Zonguldak Havalimanı’ndan Bartın’a Ulaşım Rehberi

Zonguldak Havalimanı’ndan Bartın’a Nasıl Gidilir?

Karadeniz Bölgesi’nin gözde kentlerinden biri olan Bartın, doğal güzellikleri ve tarihi mekânları ile ziyaretçilerini kendine hayran bırakıyor. Şelale ve kanyonları ile hem yaz hem de kış aylarında turistlerin akınına uğrayan yerlerden biridir. Bölgeyi ziyaret edenler Karadeniz’in meşhur etli, sebzeli, zeytinyağlı ve hamur işlerini tatmadan ayrılmıyorlar.

Bartın’a bir seyahat planlıyor ve varış yeriniz Zonguldak Havalimanı ise buradan Bartın’a gitmek üzere otobüs, taksi, özel transfer ve araç kiralama seçeneklerini kullanarak ulaşım sağlanmaktadır.

Havalimanı/Bartın Otobüs ile Ulaşım

Zonguldak Çaycuma Havaalanı’ndan Bartın’a gitmek için yarım saatte bir hareket eden Bartın minibüslerini kullanabilirsiniz. Bununla birlikte Amasra Seyahat otobüsleri ile Bartın’dan Amasra şehir merkezine 20 dakikada ulaşabilirsiniz.

Zonguldak Havalimanı Somaklı Tur Otobüsü

Somaklı Tur otobüsleri de Perşembe ve Pazar günleri İnkum Durağı – Somaklı Tur ofisi önünden otobüs kaldırmaktadır. Bartın’a giden yolcuların yeniden Çaycuma Havalimanı’na dönüşü yine aynı tur otobüsü ile sağlanmaktadır. Bilet ücreti 15 TL’dir. Yolculuğunuz öncesi rezervasyon gerekli olduğundan dolayı 0532 135 55 50 telefon numarası veya 0538 274 57 78 WhatsApp numarasını kullanarak yetkili kişiye bilgi verebilirsiniz.

Havalimanı/Bartın Taksi ile Ulaşım

Taksi her ne kadar maliyetli bir seçenek gibi görünse de araç kullanmanıza gerek kalmadan konforlu bir şekilde Bartın’a ulaşmanızı sağlar. Zonguldak Çaycuma Havalimanı’ndaki Dörtyol Taksi durağından hareket eden taksilerle Bartın’a kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Havalimanından Bartın’a taksi ücreti yaklaşık 210 TL’dir.

Zonguldak Havalimanından Bartın'a Taksi Ulaşımı

Havalimanı/Bartın Özel Transfer ile Ulaşım

Zonguldak Çaycuma Havalimanı’ndan Arsis VIP Transfer üzerinden Bartın’a ulaşım ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz. Aynı zamanda Alan Transfer de düşük fiyatlara, gecikme ve sıra olmaksızın hızlı bir şekilde sizi kapıdan kapıya dilediğiniz yere bırakır. Ücretsiz iptal ve profesyonel sürücüler ile bu sayede güvenli ve konforlu bir seyahat geçirirsiniz. Havalimanı ile Bartın arasındaki özel transfer ücreti seçtiğiniz araç türüne, firmaya ve kişi sayısına göre farklılık gösterecektir. Tek bir kişi için fiyat 50 TL ila 150 TL arasında değişecektir. Ayrıntılı bilgi için firma internet sitelerini kullanabilir ve kolaylıkla rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Zonguldak Havalimanı Transfer Aracı

Havalimanı/Bartın Araç Kiralama Acenteleri

Araç kiralama bir diğer ideal ulaşım alternatifidir. Zonguldak Çaycuma Havalimanı’ndan Sima Oto Kiralama aracılığı ile araç kiralayabilirsiniz. 52 kilometrelik mesafeyi ortalama olarak 30 dakikada gidebilirsiniz. Araç kiralama ücretleri seçtiğiniz modele ve firmaya göre farklılık gösterir. Günlük fiyat 70 TL ila 200 TL arasında oynayabilir. Birden çok gün için kiralama yaptığınızda indirimli fiyatlardan yararlanabilirsiniz. Depozito ücretleri arabanızın modeline göre değişecektir.

Zonguldak Otogarı

Zonguldak Otogardan Bartın’a Nasıl Gidilir?

Çaycuma Havalimanı’ndan Zonguldak otogara gitmek için otobüs, taksi ve minibüs seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Aynı zamanda belediyenin ücretsiz servisleri de bulunmaktadır. Bu servisler Çaycuma Terminalinden kalkar ve Zonguldak merkeze ücretsiz gidiş dönüş yapar. Havalimanı ile otogar arası 32 kilometredir ve yaklaşık 56 dakika sürer. Çaycuma Havalimanı’ndan otogara rahat bir şekilde gitmek için taksileri de tercih edebilirsiniz. Taksi ücreti yaklaşık 135 TL tutarında olacaktır. Zonguldak otogarından ise Bartın’a otobüs seferlerinin en ucuzu 18 TL’den başlıyor. İki güzergâh arasındaki mesafe 89 kilometre ve yol yaklaşık olarak 1 saat 30 dakika sürmektedir. Haftanın tüm iki Zonguldak’tan Bartın’a düzenli otobüs seferleri yapılmaktadır. Otobüs firmalarının Bartın’a olan hareket gün ve saatleri değişiklik göstereceğinden dolayı web siteleri üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin