Atina’da Nerede Kalınır? 5 Otel Tavsiyesi

Başta tarihi dokusu olmak üzere pek çok yönden oldukça zengin bir şehir olan Atina, dünya üzerinden pek çok insanın ziyaret ettiği bir destinasyon.

Şehre gelenler için cevabının bulunması gereken en önemli soru Atina’da nerede kalınır? sorusu olmaktadır. Yazımızda şehrin konaklama bölgeleri hakkında bilgi sahibi olabilir ve Atina otel tavsiyeleri ile kalacağınız oteli kolay bir şekilde seçme olanağına sahip olabilirsiniz.

1- Atina’da Nerede Kalınır

Atina’nın her yeri tarih kokuyor olsa da konaklama seçeneğinizi Akropolis bölgesinden tercih etmeniz şehri tam anlamıyla hissetmenize olanak sağlayacaktır. Evet şehrin diğer bölgelerine göre biraz daha pahalı olacağı kesin ancak buna değeceğinden emin olabilirsiniz.

Syntagma Meydanı, şehrin adeta kalbi. Bu bölgedeki konaklama seçeneklerini değerlendirmeniz size ulaşım anlamında büyük avantaj sağlayacaktır. Buradan havaalanına gitmeniz de oldukça kolay olacaktır. Ulaşım olanaklarına yakın olması nedeniyle Atina gezilecek yerleri ziyaret etme konusunda da büyük avantaja sahip olabilirsiniz.

Plaka bölgesi de tercih edebileceğini elit noktalardan biri. Özellikle Kolonaki bölgesi Atina’da nerede kalınır sorusu için şehirdeki en ideal bölgelerin başında gelmektedir. Bunun dışında Exarchia, Monastiraki ve Ermou Caddesi de konaklama için düşünebileceğiniz şehrin önemli noktalarından.

Omonia bölgesi ise otellerin daha ucuz olduğu ancak söylenenlere göre akşamları pek tekin olmayan bir yer. Tercih size kalmış ama bizce ucuz olacak diye de riskli bir bölgeyi tercih etmemek lazım.

2- Atina Otel Tavsiyeleri

#1 Pella Inn Hostel

Pella Inn Hostel

Monastiraki Meydanı’nda olmasından dolayı pek çok yere yürüyerek gidebileceğiniz bu hostel özellikle grup halinde gerçekleştirilen tatiller için çok ekonomik bir seçenek. Burayı tıklayarak rezervasyonunuzu yaptırabilir ve uygun fiyatlara konaklamanın tadını çıkarabilirsiniz.

#2 Acropolis View Hotel 2*

Acropolis View Hotel

Eğer bütçe konusunda kendinizi sıkmanız gerekiyorsa bu oteli tercih edere teraslı ve merkezi bir otelde kalma şansını yakalayabilirsiniz. Terasta kahvaltı keyfine bayılacaksınız. Hemen şimdi rezervasyonunuzu yaptırmak için tıklayınız.

#3 Phidias Hotel 3*

Phidias Hotel

Akropolis’e sadece 250 metre mesafede bulunan bu konaklama seçeneği fiyatına göre vermiş olduğu kaliteli hizmet sayesinde listemize girmeyi başarıyor. Otelle ilgili detaylar ve rezervasyon bilgileri için tıklayınız.

#4 Amalia Hotel 4*

Amalia Hotel

Terası ve muhteşem manzarasıyla misafirlerini en iyi şekilde ağırlamayı başaran bu konaklama seçeneği pek çok ziyaretçinin bir sonraki gelişinde de tercih ettiği bir yer oluyor. Otelin Metaxourgeio Metro İstasyonu’nun hemen dibinde olması ise ulaşım anlamında büyük bir avantaj sağlıyor. Rezervasyon yaptırmak isterseniz burayı tıklayabilirsiniz.

#5 Electra Metropolis 5*

Electra Metropolis

Fiyatı diğer otellere göre daha yüksek olsa da aldığınız hizmet kalitesinin buna değdiğini görüyorsunuz. Harika manzarası, temizliği, spa keyfi ise otelin özelliklerinden sadece birkaçı. Rezervasyon yaptırmak isterseniz tık tık

Sizlerde bildiğiniz Atina otelleri hakkında tavsiyelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin