Erzincan Havalimanı’ndan Şehir Merkezine Ulaşım Rehberi

Erzincan Havalimanı’ndan Şehir Merkezine Nasıl Gidilir?

Erzincan Havalimanı, şehir merkezine 7 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır. Araba ile ortalama yolculuk süresi 15 dakika civarıdır. Havaalanından şehir merkezi ulaşımlar belediye toplu taşıma otobüsleri taksi, HAVAŞ servis otobüsleri ve özel transferler ile gerçekleşmektedir. Ayrıca havaalanında araç kiralaması yapabileceğiniz yerel ve uluslararası acente ofisleri de bulunmaktadır.

Havalimanı/Şehir Merkezi Otobüs ile Ulaşım

Erzincan Havalimanı’na uçuşların yapıldığı gün ve saatlerde, yolcuların şehir merkezine olan ulaşımlarını sağlayabilmeleri için belediye tarafından toplu taşıma otobüsleri bulunmaktadır. Otobüsler gelen yolcu terminalinin önünden hareket etmektedir. Yolculuk yaklaşık 15 dakika sürmekte olup bilet ücreti kişi başı 3 TL’dir. Biletinizi nakit olarak otobüs şoföründen satın alabilirsiniz.

Havalimanı – Şehir Merkezi Otobüs Güzergâhı:

Havalimanı – Hilton Oteli – Terzibaba Camii – Eski Otogar – Ermerkez – Çarşı

Şehir Merkezi – Havalimanı Otobüs Güzergâhı:

Çarşı – Yapı Kredi Bankası Önü – Ermerkez – Eski Otogar – Terzibaba Camii – Hilton Oteli – Havalimanı

Erzincan Havalimanı özel halk otobüsü otobüs saatlerini kontrol edin.

Havalimanı/Şehir Merkezi HAVAŞ ile Ulaşım

Erzincan Havalimanı ile şehir merkezi arası yolcu taşımacılığında bir diğer ulaşım alternatifi HAVAŞ otobüsleridir. HAVAŞ otobüslerinin havalimanından şehir merkezine uçuş seferleriyle eş zamanlı olarak düzenlediği servisler ile ulaşımınızı kolayca sağlayabilirsiniz. HAVAŞ ile havalimanından şehir merkezine olan seyahat süresi trafiğin de yoğunluğuna göre yaklaşık 30-35 dakika sürmektedir. Bilet ücreti kişi başı tek yön 9 TL’dir.

erzincan havalimanı havaş otobüsü

Servis Güzergâhı:

Havalimanı – Otogar Durağı – Hilton Otel Önü – Terzibaba Camii – İş Bankası Önü – SGK Karşısı – Erzincan Park AVM – Bahçesaray Caddesi – Miili Egemenlik Bulvarı – Belediye Evleri – Coşarlar Market Durağı (Yeni Mit Binası Karşısı) – Eski Mit Kavşağı – Ordu Caddesi – Askerlik Şubesi

Erzincan Havalimanı HAVAŞ İletişim:

Yetkili Adı: Harun Şahin

Telefon: 0534 596 82 73, 0534 596 82 69 ve 0534 596 82 62

HAVAŞ Telefon: 0850 222 0 487

HAVAŞ Erzincan Havalimanı servis otobüsü tarifesi, servis saatleri ve güzergâhı hakkında daha fazla bilgi edinin.

Havalimanı/Şehir Merkezi Taksi ile Ulaşım

Toplu taşımayı kullanmak istemiyorsanız taksiler sizin için iyi bir ulaşım alternatifi olabilir. Erzincan Havalimanı’ndan şehir merkezine gitmek için taksiler kullanabilirsiniz. Haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren taksileri gelen yolcu terminalinin çıkında bulabilirsiniz. Taksi ile şehir merkezine ulaşım yaklaşık 10 dakika sürmektedir ve ortalama ücreti 35 TL’dir.

erzincan havalimanı taksi ulaşımı

Erzincan Havalimanı’nda taksi hizmeti veren Erzincan Şoförler Odası Kooperatifi (EŞOT) 0446 214 34 75 ve 0446 224 10 40 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Havalimanından Erzincan’ın diğer bölgelerine olan taksi ücretleri ise aşağıdaki gibidir;

  • Havalimanı – Merkez/Dörtyol: 25 TL
  • Havalimanı – Otogar: 15 TL
  • Havalimanı – Tren Garı: 25 TL
  • Havalimanı – Öğretmen Evi: 20 TL
  • Havalimanı – Polis Evi: 30 TL
  • Havalimanı – Astsubay Ordu Evi: 20 TL
  • Havalimanı – Subay Ordu Evi: 30 TL
  • Havalimanı – Üniversite Yerleşkesi: 50 TL
  • Havalimanı – Polis Okulu: 50 TL
  • Havalimanı – 59. Topçu Tugayı: 30 TL

Güncel ücret tarifeleri ve detaylı bilgi için Gaziantep Havalimanı Oğuz Taksi Koop. web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Havalimanı/Şehir Merkezi Özel Transfer ile Ulaşım

Erzincan Havalimanı’ndan şehir merkezine, oteliniz veya çevre yerlere hızlıca ve konforlu bir şekilde ulaşımınızı sağlamak için bir özel transfer hizmeti satın almak akıllıca olacaktır. Kişi sayısı ve bagaj ağırlığını düşünmeden ekonomik bir fiyatla transfer hizmeti rezervasyonu yapabilir ve havaalanına varışta bekleme yapmadan sürücü tarafından karşılandıktan sonra doğrudan aracınıza binebilirsiniz. Henüz Erzincan Havaalanına varmadan önce çevrimiçi olarak bir rezervasyon yapabilir veya transfer hizmeti veren ilgili firmaları arayarak talebinizi belirtebilirsiniz.

Erzincan Havalimanı’nda özel transfer hizmeti satın alabileceğiniz firmalar arasında Munzur Oto Kiralama, City24 Erzincan Oto Kiralama, Ekoler Erzincan Oto Kiralama, Nokta Rent A Car, Beyaz Oto Kiralama, Erzincan Transfer ve Asil Erzincan Oto Kiralama bulunmaktadır.

Havalimanı Araç Kiralama Acenteleri

Erzincan Havalimanı’ndan şehir merkezine veya otelinize gitmek ve şehirde kalacağınız süre boyunca ulaşımınızı kolay hale getirmek için bir araç kiralaması düşünebilirsiniz. Araç kiralama hizmetini Erzincan Havalimanı’nda alabileceğiniz gibi şehir merkezindeki kiralama şirketlerinden rezervasyon yaparak aracı havalimanına getirmelerini talep edebilirsiniz.

Erzincan Havalimanı’nda araç kiralama hizmeti beren yerel ve uluslararası birkaç acente bulunmaktadır. Erzincan Havalimanı’nda araç kiralama hizmeti veren firmalar arasında Budget, Avis, Munzur Oto Kiralama, Enterprise, City24 Erzincan Oto Kiralama, Asis, Ekoler Erzincan Oto Kiralama, Nokta Rent A Car ve Beyaz Oto Kiralama bulunmaktadır.

Otogar/Erzincan Havalimanı Ulaşımı

Erzincan Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden havaalanına ulaşımınızı HAVAŞ servis otobüsleri ile sağlayabilirsiniz. Şehir merkezinde Askerlik Şubesi önünden hareket eden otobüs otogara uğramaktadır. Buradan otobüse dâhil olarak havaalanına olan ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Otogar ile havaalanı arası mesafe yaklaşık 5 kilometre olup seyahat süresi trafiğin yoğunluğuna göre 10 dakika kadar sürmektedir. Tek yön kişi başı bilet ücreti 9 TL’dir.

Şehir Merkezi – Erzincan Havalimanı Güzergâh:

Askerlik Şubesi – Eski Mit Kavşağı – Coşarlar Market Durağı (Yeni Mit Binası Karşısı) – Belediye Evleri – Bahçesaray Caddesi – Neon Hastanesi Durağı – Erzincan Park AVM – SGK Önü – Ermerkez Önü – Terzibaba Cami Durağı – Hilton Otel Önü – Otogar Durağı – Havalimanı

erzincan havalimanı özel halk otobüsü

HAVAŞ Otobüsleri Hareket Saatleri:

Şehir merkezinden Erzincan Havalimanı’na HAVAŞ servis otobüsleri haftanın yedi günü 00.05, 04.30, 07.15 ve 15.00 saatleri arasında hareket etmektedir.

Şehir merkezinden havaalanına HAVAŞ servisleri iç hat uçuş seferlerine göre düzenlenmektedir. Olası uçuş iptal veya değişiklileri nedeniyle mağduriyet yaşanmaması adına 0850 222 0 487 numaralı arayıp bilgi alabilirsiniz.

Şehir merkezinden Erzincan Otogarı’na ulaşımınızı ekonomik olması açısından 1 numaralı belediye halk otobüsleri ile sağlayabilirsiniz. 1 no’lu otobüslerin güzergâhı ve hareket saatlerini kontrol edebilirsiniz. Şehir merkezinden otogara giden gece hattı da bulunmaktadır. Hareket saati ve araç güzergâhı için tıklayın.

HAVAŞ servisi veya belediye halk otobüsünü beklemeden hızlıca havalimanına gitmek için taksileri kullanabilirsiniz. Otogar içerisinde yer alan taksiler haftanın 7 günü 24 saat hizmet vermektedir. Mesafenin kısa olması nedeniyle taksi ile havalimanına gitmek 5-6 dakika sürecektir. Otogardan havalimanına taksi yolculuğunun ücreti ise 20 TL’dir.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin