Birbirinden Eğlenceli 21 Mekanla Şile Gece Hayatı

Şile gece hayatı ve eğlence mekanları hakkında bilinmesi gereken her şey burada!

Şile gece hayatı hakkında bilgi edinip, Şile’de nasıl eğlenebilirim sorusuna verilebilecek en doğru cevaba ulaşmak için yazımızı okuyabilir, kendinize eğlence dolu bir seyahat planı çıkarabilirsiniz.

Bar-Cafe

1. Cocktail Cafe Bar

Cocktail Cafe Bar

Şile gece hayatı denildiğinde akla ilk barların başında gelen Cocktail Cafe Bar, muazzam manzarasıyla ilçeye hakim bir noktada bulunuyor. Haftanın yedi günü çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan mekanda, fasıl geceleri, canlı müzik programları, karaoke partileri, Dj performansları ve özel konsept partiler düzenleniyor. Dolayısıyla Şile’nin en eğlenceli mekanlarından biri olan Cocktail Cafe Bar’ın, birçok müdavimi bulunuyor.

Mekanın menüsünde, egzotik kokteyllerden, yerli ve yabancı alkol çeşitlerine ve türlü mezelere kadar birçok ürün bulunuyor. Yaz-kış açık olan Cocktail Bar, haftanın yedi günü, 13.00 ile 03.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam ediyor. Cocktail Bar’da iki kişi için minimum hesap ücreti 70 ile 80 TL arasında değişiyor.

Adres: Hacı Kasım Mahallesi, Üsküdar Caddesi, No 86, Şile Merkez/İstanbul

İletişim: 0216 711 50 17

2. Dubara Cafe&Pub

Dubara Cafe&Pub

Şile sahilinde, limanın hemen yanında yer alan Dubara Cafe&Pub, denize nazır manzarası ve eğlenceli akşamlarıyla dikkat çekiyor. Bazı geceler canlı müzik programları ve fasıl geceleri düzenlenen mekan, Şile gece hayatı ve eğlence dünyasına renk katıyor. Çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yapan Dubara’da, grup yemekleri, doğum günü partileri, Dj performansları, kokteyller, bekarlığa veda gecesi, nikah sonrası eğlencesi ve mezuniyet balosu gibi birçok etkinlik düzenlenebiliyor.

Fiyat açısından da oldukça uygun olan Dubara Cafe Pub’da, Bomonti 33 cl bira 18 TL, Bomonti 50 cl bira 23 TL, 50 cl rakı 175 TL, 100 cl rakı 320 TL, kadeh rakı 30 TL, kadeh şaraplar ise 23 ile 25 TL arasında değişiyor. Dubara Cafe&Pub, haftanın yedi günü 09.00 ile 02.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam ediyor.

Adres: Hacıkasım Mahallesi, Çekekler Sokak, No 11, Şile Merkez/İstanbul

İletişim: 0216 711 34 53

3. Fusha

Fusha

Fusha, sahip olduğu dizayn ve dekorasyonu, muazzam deniz manzarası ve elit ortamıyla Şile merkezde bulunan en güzel mekanların başında geliyor. Çok yönlü bir mekan olan Fusha, hem meyhane, hem restoran hem de gece kulübü olarak hizmet veriyor. Fusha’da, doğum günü partisi, mezuniyet-balo, bekarlığa veda gecesi, evlenme teklifi organizasyonları, toplantılar, iş yemekleri ve birçok özel kutlama organize edilebiliyor.

Canlı müzik programları da düzenlenen mekanda, eğlence isteyenler için kesintisiz müzik ve eğlence; sakinlik ve huzur isteyenler için dingin ve nezih bir ortam sunulabiliyor. Fusha’da iki kişilik bir masanın hesap tutarı 100-160 TL arasında değişiyor. Yaz-kış kesintisiz hizmet veren mekan, haftanın yedi günü 08.00-02.00 saatleri arasında konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Adres: Balibey Mahallesi, Fener Caddesi, No 3, Şile Merkez/İstanbul

İletişim: 0216 711 42 38

4. Redkit & Calamity

Redkit & Calamity

Şile’nin merkezinde yer alan Redkit & Calamity, salaş ve samimi ortamıyla, birçok müdavimi bulunan bir bar olarak hizmet veriyor. Yaz ve kış hiç ara vermeden hizmet vermeye devam eden Redkit & Calamity, Şile gece hayatı ve eğlence dünyasına renk katan mekanların başında geliyor.

Mekanda her hafta sonu canlı müzik programı düzenleniyor. Redkit & Calamity, haftanın yedi günü, 24 saat boyunca konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Şile’de eğlence için tercih edebileceğiniz, renkli bir bar olan Redkit & Calamity’de ortalama hesap tutarı 50 ile 150 TL arasında değişiyor.

Adres: Hacı Kasım, Üsküdar Cd. 34980 Şile/İstanbul

İletişim: 0538 547 77 72

Restoran-Meyhane

5. İyot Restoran

İyot Restoran

Şile’nin en güzel mekanlarından biri olan İyot Restoran, yazlık ve kışlık alanlarıyla tüm yıl ara vermeden hizmet vermeye devam ediyor. Yazın denize girmek isteyenler için cafe-beach; kışın içkisini içip, müzik dinlemek isteyenler için cafe-restoran alanlarına ev sahipliği yapan İyot Restoran, Şile gece hayatı ve eğlence mekanları arasında oldukça popüler! Fiyat açısından da makul olan mekanda, iki kişilik bir masanın ortalama hesap ücreti 100 ile 150 TL arasında değişiyor.

Uygun fiyatların yanı sıra, her gece düzenlenen canlı müzik programı, geniş alkol ve yiyecek menüsü, muhteşem deniz manzarası ve terasıyla konuklarını en iyi şekilde ağırlayan mekanı, sizler de gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. İyot Restoran’a haftanın yedi günü, 10.00 ile 00.00 saatleri arasında gidebilir ve burada Şile gece hayatı ve eğlencesinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Adres: Hacı Kasım Mahallesi, Şehit Levent Birben Caddesi, Liman Sokak, No 4, Şile/İstanbul

İletişim: 0216 711 23 31

6. Marina Restoran

Marina Restoran

Şile’de manzarasıyla meşhur mekanlardan biri olan Marina Restoran, meyhane konseptiyle hizmet veren bir işletme. Balık ve deniz mahsullerinden oluşan mezeleriyle enfes bir menüye sahip olan Marina’da, rakınızı yudumlayıp deniz manzarasına karşı keyifli bir gece geçirebilirsiniz.

Eşinizle dostunuzla rahatça vakit geçirebileceğiniz Marina Restoran, çocuklu aileler için oldukça ideal bir yer. Makul fiyatlarıyla müşterilerini ayrıca memnun eden mekanda, iki kişilik bir masanın ortalama hesap ücreti 150 TL civarında seyrediyor. Marina Restoran, tüm hafta, 11.00 ile 00.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Hacı Kasım, Üsküdar Cd. No:72, 34980 Şile/İstanbul

İletişim: 0216 711 53 60

7. Deniz Restoran

Deniz Restoran

Şile gece hayatı ve eğlencesine yön veren mekanlardan biri olan Deniz Restoran, hem meyhane hem de restoran olarak hizmet veriyor. Deniz Restoran, deniz ürünlerinin ağırlıkta olduğu menüsü ve enfes balıklarıyla, Şile’de rakı-balık gecesi için mükemmel bir seçenek oluyor.

Şahane deniz manzarası ve nezih ortamıyla gittiğinize asla pişman olmayacağınız mekan fiyat açısında da oldukça uygun! Öyle ki iki kişilik bir masanın ortalama hesap ücreti 100 ile 130 TL arasında değişiyor. Tüm hafta açık olan Deniz Restoran, 12.00 ile 01.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Hacı Kasım Mahallesi, Üsküdar Caddesi, No 78, Şile Merkez/İstanbul

İletişim: 0216 710 21 49

8. Marin Balık

Marin Balık

Marin Balık, İstanbul’un kalabalığı, gürültüsü ve keşmekeşinden uzaklaşmak ve sakin, huzurlu bir gece geçirmek isteyenler için oldukça ideal bir mekan… Şile’nin yöresel lezzetlerinden ve Ege mutfağının efsane tatlarından oluşan menüsüyle tamamen organik bir mutfağa sahip olan Marin Balık’ta, Rum meyhanesi tadını sonu kadar alabiliyorsunuz.

Zira mavi ve beyaz tonların ağırlıkta olduğu dekorasyonuyla, kendiniz bir Bodrum ya da Yunan meyhanesinde hissedebiliyorsunuz. 150 kişilik kapasitesiyle hizmet veren Marin Balık, yaz ve kış mevsimlerine özel bahçeleriyle, her koşulda misafirlerini ağırlayabiliyor. Mekanda, düğün, nişan ve sünnet organizasyonlarının yanı sıra doğum günü partileri gibi özel kutlamalar yapılabiliyor.

Marin Balık’ta alkol de dahil olmak üzere iki kişilik bir masanın hesap ücreti 200 TL civarında seyrediyor. Haftanın yedi günü açık olan Marin Balık, Pazar günleri 11.00 ile 23.00; diğer günler 11.00 ile 00.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Hacı Kasım, Liman Sok. No:20, 34980 Şile/İstanbul

İletişim: 0216 710 34 53

9. Massha & Şile Balıkçısı

Massha & Şile Balıkçısı

Şile gece hayatı ve eğlencesinin en gözde mekanlarından biri olan Massha & Şile Balıkçısı, Liman yolu mevkii üzerinde, Ayazma Plajı civarında yer alıyor. Müthiş manzarası, zevkli dekorasyonu ve modern atmosferiyle oldukça beğenilen ve popüler bir restoran olan Massha, İstanbul’dan uzakta, eğlenceli ve keyifli bir gece geçirmek için Şile’nin en ideal mekanlarının arasında yer alıyor.

Ege, Akdeniz ve Anadolu mutfağından esintiler taşıyan menüsü, deniz mahsullerinden oluşan mezeleriyle hem damağınıza hem de gözünüze hitap eden Massha’da, gün batımına doğru rakınızı yudumlayıp, bu şahane lezzetlerden tatmanızı öneriyoruz.

Bulunduğu konum ve kalitesi bakımından normal fiyatlara sahip olan Massha’da, iki kişilik ortalama hesap tutarı 200 TL civarında seyrediyor. Massha & Şile Balıkçısı, yaz-kış demeden tüm hafta boyunca, 09.00 ile 01.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam ediyor.

Adres: Hacıkasım Mah. Limanyolu Mevkii, Ayazma Plajı No:34, 34980 Şile/İstanbul

İletişim: 0534 663 46 46

10. Lotus Balık

Lotus Balık

Şile’nin en güzel meyhanelerinden biri olan Lotus Balık, ilçe merkezinde yer alıyor. Lotus Balık, deniz mahsulleri ağırlıklı menüsü, taze balığı, rakı ve şarabıyla muhteşem bir gece için oldukça iyi bir alternatif… Lotus Balık, her ne kadar sakin ve huzurlu bir atmosfere sahip olsa da haftanın belli günleri düzenlenen canlı müzik programıyla konuklarına hoş bir eğlence de sunuyor.

Şile gece hayatı listesine mutlaka eklenmesi gereken Lotus, haftanın yedi günü, 10.00 ile 02.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Alkol de dahil olmak üzere iki kişilik bir masanın ortalama hesap tutarı 150-200 TL arasında seyrediyor.

Adres: Hacı Kasım Mahallesi, Liman Sokak, No 28, Şile Merkez/İstanbul

İletişim: 0216 711 08 71

11. İkinci Bahar

İkinci Bahar

Şile yolu üzerinde, Kumbaba mevkiinde yer alan İkinci Bahar, mangalı ve kahvaltısıyla oldukça meşhur bir müessese… Kocaman köy bahçesi, yemyeşil arazisi ve çardak şeklinde düzenlenmiş masalarıyla İkinci Bahar, hafta sonu, İstanbul’un kalabalığından uzaklaşmak, kafa dinlemek ve mangal eşliğinde rakı içmek için en iyi seçeneklerden biri.

Geniş menüsü ve mangal seçenekleriyle aynı zamanda bir Ocakbaşı kıvamında olan İkinci Bahar’da fiyatlar da normal düzeyde seyrediyor. Öyle ki alkol de dahil olmak üzere iki kişilik bir masanın ortalama hesap ücreti 150 ile 200 TL arasında değişiyor. İkinci Bahar, haftanın yedi günü, 08.30 ile 23.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Çavuş, Üsküdar Cd. No:280, 34980 Şile/İstanbul

İletişim: 0216 711 55 51

12. Sunset Restoran

Sunset Restoran

Sunset Restoran, meyhane tarzında hizmet veren bir müessese olarak, Şile’ye hakim bir nokta üzerinde yer alıyor. Dolayısıyla harika bir manzaraya sahip olan mekan, et ve mangal çeşitlerinin yanı sıra deniz mahsullerinden oluşan zengin menüsüyle, misafirlerinin hem damağına hem de gözüne hitap ediyor.

Ailenizle, eşiniz ve dostunuzla rahatça vakit geçirip, rakınızı içebileceğiniz Sunset Restoran, fiyat açısından da oldukça makul düzeyde. Mekanda, iki kişilik (alkollü) bir masanın ortalama hesap ücreti 150-200 TL arasında değişiyor. Sunset Restoran, haftanın yedi günü, 09.00 ile 00.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam ediyor.

Adres: Hacı Kasım, Üsküdar Cd. No:90, 34980 Şile/İstanbul

İletişim: 0216 712 08 09

13. İskandil Restoran

İskandil Restoran

İskandil Restoran, Şile’nin merkezinde bulunan en nezih restoranlardan biri… Şehrin hengamesinden uzak, sakin bir gece geçirmek isteyenler için iyi bir seçenek olan restoranda, rakınızı yudumlayıp enfes mezelerden tadabilir, eşinizle, dostunuzla ve çocuğunuzla rahatça vakit geçirebilirsiniz.

Fiyat açısından makul düzeyde seyreden mekanda; iki kişi 35 cl rakı, üç çeşit meze, kalamar, salata ve bir levrek ızgara ortalama 250 TL civarında seyrediyor. İskandil Restoran’a haftanın yedi günü, 11.30-23.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: İskandil Butik Otel, Balibey Mahallesi, Fener Caddesi, No 11, Şile Merkez/İstanbul

İletişim: 0216 711 34 04

14. Balkan Kafana

Balkan Kafana

İstanbul’da Balkan yemekleri denildiğinde akla ilk gelen restoranlardan biri olan Balkan Kafana, Şile, Balibey Mahallesi mevkiinde yer alıyor. Şile gece hayatı denildiğinde akla ilk gelen mekanlardan biri olan Balkan Kafana, nezih ortamıyla çocuklu aileler için de ideal olan restoranlar arasında yer alıyor.

200-300 kişilik kapasitesiyle açık ve kapalı alanlardan oluşan mekanda nişan, doğum günü, bayi toplantısı, kurumsal etkinlikler, partiler, davet-resepsiyon ve mezuniyet törenleri organize edilebiliyor. Restoranın hemen dışında 75-100 araç kapasiteli bir otopark da bulunuyor.

Balkan Kafana da her hafta sonu canlı müzik programları düzenleniyor. Mekanda iki kişilik bir masa için ortalama hesap ücreti 300 TL civarında seyrediyor. Balkan Kafana, 07.00 ile 04.00 arasında hizmet veriyor.

Adres: Balibey Mah. Ağlayankaya Cad. No: 36, 34980 Şile/İstanbul

İletişim: 0532 497 58 75

15. Ayazma Restoran

Ayazma Restoran

Şile’nin en eski mekanlarından biri olan Ayazma Restoran, 1997 yılından bu yana Ayazma Plajı mevkiinde hizmet vermeye devam ediyor. 200 kişilik açık alanı ve 100 kişi kapasiteli kapalı alanıyla oldukça geniş bir restoran olan Ayazma, denize sıfır konumuyla, harika bir manzaraya ev sahipliği yapıyor.

Ayazma Restoran’da haftanın belirli günleri canlı müzik hizmeti veriliyor. Fiyat olarak makul düzeyde seyreden restoranda, alkol de dahil olmak üzere iki kişilik masanın ortalama hesap ücreti, 200 TL dolaylarında seyrediyor. Ayazma Restoran, 08.00 ile 01.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Mekana gitmeden evvel arayıp rezervasyon yaptırmanız gerekiyor.

Adres: Küçük Mendirek Plaj Yolu No:1, 34980 Şile/İstanbul

İletişim: 0216 712 12 95

16. Robinson Restoran

Robinson Restoran

Şile’de deniz kıyısında güzel bir mekan olan Robinson Restoran, şahane manzarası ve modern dekoruyla dikkat çekiyor. Mangal-ızgara çeşitleri, deniz mahsulleriyle geniş bir menüye sahip olan mekanda, bir yandan rakınızı içip, mezenizden tadarken, bir yandan da muazzam deniz manzarasının tadını çıkarabiliyorsunuz.

Lakin yalnızca sakin bir akşam geçirmek isteyenlere tavsiye edebileceğimiz bu mekanda, parti, canlı müzik, fasıl gibi hareketli organizasyonlar düzenlenmiyor. Robinson Restoran’da iki kişilik bir masanın ortalama hesap ücreti 200-220 TL civarında seyrediyor. Söz konusu mekan, yaz-kış, haftanın yedi günü 09.00 ile 00.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: İmrenli Köyü, Karacaköy Yolu, No 125, Şile Merkez/İstanbul

İletişim: 0532 763 24 61

17. Artane Balık Restoran

Artane Balık Restoran

Artane Balık Restoran, Şile gece hayatı açısından önemli bir restoran olarak, liman mevkiinde yer alıyor. Diğer mekanlar gibi Artane Restoran da sakin ve huzurlu bir akşam geçirmek isteyenlere hitap ediyor.

Geniş yelpazeli menüye sahip olan mekanda, alkol dahil iki kişilik bir masa için hesap ücreti 200-220 TL dolaylarında seyrediyor. Artane Balık Restoran, yaz-kış boyunca, haftanın yedi günü, 09.45 ile 00.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Adres: Hacı Kasım, Şht. Levent Birben Cd. no:8, 34980 Şile/İstanbul

İletişim: 0552 073 19 03

18. Hemdem Kanat & Et & Meze

Hemdem Kanat & Et & Meze

Şile’nin en gözde restoranlarından biri olan Hemdem Kanat & Et & Meze, et ve ızgara ağırlıklı menüsüyle, Ocakbaşı- meyhane tarzında hizmet veren bir mekan. Haftanın yedi günü, 11.00 gibi güne başlayan Hemdem, gece 02.00 sularına kadar konuklarını en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyor. Mekanda, çocuklu aileler, sevgililer, arkadaş grupları, bir yandan rakılarını yudumlayıp, yemeklerini yerken, diğer yandan rahatlıkla eğlenebiliyor.

Hemdem Kanat & Et & Meze’de alkol dahil olmak üzere iki kişilik bir masanın ortalama hesap ücreti 230 TL civarında seyrediyor. Hemdem’e gitmeden evvel rezervasyon yaptırmak gerekebiliyor. Zira söz konusu mekan, özellikle hafta sonları oldukça dolu oluyor.

Adres: Hacı Kasım Mah. Şht. Levent Birben Cd. No. 9, 34980 Şile/İstanbul

İletişim: 0216 712 00 18

19. Kristal Cafe Restoran

Kristal Cafe Restoran

Şile’nin merkezinde, liman mevkiinde yer alan Kristal Cafe Restoran, denize nazır konumu ve iç dekorasyonuyla ilçedeki en güzel mekanların arasında yer alıyor. Kristal Cafe Restoran’da haftanın belirli günleri canlı müzik programları düzenleniyor.

Açık ve kapalı olmak üzere iki ayrı alandan oluşan restoran, haftanın yedi günü 08.30 ile 00.30 saatleri arasında hizmet veriyor. Mekanda alkol de dahil olmak üzere iki kişilik bir masanın ödeyeceği ortalama hesap tutarı, 200-250 TL arasında değişiyor.

Adres: Hacı Kasım, Liman Sok. No:14, 34980 Şile/İstanbul

İletişim: 0216 711 00 71

20. Rokethane Kafe Restoran

Rokethane Kafe Restoran

Şile gece hayatı denildiğinde akla ilk gelen mekanlardan biri olan Rokethane Kafe Restoran, deniz kenarında, doğayla iç içe, oldukça harika bir yerde bulunuyor. Açık ve kapalı alanlardan oluşan ve geniş bir mekan olan Rokethane Restoran’da, nişan, düğün, kına gibi özel etkinlikler, doğum günü partileri, balo-mezuniyet geceleri, kuruluş toplantıları ve iş yemekleri gibi organizasyonlar düzenleniyor.

Mekanda alkol dahil iki kişilik bir masanın ödeyeceği ortalama tutar 200-250 TL arasında seyrediyor. Rokethane Kafe Restoran, haftanın yedi günü, 09.00 ile 00.30 saatleri arasında hizmet veriyor. Şile’de huzurlu ve sakin bir akşam geçirmek için Rokethane’yi gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Adres: Meşrutiyet, Kumbaba Cd. No:17, 34980 Şile/İstanbul

İletişim: 0541 712 22 54

21. Vira Restoran

Vira Restoran

Şile’nin en otantik mekanı olan Vira Restoran, farklı dekoru ve ilgi çeken konseptiyle oldukça sıcak ve samimi bir meyhane… Vira Restoran, İstanbul’un yoğun ve hareketli temposundan biraz olsun kurtulmak ve huzurlu bir akşam geçirmek için mutlaka gitmeniz gereken mekanların başında geliyor.

Balığı ve deniz ürünlerinden oluşan mezeleriyle oldukça zengin bir menüye sahip olan meyhane, denize açılan baraka şeklinde bir alandan ve kapalı bir alandan oluşuyor. Denizin üzerindeki alana bir tahta köprü vasıtasıyla ulaşılabiliyor. Denizin üzerinde, muhteşem bir manzaraya sahip olan bu olan, fazlasıyla dikkat çektiği için özellikle hafta sonları tıklım tıklım doluyor.

Dolayısıyla gitmeden evvel rezervasyon yaptırılması gerekebiliyor. Mekanda alkol de dahil olmak üzere iki kişilik bir masa için ortalama hesap tutarı 200 ile 290 TL arasında değişiyor. Tüm hafta açık olan Vira Restoran, 10.00 ile 00.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Hacı Kasım, Kayıkhane Sok. No:17, 34980 Şile/İstanbul

İletişim: 0216 711 31 61

”Şile gece hayatı” başlıklı yazımız burada sona eriyor, bu mekanlarla ilgili deneyimlerinizi ve yazımıza dair görüşlerinizi yorum yaparak bizlere ulaştırabilir, içeriğimizi geliştirmemizi sağlayabilirsiniz. İyi tatiller diliyoruz!

Yorum yapın

Bizi Takip Edin