Bolu’da Nerede Kalınır? | 5 Muhteşem Otel Tavsiyesi

Aşçıları ünlü Bolu Abant, Yedigöller, Gölcük gibi muhteşem güzellikleriyle de doğa seven ziyaretçilerin ilgi odağı oluyor.

Yazımızda ” Bolu’da nerede kalınır ?” sorusunun cevabını ve Bolu’da tercih edebileceğiniz bazı otel önerilerini bulabilirsiniz. Özellikle hafta sonu sakin bir kaçamak yapmak isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği Bolu, konaklama konusunda da ziyaretçilerine pek çok seçenek sunuyor.

1- Bolu’da Nerede Kalınır?

Bolu’nun her yeri yeşil bitki örtüsü ve doğal güzellikleri sayesinde ziyaretçilerine doğayla baş başa bir tatil olanağı yapma imkanı sunuyor. Bu nedenle hangi konaklama bölgesini seçerseniz seçin sizi mutlaka eşsiz bir doğanın beklediğinden emin olabilirsiniz.

Bolu ve çevresinde konaklamak için Yedigöller ve Karacasu bölgeleri oldukça fazla tercih edilmektedir. Dilerseniz Bolu’nun merkezinde konaklayarak civardaki güzellikleri görmek için günübirlik geziler de planlayabilirsiniz. Eğer Abant’ta kalmayı düşünüyorsanız Abant’ta nerede kalınır? Otel tavsiyeleri başlıklı yazımızdan bu bölgeyle ilgili konaklama ve otel önerilerimize göz atabilirsiniz.

2- Bolu Otel Tavsiyeleri

#1 Hindiba Pansiyon

Hindiba Pansiyon

Yedigöller yolu üzerinde sakin ve doğa içinde bir konaklama seçeneği olan tesis, uygun fiyatlarıyla ziyaretçiler tarafından tercih edilmektedir. Eğer çok lüks bir gece geçirmek gibi planınız yoksa, karnınızın doymasını ve güven içinde bir akşam geçirmek istiyorsanız Hindiba Pansiyon sizin için ideal bir seçim olabilir.

#2 Remay Hotel 3*

Remay Hotel

Bolu merkezde aile işletmesi olarak hizmet veren otel, sıcak bir ortamda konaklamak isteyenler için birebir. Otobüs terminaline kolay bir şekilde ulaşabileceğiniz otel, Bolu’da gezilecek yerlere yakınlığı ziyaretçiler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

#3 Kayı Apart Otel

Kayı Apart Otel

Uygun fiyata ev konforunuzu yaşamak istiyorsanız bu apart otel tam size göre olabilir. Tam donanımlı mutfakları ile keyifli bir akşam geçirmek istiyorsanız kesinlikle bu oteli seçenekleriniz arasına dahil etmelisiniz. Özellikle aileler için burasının çok iyi bir tercih olabileceğini bilmenizi isteriz.

#4 Matışlar Konağı

Matışlar Konağı

Bolu’nun merkezi bir noktasında bulunan konak, 6 odalı butik konseptte hizmet veren bir işletme. Kaliteli hizmetine rağmen merkezdeki otellere göre oldukça uygun fiyatı ile Bolu’da nerede kalınır? sorusunun en ideal cevaplarından birinin Matışlar Konağı olduğunu söyleyebiliriz.

#5 Gazelle Resort & Spa 5*

Gazelle Resort & Spa

Karacasu bölgesine meşe ormanları arasında bulunan otel, sakin ve lüks bir konaklama deneyimi yaşamak isteyenlerin mutlaka tercih etmesi gereken otellerden biri. 5 yıldızlı otel konforunun olduğu konaklama seçeneği ziyaretçilerine Türk ve dünya mutfağından seçkin lezzetler deneme imkanı sunuyor.

Hazırladığımız Bolu’da nerede kalınır? yazımızda şehrin konaklama seçenekleri ile ilgili detayları sizlerle paylaşmaya gayret ettik. Sizin de şehirdeki konaklama seçenekleriyle ilgili tecrübeleriniz veya tavsiyeleriniz varsa yorum kısmından bizimle paylaşabilir, Bolu’ya gitmeyi düşünen ziyaretçilerimize fikir verebilirsiniz.

Bolu’ya ulaşım hakkında detaylı bilgiler için de Bolu’ya nasıl gidilir? başlıklı yazımızı inceleyebilirsiniz. Şimdiden keyifli bir tatil geçirmenizi dileriz 😉

Yorum yapın

Bizi Takip Edin