Hamburg’da Nerede Kalınır? En Güzel Otel Tavsiyeleri

Hamburg’da nerede kalınır? İdeal konaklama bölgeleri

Yılda 4 milyondan fazla ziyaretçinin hedefi olan Hamburg, Almanya’nın turizm anlamında önemli şehirlerinin başında geliyor.  Almanya’nın bu önemli liman şehrine gelip de “Hamburg’da nerede kalınır?” konusunda merakınız varsa yazımızın devamında bu konudaki detaylara ulaşabilirsiniz.

Şehir, turizmin yanı sıra ticari ve kültürel etkinlikler konusunda da hayli zengin. Bu da Hamburg’a gelenlerin konaklama konusunda pek çok seçeneğe sahip olmasını sağlıyor.

Almanya’nın diğer şehirlerine göre Hamburg’da otel fiyatlarının bir nebze daha uygun olduğunu söyleyebiliriz. Bu durum şehre gelen farklı bütçelere sahip ziyaretçilerin kendilerine uygun bir konaklama seçeneği bulma konusunda kolaylık sağlıyor.

Hamburg’a geldiğinizde şehirden beklentilerinize göre kalacağınız bölgeyi belirlemeniz faydalı olacaktır. Şehirdeki konaklama yapabileceğiniz belli başlı bölgeleri şu şekilde sıralayabiliriz;

Altstadt bölgesi: Şehrin bu eski bölgesi özellikle Hamburg’a turistik bir gezi amacıyla gelen ziyaretçiler için “Hamburg’da nerede kalınır” sorusunun en ideal cevaplarının başında geliyor. Elbe Nehri civarında ziyaretçilerin görmesi gereken pek çok nokta bulunuyor. Hamburg’a geldiğinizde görmeniz gereken yerler hakkındaki listemize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz;

Altona bölgesi: Şehrin hareketli ve turistik bölgelerinden olan Altona da en çok tercih edilen yerler arasında. Elbe Nehri’ne yakın olan bölgede alışveriş tutkunları için de pek çok alışveriş durağı var.

Rotherbaum: Alster Gölü civarındaki bu bölge temiz ve uygun fiyatlı konaklama seçeneği arayan gezginler için pek çok seçeneği bünyesinde barındırıyor.

St. Pauli: Eğer Hamburg gece hayatı ile eğlenceli akşamlar geçirmek gibi bir planınız varsa konaklamak için öncelikli olarak bu bölgeyi tercih etmenizi öneriyoruz. Amsterdam’daki Red Light District’e benzer bir bölge olan Reeperbahn da buraya oldukça yakın ancak bu bölgede dolaşırken dikkatli olmanızda fayda var.

St. Georg: Merkez Tren İstasyonu ile karşı karşıya bulunan bölge muhteşem konumu ile turistler tarafından oldukça fazla tercih ediliyor. Bölgede pek çok lüks otel seçeneği bulmak mümkün oluyor.

Hamburg otel tavsiyeleri

1- Jeneratör Hamburg

Jeneratör Hamburg

Yürüyerek her yere ulaşımın çok kolay olduğu bu Hamburg hosteli, güleryüzlü personeli, temizliği ve uygun fiyatı ile şehirde tercih edilebilecek öncelikli konaklama seçenekleri arasında bulunuyor. Eski şehir, Reeperbahn ve Hamburg Havaalanı’na doğrudan ulaşılabiliyor olması ise hosteli çok isabetli bir tercih yapıyor.

Hostelin ortamının canlı olması ve uygun fiyatlı olması nedeniyle burada özellikle genç ruhlu ve düşük bütçeli kişilerin daha keyifli bir şekilde kalabileceğini düşünüyoruz. Detaylar için tıklayınız.

2- Gençlik Merkezleri Hamburg Auf dem Stintfang

Eğer biraz daha uygun fiyatlı bir hostel bakıyorsanız burayı listenize dahil edin deriz. Hamburg ucuz konaklama için birebir olan bu hostel; hem güzel bir manzara hem uygun fiyat hem de rahat ve keyifli odalara sahip.. Bir insan bir hostelden daha ne isteyebilir ki! ”Hamburg’da nerede kalınır?” sorunuza cevap arıyorsanız hemen tıklayın ve bu eğlenceli hostelden yerinizi bir an önce ayırtın 😉

3- Otel Europäischer Hof Hamburg 4 *

Otel Europäischer Hof Hamburg

Otel tavsiyelerimiz arasındaki St. Georg bölgesinde Merkez Tren İstasyonu’nun hemen karşısında bulunan bu otel ortalamanın biraz üstündeki fiyatı ile bütçesi kısıtlı olan ziyaretçileri biraz zorlasa da sunduğu üstün hizmet ile şehirdeki en çok tercih edilen otellerden biri olmayı başarıyor. Bütçe konusunda sorununuz bulunmuyorsa otelle ilgili detaylar ve rezervasyon için burayı tıklayabilirsiniz.

4- NH Hamburg Altona 4 *

NH Hamburg Altona

Otel Altona bölgesinde nezih bir noktada bulunuyor.  ”Hamburd’da nerede kalınır?” sorunuza cevap niteliğindeki bu otel ziyaretçilerin güne muhteşem bir kahvaltı ile başlama imkanı bulduğu otel uygun fiyatı ile de bütçeleri güldürüyor. Sunduğu koşullar da göz önüne alındığında bu oteli seçenekleriniz arasına dahil etmeniz bizce gerekli. Otelle ilgili fikrinizi netleştirmenize yardımcı olacak fotoğraflara ve fiyat bilgisine buradan ulaşabilirsiniz.

5- ARCOTEL Onyx Hamburg 4*

ARCOTEL Onyx Hamburg

St. Pauli bölgesindeki otel özellikle şehrin gece yaşamına tanıklık etmek isteyenler için çok merkezi bir konumda bulunuyor. Civarda bulunan Türk lokantaları ve marketleri ise burayı özellikle Türk ziyaretçiler için oldukça cazip kılıyor. Metro istasyonunun 150 metre mesafede bulunduğu otel ulaşım konusunda büyük avantaj sağlıyor. Siz de bu otelde konaklama isterseniz rezervasyonunuzu yapmak için hemen tıklayın.

*Hamburg gezinizde ihtiyacınız olabilecek bilgiler için Hamburg gezi rehberi başlıklı yazımızı incelemenizi tavsiye ediyoruz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin