Tokyo’da Alışveriş Yapılacak Yerler

Tokyo, zengin kültürel geçmişi ve saygılı insanlarıyla Asya’nın saygın başkentlerinden biri olarak kabul ediliyor. 

Başkent olarak ülkenin en önemli şehirlerinden biri olan Tokyo, Japonya‘nın ekonomik anlamda da önde gelen şehirlerinden biri. Ülkede birçok alışveriş merkezi ve semt büyük alışveriş potansiyeli ile ziyaretçilerin keyifli bir şekilde alışveriş yapmasına olanak tanıyor.

Tokyo’da Alışveriş Yapılacak Yerler

Ginza

Ginza

Tokyo’nun en lüks alışveriş semtlerinden biri olan Ginza, birçok mağazanın bulunduğu bir yer. Burada dünya markası birçok markanın mağazasını bulmanız mümkün. Eğer lüks alışveriş konusunda Tokyo’da arayış içine girerseniz Ginza’yı ziyaret etmenizi öneriyoruz.

Akihabara

Akihabara

Tokyo tam bir elektronik eşya cenneti. Siz de burada elektronik eşya alışverişi yapmak istiyorsanız ilk uğramanız gereken yerlerin başında Akihabara geliyor. Burada bulamayacağınız elektronik eşya olmadığını söyleyebiliriz.

Shibuya

Shibuya

Özellikle moda ve giyim konusunda şehrin kalbinin attığı yer olan Shibuya’da birçok ünlü markanın mağazasını bulabileceğiniz gibi birçok butik mağazadan özel parçalar satın alma şansına da sahip olabilirsiniz.

Harajuku

Harajuku

Araç trafiğine kapalı bir yer olan Harajuku, daha uygun bir alışveriş seçeneği arayanlar için uygun bir tercih olacaktır. Burada birçok uygun fiyatlı mağaza giyim, moda ve hediyelik eşya konusunda çeşitli seçenekler sunuyor. Aynı zamanda burada ülkemizdeki 1 milyoncuların muadillerinden çok uygun fiyatlara ihtiyacınız olan her şeyi karşılama imkanına sahip olabilirsiniz.

Asakusa

Asakusa

Japon kültürünün en iyi şekilde hissedildiği bölgelerden biri olan Asakusa’da ülkenin kültürüne uygun birçok hediyelik eşya seçeneği ziyaretçilerini bekliyor.

Küçük Hong Kong

Odaiba’da bir alışveriş merkezinde bulunan Küçük Hong Kong’da, çok çeşitli Çin’e özgü hediyelik eşyaları satın alabilir ve Çin yemeklerinin tadına bakabilirsiniz.

Büyük Alışveriş Merkezleri

Divercity Tokyo Plaza

Tokyo, büyük plazalara ve alışveriş merkezlerine de ev sahipliği yapıyor. Bu merkezler şehrin ekonomik canlılığını bu plazalarda gözlemlemek mümkün olabiliyor. Divercity Tokyo Plaza, Shibuya Hikarie, Venus Fort, Ikebukuro gibi binalarda birçok mağaza müşterilerine hizmet veriyor.

Tokyo gezilecek yerler için tıklayın. 

Yorum yapın

Bizi Takip Edin