Orlando’da Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Bünyesinde birçok eğlence ve tema parkını barındıran Orlando, dünyanın en eğlenceli şehirlerinden biri olarak gösteriliyor. Eğer eğlenmeyi ve parklarda vakit geçirmeyi seviyorsanız ya da çocuğunuzla eğlence dolu bir tatil planınız varsa bu şehri mutlaka listenize almalısınız.

Peki, Orlando’da nerede kalınır sorusunun cevabını buldunuz mu? Henüz kalacağınız yeri belirleyemediyseniz bu yazımız tam size göre! Dilerseniz otel ve konaklama tavsiyelerinin bulunduğu yazımıza vakit kaybetmeden göz atalım…

Orlando’da Nerede Kalınır

Orlando özellikle tema parkları sayesinde her yıl birçok ziyaretçiyi kendisine çekiyor. Şehir bir günde gezilebilecek bir yer olmadığı için ziyaretçilerin konaklaması kaçınılmaz oluyor. Bu da konaklama seçeneklerini iyi bir şekilde süzüp en ideal seçeneği tercih etmeyi gerektiriyor.

Şehirde bulunan tema parklarının ve su parklarının bazılarının kendi bünyesinde konaklama seçenekleri bulunuyor; ancak bu seçenekler hayli pahalı olduğu için bütçe konusunda ziyaretçiler için pek uygun olmayabiliyor.

Orlando’daki görülmesi gereken yerler birbirinden uzak bölgelerde bulunduğundan şehirde konaklamak için çok ideal bir nokta bulunmuyor. Bu nedenle ziyaretçiler için en uygun seçenek şehir merkezindeki otelleri tercih etmek oluyor. Buradan ziyaretçiler toplu taşıma olanaklarıyla veya otellerin servis imkanlarıyla bölgede bulunan tema parkları ve görülmesi gereken yerleri ziyaret etme şansına sahip olabiliyor. Eğer siz de Orlando’da nerede kalınır sorusunun cevabını arıyorsanız en ideal cevabın şehir merkezi olduğunu rahat bir şekilde söyleyebiliriz.

Orlando Otel Tavsiyeleri

Orlando şehir merkezinde farklı konseptlerde ve her bütçeye uygun birçok otel seçeneği bulunuyor. Sizler için otelleri inceleyerek fiyat/performans olarak en ideal otelleri sıralamaya çalıştık. Siz de yorum kısmından konakladığınız otellerle ilgili yorumlarda bulunarak ziyaretçilerimize fikir verebilirsiniz.

1. Sunsol International Drive 3*

Sunsol International Drive

Oldukça temiz ve uygun fiyatlı bir konaklama seçeneği olan Sunsol International Drive, Universal Stüdyolarına ve alışveriş merkezlerine çok yakın konumuyla da ziyaretçiler için oldukça ideal bir konaklama seçeneği. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

2. Red Lion Hotel Orlando Kissimmee Maingate 3*

Red Lion Hotel Orlando Kissimmee Maingate

Birçok turistik noktaya oldukça yakın bir konuma sahip olan otel ilgili personeli ve temiz odalarıyla konforlu bir konaklama olanağı sunuyor. Her ne kadar şehirdeki su parkları serinlemenize yardımcı olsa da otelin yüzme havuzunda da serinleme imkanına da sahipsiniz. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

3. Sheraton Vistana Resort Villas 4*

Sheraton Vistana Resort Villas

Çok geniş odalara sahip olan bu otel seçeneğinde evinizin konforunu yaşama şansına sahip olabilirsiniz. Birçok keyifli havuza sahip olan otelde ailenizle çok keyifli anlar geçirme şansına sahip olabilirken, Walt Disney World gibi yerlere yakın konumda bulunması sayesinde ulaşım konusunda sorun yaşamadan kendinizi eğlencenin kalbinde bulma şansına sahip olabilirsiniz. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

4. Embassy Suites By Hilton – Lake Buena Vista Resort 4*

Embassy Suites By Hilton – Lake Buena Vista Resort

Havaalanına ve eğlence mekanlarına yakın bir konumda bulunan otel, suit odalardan oluşuyor. Odaları oldukça konforlu olan otelde ailenizle çok keyifli bir konaklama deneyimine ne dersiniz? Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

5. Waldorf Astoria Orlando 5*

Waldorf Astoria Orlando

Çok geniş bir alanda yeşillikler içinde konaklama imkanı sunan otelde gol sahası bile bulunuyor 🙂 Walt Disney parklarına ücretsiz ulaşım imkanı da sağlayan otel 5 yıldızlı konfor arayanlar için ideal bir tercih olacaktır. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin