Maximiles ile Uçak Bileti Nasıl Alırım?

Yurt içine veya yurt dışına yapacağınız tüm uçuşlarınızda kullanabileceğiniz Maximiles kart ile uçmak artık çok daha kolay..

Maximiles ile Uçak Bileti

1- Maximiles Nedir?

Maximiles

Maximiles, satın aldığınız uçak biletlerinde Maximill kazandıran bir İş Bankası projesidir. Uçuş tablosu, hedef tutturma ve hangi fiyattan uçuş gerçekleştireceksiniz gibi sorulara  yanıt aramanıza gerek olmadan, uçak biletinizi fiyatı kadar mille ödeyebilirsiniz. Ayrıca Maximiles yalnızca bir uçuş kartı değildir.

Kartınızı nakit avans çekiminde, çektiğiniz nakit avansı taksitlendirmede, yatırım hesabı işlemlerinde ve diğer tüm bankacılık  işlemlerinde kullanabilirsiniz. Diğer yandan Maxilimiles’in Maxiumum özellikleri ile birlikte taksit, indirim ve puan avantajlarından da yararlanabilmeniz mümkün.

Kartın en önemli avantajlarından biri de Maximum üyesi iş yerlerinde yaptığınız her alışverişten kazandığınız puanları, Maximill’e çevirerek uçak bileti satın alımlarında kullanabilmenizdir.

2- Maximilies Kartına Nasıl Sahip Olabilirim?

Maximiles başvuru

Maximiles.com adresine giderek Maximiles Select veya Maximiles kartını seçebilir, hemen başvur butonuna tıklayarak kart başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvuru ekranında doldurmak  TC Kimlik no, cep telefonu ve aylık gelirinizi eklemeniz bir yükümlülüktür. Başvuru tarihinden itibaren en geç 15 gün içerisinde banka tarafından geri dönüş tarafınıza sağlanacaktır.

3- Maximiles Kartımı Nasıl Kullanırım?

Kredi Kart

Maximiles aracılığıyla sahip olduğunuz mil tutarında uçak bileti almanız mümkün… Örneğin İzmir- İstanbul arası 150 TL’lik bir uçak bileti almak istediğinizde kartınızdan yapacağınız ödeme yalnızca 150 Maximill olacaktır.

Maximill kullanım süreniz ise mill kazanımızından itibaren 2 yıl süresince geçerliliğini devam ettirecektir.

Yurtdışı uçuşlarda ek avantajlar sunan Maximiles kart, tercih ettiğiniz bölgeye göre Maximill’inizi 1,5 ya da 2 kat değerli hale getiriyor. Bu ülke ve şehirlerin bilgisine ulaşmak için tık tık.. 

Seyahatte kazandıran kart Maximiles kart ile uçak bileti almanın keyfini yakalamak için yapmanız gereken tek şey sizin için en kolay olan yöntemi kullanarak en ucuz uçak biletini seçmek ve site üzerinden uçak bileti rezervasyonunu yaptırmak olacaktır.

4- Maximiles Kart ile Uçak Bileti Nasıl Alınır?

Maximiles Kart ile Uçak Bileti Nasıl Alınır

Biletlerinizi, maximiles.com ve biletbayi.com adreslerinden satın alarak bir sonraki uçuşunuz için Maximill biriktirebilirsiniz. Maximill’lerinizi yalnızca  THY, SunExpress ve Anadolujet firmalarına ait uçak biletlerinde kullanabileceğiniz bilgisini aklınızdan çıkarmayın.

Uçak Biletinizi Telefonla satın almak için:

0 850 724 0 724 numaralı telefonu aradıktan sonra 3, ardından 1 tuşuna basın. Daha sonra Maximiles kart numaranızı ardından kart şifrenizi girin. Daha sonra 9-1 ve 2 tuşlarını tıklayarak Maximiles seyahat hattı temsilcisi ile görüşerek biletinizi onaylatabilirsiniz.

İnternet Adresinden satın almak için;

Maximiles.com.tr web sitesini ziyaret ederek, “Uçak bileti alımı” sayfasından biletinizi alabilirsiniz. Ancak internet sitesinden sadece yurtdışı uçak biletleri ve THY, Anadolujet ve SunExpress yurt içi uçak biletini satın alabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin