Limerick Ulaşım Rehberi | Merak Edilenler

Limerick, gerçekleştirilen yatırımlarla İrlanda’nın en gelişmiş ulaşım ağlarına sahiptir. Bu da şehri ulaşım konusunda ülkenin önde gelen şehirlerinden biri yapmıştır.

Limerick gezilecek yerler , Limercik’in gelişmiş ağı sayesinde şehrin yerlileri ve şehri ziyarete gelenler, Limerick’in görülmesi gereken yerlerine ve en uç noktalarına ortalama yarım saatlik bir süre içinde konforlu bir şekilde ulaşma imkanına sahip olmaktadır.

1- Limerick Ulaşım Rehberi

Hazırladığımız Limerick ulaşım rehberi yazımızda Limerick’in şehir içi ulaşımı hakkında bilgilere ulaşabilir ve Limerick’e nasıl gidilir? sorusunun cevabını bulabilirsiniz.

2- Limerick Şehir İçi Ulaşım

Limerick’teki yaygın kara yolu ve demir yolu ulaşım ağları sayesinde şehir içi ulaşımda ve diğer şehirlerle gerçekleştirilen ulaşımda herhangi bir sorunla karşılaşılmamaktadır.

Limerick’te demir yolu ulaşımını kullanabileceğiniz gibi Bus Éireann ve Eurobus isimli otobüs işletmelerinin hizmetlerinden de faydalanabilirsiniz. Bus Éireann’da çocuklar, yetişkinler ve öğrenciler olmak üzere üç tur bilet uygulaması varken, Eurobus seferlerinde tek tip bilet uygulanmaktadır. 

Dilerseniz Limerick’te bisiklet kiralayarak hem sağlık açısından hem de ekonomik olması açısından çok doğru bir ulaşım yolunu da tercih etme şansına sahip olduğunuzu da belirtmek isteriz.

3- Limerick’e Nasıl Gidilir?

Limerick’e ülkemizden gitmek isterseniz Shannon Havalanı’na uçuşunuzu gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Sitemizi ziyaret ederek Limerick uçuşları sayfamızdan bu havaalanına gerçekleştirilen seferlere en ucuz uçak bileti seçeneklerini tercih ederek seyahatinizi planlayabilirsiniz.

shannon havalimanı

Eğer başkent Dublin’den ve İrlanda’nın diğer şehirlerinden Limerick’e gitmek isterseniz de tren ve otobüs seferlerini değerlendirebilirsiniz.

Eğer sizin de Limerick’in ulaşım olanakları hakkında söylemek istedikleriniz varsa bizimle yorum kısmından paylaşarak yazımızın daha faydalı bir hale gelmesini sağlayabilirsiniz. Eğer Limerick’le ilgili merak ettikleriniz varsa onları da gene yazılarımızın yorum kısmından bizlere sorabilirsiniz.

Şimdiden keyifli ve unutamayacağınız, ulaşım sorunu yaşamayacağınız çok özel bir Limerick tatili geçirmeniz dileğiyle.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin