Strazburg’da Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Strazburg bünyesinde bulundurduğu pek çok Avrupa Birliği birimi ile Avrupa‘nın başkenti olarak kabul edilmektedir. 

Strazburg aynı zamanda ziyaretçilerine adeta Orta Çağ’dan kalma bir şehirde gezme imkanı da sunuyor. Şehre geldiğinizde Strazburg’da nerede kalınır sorusunun cevabını bulmanızı yardımcı olması için yazımızı okumanızı öneriyoruz.

Strazburg’da Nerede Kalınır

Strazburg’a geldiğinizde belirli bölgeler dışında kaldığınızda kaliteli bir hizmet alacağınız konusunda garantiniz olmayabilir. Eğer iyi bir hizmet alabileceğiniz oteller arıyorsanız tavsiyemiz Grande İle ve Petit France bölgeleri dışına pek fazla çıkmamanız yönünde olacaktır.

Sizler için şehirdeki en çok tercih edilen otelleri inceledik ve fiyat/fayda açısından en avantajlı otelleri belirledik. Eğer siz de Strazburg’da nerede kalınır diye düşünüyorsanız Strazburg otel tavsiyelerimize göz atabilirsiniz.

Strazburg Otel Tavsiyeleri

1. ibis Strasbourg Centre Les Halles 3*

ibis Strasbourg Centre Les Halles

Oldukça merkezi bir konumda olan Strazburg gezilecek yerlere yakınlığı ile şehrin rahat bir şekilde gezilmesine olanak tanıyor. Otel, tren istasyonuna yakınlığı ile ziyaretçilerin ulaşım sorununa çok iyi bir çözüm sunuyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

2. BOMA Hotel Nouvelle Generation 4*

Boma Hotel

Oldukça hoş bir şekilde dizayn edilmiş otel, Petit France’ye sadece 300 metre mesafesiyle ziyaretçilerine keyifli bir Strazburg turu gerçekleştirme imkanı sunuyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

3. Hotel Maison Rouge 4*

Hotel Maison Rouge

Şehrin en tarihi bölgesinde bulunan bu otelle tarihi bir binada konaklamanın keyfini yaşayabilirsiniz. Otelin hemen yanında bulunan tramvay durağı ise ulaşımla ilgili sorunlarını kökünden çözüyor 🙂 Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

4. Mercure Strasbourg Palais des Congrès 4*

Mercure Strasbourg Palais des Congres

Otel şehrin biraz dışında olsa da tramvay hattına yakınlığı ve diğer otellere göre daha uygun fiyatıyla avantajlı bir seçim oluyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

5. Hôtel Régent Petite France & Spa 5*

Hôtel Régent Petite France & Spa

17. yüzyıldaki bir değirmenden dönüştürülen otel, ziyaretçilerin bu bölgedeki en çok tercih ettiği otellerden biri. Muhteşem bir konuma sahip olan otel 5 yıldızlı oldukça konforlu bir konaklama imkanı sunuyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin