Soho Square’de Görmeniz Gereken 5 Yer

Ortadoğu’nun en mistik ülkelerinden biri olan Mısır’a geldiğinizde uğramanız gereken önemli tatil bölgelerinin başında Şarm El Şeyh geliyor.

Şarm El Şey’in hareketli yüzünü görmek için yönümüzü Soho Squre’ye çeviriyoruz. Soho Square, eğlenceli gece hayatı, birbirinden güzel hediyeler bulabileceğiniz alışveriş imkanları ve çok güzel mekanlarıyla Şarm El Şeyh gezinizin unutamayacağınız bölümlerinden birini oluşturacak. Eğer siz de bu etkileyici yerin tadını sonuna kadar çıkarmak isterseniz belirlediğimiz 5 yeri mutlaka etkinlikler listenize dahil etmelisiniz.

Soho Square’de Görmeniz Gereken 5 Yer

1.Simba Gallery

Simba Gallery
Simba Gallery

Tatillerin en önemli kısımlarından biri de şüphesiz tatil dönüşü sevdiklerinize gittiğiniz yerlerden getireceğiniz hediyelik eşyalar olacak. Soho Square’de bulunan Simba Gallery, sizi bu dertten kurtarıyor; ancak bu sefer de hangi hediyeyi alacağınız konusunda büyük bir sorunla karşılaşıyorsunuz. Simba Gallery’de hayal bile edemeyeceğiniz kadar çeşitli hediyelik eşya bulma şansına sahipsiniz.

2.Soho Square Havuzbaşı

Soho Square Havuzbaşı
Soho Square Havuzbaşı

Alışverişten ve koşturmacadan yorulduğunuz anda imdadınıza havuzbaşı yetişiyor. Suyun dinlendirici ritmi eşliğinde havuzbaşında kaybettiğiniz enerjinizi geri kazanabilir, keyifli su gösterileri eşliğinde sevdiğiniz insanlarla çok hoş sohbetler edebilirsiniz.

3.Ice Bar

Soho Square Ice Bar
Soho Square Ice Bar

Bölgenin en eğlenceli mekanlarından olan Ice Bar, ziyaretçilerine unutamayacakları bir gece yaşatmayı vadediyor. Siz de bu güzel mekanın tadını bir gece doyasıya çıkarabilirsiniz. Bölgede diğer tavsiye edebileceğimiz mekanların başında ise Pangaea Gece Kulübü ve Oxygen Bar geliyor.

4.Khan El Kahalili

Khan El Kahalili
Khan El Kahalili

Eğer sevdiklerinize çok özel ve otantik bir hediye arıyorsanız sizi bölgenin en büyük ve tarihi çarşısı Khan El Kahalili’ye davet ediyoruz. Bu çarşıda Mısır gezinizi çok iyi bir şekilde hatırlayabileceğiniz hatıra ve hediyelik eşyaları bulabilirsiniz.

5.Soho Performans Sahnesi

Soho Performans Sahnesi
Soho Performans Sahnesi

Mistik bir ortamda bölgesel drama ve dans gösterilerini izleyebileceğiniz bu büyülü sahneyi de ziyaretinizde gerçekleştirilecek etkinlikler listenize mutlaka dahil etmenizi öneriyoruz.

Ortadoğu‘da Mısır ziyaretiniz esnasında Soho Square mutlaka görmeniz gereken özel noktalardan biri. Burada geçireceğiniz birkaç güne kesinlikle değeceğini göreceksiniz. Hemen ucuz bilet seçeneklerini gözden geçirerek Soho Square’nin keyfini çıkarmak için hazırlanmaya başlayabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin