San Sebastian Gece Hayatı

Sevimli bir sahil şehri olan San Sebastian, kış mevsiminde çok durgun bir yer olmasına rağmen özellikle yaz aylarında ülkenin en hareketli noktalarından birine dönüşüyor. 

Şehir, sezonun açılmasıyla birlikte oldukça renkli bir gece hayatına da kavuşuyor. Şehirde neredeyse 24 saat devam eden eğlenceli bir hayat sizi bekliyor. Hazırladığımız San Sebastian gece hayatı yazısında sizler için şehrin eğlenceli gece hayatına tanıklık edebileceğiniz bölgelerini ve mekanlarını ele aldık…

Şehre geldiğinizde nereleri görmeniz gerektiği konusunda fikriniz yoksa San Sebastian gezilecek yerler yazımıza göz atmanızı öneriyoruz. 

San Sebastian Gece Hayatı

San Sebastian’da renkli ve eğlenceli bir gece hayatının sizi beklediğini söyleyebiliriz. Özellikle yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte hareketlenen şehirde 3 ana bölge San Sebastian gece hayatı için vazgeçilmek noktalar arasında bulunuyor.

Şehrin Old Town bölgesi, en hareketli noktaların başında geliyor. Bu bölgede çok keyifli barlarda günün her saati bir şeyler içerek hoşça vakit geçirmeniz mümkün olabilmektedir. Şehrin bir diğer önemli noktası ise Calle Reyes Catalicos’tur. Burada da birbirinden eğlenceli ve farklı müzik türlerini dinleyerek keyifli anlar geçirebileceğiniz çok güzel barlar ve mekanlar bulmanız mümkün olabilmektedir.

Son önereceğimiz bölge ise şehrin biraz dışında kalan ve nispeten daha sakin ve düzenli bir gece hayatına sahip olan Gros semtidir. Bu semtte bolca bulunan pintxo barlarda çok özel lezzetler deneyerek eğlenceli bir gece hayatı deneyimi yaşayabilirsiniz.

San Sebastian’da Gidilebilecek Mekanlar

Bataplan Disco

Bataplan Disco

Şehrin en iyi kulüplerinden olan mekan, ziyaretçilerine sahil şeridinde gerçekleştirilen plaj partileri ve muhteşem müziklerle unutulmaz bir gece yaşama fırsatı sunuyor.

Gu

Gu

Etkileyici plaj manzaraların sahip olan mekanda Dj. performansları eşliğinde çok özel kokteylleri deneme şansını yakalayabilirsiniz.

Dioni’s Bar

Dioni's Bar

1980’li yılların tasarımına sahip mekan eşcinsel ziyaretçilerin rahat bir şekilde eğlenebileceği yerlerin başında geliyor.

Museo del Whisky

Museo del Whisky

Pek çok farklı viski şişesi ile dekore edilmiş mekanda, hoş bir atmosferde arkadaşlarınızla çok hoş zamanlar geçirebilirsiniz.

Reloj Berri

Reloj Berri

Şehrin en gözde ve beğenilen publarından biri olan mekan, ziyaretçilerine loş bir ortamda güzel bir akşam geçirme şansını tanıyor.

Pub Drop

Pub Drop

Katedralin yakınlarında bulunan bu pub, ziyaretçilerin yerli biranın tadını çıkarabileceği keyifli yerlerin başında geliyor.

Cote Bar

Cote Bar

Burada klasik kokteyllerin yanı sıra çok özel karışımları da deneme fırsatı yakalayabiliyorsunuz.

Bar Ondarra

Gros bölgesinde kumsalın hemen karşı tarafında bulunan mekan, keyifli bir mekan arayanların uğraması gereken yerlerin başında geliyor.

Be Bop

Be Bop

Özellikle hafta sonları oldukça kalabalık olan mekanda caz müziğin ritmine kendinizi kaptırabilirsiniz. Mekanda zaman zaman gerçekleştirilen canlı performanslar ise çok özel anlar geçirmenize olanak tanıyor.

Splash

Şehrin yeni yüzünde hizmet veren mekan şık tasarımı ve modern hizmet anlayışı ile ön plana çıkıyor.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin