Erzurum’da Gecenize Eğlence Katacak 4 Mekan

Erzurum gece hayatı fazla seçeneğe sahip olmasa da eğlenmek isteyenler için kaliteli ve birbirinden eğlenceli mekan alternatifleri sunuyor.

Erzurum gece hayatı ve eğlence mekanlarını sizlere yakından tanıtabilmek için birbirinden renkli mekanları bir araya getirdik. Erzurum seyahatinize eğlence katmak için yazımızı okumanız yeterli!

1. Sosyete Bar

Sosyete Bar

Erzurum’un Yakutiye ilçesinde, Yukarı Mumcu mevkiinde yer alan Sosyete Bar, özellikle gençlerin gece eğlenmek için sıklıkla tercih ettiği mekanların arasında yer alıyor. Erzurum gece hayatı ve eğlence dünyasına yön veren mekanlardan biri olan Sosyete Bar’da haftanın belirli günlerinde canlı müzik hizmeti veriliyor. Erzurum seyahatinizde gece eğlenmek için iyi bir seçenek olan Sosyete Bar, haftanın yedi günü, gece 00.00’a kadar hizmet veriyor.

Adres: Yukarı Mumcu, Cami Sok. No 2, 25100 Yakutiye/Erzurum

İletişim: 0553 304 42 82

2. Desibel Live Bar

Desibel Live Bar

Yukarıda da bahsettiğimiz Sosyete Bar ile aynı sokakta yer alan Desibel Live Bar, Erzurum gece hayatı ve mekanları arasında disko ve kulüp olarak hizmet veren yerlerin arasında yer alıyor. Desibel Bar’da her hafta cuma ve cumartesi günleri rock müziğin ağırlıkta olduğu canlı müzik programı düzenleniyor.

Hem üniversiteli gençlerin hem de Erzurum sakinlerinin hafta sonu eğlencesi için tercih ettikleri bir bar olan Desibel Live, haftanın yedi günü, 00.00-01.00 saatlerine kadar hizmet vermeye devam ediyor.

Adres: Yukarı Mumcu, Cami Sok. No 4, 25100 Yakutiye/Erzurum

İletişim: 0546 512 77 00

3. Buzz Club

Buzz Club

Palandöken Dağı, İbrahim Polat Caddesi’nde yer alan Buzz Club, Erzurum gece hayatı ve eğlence dünyasının en renkli mekanlarından biri olarak hizmet veriyor. Yaklaşık 200 ile 300 kişilik kapasiteye sahip olan kulüpte, bekarlığa veda, nişan, kına kutlamaları, doğum günü partileri gibi özel kutlamalar organize edilebiliyor.

Kış sezonunda Palandöken’e kayak yapmak için giden tatilciler tarafından sıklıkla tercih edilen Buzz Club’ta eğlence ve müzik hız kesmeden devam ediyor. Buzz Club, canlı müzik programı ve gece geç saatlere kadar süren DJ performanslarıyla Erzurum’un en eğlenceli mekanlarının başında geliyor. Fiyat açısından oldukça uygun olan mekanda, kişi başı minimum hesap tutarı 30-50 TL arasında değişiyor.

Adres: İbrahim Polat Cad. Palandöken Dağı, Erzurum/Türkiye

İletişim: 0541 905 25 35

4. Abluka Sahne

Abluka Sahne

Erzurum Atatürk Üniversitesi’nin öğrencilerinin müdavimi olduğu Abluka Sahne, Yakutiye ilçesi, yukarı Mumcu mevkiinde yer alıyor. Rock ve Caz ağırlıkta müzik yapılan mekanda, her hafta Cuma ve cumartesi günleri yetenekli gruplar ve solistler sahne alıyor. Bunun yanı sıra ünlü sanatçıların konserlerinin de düzenlendiği Abluka’da, özel partiler ve kutlamalar organize edilebiliyor.

Genellikle öğrencilere hitap eden bir mekan olduğu için fiyat açısından oldukça uygun olan Abluka Sahne, Erzurum gece hayatı ve eğlencesini yakından tanımak isteyenler için en doğru adreslerden biri! Abluka Sahne haftanın yedi günü, 12.00 ile 00.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Yukarı Mumcu Cad. Devlet Tiyatroları binası yanı, 25100 Yakutiye/Erzurum

İletişim: 0532 069 20 99

Erzurum gece hayatı başlıklı yazımız burada sona eriyor. Fikir ve önerilerinizi, aşağıdaki kutucuğa yorum yaparak, bizlere iletebilir, içeriğimizi geliştiren kişi ‘siz’ olabilirsiniz. Erzurum’da eğlence dolu bir tatil geçirmeniz dileğiyle!

Yorum yapın

Bizi Takip Edin