Ayvalık Gece Hayatı | Eğlence Dolu 10 Mekan

Ayvalık, turizm cenneti olmasının yanı sıra gece hayatıyla da ziyaretçilerini en iyi şekilde ağırlıyor. Seyahatinize renk katmak için ilçede bulunan gece kulüplerini, barları ve pubları değerlendirebilir, eğlence dolu bir tatil geçirebilirsiniz.

Ayvalık Gece Hayatı denildiğinde akla ilk gelen mekanları sizler için derledik ve bir liste haline getirdik. Eğlence dolu Ayvalık gece hayatı ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi öğrenmek için yazımızı okumanız yeterli!

# Ayvalık Gece Hayatı

1. Club Gossip

Club Gossip

Club Gossip, Ayvalık, Cunda’da bulunan ve yalnızca yaz sezonu boyunca hizmet veren bir gece kulübüdür. Dekorasyonu ve dizaynıyla giden herkes tarafından oldukça beğenilen Club Gossip, son birkaç yıldır fazla rağbet görmese de Ayvalık gece hayatı ve eğlence dünyasına yön vermeye devam ediyor.

Club Gossip, sabahın ilk ışıklarına kadar süren kesintisiz müzik ve sınırsız eğlencesiyle, hareketli ve renkli bir gece geçirmek isteyenler için en iyi alternatiflerden biri oluyor. Sizler de Ayvalık gece hayatını daha yakından görmek için Club Gossip’i tercih edebilirsiniz.

Adres: Küçükköy, 10400 Ayvalık/Balıkesir

İletişim: 0266 324 00 04

2. Moshos Taverna

Moshos Taverna

Moshos Taverna, Ayvalık’ın en meşhur mekanlarından biri olarak dikkat çekiyor. Rum taverna müzikleri eşliğinde yapılan sirtakiyle meşhur olan Moshos Taverna, eğlenmek isteyenler için en ideal mekanlardan biri! Moshos Taverna, Yunan kültürüne ait mezeleri, içkileri ve eğlence anlayışıyla, Balıkesir’de mutlaka gidilmesi gereken mekanların başında geliyor.

Güler yüzlü personeli ve hızlı servisiyle misafirlerinin memnuniyetini ön planda tutan mekan, yaz sezonu boyunca haftanın yedi günü 11.00 ile 01.00 arasında hizmet veriyor. Fiyat açısından da oldukça uygun olan Moshos Taverna’da, 35’lik rakı ve 10 çeşit meze için iki kişinin ödeyeceği minimum hesap 100 TL ile 125 TL arasında değişiyor!

Adres: Mithatpaşa, Halk Cd. No:12, 10405 Ayvalık/Balıkesir

İletişim: (0266) 327 31 27

3. Cunda Maşşa

Cunda Maşşa

Balıkesir’in en güzel yerlerinden biri olan Cunda’da, eğlence denildiğinde akla ilk gelen mekanlardan biri de Cunda Maşşa’dır. Yaz-kış demeden misafirlerini eğlendirmeye devam eden mekanda, dj performanslarının yanı sıra birbirinden renkli dans şovları da düzenleniyor. Adını Yunan mitolojisinde cennetteki güzellik anlamına gelen Maşşa kelimesinden alan mekan, etnik atmosferi ve samimi ortamıyla gidenlerin beğenisini topluyor.

250 kişilik kapasitesiyle özellikle yaz aylarında turistler tarafından yoğun ilgi gören Cunda Maşşa, zengin alkol ve kokteyl menüsüyle de dikkat çekiyor. Kokteyller arasında ”Poseidon” adlı kokteyli mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz. Haftanın yedi günü 22.00 ile 03.00 saatleri arasında hizmet veren Cunda Maşşa’ya gitmeden evvel rezervasyon yaptırmayı unutmayın!

Adres: Mithatpaşa, 10405 Ayvalık/Balıkesir

İletişim: 0 (532) 314 64 10

4. Cielo Bistro Bar

Cielo Bistro Bar

Balıkesir, Cunda’da bulunan Cielo Bistro Bar, canlı müzik programıyla, Ayvalık gece hayatı ve eğlence mekanları arasında oldukça popüler! Evli bir çift tarafından işletilen mekan, samimi ve sıcak ortamıyla gidenlerden tam puan alıyor. Öyle ki özellikle yaz aylarında, mekan içerisinde boş yer bulmak zorlaşabiliyor.

90’lar ve 80’ler ağırlıklı müzik tarzı, zengin alkol ve kokteyl menüsü, lezzetli atıştırmalıkları ve uygun fiyatlarıyla Cielo Bistro Bar, yalnızca Ayvalık için değil Balıkesir gece hayatını daha yakından deneyimlemek için de gitmeniz gereken mekanlardan biri. Haftanın yedi günü, 12.00 ile 04.00 saatleri arasında hizmet veren Cielo Bistro Bar ile ilgili daha fazla bilgi almak için Cielo Bistro Bar linkine tıklayabilirsiniz.

Adres: Namık Kemal Mahallesi, Halk Caddesi, No:9, 10400, Ayvalık/Balıkesir

İletişim: 0532 667 91 86

5. Zuzu Cafe Bar

Zuzu Cafe Bar

Ayvalık gece hayatı denildiğinde akla ilk gelen yerlerden biri olan Zuzu Cafe Bar, yaz-kış canlı müzik programıyla hizmet veren ender mekanlardan biri. Nezih bir müessese olan Zuzu Cafe Bar, 100 kişilik kapasitesiyle, özellikle yaz mevsiminde tıklım tıklım doluyor.

Bekarlığa veda, doğum günleri, özel kutlamalar gibi organizasyonların da düzenlendiği mekan, canlı müzik dinlemek isteyenler ve abartısız bir eğlence arayanlar için oldukça ideal! Ayvalık gece hayatı ve eğlencesine renk katan Zuzu Cafe Bar, haftanın yedi günü 12.00 ile 02.30 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Vehbi Bey Mahallesi, Talatpaşa Cd. No:3, 10400 Ayvalık/Balıkesir

İletişim: 0553 405 52 15

6. Sandık Beach Club

Sandık Beach Club

Ayvalık’ın gezilecek yerlerinin başında gelen Sarımsaklı’da yer alan Sandık Beach Club, gündüz tertemiz denizde yüzüp, güneşlenebileceğiniz, akşam saatlerinde ise müzik eşliğinde içkinizi yudumlayıp eğlenebileceğiniz bir mekan. Sandık Beach, modern dizaynı ve hoş dekorunun yanı sıra, bulunduğu konum itibariyle de özellikle turistler tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

Ünlü şarkıcıların ve müzik gruplarının sahne aldığı Sandık Beach Club, akşama doğru hareketlenen ortamıyla, popüler Dj’lerinin performanslarına ve dans şovları, köpük partileri gibi birçok eğlenceli etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Yaz tatilinde deyimi yerindeyse bayram yeri gibi kalabalık olan Sandık Beach Club, Ayvalık gece hayatı açısından da oldukça popüler! Dolayısıyla Sandık Beach’e gittiğinize pişman olmayacağınızı söyleyebiliriz. Sandık Beach Club, yaz sezonu boyunca haftanın yedi günü, 09.00 ile 04.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

  • Giriş ücreti: Kişi başı 30 TL
  • Vale ücreti: 15 TL

Adres: Küçükköy, Sarımsaklı Plajları, Ayvalık/Balıkesir

İletişim: (0266) 331 21 00

7. Beyoğlu Lounge&Brasserie

Beyoğlu Lounge&Brasserie

Gündüzü ayrı gecesi ayrı güzel olan Beyoğlu Lounge & Brasserie, Ayvalık gece hayatı renklerinden biri! Canlı müzik hizmetiyle, geniş alkol menüsüyle, makul fiyatlarıyla ve nezih ortamıyla, birçok müdavimi bulunan mekan, yaz sezonu boyunca, ilçeye gelen tatilciler tarafından da ilgi görüyor. Tüm hafta, 09.00’da açılıp, sabaha karşı 04.00’a kadar hizmet veren Beyoğlu Lounge&Brasserie’ye, mutlaka şans vermelisiniz!

Adres: Gümrük Caddesi 1. Sokak, No.3, 10400, Ayvalık/Balıkesir

İletişim: (0266) 312 76 76

8. The Jinan Club

The Jinan Club

Jinan Berk Otel’e ait bir mekan olan The Jinan Club, Ayvalık’ın en güzel clublarından biri! Denize nazır bir konumu ve dolayısıyla harika bir manzarası olan The Jinan Club, otelin teras katında yer alıyor. Yaklaşık 300 kişilik kapasiteye sahip olan mekan, doğum günleri, bekarlığa veda, özel yemekler, kutlamalar gibi aklınıza gelebilecek her türlü etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

Zengin yemek ve alkol menüsüyle, hem özel bir akşam yemeği hem de gece kulübü eğlencesi için uygun bir yer olan The Jinan’da, gecenin ilerleyen saatlerine doğru müziğin ritmi giderek artıyor. Tüm hafta yedi-yirmi dört açık olan The Jinan Club, Ayvalık gece hayatı deneyimi için ideal bir tercih oluyor!

Adres: Sefa Çamlık, İnönü Cd. No:87 D:101, 10400 Ayvalık/Balıkesir

İletişim: (0266) 250 01 61

9. White Knight Cafe Bar

White Knight Cafe Bar

Ayvalık’ta, yaz-kış hizmet veren White Knight Cafe Bar, canlı müzik eşliğinde eğlenmek için güzel bir alternatif oluyor. Yöre halkı arasında epeyce müdavime sahip olan mekan, uygun fiyatları ve güler yüzlü personeli sayesinde gidenlerden tam puan alıyor. Ayvalık gece hayatı deneyimi için en eğlendirici seçeneklerden biri olan White Knight Cafe Bar, jazz müzik severler için kaçırılmaması gereken bir mekan!

Pazar günleri kapalı olan White Knight Cafe Bar, pazartesi günleri 09.00 ile 00.00 saatleri arasında, kalan günlerdeyse 09.00 ile 02.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Fevzipaşa-Vehbibey, Sahil Boyu Sok. 10400 Ayvalık/Balıkesir

İletişim: (0266) 312 36 82

10. Haydi Abbas Fasıl Evi

Haydi Abbas Fasıl Evi

Ayvalık gece hayatını bir de Haydi Abbas Fasıl Evi’nde deneyimlemelisiniz. Zira, fasıl kültürünün izlerini bu mekanda bulmak mümkün! Müziğe eşlik eden leziz mezeler ve atıştırmalıklarla, nezih ve samimi bir ortamda rakınızı yudumlayıp fasıl eşliğinde eğlenmek istiyorsanız Haydi Abbas Fasıl Evi’ni tercih etmelisiniz. Ayvalık’ın en gözde mekanlarından biri olan Haydi Abbas Fasıl Evi’ne haftanın yedi günü, 12.00 ile 02.00 saatleri arasında gidebilirsiniz. 

Adres: Namık Kemal, Çarşı Cad. No:11, 10405 Ayvalık/Balıkesir

İletişim: (0266) 327 21 80

”Ayvalık Gece Hayatı” başlıklı yazımız burada sona eriyor, yukarıda bahsedilen mekanlarla ilgili fikir, görüş ve deneyimlerinizi bizlerle paylaşabilir ve içeriğimizi zenginleştirebilirsiniz. İyi tatiller dileriz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin