Chicago’da Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Amerika’nın 3. büyük eyaleti konumunda bulunan Chicago, ziyaretçilerin çok keyifli bir gezi yapabileceği şehirlerden biri. 

Chicago’ya geldiğinizde halletmeniz gereken konuların başında ise konaklama geliyor. Bizim tavsiyemiz şehre gitmeden önce online olarak erkenden rezervasyonunuz yaptırmanız yönüne olacaktır. Böylece daha ekonomik fiyatlarla daha çok seçenek içinden, kullanıcı yorumlarına da bakara isabetli bir konaklama tercihi yapmanız mümkün olabilecektir. Eğer Chicago’da nerede kalınır sorusunun yanıtını arıyorsanız yazımızın devamını okumanızı tavsiye ediyoruz.

Chicago’da Nerede Kalınır

Chicagoya geldiğinizde konaklayacağınız yeri belirlemeden önce bu şehirden beklentinizi ve bütçenizi belirlemeniz faydalı olacaktır.

Eğer sizin için öncelik Chicago’da gezilmesi gereken yerler ise bu yerlere yakın olan Chicago şehir merkezi olarak geçen Loop bölgesi sizin için doğru bir konaklama tercihi olacaktır. Şehir merkezinde bulunan zengin toplu taşıma ağları ile istediğiniz yerlere zorlanmadan girme şansına sahip olabilirsiniz.

Şayet bekar ve yalnız bir gezginseniz şehrin sanat faaliyetlerine ve gece hayatına daha yakın olan North Side bölgesi sizin için uygun olacaktır. Şayet daha mütevazı, sakin ve uygun fiyatlı bir bölge arıyorsanız bu sefer yönünüzü South Side bölgesine çevirmeniz gerekecektir.

Chicago Otel Tavsiyeleri

1. Comfort Suites Michigan Avenue 3*

Comfort Suites Michigan Avenue

Otel merkezi konumu ile görülebilecek bir çok yere çok yakın bir konumda bulunuyor. 15 dakikalık kısa bir yürüyüşün ardından plajın tadını çıkarabileceğiniz gibi, The Magnificent Mile’ye çok kısa bir sürede ulaşarak lüks alışverişin tadını çıkarabilirsiniz. Chicago Sanat Enstitüsü ve Navy Air’e de çok yakın bir konumda bulunan otel, gezilecek yerlere yakın bir konaklama tercihi arayanlar için oldukça ideal. Otelde konaklamak için ortama 850 TL ücret ödenmesi gerekiyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

2. Fairfield Inn And Suites Chicago Downtown-River North 3*

Fairfield Inn And Suites Chicago Downtown-River North

Eğer amacınız yemek, alışveriş ve eğlence ise bu otelin tam size göre olduğunu söyleyebiliriz. Şehrin eğlence mekanlarına olan yakınlığı ve kaliteli hizmeti ile otel, ziyaretçilerin beklentilerini karşılamada oldukça yeterli. Misafirlerinden almış olduğu puan da bunu gösteriyor zaten. Otelde ortalama 850 TL gibi bir ücretle konaklama şansına sahip olabiliyorsunuz. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

3. The Palmer House Hilton 4*

The Palmer House Hilton

Loop bölgesinin uygun fiyatlı ve üstün hizmet kalitesine sahip otellerinden biri olan The Palmer House Hilton, hemen yanı başındaki metro istasyonu ile sizi şehrin bütün noktalarıyla bağlantılı hale getiriyor. Otel muhteşem lokasyonuyla size Chicago’nun bütün güzelliklerini tatma imkanı sunuyor. Otelin gecelik ortalama konaklama ücreti ise 900 TL. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

4. Hyatt Centric The Loop Chicago 4*

Hyatt Centric The Loop Chicago

Hyatt Centric oteller zincirine bağlı olarak müşterilerine hizmet veren otel merkezi konumu ve güleryüzlü hizmet anlayışı ile konuklarını ağırlıyor. Evcil hayvanınızla rahat bir şekilde konaklayabileceğiniz otelde gecelik konaklama ücreti ise ortalama 900 TL’den başlıyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

5. Sofitel Chicago Magnificent Mile 5*

Sofitel Chicago Magnificent Mile

Michigan Gölü ve şehir manzarasıyla konuklarını ağırlayan otel, muhteşem hizmet anlayışının yanı sıra, alışveriş ve eğlence merkezlerine olan yakınlığıyla da gönülleri fethediyor. Otelde 1100 TL’den başlayan fiyatlarla keyifli ve kaliteli bir konaklama deneyimi yaşamanız mümkün. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin