Otobüs Terminali’ne yakın bir konumda bulunuyor. İlçe merkezinden toplu taşıma otobüslerini kullanarak otogara gelebilir ve buradan dilerseniz yürümeyi tercih edebilir veya köy minibüslerine binebilirsiniz. Kamp alanı, Ağullu Camii’ne birkaç adımlık mesafede kalmaktadır. Özel araç sahipleri için de otopark alanı bulunmaktadır.

Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, 24 saat sıcak su, restoran, ücretsiz su, çay ve kahve, Wi-Fi, kahvaltı ve akşam yemeği, havuz ve otopark alanı.

Kamp Ücreti: Kendi çadırıyla gelenler 120 TL, çadır kiralama 150 TL. Bungalov konaklama kişi başı 175 TL, iki kişilik köy oda konaklama 450 TL, üç kişi 650 TL, iki kişilik ahşap ev konaklama 500 TL, üç kişi konaklama 750 TL’dir. Fiyatlara açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği dâhildir.

Telefon: 0532 674 61 48

Web Sitesi: https://www.selescamping.com/

Instagram: https://instagram.com/selescamping/

Haritada Görüntüle >

Yorum yapın

Bizi Takip Edin