Philadelphia’da Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Pennsylvania eyaletinin en büyük şehri olan Philadelphia aynı zamanda Amerika’nın da en büyük şehirlerinden biridir.

Amerikan tarihinde önemli bir yere sahip olan Philadelphia şehri, ülkenin tarihine yön veren birçok kararın alınmasına şahitlik etmiştir. Bu nedenle Amerika tarihini merak eden birçok gezgin ülkenin bu önemli şehrini gezi rotalarına eklemektedir. Eğer Philadelphia’ya bir gezi düşünüyorsanız ve henüz Philadelphia’da nerede kalınır sorusunun cevabını bulamadıysanız yazımızın devamını okuyarak şehirdeki konaklama seçenekleri hakkında bilgi sahibi olabilir ve otel tavsiyeleri bölümümüzden kalabileceğiniz otelleri inceleme fırsatını yakalayabilirsiniz.

Philadelphia’da Nerede Kalınır

Philadelphia’da konaklama seçenekleri daha çok 3 bölgede yoğunlaşmaktadır. Bu bölgelerde çoğunlukla 3, 4 ve 5 yıldızlı oteller yoğunlukta bulunmaktadır. Şehirde 100’ün üzerinde otel ve oteller zinciri hizmet vermektedir. Bölgede hostel ve pansiyon bulmak ise biraz zor. Şehirdeki otellerde konaklama ücreti ortalama 100$’dan başlayarak hizmet kalitesine göre daha yükseklere çıkabilmektedir.

Eğer şehrin tarihi ve görülmesi gereken yerlerine yakın bir konumda konaklamak istiyorsanız en çok tercih edilen yerin Old City bölgesi olduğunu söyleyebiliriz. Bölge şehrin en merkezi yerlerinden biri olup, eğlence merkezlerine de kolay ulaşım imkanı sağlamaktadır.

Society Hill ise şehir merkezinin biraz kenarında, daha sakin bir konaklama bölgesi. Buradan görülmesi gereken birçok yer yürüme mesafesi olduğundan sakinliği sevenler için burayı önerebiliriz. Şayet biraz daha uygun ancak şehir merkezinden de çok uzak olmayan bir yerde konaklamak isterseniz Batı Washington Meydanı tam size göre bir tercih olacaktır. Bu bölge de Society Hill gibi şehrin gürültüsünden uzakta sakin bir yerde konumlanmış durumda.

Philadelphia Otel Tavsiyeleri

1. DoubleTree By Hilton Philadelphia Airport 3*

DoubleTree By Hilton Philadelphia Airport

Kapalı yüzme havuzu, otoparkı, ücretsiz havaalanı servisi gibi müşterilerini memnun edecek özel hizmetleri bulunan otel bölgedeki fiyat/performans açısından en tercih edilebilecek otellerin başında geliyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

2. Alexander Inn 3*

Alexander Inn

Batı Washington bölgesinde bulunan otel, ziyaretçilerine konforlu bir konaklama imkanı sunuyor. Yüksek memnuniyet puanı alan otelde ihtiyacınız olan her şeye ulaşmanız çok kolay. Özel tasarımlı odaları ve şehirdeki görülmesi gereken yerlere yakınlığı ile Alexander Inn konaklama tercih listenizde olmayı kesinlikle hak ediyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

3. Club Quarters Hotel In Philadelphia 4*

Club Quarters Hotel In Philadelphia

Merkezi konumu ve metro istasyonuna yakınlığı ile öne çıkan otel Philadelphia’da nerede kalınır sizin için cevabı olabilir. Önemli bir oranda tercih edilebilirliğe sahip olan otel, güler yüzlü ve ilgili personeli ile de üstün hizmet anlayışını benimsiyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

4. Wyndham Philadelphia-Historic District 4*

Wyndham Philadelphia-Historic District

Wyndham Hotels & Resorts bünyesinde hizmet veren otel, 30 m2’lik geniş odalarda ziyaretçilerinin konforlu bir şekilde konaklamalarına olanak tanıyor. Otel aynı zamanda şehrin görülmesi gereken noktalarına da kolay ulaşılabilecek bir mesafede bulunuyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

5. The Rittenhouse Hotel 5*

The Rittenhouse Hotel

Şehrin prestijli konaklama seçeneklerinden biri olan otel, ziyaretçilerine 5 yıldız konforunu yaşama imkanı sunuyor. Hemen şehir merkezinde Rittenhouse Meydanı’nda bulunan otelde ödüllü restaurant Lacroix hizmet veriyor. Isıtmalı kapalı havuzu, çok keyifli bahçesi ve daha birçok imkanı ile The Rittenhouse Hotel mutlaka aklınızda bulunsun. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

Okumanızı tavsiye ederiz=> Philadelphia gezilecek yerler

Yorum yapın

Bizi Takip Edin