Amsterdam Hop On Hop Off Otobüs ve Bot Turları

Yurt dışındaki şehirlerin birçoğunda karşılaşabileceğiniz Amsterdam Hop On Hop Off turları Amsterdam’da ne yapılır? sorusunun da en güzel cevapları arasında bulunuyor.

Amsterdam’daki bu turlar şehirde bulunan kanallar sayesinde kanallarda botlarla da gerçekleştirilmektedir. Bu da ziyaretçiler için oldukça farklı bir deneyim olmaktadır. Bu turlar için Amsterdam’a geldiğinizde mutlaka yapmanız gereken şeylerden biri olduğunu rahatlıkla söylememiz mümkün.

1- Amsterdam Hop On Hop Off Turları Hakkında Genel Bilgiler

Amsterdam Hop On Hop Off Turları, Amsterdam şehir içi ulaşımı konusunda ziyaretçilerin değerlendirebileceği farklı ve keyifli bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor. Ziyaretçiler bu turlar sayesinde Amsterdam gezilecek yerler listemizdeki yerleri rahatlıkla ziyaret etme şansına sahip olmaktadır. Görmek istediğiniz bir noktada inerek orayı gezdikten sonra tura başka bir otobüsle devam ederek şehir turunuzu tamamlayabiliyorsunuz. Bu turlar özellikle şehirde kısa süre kalacaklar için şehri keşfetmenin en kolay yollarından biri olmaktadır.

Amsterdam Hop On Hop Off Turları Hakkında Genel Bilgiler

Mobil uygulamalar ve GPS teknolojisi ile desteklenen bu turlarda sesli rehber sayesinde ziyaret ettiğiniz yerlerle ilgili bilgileri de dinleme olanağına sahip oluyorsunuz. Aynı zamanda otobüs ve tekne turlarında ücretsiz wifi hizmetinden faydalanarak gittiğiniz yerlerle ilgili kendiniz da araştırma yapabilirsiniz. Dilerseniz sevdiklerinizle görüntülü arama gerçekleştirerek bu keyifli anlarınızı onlarla da paylaşma şansına sahip olabilirsiniz 🙂

Amsterdam’a bir gezi yapmayı planlıyorsanız konaklama konusunu önceden halletmeniz size zaman ve para kazandıracaktır. Şehrin konaklama seçenekleri ile ilgili bilgi almak ve otel tavsiyelerimizi incelemek isterseniz Amsterdam konaklama rehberi yazımızı inceleyebilir ve otel sorununuzu kolay bir şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz.

Şehri keşfetmenin en güzel yollarından biri olan turlar ziyaretçilerine panoramik manzaralara sahip bot ve otobüslerle seyahat etme imkanı sunuyor. Üst tarafı açık olan bu araçlar sayesinde şehri en net ve en güzel haliyle görme olanağına sahip olabiliyorsunuz.

Amsterdam Hop On Hop Off Haritası

Tur biletlerini otobüslere ve botlara binmeden alabileceğiniz gibi online olarak da almanız mümkün olmaktadır. Online satın almayı tercih ederek birçok farklı tur seçeneğine göz atabilir ve biletinizi daha uygun fiyatlardan satın alma şansını yakalayabilirsiniz. Biletinizi online satın almak için adresini ziyaret ederek bilet alma sayfasına geçiş yapabilirsiniz. Bu siteden aynı zamanda gerçekleştirilen turların rotalarına bakma şansına sa sahip olabiliyorsunuz.

Otobüs turları geziye Merkez Tren İstasyonu’ndan başlarken bot turları ise Merkez Tren İstasyonu’ndan ve Saint Nicholas Kilisesi yakınından başlamaktadır. Gerçekleştirilen turların sıklığı ise yaz mevsiminde 15-20 dakika arasında olmaktadır.

2- Amsterdam Hop On Hop Off Turu Bilet Seçenekleri

Amsterdam Hop On Hop Off Turu Bilet Seçenekleri

Şehirdeki turları tercih ederken ziyaretçiler farklı seçeneklere sahip olmaktadır. Dileyen ziyaretçiler sadece otobüs turu satın alabilirken dileyen ziyaretçiler sadece bot turlarına katılabilmektedir. Bunun yanı sıra hem bot hem de otobüs turunu içine alam kombo paketle şehri her yönüyle keşfetme şansını da yakalayabiliyorsunuz. Her pakette de dilediğiniz durakta inip bulunduğunuz yeri keşfettikten sonra bir başka durağa gene bu turlarla geçebiliyorsunuz.

Biletinizi satın alırken firmaların sunduğu alternatifleri değerlendirerek şehirdeki görülmesi gereken bir çok yere çok daha uygun fiyatlara gitme şansını yakalayabileceğinizi de hatırlatmamızda fayda var. Böylece şehri daha ekonomik bir şekilde keşfe şansını yakalayabilirsiniz.

3- Amsterdam Hop On Hop Off Turu Bilet Fiyatları

Amsterdam Hop On Hop Off Turu Bilet Fiyatları

Gerçekleştirilen turlar sunulan hizmete ve rotaya bakıldığında oldukça makul fiyatlara satılmaktadır. 3 yaşa kadar olan çocuklar bu turlardan ücretsiz bir şekilde faydalanabilirken 13 yaşına kadar olan çocuklar ve yetişkinler turlar için farklı ücretler ödemektedir. Aşağıdaki listede yetişkinler için ödenmesi gereken tur ücretlerini inceleyebilirsiniz.

  • 48 saatlik otobüs+bot turu 36€
  • 24 saatlik otobüs+bot turu 25€
  • 48 saatlik otobüs turu 36€
  • 24 saatlik otobüs turu 21€
  • 48 saatlik bot turu 36€
  • 24 saatlik bot turu 22€

**Eğer Amsterdam’ı ziyaret ettiyseniz ve Amsterdam Hop On Hop Off turları ile ilgili paylaşmak istediğiniz bilgiler veya anılarınız varsa bizimle yorum kısmından paylaşarak  ziyaretçilerimize fikir verebilirsiniz. Şayet bu turlarla ilgili merak ettiğiniz farklı şeyler varsa sorularınızı da bize yorum kısmından iletebilirsiniz ;)

Yorum yapın

Bizi Takip Edin