Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Sakarya’ya Nasıl Gidilir?

Sabiha Gökçen Havalimanı’na indikten sonra kara yolu ile Sakarya’ya ulaşımınız farklı ulaşım alternatifleri ile mümkündür.

Sabiha Gökçen Havalimanı ile Sakarya arası mesafe yaklaşık 120 km’dir. Yakınlığı sebebiyle Sakarya’ya ulaşımda havayolunun ardından kara yolu tercih edilebilir. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Sakarya’ya özel servis, otobüs firmaları, transfer hizmeti ve taksi gibi ulaşım alternatifleri mevcuttur. Bu ulaşım seçeneklerinin ücretleri, iletişim adresleri ve saatlerini yazımızın devamında okuyabilirsiniz.

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Sakarya’ya Nasıl Gidilir?

– Havalimanı/Sakarya Taksi ile Ulaşım

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Sakarya’ya gidişte tercihiniz konfordan ve hızdan yanaysa taksi ile ulaşımı seçebilirsiniz. Havalimanı’nda gündüz ve gece her saatte bulabileceğiniz ticari taksilerle ulaşımınızı sağlayabilirsiniz ancak bu ulaşımın diğer seçeneklere göre biraz daha pahalı bir seçenek olduğunu unutmamalısınız. Bir taksi aracılığıyla Sabiha Gökçen Havalimanı ile Sakarya arası yolculuk, yaklaşık olarak 350-400 Türk Lirası arasında tutarken, bu fiyat Sakarya’da gideceğiniz noktaya göre değişebilir. Taksiyle ulaşımı Sakarya’da gideceğiniz yerin tam önünde inmek istediğinizde de tercih edebilirsiniz.

Sabiha Gökçen Havalimanı Sakarya Taksi Ulaşımı

Taksi, her ne kadar diğerlerine göre pahalı bir seçenek olsa da önceden transferinizi ayarlamadığınızda ve otobüs beklemek istemediğinizde tercih edebileceğiniz bir ulaşım yoludur. Başka kimseyle muhatap olmadan, oldukça konforlu bir şekilde, Sakarya’da gideceğiniz yerin tam önünde inme şansına sahip olursunuz. Rahatlığı ve konforu düşünüldüğünde, taksi ücreti gözünüze o kadar da fazla görünmeyebilir.

Havalimanında bir taksi bulmanız oldukça kolaydır. İç hatlar ve dış hatlar yolcu çıkışlarında bekleyen taksiler ile 7 gün 24 saat Sakarya’ya ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Önceden telefon etmenize ve rezervasyon yaptırmanıza gerek kalmaz. Hangi saatte havalimanına iniş yaparsanız yapın, rahatlıkla boş bir taksi bulabilir ve Sakarya yolculuğunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

– Havalimanı/Sakarya Servis Otobüsleri ile Ulaşım

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Sakarya’ya gitmek için özel tur firmalarının servis hizmetinden yararlanabilirsiniz. Farklı tur firmalarından online olarak biletinizi alabileceğiniz gibi Sabiha Gökçen Havalimanı’na indikten sonra da bilet satın alma seçeneğiniz mevcuttur. Sakarya Terminali’ne ya da Sapanca’ya kadar, tur firmalarının servisleri ile ulaşımınızı sağlayabilirsiniz.

Bilet fiyatları Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Sakarya gidişte 30 ila 35 Türk Lirası civarındayken bu fiyat firmalara göre değişkenlik gösterebilir. Servis araçları genellikle 16 kişiliktir. Diğer ulaşım seçenekleriyle karşılaştırıldığında, hem konforlu hem de uygun fiyatlı olması sebebiyle tercih edilebilecek bir ulaşım seçeneğidir.

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Sakarya’ya ve Sakarya’dan Sabiha Gökçen Havalimanı’na karşılıklı olarak ulaşım hizmeti sunan BiletOffice alt yapısını kullanan Havasak.com.tr ile ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Havalimanı gelen yolcu terminalinin çıkış kapısının karşısında yer alan duraktan direkt binebileceğiniz gibi henüz İstanbul’a varmadan +90 850 480 34 54 numarasını arayarak bilgi alabilir veya online biletinizi satın alabilirsiniz.

Asil Tanrıverdi Turizm’in Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Sakarya’ya Otobüs Hareket Saatleri: 07.30, 08.30, 09.30, 10.30, 11.45, 12.45, 14.00, 15.00, 16.30, 17.30, 18.30, 19.30, 20.30, 21.30, 22.30, 23.30 ve 00.30’dur. Buradaki otobüs hareket saatlerinin lütfen bilgilendirme amaçlı olduğunu unutmayın. Daha net bilgi için yukarıdaki numarayı arayabilir ve yetkili bir çalışandan bilgi alabilirsiniz.

Asil Tanrıverdi Turizm araçları ile Sakarya’dan Sabiha Gökçen Havalimanı’na olan ulaşım ücreti yazıhaneden alınırsa 35₺, Online olarak web siteleri üzerinden alınırsa 30₺’dır.

Sakarya Otobüsü

– Havalimanı/Sakarya Otobüs İle Ulaşım

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan sonra Sakarya’ya gitmek isteyenler otobüs firmanları ile ulaşımı tercih edebilirler. Yaklaşık 1,5 ila 2 saat civarında sürecek otobüs yolculuğu sonrasında Sakarya’ya varırsınız. Sabiha Gökçen Havalimanı’nda otobüs firmalarının yazıhaneleri yolcu katı çıkışının hemen karşısında yer almaktadır.

Havalimanının gelen yolcu çıkış kapısının karşısında bir açık otopark bulunmaktadır. Burada çeşitli otobüs firmalarına ait otobüsleri görebilirsiniz. Önceden telefon ederek biletinizi ayırtabileceğiniz gibi online olarak da biletinizi satın alabilirsiniz. Firmaların her saat başı ya da yarım saat aralıklarla otobüsleri bulunmaktadır ve bu şekilde rahatlıkla Sakarya’ya ulaşımınızı sağlayabilirsiniz.

Otobüs biletinizi önceden almış olmasanız bile, firmaların burada bulunan yazıhanelerinden anında bilet alma şansınız vardır. Ancak bu durumda en yakın otobüs seferinde yer kalmadığı takdirde, bir sonraki seferi beklemeniz gerekeceğini unutmamalısınız. Hiç beklemeden Sakarya yolculuğunuza devam etmek için otobüs biletinizi önceden rezerve ettirmek ya da satın almak daha iyi bir seçenektir.

– Sakarya’dan Sabiha Gökçen Havalimanı’na Ulaşım

Sakarya’da şehir merkezi çarşı kent meydanında yer alan tren garının hemen yanı ve Sakarya Otobüs Terminali 12 numaralı peronda Sakarya VİB otobüsleriyle de Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaşımınızı sağlayabilirsiniz.

Sakarya Otobüs Terminalinden direkt biletinizi alabileceğiniz gibi 444 2 458 numaradan da rezervasyon yapabilirsiniz.

Sabiha Gökçen Havalimanı Sakarya Ulaşımı

– Havalimanı/Sakarya Özel Transfer ile Ulaşım

Güvenli ve konforlu bir ulaşım hizmeti almak isteyenler Sabiha Gökçen Havalimanı ile Sakarya arasındaki yolculuklarında özel transferi tercih edebilirler. Havalimanından sizi alıp, gideceğiniz yere kadar bırakan özel transfer hizmetinde tecrübeli şoförlerce araçlar kullanılır. Havalimanından İstanbul’un tüm semtlerine ulaşım hizmeti sağladıkları gibi Sakarya gibi çevre illere de hizmetleri mevcuttur.

– Havalimanı/Sakarya VIP Özel Transfer Hizmetleri

VIP özel transfer hizmetinden faydalanmak istiyorsanız, seyahatiniz öncesinde ilgili firma ile iletişime geçmeniz daha iyi olacaktır. Böylece tam havalimanına iniş saatinizde sizi karşılayarak, Sakarya’ya kadar olan yolculuğunuzu konforlu bir şekilde devam ettirmenizi sağlayacaklardır. Firmaların iletişim bilgilerine internette yapacağınız ufak bir araştırma ile kolayca ulaşabilirsiniz. Telefonla uçuş bilgilerinizi vermeniz, sizi karşılamaları için gereklidir. Bundan sonrasında geriye Sakarya’ya kadar olan VIP hizmet ile yolculuğun keyfini çıkarmak kalıyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı gelen yolcu katı çıkış kapısında yer alan Asil Tanriverdi Sakarya’ya olan ulaşımlarınız için özel transfer hizmeti sunmaktadır. 0 532 739 82 77 numaradan bilgi alabilir ve henüz İstanbul’a varmadan önce rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Sakarya’ya Asil Tanrverdi araçları hareket saatleri: 00.30, 07.30, 08.30, 10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 14.00, 15.00 ve 16.00’dır.

Sakarya’dan Sabiha Gökçen Havalimanı’na gelmek için Sakarya Otobüs Terminali 1 no’lu perondan hareket eden Asil Tanrverdi araçları ile ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. 444 2 458 numaradan bilgi alabilir ve rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

Sakarya’dan Sabiha Gökçen Havalimanı’na Asil Tanriverdi araçları hareket saatleri: 03.00, 04.30, 06.00, 07.00, 08.00, 09.00, 10.00, 11.00, 12.00 ve 13.00’dır.

Asil Tanrverdi ile ulaşım ücreti 35₺’dir.

– Havalimanı/Sakarya Araç Kiralama ile Ulaşım

Eğer Sakarya’da bulunduğunuz süre zarfında da bir araca ihtiyacınız olacaksa araç kiralama seçeneğini tercih edebilirsiniz. Havalimanı’nda bulabileceğiniz araç kiralama şirketleri sayesinde birkaç dakika içinde kiralama işlemini yapabilirsiniz. Böylece kendi aracınızın konforuyla seyahatinizi gerçekleştirirsiniz.

Araç kiralama için sigorta şartları gereğince ekonomik bir araç kiralayabilmek için en az 21 yaşını doldurmuş olmalısınız ve ehliyetiniz de en az 2 yıllık olmalıdır. Orta ve üst sınıf araçlar için yaş sınırı 25 olup ehliyetiniz yine en az 2 yıllık olmalıdır. Lüks ve büyük araçlar için ise en az 28 yaşında olmanız ve ehliyetinizin de en az 3 yıllık olması gerekiyor. Yaş sınırı şartına uyuyorsanız ehliyetiniz ile kolayca araç kiralayabilirsiniz.

Araç kiralama şirketi ile önceden iletişime geçerek uçuş bilgilerinizi vermeniz sizin yararınıza olacaktır. Böylece şirket, varış saatinize göre aracınızı ayarlar ve size teslim eder. Firmalar uçuşunuzun rötar yapma ihtimaline karşı da hazırlıklıdır. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Sakarya’ya seyahatiniz sırasında alacağınız araç kiralama hizmetinin fiyatı, kiralayacağınız gün sayısına göre değişir. Bu konuyla ilgili iletişime geçtiğiniz araç kiralama şirketinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda çeşitli araç kiralama şirketleri rekabetçi fiyatlarla kiralık otomobiller sunmaktadır. Havalimanı iç hatlar terminalinde Avec Car Rental, Avro Rent a Car, Avis, Bostancı, Budget, Central, Çizgi Rent a Car, Enterprise, Euronet, Europcar, Garenta, Goldcar, Hertz, Nord Travel, Rent Go ve Sixt araç kiralama şirketleri bulunmaktadır.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin